Alle innlegg Sukkerforum

Hva blir det neste?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gallis ti. 28 sep. 2010 11:21

Nå har jeg vært supermedlem her i 3 uker og er litt overveldet over alle de spennende damene jeg lett kan få kontakt med. Før hadde jeg nesten ikke noe damekontakt og nå er det lett 3-4 dager i uka hvis jeg viser litt initiativ. De damene jeg treffer er forskjellige og med forskjellige kvaliteter. Dette med å finne "den rette" er vanskelig og spennende.

Jeg lurer litt på. Hva blir det neste? ingen kan spå fremtiden og de sier at man ikke skal presse på kjærligheten, men legge forholdene til rette for den. Jeg prøver det jeg kan...jobber med å bli en litt bedre person, prøver å treffe så mange som mulig, finne ut om de jeg liker.

Plutselig er alt så nytt og spennende og komplisert og usikkert. Det er litt vanskelig å forholde seg til det. Andre som opplever det likedan?

Skjult ID med pseudonym katte ti. 28 sep. 2010 11:46

Noen har det sikkert likedan, mens andre har omtrent helt tørke.
Sistnevnte får du nok høre mest om på forum, dog.

Skjult ID med pseudonym Gallis ti. 28 sep. 2010 13:26

Er rart at noen skal ha tørke så vanvittig mange brukere som er her inne. Å sende ut en haug med meldinger tar jo bare noen sekunder, og det vil alltid være en viss andel som svarer så lenge du ikke skriver noe helt bak mål eller ser ut som et takras.