Alle innlegg Sukkerforum

Forbedringer i sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fredag fr. 24 sep. 2010 23:53

Forslag til forbedringer på sukker

Fylker:
Jeg har nå valgt at jeg ønsker å møte personer som bor i nabofylkene rundt meg, hvorfor i all verden er de fleste på matchlisten min fra fylker langt der borte? Ikke vil de flytte på seg heller. Jeg må derfor lagre søk med folk fra de forskjellige fylkene, det er jo tungvindt.

Barn:
Jeg har valgt i min profil at jeg ikke ønsker å treffe barne-foreldre, kan ikke disse personene forsvinne fra matchlisten min istedet for at jeg må blokkere en hel del.

Matchtreet:
Har aldri hengt meg opp i matchtreet og dets blader, men når jeg har valgt at alkohol er ikke noe jeg bruker mye tid på, hvorfor har alle de jeg har i match 94+ røde blader på alkohol? Dette er jo et viktig blad for meg? Jeg vil ikke ha noen som må drive å feste hver helg.

Oi, jeg høres prippen ut, men vil ikke treffe en jeg må kjøre milevis for å møte, en som har flere unger i bagasjen og må ha alkohol hver helg. Vil bare treffe the one...egentlig :)

Skjult ID med pseudonym godtåvite lø. 25 sep. 2010 00:01

ja det var godt å vite ;-)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 25 sep. 2010 01:01

Når skalaen er:
*ikke viktig
*litt viktig
*viktig
*svært viktig
*absolutt krav

Og du lurer på hvorfor ditt valg av at alkohol er viktig ikke blir ansett som at du krever match på dette området, kan man jo undres om du ikke brukte litt i overkant med tid på alkoholen da du fylte ut profilen.

Skjult ID med pseudonym Pinky lø. 25 sep. 2010 09:31

Jeg reagerer på at jeg ofte finner et stort rødt blad på "ha barn", mens det er grønt på "når ha barn"..... (jeg kan har krysset på at jeg også kan treffe aleneforeldre). Betyr dette at flere menn har krysset av på at de ikke ønsker barn, for lengre ned på skjemaet krysset av på at de vil ha barn snart?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 25 sep. 2010 10:13

@Pinky:
Er så mye rart ute og går her inne at det er bare å puste dypt og rolig og gå videre.

F.eks. folk som velger "langvarig forhold", slik at det står "Langvarig forhold med [kjønn] [alder]" i profilen, men samtidig krysser av for kort ønsket varighet på forholdet...

@Fredag:
Enig med deg når det gjelder fylkene. Men du kan 'fikse' på det ved å klikke på "Jeg søker" -linken i Online-lista; da får du bare opp folk i de fylkene du har krysset av for at du vil treffe folk fra.

Barneforeldre burde jo forsvinne fra lista di; da har du nok ikke valgt at du ikke ønsker å treffe barneforeldre på begge steder; tror det er to steder i matchen som har noe med dette å gjøre. Det er vel den siste siden i matchtesten dette står, mener jeg. Krysser du av riktig der, vil de som har barn bli filtrert bort (får match under 70).

På alkohol så får du velge enten Svært viktig, eller Absolutt krav på det punktet da. Men vær oppmerksom på at Absolutt krav gir nesten ikke noe slingringsmonn, så da må vedkommende ha krysset av på samme sted som deg +/- ett 'hakk', og da kan du gå glipp av mange som du egentlig matcher med der 'i virkeligheten'.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 25 sep. 2010 10:25

Pinky -

Ja, det blir ofte sånn med barnebladet. Hvis du er nesten sikker på at du ikke vil ha barn/flere barn, og setter 2 (nederst på skalaen), må kvinner (og sikkert mange menn) som er over 40 likevel velge å skulle ha barn relativt raskt (innen et par år). At Aldri og om 10 år står sammen øverst i den andre enden, blir helt feil. Om man da setter 9 på den, betyr det "antakelig aldri" eller om mange år? Ikke godt å si, og for de over 40 blir det meningsløst.

Jeg har vekslet mellom å sette om 10 år/aldri og innen et par år (nettopp fordi jeg egentlig anser meg ferdig med barneproduksjon, men om det skal skje så MÅ det skje nokså rakst).

Skjult ID med pseudonym Fredag lø. 25 sep. 2010 17:04

Jeg har valg svært viktig på alkohol. Har prøvd absolutt krav også, men nesten ingen igjen da jo. På tide å komme seg ut isteden kanskje hehe.

Takk for tipset Egentlig., var 4 online nå!