Alle innlegg Sukkerforum

Aldersdiskriminering av kvinner

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:11 Privat melding

Hvorfor e-r det sånn at mange menn vil ha mye yngre damer her inne på sukker..? Er vi ikke bra nok vi som er jevnaldrende da montro? Noen menn begrunner dette med at de ønnsker seg unger... men er ikke d-e-t på et litt tynt grunnlag da? Andre menn ønnsker seg ikke flere kull med barn,-men vil gjerne ha en "ung" dame likehvel...hehe....(fnis) (Jeg har sett f.eks; Mann 48år ønnsker seg dame;-Alder 30-38år....) (mann 38år ønnsker seg dame; "18-35år) Er det noen som har kommentarer til dette innlegget mitt av kvinner&menn her inne på sukker?

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:14

Kanskje fordi jevnaldrende eller eldre i mange tilfeller er langt mere moden....sånn..da har jeg sagt det og inrømt det:)

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:16 Privat melding

Så da mener du at menn er mer modne enn kvinner?

Skjult ID on. 29 sep. 20:20

Har ikke det med modenhet utjevnet seg litt når man kommer i 30-40 årene?

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:21

Jo noe...men slettes ikke for alle.....

Jeg kom foresten i vanvære å slette to inlegg..

Skjult ID med pseudonym janne on. 29 sep. 20:24

hvorfor irritere seg? Folk er forskjellige og man kan vel like og interessere seg for hva man vil?

Liker du ikke det personen leter etter, så er det jo bare å blokkere han :)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:27

Tror du Tyril egentlig iriterer seg over det Janne, jeg finner lite holdepunkter for det.

Skjult ID med pseudonym skuffa!! on. 29 sep. 20:28

har selv inntrykk av at de fleste menn har et aldersspenn på 10-15 år yngre og opptil sin egen.. ser ikke problemet..:) Men selfølgelig om man som 35 må konkurere med damer på 25 hehehe, forstår jeg taper da. Får finne meg en på 50:)

Skjult ID med pseudonym :o( on. 29 sep. 20:28

Litt kjedelig svar det med at: liker du det ikke, så blokker... hver gang noen spør om noe her inne.
Hvor sto det at hun irriterte seg??

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:30

Jeg er såre enig skjult id, sånne spørsmål punkterer debatten og gjør det vanskelig for de som faktisk vil diskutere.

(mann 47 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:31 Privat melding

Det er kanskje litt få valgmuligheter på det med barnevalg de fleste nettsteder. Jeg har inntrykk av at mange "i utgangspunktet" kan være skeptiske til (flere) barn, men at man likevel er åpne for det. Synes også det er imponerende når kvinner over 40 skriver at de er åpne for foster-/adoptivbarn, det sier en del om menneskelige kvaliteter.

Det kunne kanskje gjøres noen avanserte søk, og da se hvor mange over 35 som ønsker barn i forhold til de som er yngre - men som sagt - jeg tror mange er "åpne for muligheten, men ikke i utgangspunktet". Derfor blir det vel til med det å vise et åpent sinn. Noen velger imidlertid å gjøre det svært klart som del av profilbeskrivelsen hva man ikke vil; få velger å nyansere dette gjennom profilteksten, men man kunne kanskje likevel holde muligheten åpen som del av profilen - dvs positiv i valg, men nyansert og åpnere tekst.

På den andre siden så er yngre kvinner kanskje litt mere åpne for aldersforskjeller oppover enn det menn er, ikke bare fra naturens side med det å være godt etablerte forsørgere, men også kulturelt gjennom inntrykk, media.

Selv har jeg erfaring fra å bo 6 år sammen med en finsk vektløfterjente som var 6 år eldre enn meg, og det var ikke noe å angre på. :-)

-Rune
;-)

(mann 43 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:32 Privat melding

Mye er et mønster som blir dannet i tenårene da jentene da stort sett går for eldre menn og det blir en vane som setter seg hos begge kjønn der damer går etter de som er litt eldre og gutta måta til takke med de ett par år under. Men for en god del av oss, meg selv inkludert er det fordi vi har ønske om barn.
Men alder er og misvisende for du har de som nærmer seg 50 som ser ut som de er 30 og du har de som er 30 som ser ut som 50 har vært en del av sistnevnte innom min profil og ser ut som det er mange av siste kategori her inne. Get 10 year younger har tydeligvis ikke gått eller slått an i norge.

(mann 47 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:37 Privat melding

Hvis man som kvinne på 35 "taper for en på 25 år", da kan man spørre seg om hva mannen er ute etter, og om han vil være like fast med valget av henne om ytterligere 10 år, eller om den kvinnelige partneren har vokst personlig slik at forholdet ikke lenger er like spennende. Det er jo ikke til å komme bort fra at det er enklere med noen som har livserfaring, men samtidig ikke bare negativ erfaring, selvsagt ...

Helt klart større risiko og utfordringer med større forskjeller. :-)
Sjalusimotiver og rastløshet ikke minst.

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym :o( on. 29 sep. 20:37

Jeg har da hørt at det det beste egentlig er at jenta/dama er litt eldre enn gutten/mannen, da damene lever lenger bla.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:39

Rune: mye fornuftig...men erfaring kommer også av hva slags liv du har levd, ikke kun av alder.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:40

Der er enda et godt poneg ifra skjult id:) mange gode poenger han der.....

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:41 Privat melding

Det jeg ikke skjønner er bare at det kan vel ikke være så ille å være sammen med en av motsatt kjønn som er på samme alder som en selv,-bare.... Det kan være mange fordeler med å være kjærste med en jevnaldrende tror jeg...f.eks mange av de samme eller lignenede erfaringene...

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:42

Det skjønner ikke jeg heller Tyril...men nå er jeg en av de som ikke bryr seg så mye om alderen:)

(mann 43 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:44 Privat melding

@ :o(
irrelevant da hovedmengden her inne er 20-50 og parforhold har endret seg fra våre foreldre og besteforeldres generasjon som den statistikken bygger på. Dødelighetshypotesen vil selvsagt endre seg litt med nye medisiner og nye livstilssykdommer men vi vil generelt leve lengre både kvinner og menn men man vil få flere eldre som er single av andre grunner en at de er blitt enke/enkemann da det er blitt og blir mer vanlig å leve alene i den vestlige delen av verden.

Skjult ID med pseudonym :o( on. 29 sep. 20:46

Ps!! Hun der... c",)

Skjult ID med pseudonym strandboms on. 29 sep. 20:47

Tyril

Det er sikkert fornufitg å være jevnaldrende aldersmessig men jeg antar ungdom vinner i forhold til fornuft...

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 20:48

hvorvidt dette er irrelevant eller ei vil jeg gjerne utfordre deg på, tenk over at det er eksperter som sier begge deler....hva er da sant?

Skjult ID med pseudonym :o( on. 29 sep. 20:51

Det står i en helt ny statistikk at kvinner lever gjennomsnittlig 83,1 år, og menn 78,6 år.
Dvs at damene lever fortsatt lengst....

Skjult ID med pseudonym Leoon on. 29 sep. 20:52

Jeg er vel de som vil ha en dame som er noe lunde samme alder som meg selv, så jeg kjenner meg ikke igjen hva trådstarter snakker om. Men har hørt om det selvfølgelig.

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 29 sep. 20:53 Privat melding

mht. det å få barn,-er det mange damer som er fertile til langt opp i 40årene... på den annen side e-r det ikke alle damer som er så verpesjuke heller,-når det kommer til stykket uansett alder.... allt varierer egentlig...
Jeg,-f.eks kan fryse ned eggene mine nå,-og bli gravid som 50åring...det meste er visst mulig i dag,-har jeg skjønt... ;D

Skjult ID on. 29 sep. 20:54

Det å argumentere for at damer skal ha yngre menn, eller like gamle, fordi de liksom i snitt lever noen få år lenger, er jo bare teit. Spesielt siden de halvparten av forholdene knapt varer 20 år. Den slags argumentasjon hadde kanskje livets rett frem til 1930, men har nå definitivt gått ut på dato.

Skjult ID med pseudonym :o( on. 29 sep. 20:56

Det beste er kanskje å ikke å være så opptatt av årene, men heller om de andre tingene en ser på som viktig i et forhold stemmer. Så får heller år være litt hva det er.... et tall.
Når man har kommet litt opp i årene og ikke er helt ungdom lenger, tror jeg ikke det spiller så stor rolle, med noen år opp eller ned.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 29 sep. 20:56

Skjult ID:
Så man skal gå inn i et forhold med det utgangspunktet at det ikke varer mer enn 20 år? DET kaller jeg defatistisk!

Hilsen en som helst ser at damene er sånn i noenlunde samme aldersgruppe som ham selv.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 29 sep. 20:56

Merkelig er det nå uansett, innenfor rimelighetens grenser, at man skal begrense kjærligheten i forhold til alder.

Skjult ID med pseudonym turtle on. 29 sep. 21:00

Jeg har fått utallige spørsmål fra menn her inne om hvorfor jeg søker menn som er yngre enn meg.

Jeg kan svare for meg, det er kun ene og alene fordi jeg tiltrekkes mest av menn som er yngre enn meg, men ingen regel uten unntak. Skulle jeg like en mann som var eldre enn meg så ville det bare ha vært strålende, men det har enda ikke skjedd hmm.:-)

Så det er ikke bare mennene her inne Tiril, så diskriminering er det vel ikke, men jeg skjønner hvor du vil med innlegget ditt.:)

Skjult ID med pseudonym :o( on. 29 sep. 21:02

Vel.. sant nok at veldig mange forhold ryker, men jeg vil da i det minste gå inn i et forhold, med det for øyet at det skal vare livet ut...
Går man inn i noe fordi det bare skal vare noen få år, vel da kan man vel heller ikke legge sjela si i at det forholdet skal fungere noe særlig mer enn til den første spenningen er over... dvs mer som en flørt egentlig.
Håper å treffe en med et litt annet syn.

Skjult ID med pseudonym Shila on. 29 sep. 21:02

Hver og en må få søke det de selv vil. Ingen kan legge føringer for dette. Jeg skjønner hva Tyril mener, men man kan ikke tvinge menn som faller for yngre kvinner til å gå for de som er eldre. Det er nok en og annen mann der ute som vil ha en jevnaldrende dame også:) Må bare lete og lete..

Skjult ID med pseudonym miyata on. 29 sep. 21:03

Aldersdiskriminering av kvinner????????? Skjønner ikke overskriften. Vi er forskjellige og noen liker mora og noen liker dattera. kanskje noen er redd for å bli stemplet som en som skal ha en ny mor og søker derfor yngre damer for å slippe å få et sånt stempel ;-)

(kvinne 43 år fra Oslo) on. 29 sep. 21:07 Privat melding

Hehe... Jeg tror nok at mange går for"dattera" da virker det som? ;D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 29 sep. 21:08

Jeg skjønner forresten ikke heller hvordan for eksempel en person på 32 kan se at en mann er 29 (siden hun liker yngre menn) eller om han er 34. Jeg syns det er fantastiske forskjeller ute og går, enkelte menn på 40 ser jo pokker meg ut som de er godt nede på 30-tallet. Derfor går de inn her, ser på alderstallet og tenker; næææææææh (gjelder begge kjønn)! Mens de gjerne ville sett dem på gata og tenkt; jaaaah!

Skjult ID med pseudonym Shila on. 29 sep. 21:08

@miyata

Blir vel ikke beskyldt for å få seg en ny mor om man finner en dame på samme alder??

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 29 sep. 21:09

Alder er faktisk mer enn et tall - det handler også om kulturelle preferanser. Hvilke minner har du? Hva betydde noe for deg i barndommen, i tenårene, i studieårene - i de formative årene? Hvis Sovjetunionen bare er noe hun husker fra historiebøkene eller vinylplater kun er noe hun husker foreldrene hadde da hun var liten så er faktisk det noe som bidrar til å forme de kulturelle preferansene en har og den kulturelle virkeligheten man lever i.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 29 sep. 21:09

Skjult id: Synes egentlig at Qwerty har helt rett her.....når jeg synes noen kommer med dumme argumenter så er de som regel ikke verre enn at jeg forstår de.......ditt er helt på avveie..

Skjult ID med pseudonym :o( on. 29 sep. 21:20

Det spørs vel litt på hvor mange år man snakker om her... Vil ikke tro det er så stor forskjell på folk, som har noen få år i aldersforskjell.

Men har vel sett litt tendensen til, at de som ser litt godt ut for alderen, gjerne søker yngre damer...

Skjult ID med pseudonym bemybaby on. 29 sep. 21:22

Føler meg faktisk mer attraktiv nå enn før 10 år siden, enda mer kroppsbevist og selvsikker. Alder er et relativt begrep. Livsinstilling er viktigere.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 29 sep. 21:30

At man har sett tendensen til at menn som ser godt ut for alderen går for yngre damer...
Det gjelder vel begge veier? Det vil si at damer som ser godt ut søker yngre menn??
Kan ikke se noe fare uansett jeg..om man liker hverandre og ser en fremtid i sammen,ser jeg ingen problemer.
Selv søker jeg 5 år opp og 5 år ned. Men den grensen er jo ikke fastspikret.Er åpen for det meste uansett alder..så lenge man søker det samme for fremtiden.

Skjult ID med pseudonym Tyril on. 29 sep. 21:39

Så flott at noen har den innstillingen,-da stjerne :D Jeg tror det er lurt å være åpen,-litt sånn begge veier for begge kjønn,-for jeg tror at man kanhende går glipp av en flott kjærste hvis man er for kategorisk... Og jeg tror absolutt det er en verdi i etablere forhold med en jevnaldrende..,-altså...jeg merker ihvertfall at når vi snakker sammen om noe som skjedde for noen år siden...så er det hyggelig at en kjærste husker F.eks telefonen med tallskive på70 tallet,-eller Oslo karnevalene som var i 80åra for å si det sånn,-eller andre ungdomsminner fra før...hehe ;D

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 29 sep. 21:50

I min alder er 5 år og 5 år ned for jevnaldere å regne uansett;)
Klart det kan se andeledes ut om man er i tidlig 20 årene...

Skjult ID med pseudonym kit on. 29 sep. 23:06

Noen liker mora, andre dattera. Fordelen med å bli eldre er at begge to kan være attraktive...

Ungdommelighet blir i dagens samfunn sett på som en positiv egenskap. Alt annet likt, velger de aller fleste den yngste av to kandidater. Dette gjelder både for kvinner og menn. Det morsomme er at hvis kvinnen hanker inn en yngre, blir det sett på som en progressiv og moderne handling. Velger mannen yngre, er han en gammal gris. Hvorfor denne forskjellen i vurdering av samme handling? Er det fordi kvinnen bryter med det vanlige? Hvis ja, betyr det da at vi menn skal straffes for våre forfedres synder?

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 29 sep. 23:08

Detta er payback for det vi gutta opplever i aldern 15-25! Paybacks a bitch!

;-p

Skjult ID med pseudonym Avania to. 30 sep. 00:05

Kan ikke snakke om synder eller payback eller skyld i en sånn sammenheng. Forelskelse er ikke kontrollstyrt.
Men ellers enig med Kit, som vanlig.

(mann 56 år fra Oslo) to. 30 sep. 00:24 Privat melding

@Shila

Neida riktig det, bare luftet en tanke - med et blunk på slutten ;-) Det er ikke alder det kommer an på, er selv godt voksen og ser både oppover og nedover på aldersstigen

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 30 sep. 00:28 Privat melding

Aha... så noen mener at det liksom er paybacktime for kjerringene liksom? At siden vi liksom foretrakk litt eldre menn da vi var tenåringer&unge,-såå... kan vi ha det så godt nå? :O

Skjult ID med pseudonym Hawiha to. 30 sep. 00:31

Husker fremdeles dagen da min første kjærlighet stakk fra meg for å dra på båt-tur med de 5 år eldre gutta.... Så nå har jeg 5 år PLUSS renter å ta igjen! *ler*

Skjult ID med pseudonym sfs to. 30 sep. 00:32

Foretrekker jenter som er 2-10 år yngre enn meg. Både hensynet til barn og attraktivhet er gjeldende her. Som flere har nevnt har jenter somregel foretrukket eldre menn, og slik er det bare. Som yngre var det jo litt kjipt, men nå går det ganske så greit, da jenter er mest attraktive i 20 årene uansett ;)

Skjult ID med pseudonym Avania to. 30 sep. 00:32

Jupp, det mener jeg absolutt er helt greit ja HDV.

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 30 sep. 16:39 Privat melding

Takk for innterressange tilbakemeldinger i sukker-dbatten ;D Da har jeg tellt over svarene,-og minus mine egne innlegg her,-Har jeg kommet frem til at menn helt klart har engasjert seg mest i denne debatten...(iinterressangt) og kom med 24 innspill... mens kvinnene ikke engasjerte seg så mye,-og kom med kun 10 innspill..(i tillegg er det 10 innspill jeg ikke vet om kommer fra en dame eller en mann...(hehe) ;D

Skjult ID med pseudonym janne to. 30 sep. 16:47

@tyril
ikke glem at flesteparten av sukkers betalende medlemmer er menn. Og såvidt jeg har skjønt så må man betale for å skrive her i forumet. Derfor er det stor sannsynlighet at i de fleste diskusjoner her inne, så vil det være overvekt av menn... :).

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 30 sep. 16:51 Privat melding

Nei Janne man må ikke betale sånn sett fo r å skrive her i forumet....er ihvertfall innkludert når man er super-bruker... Jeg syns uansett at det er flott at mennene engasjerte seg i innlegget mitt...hehe... det som overrassker meg,-er at damene er så fraværende&passive i debatten... :O

Skjult ID med pseudonym M-A-N to. 30 sep. 17:19

@Tyril

Man kunne like gjerne ha startet en tråd som het "Høydediskriminering av menn". Eller vi kunne hatt fokus på vekt, skallhethet osv osv osv.

Du har kanskje erfart å bli silet vekk av menn på samme alder pga nettopp alder. Kjipt å bli satt til side ikke sant?

Dette opplever svært mange menn som er definert som småvokste. Kanskje du også siler de vekk?

Hva er forskjellen? Tipper du siler vekk menn under 170 cm. (korrigèr meg hvis jeg tar feil). Hvorfor skulle ikke menn da sile vekk kvinner som er like gamle eller eldre? Det er stort sett samme logikk bak: Man har definert en fremtidig partner. H*n skal ha de egenskapene og kvalitetene man ønsker. Det går bl.a. på høyde og ALDER.

Ja, jeg er klar over at høydedebatten har gått både høyt og lavt tidligere. Og det er mulig du oppfatter dette som en avsporing. Men det er iallefall ikke ment sånn.

Jeg vil bare ha fram at vi alle siler. Og at det er ikke mer eller mindre synd på de som opplever dette - satt opp mot hverandre.

Derfor klarer ikke jeg å fremkalle den helt store sympatien for alle de som starter en tråd hvor de "klager" på hvordan det motsatte kjønn bedriver nettdating.

Du er ikke noe bedre enn meg. Jeg er ikke noe bedre enn deg.

Skjult ID med pseudonym Søta to. 30 sep. 17:40

Grunnen til at jeg er fraværende i en slik debatt er at jeg ikke synes det er noe å diskutere...

Selv om jeg er i den høyere aldersgruppen, altså en av kvinnene som visstnok blir aldersdiskriminert fordi menn på min alder nå "tar igjen" fordi de selv har blitt diskriminert tidligere. Og hva så? De må få gjøre akkurat som de vil og ønsker, og jeg må konsentrere meg om de som vil ha meg.

Regel nr 1 for meg når det gjelder dating/sjekking: jeg vil ikke ha en som ikke vil ha meg!!

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 30 sep. 17:46

Jeg er enig med Søta her. Og jeg er 42 år, så jeg er også i den utsatte aldersgruppen. Jeg vil ha en mann som vil ha meg:-)

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 30 sep. 18:19 Privat melding

Hei MAN... Det hadde ikke gort meg noe å bli sammen med en mann på 1.70 for å si det sånn... Har hatt en kjæreste engang,-jeg som var lavere enn meg :D For meg er det hel-heten som teller... bare så det er sagt esse.... ;D

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten to. 30 sep. 18:51

Hvis en mann på 48 bruker argumentet at han vil ha barn som påskudd for å søke etter ei jente på 32 så synes jeg det høres søkt ut..48 år og vil ha baby. Ser 50 åringen skifte bleier og trille barnevogn. Alder er vel bare et tall på papiret som vi alle har. Det finnes kvinner på 50 som oppfører seg og ser mye yngre ut enn en på 35. Det er i sinn og skinn alderen ligger. At man ikke ser på en som er 3-4 eldre enn seg selv,skjønner jeg ikke helt. Men vi er jo ikke alle like....heldigvis.

Skjult ID med pseudonym Annerledes to. 30 sep. 18:52

Alder er vel igrunn ingen big deal, men det jeg ikke forstår er menn som søker langvarig forhold (gjerne livet ut) med jenter fra 18 år og oppover. Er vel ikke ofte i vår tid at forhold fra du var 18 år varer i all evig tid?

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 30 sep. 18:54

Det er jo lov å drømme;-)

Skjult ID med pseudonym Annerledes to. 30 sep. 18:55

Sant det:) Lurer bare på hva de legger i langvarig forhold. Er ett år langvarig?

Skjult ID med pseudonym woman to. 30 sep. 18:57

Haha...pusten,-du aner ikke hvor mange verpesjuke 50 åringer som har kontaktet meg,-altså... Tenk om jeg hadde slått til&blitt gravid med en sånn 50åring..da hadde ungen fått en 62år gammel far,-når barnet var 10år gammel.. :O (sånn tenker,-jeg litt iallefall....) Og når ungen var 20 år,-ville faren vært 72år :O:O:O

Skjult ID med pseudonym Eleni to. 30 sep. 18:59

Nei, jeg skjønner det heller ikke. Men folk er forskjellige og tenker forskjellig. Sånn er det bare:)

(mann 53 år fra Akershus) to. 30 sep. 18:59 Privat melding

Ikke ta fra noen håpet da. Det er jo lov og håpe og tro.. Men det er vel veldig få forhold som varer livet ut uansett alder..

Skjult ID med pseudonym woman to. 30 sep. 19:03

Ja,-men tenk på alle ungene som vokser opp med gamle fedre,-og som ikke vil oppleve å ha en far der når man blir eldre,-eller besteforeldre for den saks skyld...(jeg syns at man bør ta hensyn til barnet også,-jeg da...) Jeg hadde en jente i klassen en gang,-og hun og broren ble mobbet på skolen pga at de hadde så gamle foreldre også...

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten to. 30 sep. 19:09

Nettopp @ woman,det hadde jeg og...og han ble mobbet for det...

Skjult ID med pseudonym Lady to. 30 sep. 19:15

Det eneste livslange forhold du kan regne med er til deg selv. Du må selv sørge for at det blir så bra som mulig.
At menn her inne luker meg bort p.g.a. alder bekymrer meg svært lite siden jeg ikke anser de som noe tap.
Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym The One to. 30 sep. 22:37

@TS

Lurer du virkelig på det. Det er jo en kjensgjerning at menn holder seg bedre en kvinner. Vi er mer spenstige, mer ungdommelige. Vi er mer med i tiden, ja vi er rett og slett mer attraktive. Derfor kan vi søke yngre partnere. Dette behøver jeg ikke bevis på en gang, det er like sikkert som at vi blir født med en høyre og en venstre arm.

Skjult ID to. 30 sep. 22:41

Også var det det med å ha et realistisk selvbilde..

Skjult ID med pseudonym The One to. 30 sep. 22:45

@skjult ID

Ja det har vi også altså bedre en damene på det punktet også :-)

Skjult ID to. 30 sep. 22:48

He, he.. Jeg har dårlig erfaring med selvinnsikten til menn i 40-årene ihvertfall..

Skjult ID med pseudonym The One to. 30 sep. 22:52

What, det kan du ikke seriøst mene Skjult ID

Skjult ID med pseudonym The One to. 30 sep. 22:52

What, det kan du ikke seriøst mene Skjult ID

Skjult ID med pseudonym :o( to. 30 sep. 22:55

@ The one

Er ikke helt sikker på at dere er mer ungdommelig og holder dere så mye bedre enn damene. Ta en titt på tilbudet av menn som er her inne og søker, da ser du mye som er forfalt... der også.

Skjult ID to. 30 sep. 22:58

@The One

Jeg mener det helt seriøst!

Skjult ID med pseudonym The One to. 30 sep. 23:04

Smiler...dere har selvfølgelig rett. Det er nok ganske mange menn som oppfatter seg selv som mer attraktive en de er og søker derfor ned i alder. Det er jo selvfølgelig noen andre årsaker også, men der er nok her fasiten ligger

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 1 okt. 00:22

@ The One

For meg ser det iallefall ut som mange menn på 40+ ser ut som de tror det er nødvendig å gå med polstret
redningsvest på land... Det finnes selvfølgelig unntak der også. Det kan bli en lang og hard jakt så den bør forberedes godt:)

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 1 okt. 01:10

Hvorfor skal vi si nei takk til noe som er bra kun basert på fødselsår?

Hvorfor skal jeg takke nei til en dame som er f,eks, 10-12 år eldre enn meg, når jeg syns hun er flottere enn hun som står 4 meter bak henne, og er 10-12 år yngre enn meg? Og når jeg av erfaring vet at den eldste av De to med stor sannsynlighet vil gi meg en mye bedre opplevelse på både det mentale, og det seksuelle plan.

Jeg vil hvertfall ikke begrense min horisont, til å kun lete nedover på aldersstigen, for det vil bli et fattig liv i mine øyne.

Så til Dere som ikke har prøvd det, hva venter Dere på? Go for it, det kan anbefales :-)

Skjult ID med pseudonym turtle fr. 1 okt. 07:37

@buddha dette høres ut som en nydelig sang i mine ører..digger tankegangen din.;-)

Skjult ID med pseudonym Moa fr. 1 okt. 08:26

@Tyril
Om du sammenligner gjenomsnittet av antall meldinger menn på 40år får iforhold til kvinner på 40år, så vil ikke menn være i nærheten engang, de vil vel desverre ikke kunne skimte med så veldig mye.
Hva skal de mennene gjøre? kaste pcn sin ut av vinduet?

Når det gjelder yngre kvinner kan det ikke sammenlignes engang, det virker som mange jenter rett og slett begynner å se litt slitne ut når der 27-28 og det gjør vel strengt tatt ikke menn? Om menn skal velges bort pga høyde så må vel menn få lov til å like en smilende blid og slank blond jentepus på 20år kontra en kjeftemaskin med baggasje på x-antall flere år?

Skjult ID med pseudonym :o( fr. 1 okt. 08:39

Heia Buddha... du har skjønt det :o)

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 1 okt. 09:03

@ buddha

Jeg skal løfte litt på nonnedrakten for deg:)

@ Moa

Hvis du mener at kvinner på 40+ er kjeftemaskiner p.g.a. baggasje har det ikke noe med alder å gjøre
men hvordan damene takler motgang. Det kunne ikke falle meg inn å la fortiden min ødelegge for fremtiden ved å bli bitter og en kjeftemaskin. Noen damer har dessverre en tendens til å sette seg seg i offerrollen når de
ikke får det som de vil. Offerrollen har aldri passet meg og erfaring skal bruke til videreutvikling har livet lært meg:)

Skjult ID med pseudonym Someguy fr. 1 okt. 09:58

Undertegnede har gjort et eksperiment her. Selv om jeg er i andre halvdel av 40-årene, har jeg nå gjort et matchsøk på alle damer i alderen 20 - 24 her som har vært pålogget i siste måned. Jeg har sett på deres ønskede partners høyeste mulige alder.

Resultat:

Nesten alle vil gjerne ha en partner som er minst 8 år eldre. Og det er overraskende mange av disse damene som kan se for seg en kjæreste som er 10, 12 eller 15 år eldre!

Dette fører jo trolig til at mange menn i alderen 33 - 38 konsentrerer seg mest om damer som er ca 10 år yngre. Damer i 20-årene er umodne og kunnskapsløse, men samtidig er de ofte svært vakre, har enormt flotte figurer osv. Kjekke menn i 30-årene er tiltrukket av dem og vet at de kan få en av dem!

Jeg tror at det er eksistensen av unge damer som gjerne tar en kjæreste som er 10 - 15 år eldre, som er kjernen i det problemet som TS tar opp!

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 1 okt. 10:01

HAHA @ Lady, jeg gleder meg allerede ;-)

Jeg er litt uenig med deg om at alder ikke har noen betydning for om de er noen kjeftemaskiner. I følge min erfaring, så henger alder og hvordan damene takler litt motgang sammen.
Damer i 20- årene er enkle og ha med å gjøre, men gir lite utfordringer.

Damer i 30- årene gir større utfordringer, det er i denne aldersgruppen damene skal realisere seg selv, og da kan det gå litt fort i svingene og det kan komme noen utbrudd i kampens hete.
Og noen kan også ende opp med å bli en kjeftemaskin pga at de har gapet over for mye på en gang.

Damer i 40, og 50- årene er mer Easy going. De har funnet seg selv, er trygg på seg selv og sin kropp, vet hva livet kan bringe av opp og nedturer, og kaster ikke bort tiden sin på å prøve å endre smådetaljer, eller henge seg opp i bagateller.
Det er her du får klare beskjeder om hva damen ønsker, og hva hun vil med livet sitt. For det kartet har hun allerede tegnet, og kursen er staket ut.
Det er nå hun har blitt frigjort, og ikke plager seg selv med hva andre måtte mene, men handler ut i fra hva hun selv liker, eller foretrekker.
* Artig alder *

Btw: Det finnes nesten ingenting som er mer Turn off enn damer som spiller offerrollen, men de fleste damer har vokst av seg denne unoten når de begynner å nærme seg 40......

* Buhu, men du sa jo..... Buhu, du har lurt meg..... Buhu, du har kastet bort tiden min.... *

Ellers så må jeg få lov til å nevne at jeg er så glad for at sukkerforumet eksisterer, for her kan jeg få kverrulere, flørte, fjase, og sist men ikke minst, her kan jeg få generalisere ;-)

Skjult ID med pseudonym Moa fr. 1 okt. 10:14

@buddah

Jeg har alltid synes det er merkverdig, at det aldri blir diskutert men bare godtatt at jenter kan kjefte og oppføre seg nærmest psykotisk når de er i et forhold, manipulere og gi deg dårlig samvittighet og kjefte og si sårende ting bare fordi de er jenter.
Som gutt blir du bare opplært til at du skal godta det men hadde du oppført deg slik selv ville du kunne regne med å ha et rykte som ustabil og psykopat.

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 1 okt. 10:33

@ Moa

Det kan jeg jo være enig i, og jeg er jo såpass klarsynt at jeg registrerer at det ikke er en sjeldenhet rundt om i min bekjentskapskrets.
Men jeg er litt usikker på om vi menn finner oss i det pga at vi er opplært til å godta det. Jeg tror det handler mer om at vi ikke gidder å bruke tid på å diskutere spissfindigheter. Og dels pga at vi ikke gidder å fremprovosere situasjoner som gjør at godtebutikken blir stengt i noen dager.....

Men jeg skjønner ikke at noen gidder å leve i et sånt forhold, alle har jo et ansvar for å skape sin egen lykke, og da er vel ikke å oppføre seg like dårlig tilbake som er den rette kuren for forholdet. Men heller en klar og tydelig beskjed om at nå får du ta deg sammen, eller så kan du ta med deg bryllupsbildet ditt og gå.

Men jeg må jo også tilføye at vi menn ofte har et ansvar oppi det hele også, for vi har jo gjerne lagt opp til at situasjonen har utviklet seg i denne retningen, og så lenge vi ikke gjør et forsøk på å stoppe det, så vil denne situasjone eskalere, og til slutt ende opp i en stillingskrig.

Buddha vet at troll kan temmes, men han vet at det kan ta tid, og han vet at det kan være slitsomt. Men som med alle dressurkurs, så er det tid, og tålmodighet som er stikkordet for suksess.....

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 1 okt. 10:43

@ buddha

Din forståelse av damer på 40 og 50+ er et realistisk bilde. Det skulle tatt seg ut om en dame i min alder ikke vet hvordan....nærmere forklaring får du ikke. Det er en herlig alder for en dame som tør å leve uten sikkerhetsnett:) Hvem har garantier for fremtiden?

@ Moa

Dårlig oppførsel er uakseptabel uansett kjønn:)

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 1 okt. 10:53

Haha@ Lady, jeg trenger ikke noen nærmere forklaring, jeg VET hva du mener ;-)

@ Moa

Jeg glemte å ta med i mitt siste innlegg det som er trådens hovedpoeng, og det er at når damene er blitt voksne, så har de ikke så stort behov for å tråkke på partneren sin for å øke sin egen selvfølelse.
Så derfor er det særdeles fornuftig å lete etter en partner i de voksnere damers rekker, så er det større mulighet for at du slipper å ende opp med en dame som du har beskrevet i ditt siste innlegg.

Skjult ID med pseudonym Moa fr. 1 okt. 12:26

@Lady

Nei det er ikke uaksetaptbelt uansett kjønn, som kvinne kan du reagere på ganske ekstreme måter eller psykisk terrorisere menn og gjøre det ting fryktelig vanskelig og vondt for ganske lite og de fleste menn vil finne seg i det for slik er det bare.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 1 okt. 13:12

@ Moa

Jeg har aldri vært så liten at jeg har hatt behov for å tråkke på andre. Finn deg en voksen dame
som har kommet over "primadonnanykker":)

Hvis en mann skulle ha behov for å tråkke på meg ville jeg ha kastet han på hodet og ræva ut døren
med eller uten assistanse. Søppel samler jeg ikke på:)

Skjult ID med pseudonym Moa fr. 1 okt. 13:39

@ Lady

Kan godt hende men da er du isåfall den første, kvinner blir sure for ingenting og jo mykere og mer "moderne" menn blir jo sintere blir kvinnene i sine reaksjonsmønstre på menn. Dette hevder blant annet internasjonalt annerkjente sosiologer, f.eks Willy Pedersen.

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 1 okt. 15:21

@ Moa

Det er meget mulig at det du sier her er både forsket på og bevist opp og ned i mente, men det er bare en måte og forholde seg til slike mennesker på. Og den enkleste måten er selvfølgelig å si klart fra om at du ikke finner deg i sånn oppførsel, og hvis det ikke hjelper, og hvis vedkommende ikke er interessert i å få hjelp med sitt problem, ja da er vel det bare en utvei.

Så etter at trollet har tryna endel ganger, så vil hun etterhvert enten innse sine feil, og toner seg ned i neste forhold. Og hvis hun er så hardt angrepet at hun ikke har forbedringspotensiale, ja da ender hun opp som en bitter gammel heks som ingen liker :-)

Men det er nok håp for alle, og de fleste med disse nykkene vil nok moderere seg etterhvert som de modnes.

Men siden buddha har en velutviklet bitchalarm, så slipper han å forholde seg til en sådan problemstilling.....

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 4 okt. 00:27 Privat melding

Kjempeflott at såpass mange har engasjert seg i tråden min,-og det har vært veldig innterressangt å lese alle meningene til folk innpå her,-altså... :D