Alle innlegg Sukkerforum

Hvem går glipp av noe, sa du?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Binders lø. 25 sep. 2010 10:55

Jeg stusser over de som blir avvist og svarer: "Synd du er så rask til å avvise, men men... Det er du som går glipp av noe!"
Er det virkelig det? Eller er det noe man sier for å beskytte seg selv? Straffe den andre? Jeg skjønner det ikke. Om jeg ikke oppnår kontakt med den jeg ønsker, så er det vel mer mitt tap enn hans, skulle jeg tro?

Skjult ID med pseudonym corinna lø. 25 sep. 2010 11:19

Når jeg har fått det svaret så får jeg følelsen av at mannen skal beskytte seg selv, og heller få meg til å føle meg som en dust siden jeg avviser så blankt.

Skjult ID med pseudonym toohey lø. 25 sep. 2010 11:31

Tror det er en naturlig reaksjon hos mange. Delvis en trrøst til seg selv og delvis for å få den andre til å føle at han/ hun går glipp av noe.
Det er jo sånn et det er mye her i verden vi velger bort og det betyr at vi ikke får oppleve det. Om det er et tap eller ikke er vel vanskelig å si på forhånd. Her inne er det nok den som ønkser kontakt og blir avvist som egentlig er den som går glipp av noe.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 25 sep. 2010 12:00

Hmmm, er dere sikre på det. Hvis jeg mener jeg har mye å tilby, men blir avvist pga en litt dårlig skrevet profil, litt dårlige bilder eller mangel av bilder, så kan jeg jo ha rett. Dere avviser for raskt og kan gå glipp av noe bra.

Nå ville ikke jeg svart men den setningen for den bærer litt preg av at man er snurt, men det kan være at man går glipp av noe ;-)

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 25 sep. 2010 12:06

Klart jeg KAN gå glipp av noe når jeg avviser på bakrunn av en statisk profil. Det har sikkert skjedd mange ganger. Men vet du hva? Når jeg får den beskjeden, så blir jeg liksom enda sikrere i min sak: Om noen gikk glipp av noe denne gangen, så var det ikke meg! ;-)

Er dette en manneting, eller skriver kvinner det også?

Skjult ID med pseudonym toohey lø. 25 sep. 2010 12:27

Tror både menn og kvinner skriver dette. Tror det er en naturlig reaksjon hos mange. Det er lett å tenke synd for deg ( og synd for meg) når en blir avvist :-) Man går glipp av noe når man avviser noen, men du sitter ikke nødvendigvis igjen med den følelsen når det er noe du selv velger bort.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 25 sep. 2010 12:32 Privat melding

trur nok at det er folk med dårlig selv bilde som sier sånne ting , er selv dårlig til og skrive både profil og sånt , men svare da aldri folk sånn, men så trur jeg og at utseende har mye og si for og få en date ............eller er jeg helt på jordet ...he he

Skjult ID med pseudonym The One lø. 25 sep. 2010 12:35

Jeg skjønner hvor du vil hen Binders og man gjør seg selv ikke mer attraktiv ved å svare slik, men spørsmålet eller spørsmålene dine var om du gikk glipp av noe, og det kan man gjøre.

Personlig ville jeg vel svart på en avvisning på denne måten. Takker for svar. Trist for meg at du ikke vil bli kjent, men skulle du komme på bedre tanker er det bare å ta kontakt ;-)

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 25 sep. 2010 12:36

Hvordan en mann takler en avvisning har jo litt å si for hva jeg tenker om han. En annen mann skrev som svar:
"Det er helt i orden. Tusen takk for tilbakemeldingen uansett. Ha en riktig god høst du også! :-)"

DA ble jeg litt mer i tvil om jeg hadde vært for rask. Men da hadde han selvsagt blokkert meg så jeg ikke fikk sjansen til å ombestemme meg... hehe. Skjønner ham godt, men litt synd - for det å takle et nei uten å bli snurt er en fin egenskap, som legges på vektskåla med det andre...

(kvinne 49 år fra Nord-Trøndelag) lø. 25 sep. 2010 13:21 Privat melding

Hva går vi egentlig glipp av da ?? Det lurer jeg på også.

En romreise inkludert breakfast by Tiffany ?
Shopping along 5th Avenue med kredittkortet hans?

Vi kommer aldri til å finne det ut, for pokker!

Skjult ID med pseudonym The One lø. 25 sep. 2010 13:45

@ Sceptica

Smiler.....jeg forutsatte jo at kontakten var seriøs.

@bemybaby

Du går jo kanskje glipp av drømemannen. Om du finner det ut...tja, det er lov å ombestemme seg :-).

@Binders

Hvis jeg hadde blitt avvist og avvisningen var helt sikker vill nok jeg også blokkert hvis damen ikke gjorde det. Det har ingen ting med å være snurt å gjøre, men er det noe poeng å ha en dame på listen som ikke er interessert da?

(kvinne 49 år fra Nord-Trøndelag) lø. 25 sep. 2010 14:27 Privat melding

Jasså,sier du det

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 25 sep. 2010 14:44

The one -

Om det er noe poeng å ha noen på listen som ikke er interessert?

Tja... som du selv vet, så må vi bestemme oss når vi får en henvendelse. Nokså raskt. Jeg VET at jeg har avvist uten å være HEEELT sikker på om det var lurt. Og når et avslag da takles bra, så får fyren kanskje akkurat det lille plusspoenget han manglet.... hehe. You see? Men som jeg sa: Skjønner ham godt. Men dette har også med timing å gjøre. Det kan tenkes at jeg senere ville gått tilbake på et mer passende tidspunkt. Men jeg finner i alle fall aldri tilbake til en som sier: Synd for deg! Ditt tap! :)

(mann 35 år fra Rogaland) lø. 25 sep. 2010 14:50 Privat melding

hahaha! :P
tøff historie "SteinR"

Skjult ID med pseudonym Armador lø. 25 sep. 2010 17:10

Binders:

Merker at det er vanskelig for deg å sette deg inn i menneskelig adferd og reaksjonsmønstre. Virker som du blir veldig overrasket over hvordan ting funker her inne. Du stusser på at noen "forsvarer" seg ved avvisning, at noen bløffer på seg noen ekstra cm evt. trekker ifra noen kilo. (Ref. en annen tråd).

Mye av adferden du ser her er naturlige og menneskelige reaksjoner.

Medlemmene på Sukker er vanlige folk med ulik personlighet og erfaringer i livet. Noen er "flinke" til å takle det å bli avvist. Andre reagerer på en tilsynelatende irrasjonell måte. Når jeg skriver" tilsynelatende", mener jeg med det at irrasjonell adferd kan i mange tilfeller være svært menneskelig og dermed kan den også tolkes som rasjonell. Et eksempel på denne dualismen er frykt. Mange føler frykt i ulike situasjoner. Frykten kan være irrasjonell, men også rasjonell all den tid mennesket er programmert for overlevelse.

Dette vet folk med innsikt i menneskelige relasjoner og adferd. Vi mennesker er ikke enten-eller. Vi er alt - gjerne på èn gang.

Denne forklaringsmodellen kan gi svar på hvorfor noen reagerer som de gjør. De er tross alt mennesker som har plassert seg i et system som kan virke fremmedgjørende og umenneskelig for mange. (Nettdating).

Vis nå litt raushet da. Ikke "heng" ut alle du ikke umiddelbart forstår.

Lykke til videre! :)

Skjult ID med pseudonym R lø. 25 sep. 2010 19:52

@TS - Har også fått den der noen ganger og det bekrefter bare at jeg hadde riktig magefølelse om vedkommende. Jeg ønsker ikke å bli kjent med en mann som ikke er trygg nok i seg selv til å takle et avslag bedre enn det. Jeg ville aldri sagt noe slikt selv heller, selvsagt. Får man et avslag, så er det da bedre både for den som avviser og den som blir avvist at man tar det for det det er og går videre, uten dustete kommentarer og "ditt tap"-bemerkninger. Umodent.

Skjult ID med pseudonym marini lø. 25 sep. 2010 19:59

TS
Det får du aldri vite, det er det han vil fortelle deg, og det kan hende, at du har gått glipp av noe. Slik jeg også sikkert har gjort, kanskje en gang, kanskje flere......

Så jeg skjønner ikke helt spørsmålet ditt egentlig....

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten lø. 25 sep. 2010 21:03

Det blir så godt som sagt HAN i alle innleggene her. Jeg kan forsikre dere om at enkelte av kjønnet HUN,svarer på den måten ved avslag og til og med krydrer på med noen saftige gloser i tillegg...

Skjult ID med pseudonym R lø. 25 sep. 2010 21:37

@Mr.Pusten - Det tviler jeg ikke på, men dersom de som har svart her primært er kvinner, så er det vel naturlig at man refererer til egne erfaringer, tror du ikke? Noe som stort sett betyr at det er menn som er involvert. Men joda, jeg har kamerater her inne, så jeg har selv sett snurte tilbakemeldinger fra avviste damer. "Du går glipp av noe"-kommentarene er svært moderate i forhold til mye annet jeg har fått på mail her inne, forøvrig...

(mann 35 år fra Rogaland) lø. 25 sep. 2010 21:39 Privat melding

bare å ikke sende så mye i hytt og gevær, det tror jeg ikke de kvinnelige gjør å da slipper en å få avslag jevnt og trutt, tar helst selv kontakt med de som har hjerta meg etc

Skjult ID med pseudonym GabaHey on. 29 sep. 2010 11:13

Hvis du er usikker, hvorfor sender du avvisningsmelding???

Bare la være å svar, det er det mest fleksible. Avvisningsmelding bør du bare sende til de du er SIKKER PÅ at du aldri vil ha kontakt med. Og standardavvisning bør du aldri sende, det er bare super lame.

Er du usikker på om du er interessert og absolutt vil svare, skriv noe om at du bare ikke har tid/overskudd til kontakt med flere akkurat nå, men kanskje en senere gang.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 29 sep. 2010 12:48

Jeg tror man går glipp av mye. Merkelig er det, iallfall, for noen å påstå at de ikke går glipp av noen verdens ting. Ingen har så rike liv at de ikke trenger tilførsel av mer. Det være tanker, mennesker, opplevelser eller hva. Men å sende det i retur til et avslag, som i "haha, du går glipp av meg", vel, det er noe selvgodt.

Skjult ID med pseudonym pølse-per on. 29 sep. 2010 12:59

@Binders:

Greit at fyren blokkerte deg når du klarer å lage så mye drama og tvil ut av en avvisning! Greit at det er "damenes marked" her inne men det får da være grenser på hvor mye tankelesning og tolkning vi skal orke å prøve oss på...

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 2010 13:00

Det er ikke helt rektig Dragefrukt..du kan faktisk oppnå nok til at du ikke vil ha mer:) Men snakker vi om sukkertroll så er jeg ikke helt sikker.

Skjult ID med pseudonym GabaHey on. 29 sep. 2010 13:33

Grumse: -At du har lest så dårlig at du ikke ser at jeg ikke refererer til meg selv overrasker ihvertfall ikke meg........at du setter egenrealisering i sammenheng med hvorvidt en er utlært eller ikke ikke derimot..det overrasker meg:)

Ja, er det ikke morro med litt overraskelser i hverdagen?

Egenrealisering har mye sammenheng med grad av utlærthet, men ingen sier at de selv er utlært fordi det alltid er mer å lære. også for deg, grumse: Du vet ikke alt som er mulig å vite, og det er ingen grunn til å late som det.

Kanskje tar du egentlig helt feil i denne diskusjonen, kanskje har du misforstått poenget totalt, men at du er den eneste som ennå ikke vet det?

La meg si det sånn: Hvis det FAKTISK var deg som hadde misforstått og tok feil denne gangen...hvordan skulle du kunne vite det?

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 2010 13:36

Det kan godt hende at i lys av ting som står lenger oppe så har jeg misforstått, jeg kommenterte kun det Dragefrukt skrev og kun det helt isolert...kan desverre ikke se at jeg har misforstått. Men hvis du er så snill som du virker som så kan du kanskje forklare meg det før det utarter seg:)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 2010 13:43

Desuten så har ikke egenrealisering noe med å være utlært eller ei

La meg forklare....Dragefrukt skriver et kortere inlegg, jeg burde kanskje kommentert hele inlegget men det er denne setningen som fanger minoppmerksomhet mest "ngen har så rike liv at de ikke trenger tilførsel av mer."

Jeg er uenig, dette er jeg av erfaring. Jeg bruker min egen far som eksempel...han sier at ekteskapet med min mor har resultert i så mye godt at han ikke trenger mer........jeg tror på han.
Så er spørsmålet...hva har dette med utlærthet å gjøre?

Skjult ID med pseudonym prokzi on. 29 sep. 2010 13:48

Det er vel deres erfaring det da er snakk om, ikke din ;)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 2010 13:50

Her handler det både om min egen og mine foreldrers erfaring egentlig, hvis du forventer et svar på det!

Skjult ID med pseudonym prokzi on. 29 sep. 2010 13:54

Hvis erfaringen din er eksempelet du nevnte så er det strengt tatt kun deres erfaring. Har du egne erfaringer på området også så må du gjerne fortelle :)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 2010 14:04

Nei....jeg må be deg utdype hvorfor det kun handler om deres erfaring!

Skjult ID med pseudonym GabaHey on. 29 sep. 2010 16:10

Grumse: Alt du skriver virker som en studie i meningsløst ordkløyveri forumstyle.

No offense altså, men det er omtrent før jeg sovner når jeg leser det hehe.

Skjult ID med pseudonym prokzi on. 29 sep. 2010 16:21

Fordi den erfaringen er det de som har erfart :)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 2010 19:37

prokzi: Du må må forstå at jeg snakker om to helt forskjellig erfaringer her, som ikke har noe med hverandre å gjøre.....

Gabahey: Du må virkelig unnskylde..men ditt inlegg Kl.13.33 er ikke noe annet en slik du sier det "meningsløst ordkløyveri forumstyle"
At folk ikke gidder å argumentere for synet sitt men velger å angripe personen enten med dumme kommentarer om det de har skrivd er desverre en utbredt stil her på forumet:)

Skjult ID med pseudonym woman on. 29 sep. 2010 19:43

uhhuuuuuuu så¨deprimerende.......

Skjult ID med pseudonym Anonym.... on. 29 sep. 2010 19:47

Ikkie for meg...jeg er heeeeeeeeeeeelt anonym jeg!

Skjult ID on. 29 sep. 2010 20:15

hvorfor fjerner folk inlegga sine hele tida i denne tråden her?

Skjult ID med pseudonym katte on. 29 sep. 2010 20:39

For at nye lesere skal gå glipp av noe, da vel.

Skjult ID on. 29 sep. 2010 20:43

åja...det er jo åpenlyst.....