Alle innlegg Sukkerforum

Ærlig profil

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 22:15

Lurer på om jeg skal lage en dønn ærlig profil, jeg, der jeg skriver at jeg aldri trener på Sats og Elixia, at jeg ser på TV mange timer daglig, at jeg har fyldig hårvekst de fleste andre steder enn på hodet og at jeg generelt sett er fordømmende mot det meste rundt meg.

Eller er det noe jeg bør spare til jeg eventuelt har lurt noen forbi første base?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 24 sep. 2010 22:23

Dette er litt som å få jobb i det amerikanske politiet (ihvertfall ifølge stereotypen); veldig strenge fysiske krav under utdannelsen, men når man først har fått jobben kan man sitte og spise donuts og ese ut.

Jeg gir det over helga for egen del, men hvis det viser seg da at manglende meldingssvar denne gangen = mistet-interessen-men-gidder-ikke-si-ifra-om-det, så legger jeg hele prosjektet "finne en kjæreste" på hylla.
Vært her lenge nok nå. Alt for lenge.

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 24 sep. 2010 22:25 Privat melding

Jeg har vurdert det samme. Akkurat nå ligger jeg på sofaen og mumser potetgull mens jeg venter på fårirkålen. Og vurderer å ta meg den tynn en, til og med.

Og jeg kommer aldri til å ble med på Birken eller på fjelltur. Sådetså!

Skjult ID med pseudonym naiv? fr. 24 sep. 2010 22:27

Lurer på om man skal være ærlig.... Hva foretrekker du at andre er?

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 22:30

Naiv:
Spørsmålet er jo hvordan man er ærlig, hva man legger vekt på - skal man presentere seg slik en mor ville presentert en, eller skal man være litt mer nøktern...?

Skjult ID med pseudonym kvikk fr. 24 sep. 2010 22:35

He, he, sier meg enig med qwerty. Er av og til litt kvalmende med alle disse mannfolka som selvsagt alle både går bortover eller nedover ski om vinteren, klatrer, seiler, går i fjellet, sykler - HELE TIDEN virker det som!

Jeg må innrømme at mannfolk som absolutt skal sykle Birken synes jeg egentlig er totalt oppskrytte. Som alle trives så best i friluft samtidig som de trener på Elixia og Sats fire-fem ganger i uka...

Hvorfor er det det eneste som teller? Hvorfor ikke foredrag, filmer, bøker og annet som er trening for intellekte. Eller bare amerikanske serier som er herlig hjernedødt - og som jeg tror absolutt alle ser på....

Det å ha en profil her på Sukker er et rent salgsprospekt og overdreven og ofte villende markedsføring. Har vært på en del dater, faktisk, og det er bare ganske mange ganger personen ikke stemmer overens med profilen i det hele tatt... Så jeg stemmer for flere ærlige profiler!!!!

(Og jeg kan love deg at undertegnede ikke er et vesen på 100 kilo som bare ligger foran tv og gomler pizza og sjokolade - som jeg utvilsomt kommer til å få som reaksjon av noen totalt braindeads her inne. Jeg synes bare det er kvalmende med all denne skrytingen av hvor utrolig mye man sykler, går på ski osv, osv.)

Skjult ID med pseudonym bait fr. 24 sep. 2010 22:36

En ting er å være ærlig, en annen ting er å sitte å rakke ned på seg selv i sin egen profil.
Hvis du ikke trener så trenger man hverken å skrive at man trener eller at man ikke trener.
Er du glad i hjemmekos, så er det sikkert 95% av potensielle partnere og som liker det.

Jenter er redd for å ende opp med en soffasliter, gutter er redd for at dama skal bli feit, det er grunnen til at alle promoterer seg selv som treningsnarkomaner.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 22:49

Bait:
Grunnene til at folk profilerer seg som treningsnarkomane (og legger til "jeg er ikke treningsnarkoman for det") er nok flere, ikke minst det enorme fokuset som har vært på trening, ernæring osv. de senere årene. Det hender for eksempel at jeg leser Dagens Næringsliv, og det går ikke en dag uten at det er flere sider om hvordan man skal komme i form til Birken og den slags - og det i en næringslivavis. Det hender også at jeg leser Bergens Tidende på nettet - de har like godt fått seg en egen seksjon de kaller "sprek" der fokus ligger på Skarverenn, Stoltzekleiven opp og fanden vet hva.

Om man ikke trener, og viser det, er det nesten så en lurer på hva som er galt med en. For eksempel sykler jeg vanligvis til jobben, men når jeg ser holdningene rundt omkring er det lett å tenke at, nei, det er ikke nok. Jeg må ha treningsprogram, pulsklokke, progresjonsplaner osv. for at det i det hele tatt skal kunne kalles trening. Og for ikke å forglemme kostholdet - med unntak av et glass rødvin i ny og ne (for det skal visst nok være så sunt - selv om det er 200 ganger så mye antioksidanter i kål) så skal man visst stort sett leve på fiber og sportsdrikker.

Det er klart at også folk på Sukker lar seg prege av dette - og lar seg presse av at man nærmest får inntrykk av at man ikke har sjans til å forbli annet en singel når en ser det store flertallet av profiler her. Jeg har sett to damer her i mitt geografiske og aldersmessige sjikt som skriver at de ikke trener noe særlig - begge har jeg møtt.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 24 sep. 2010 23:00

Jeg synes det er totalt uinteressant å lese om hvorvidt menn trener eller ikke, og evt. hvor ofte det måtte forekomme. Med mindre dette er noe du nærmest vier livet ditt til, eller noe du av prinsipp nekter å bli med på (altså definerer deg på en eller annen måte), er det like uviktig for meg å vite det som å få vite hvor ofte du klipper håret. De fleste trener i blant. De fleste klipper håret i blant.

Jeg velger ikke partner ut fra hyppigheten på noen av delene! ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 24 sep. 2010 23:02

Innlegget til bait 22.36 var bra!

Og til querty: Bare ved å lest deg her i forumet, har jeg mye pent jeg kan si om deg. Som du kunne promotert. Og som er like dønn ærlig, og som er mer interessant. ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 23:04

Lilleulv:
Nå ble jeg interessert - hva da??? :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 24 sep. 2010 23:14 Privat melding

hehe... send meg en melding, så skal jeg si det! :-)

Skjult ID med pseudonym bait fr. 24 sep. 2010 23:18

@qwerty
Jeg tror for mye trening og ekstremsportprofilering kan skremme vekk fler en det tiltrekkes.
Sykler du til jobben så er du sikkert over gjennomsnittet aktiv.
De som besøker profilen din går ikke inn der for å se hvor mye du trener, de vil se hvem du er.
Du virker da temmelig oppegående qwerty og du har til tider hysterisk artige kommentarer he ri forumet, hvis du klarer å legge frem de kvalitetene du egentlig har i text på en profil, så vet jeg du vil score mer enn de som later som de har kvaliteter tilhørende andre.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 23:19

Får ikke sendt melding til deg siden vi ikke har match...

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 24 sep. 2010 23:20

Bait:
Det må i tilfelle være ufrivillig artighet - jeg er jo alltid dønn seriøs. Eller i hvert fall ting som til tider kan være litt vanskelig å formidle på 1500 tegn, siden det jo er i en setting...

Skjult ID med pseudonym ruggen lø. 25 sep. 2010 00:44

jeg blir litt sjuk hver gang jeg hører folk kaller skikjøring og klatring for "ekstremsport".
for det er det ikke.
sjøl har jeg dytta mora mi opp ei lang klatrerute - og sjøl om det forsåvidt kunne kalles ekstremsport (altså dyttinga, ikke klatringa), ser jeg ikke på henne som ekstremsportutøver...

niesa mi på to år er også skikjører. både på bortoverski, nedoverski og akebrett. men dette er helt klart på grensen av hva jeg vil kalle ekstremsport.

ellers så må vi ikke glemme at det også finnes folk som faktisk driver med bortoverski, nedoverski og vertikale aktiviteter. så om du ser en profil med denslags bilder, trenger du ikke automatisk å tro at det er vill løgn. det finnes kanskje eksempler på profiler der folk har en showoff av seg selv i klatrevegg og puddersnø selv om de kun har prøvd dette én gang, men jeg tror ikke det gjelder flertallet.

og som bait skriver, det er ingen automatikk i at jenter velger å kontakte de som viser at de driver med slikt. kanskje noen blir skremt vekk også.
noen orker ikke at kjæresten stikker på klatretur annenhver kveld. noen takler det fint og vil helst være med hver gang. noen takler det fint, så lenge de får være hjemme selv.
folk er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym ruggen lø. 25 sep. 2010 00:47

og når vi først snakker om ærlighet: jepp, du bør nok være ærlig.

men du kan jo selvfølgelig ha et profilbilde fra toppen av mount everest og skrive i profilteksten at
"sorry, for å være helt ærlig: jeg har kun klatret én gang i mitt liv".

Skjult ID med pseudonym jaja lø. 25 sep. 2010 00:53

jeg sykler birken og mange andre ritt. jeg tar lett merke i Birken, men røyker som en gal. Så Birken og merke er høyst oppskrytt. Jeg elsker Marka, men burde jeg skamme meg over det? Jeg går bare på både bortoverski og sykler og kjenner marka bedre enn mitt eget nabolag.

jeg er ærlig i profilen, men trekker absolutt ikke damer av den grunn. Så damene på sukker er nok smartere enn som så..Evt så skriver de mye mer enn de noengang kan oppfylle så de tørr ikke ta kontakt..