Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym pimpalas to. 30 sep. 2010 11:24

Nå savner jeg å ha en dame som kryper tett inntil meg når jeg legger at jeg nesten ordner meg en hore! Bare for å kjenne nærheten og varmen fra en kvinnekropp.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 30 sep. 2010 11:27

Mye fint i afrikanske traffickingofre.

Skjult ID med pseudonym Freshman to. 30 sep. 2010 11:33

Har du vurdert å ta deg jobb på et sykehjem?
Da får du betalt for nærheten i tillegg!
Bare sånn for å trekke det helt ut på kanten ;-)

Skjult ID med pseudonym Sutrepave to. 30 sep. 2010 11:41

Jeg skjønner deg godt, pimpalas. Og jeg tror ikke du er tiltrukket av trafficking-ofre. Sex er som pizza, selv dårlig sex er på en måte ok, akkurat som pizza alltid er ok.

Og bare vent til en med et nick som begynner på T ser innelegget ditt. Da får du kjeft, la oss se.

Greien er at her er det en kjønnsforskjell. En dame som er langtidssingle kan alltids "få seg noe", det er bare å smile litt rundt på et befolket utested, så kommer interessentene. Mens en vanlig mann som er langtidssingle og som hverken er Røkke, Jon Almås eller sjekkeekspert, har minimale sjanser til ONS.

Derfor vil langtidssingle menn møte lite forståelse hos det motsatte kjønn. De skjønner ikke desperasjonen mange av oss kjenner et sted dypt inne. Langtidssingle damer snakker ofte litt som Marie Antoinette under den franske revolusjon, mangler dere brød, så kan dere jo spise kake?

De langtidssingle damene har kakefatet i utelivet f eks, det har ikke de vanlige mennene. De langtidssingle mennene må være lykkelige med årelange sølibat. Klarer de ikke være lykkelige sånn, da er det rett ut.

Skjult ID med pseudonym Engbein to. 30 sep. 2010 12:18

Sutrepave: Jeg tror du glemmer at for hver kvinne som har ons, må nødvendigvis en mann ha ons samtidig. Og det finnes like mange single kvinner som det finnes menn, derfor finnes det en hel haug med jenter du kan velge mellom å sjekke opp, og sannsynligvis vil du lykkes etter en stund med litt innsats.

For å si det rett ut: For en gjennomsnittlig mann dersom han gjør litt innsats, og ihvertfall hvis han benytter en ok nettprofil, så er det ikke så fuckings vanskelig å finne en dame til å ha ons med.

Skjult ID med pseudonym Engbein to. 30 sep. 2010 12:46

Oppskriften på å finne en dame å ha sex med er enkel nok:

Kle deg bra,en bra frisyre, godlukt og alt, kontakt et stort antall kvinner, fremstå som selvsikker uten å være usympatisk og eskaler uten å nøle ovenfor de du er tiltrukket av og som til da har gitt en positiv reaksjon.

Et stalltips bør du ta med deg dog: Jenter er generelt mye mindre interessert i RENE ONS. Så du stiller mye sterkere hvis du ikke er en av de som "bare er ute etter en ting".

Fordi for en kvinne er det å KUN ha sex ofte en nedtur. Forskjellen ligger i dette: for en mann er samleie i praksis synonymt med seksuell tilfredsstillelse, mens for en kvinne er ikke dette tilfellet. Kvinnen er i mye større grad avhengig av at mannen er en dyktig elsker for å oppnå orgasme.

Å være en dyktig elsker er derfor svært viktig her. I praksis: å ha holdningen at hvis du har sex med en kvinne er det viktig for deg at hun skal bli tilfreddstillt. En ting til som er viktgi: ikke vær en tilbyder KUN av sex -vær også en venn og en hun kan ha det gøy med. Og som er interessert i å treffe henne flere ganger.

hvis dette er grunnholdningen din - å GI noe til en kvinne, ikke bare TA - så vil kvinner plukke dette opp ubevisst, og det vil være lettere for deg å være selvsikker i oppførselen din.

Men bottom line er: Gjør deg selv maksimalt kjekk utseendemessig, kom deg ut og ta kontakt med massevis av jenter, gå kun for de du finner tonen med og vær litt MANN.

Skjult ID med pseudonym Espen to. 30 sep. 2010 13:39

Interessante poenger engbein! Så du mener at hvis en mann kan tilby noe mer enn BARE sex, så blir han mer interessant også som sexobjekt?

Skjult ID med pseudonym Sutrepave to. 30 sep. 2010 13:47

Hei Engbein,
Takk for gode råd!! Du gir mye av gode praktiske råd.
Noe du skrev er jeg litt i tvil om: "Jeg tror du glemmer at for hver kvinne som har ons, må nødvendigvis en mann ha ons samtidig." Det er riktig, men blant kvinnene er muligheten til ons litt mer demokratisk fordelt enn mellom mennene. Mitt klare inntrykk, etter å ha hengt masse ute i årevis og etter å ha snakket med mange, er at blant mennene er det en liten "overklasse" som får det meste av moroa. Et mindretall av mennene ute får en hel del, svært mange av dem får ingenting. De som over lang tid ikke får seg noe, er forsiktige med å snakke om dette offentlig, for det er skambelagt.

Selv har jeg alltid vært elendig på utelivssjekking, er på en måte for sjenert til det. Ufrivillig var jeg jomfru til 26 og ingen norsk dame var intim med meg før jeg var så mye som 28 år!!! Og jeg var på en rekke fester fra jeg var 16 til 28, snakket med mange damer, danset osv. Det hjalp ikke. På grunn av dette har jeg sympati med "den seksuelle underklassen" blant menn.

Skjult ID to. 30 sep. 2010 13:48

Engebein mener at det er smart å være en drittsekk som later som om han ikke er en drittsekk, for på den måten å lettere dra damer for sex. Sympatisk vri.

Skjult ID med pseudonym Superduper to. 30 sep. 2010 13:53

Man trenger ikke å være en drittsekk for å fremstå med nok selvtillit til å vekke interesse på byen.

Så sinnsykt vanskelig er det ikke, men det blir sinnsykt vanskelig om man har bestemt seg for at det er umulig.

Skjult ID med pseudonym Engbein to. 30 sep. 2010 14:00

Ja, altså, la oss si du er en hensynsfull, lidenskapelig og utholdende elsker, og at det er viktig for deg at kvinnen blir skikkelig tilfredsstillt.

Da VET du: JEG kan tilby noe som HUN er interessert i!

Dette gjør noe grunnleggende med selvtilliten din, og det gjør det lettere å kontakte kvinner med en seksuell intensjon. Du får rett og slett mere draget på kvinner, fordi på en eller annen måte vil kvinner oppfatte utfra måten du kommuniserer på, at du kan gi dem noe av verdi.

For min del, jeg er ikke spesiellt pen og jeg er hverken høy eller veltrent. Men å finne jenter som vil ha sex med meg er ikke noen big deal fordi de som regel kommer tilbake etter mer. Og hvis jeg treffer en ny jente så skjønner hun utfra oppførselen min at jeg ikke trenger noe fra henne. Hun merker bare at jeg er likegyldig til om hun vil ha sex med meg eller ikke, fordi jeg har nok av jenter tilgjengelig fra før uansett.

Men "bruk-og-kast" mentaliteten ødelegger alt, fordi jenter føler intuitivt at du bare vil utnytte dem og at du sannsynligvis er et elendig knull - hvorfor skulle hun kaste bort tida si på deg da?

Hun har 500 andre beilere som ønsker "inn-ut-morna-knut", og alle er i utgangspunktet totalt uinteressante for henne. hun vil få mer ut av morro med en dildo enn en av de desperate gutta. Og dette er kjernen:

BARE sex, som sannsynligvis er dårlig, er rett og slett mindre interessant for kvinner enn det er for menn. Så mens en mann heller vil ha dårlig sex enn ingen sex, vil kvinner generelt heller ha ingen sex enn dårlig sex. Skjevheten i markedet som folk snakker om, bunner i nettopp dette. Og blir forsterket av at det også jevnt over er mer RISIKO involvert for en kvinne i å ha sex, f.eks at hun må ta seg av en unge alene mens barnefaren hun ikke husker navnet på er til alle vinder. Sånne ting ligger i genene. Kort sagt: BARE sex er mindre interessant for kvinner enn for menn. Løsningen for en mann som ønsker sex er derfor svært enkel:

Du må kunne tilby mer enn bare sex. F.eks jævlig bra sex, og et godt vennskap. Og hvis du faktisk kan tilby henne det, er det mye lettere å kommunisere det fordi du ikke trenger å fake noe, og ofte vil det kommuniseres av seg selv.

Og da begynner du å få draget.

Skjult ID med pseudonym She to. 30 sep. 2010 14:02

Sjekking er et spill. Er du ikke med på leken får du heller ikke høste godene.
Og synes ikke Engbein sine tips er så aller værst. Selvom de inneholder en viss pua holdning..

Skjult ID med pseudonym pølse-per to. 30 sep. 2010 14:15

Mange bra tips her Engbein, leser det ikke som om å være en drittsekk. Det gjelder å bruse med de fjøra man har. Sutrepave, du sier du er for sjenert for utelivssjekking, men samtidig legger du skylden på norske damer for at du var jomfru så lenge? Hvor mange prøvde du å faktisk sjekke opp?

Det er nok sant at det er en skjev fordeling mellom hvem som får seg noe, men har ikke tro på at de som får seg noe nødvendigvis er supermenn eller profesjonelle players. Dette er også vanlige menn, bare med den forskjellen at de faktisk tør prøve seg.

Skjult ID med pseudonym Epinephrin to. 30 sep. 2010 14:15

hehe nå er det vanskelig å bli en hensynsfull, lidenskapelig og god elsker uten en viss "mengdetrening".... noe som er svært vanskelig å fikse "på egen hånd".

Skjult ID med pseudonym rødhette to. 30 sep. 2010 14:15

Hehe, jeg må nå humre litt for meg selv.. den mann som sier at de ikke forstår seg på kvinner, burde virkelig ta en prat med Engbein.. For dersom Engbein er en mann så har han en innsikt som er god, er Engberg en kvinne, vel så deler hun av de mange hemmeligheter menn mener vi har holdt skjult for dem så lenge..

:o)

Og selv om det er kjipt å innrømme det, så er det mye sant i det som blir sagt.. men igjen, sannheten har en tendens til å svi noen ganger!
Men TS ønsker jo bare noen som kan krype inntil han en kveld.. Og med en hore vil det bli dyr kveldskos spør du meg.. Men om dama skjønner at du ikke NØDVENDIGVIS vil ha sex, kun nærhet, vel da er du litt nærmere målet spør du meg.. men det er meg da!

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Engbein to. 30 sep. 2010 14:39

Problemet med pua-miljøet er at greia deres vanligvis bare er en mer nerdete utgave av "gutta som bare er ute etter EN ting".

Glem å fake at du ønsker å gi henne noe annet enn sex hvis du ikke mener det. Ser du på damer som bare sexobjekter kommer de nesten alltid til å oppfatte det innen du krysser "målstreken".

Da vil du isteden bli kynisk bedømt som et kjøttstykke, og er du kjekkere enn 90% av konkurrentene har du kanskje en sjanse. Hvis ikke er det morna Jens! Spill så mye spill du vil, men hvis spillet ditt baserer på regler som fucker deg fra starten hjelper fint lite. De få gangene du drar noe i havn kommer du sannsynligvis aldri til å se henne igjen uansett, og du er tilbake på nullpunktet. Glem å fake at du skal gi henne noe mer enn sex, fordi du må være robert de niro fra start til mål hvis det skal lykkes, fordi damer har antenna ute ovenfor gutta som bare er ute etter en ting. Det har til og med blitt en stereotyp: "Gutta som bare er ute etter en ting". Det er så mange sånne gutter at jenter har utviklet seg til mestere i å avsløre dem. Og blir du avslørt vil du bli bedømt som et kjøttstykke, og er sjanseløs dersom du ikke er veldig kjekk. Det kan funke å fake selvsikkerhet, men det funker ikke å fake intensjon. Og har du feil intensjon fra start, altså bruke jenter som sexobjekter, så kan du glede deg til masse sprakende avvisninger dersom du ikke er veldig kjekk.

For mindre kjekke gutter er det bare en løsning: Vi kan ikke være gutta som bare er ute etter en ting, men gutta som er ute etter mange ting, og som kan TILBY mange ting. Da er det plutselig et helt annet spill, og å få tak i damer er NOS PROBLEMOS dersom du gjør litt insats.

Men du må mene det!

Skjult ID med pseudonym Wolfi to. 30 sep. 2010 16:30

Tror det er noe i det her ja. Hvorfor skal en jente ha interesse for en fyr som bare vil bruke henne til å tømme seg?

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 30 sep. 2010 16:56 Privat melding

Haha...sutrepave... ;D Hva folk bruker fritiden sin på mht. å kjøpe seg en hore eller annet er ikke m-i-n sak.... :O

Skjult ID med pseudonym sinnamann to. 30 sep. 2010 18:39

@Ts. Finn deg en gift dame på rundt 40. De er horer så bra som noen:)

Damer er akkurat like hekta på sex som menn. De vil bare ikke innrømme det og kaller det for "nærhet". Det er kvinner som sjekker på byen. Alt det handler om for en mann er kunne tolke blikk og kroppspråk. Får du kontakt med ei er du plutselig interessant for mange andre. Hele greia er et kynisk spill.

Skjult ID med pseudonym Tyril to. 30 sep. 2010 18:51

Jeg kan bare ikke skjønne at det er såååå vanskelig å få kontakt med en dame da? Alle mine venninder er lette å få kotakt med.,-men de ønnsker seg en kjærste,-da...ikke et en-kveldsopplegg med en drita,dum&selvopptatt mann...hehe ;D Når vi er på byen,-skjer desverre nettopp ofte d-e-t...eller fyren er gift,-og vil ha seg litt på si`.....desverre.... Veldig ofte avslører menn seg selv,egentlig,-da de fort røper seg mht.at de bare vil ha et enkveldsopplegg... :O Da blir det jo gjerne avskjed på grått papir... dårlig mix å være horny,full&sånn,-altså...

(mann 45 år fra Oslo) to. 30 sep. 2010 20:19 Privat melding

Wolfi 16:30 er uekte som de fleste på forum vet bruker jeg bilde og full profil i mine kommentarer.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 30 sep. 2010 20:28

Altså; Wolfie7 og Wolfi er to ulike nick. Hvordan kan da Wolfi være uekte?

Skjult ID med pseudonym frkfryd to. 30 sep. 2010 20:42

@ sinnamann.." Finn deg en gift dame på rundt 40. De er horer så bra som noen:)" Så du mener damer på rundt 40 er desperate og "tar" hva som helst?
Da må jeg desverre opplyse deg om at vi er akkurat like kresne som resten av den kvinnelige befolkning. Hvis du tror at man ikke lenger er attraktiv som 40 åring så tar du feil;)

Jeg er 42, og det hender jeg er ute på byen. Det skjer også at JEG sjekker menn, og at jeg tar de med meg hjem og har sex med dem. Det kunne ikke ramle meg inn å drasse med meg noe hjem som jeg ikke finner attraktivt! Da drar jeg heller hjem alene;)

Skjult ID med pseudonym Was-Wolfi to. 30 sep. 2010 21:35

Beklager wolfie, det var jeg som gjorde det! Navnet kom opp i hodet mitt, jeg husket ikke på at det var en annen som hadde nicket som fast nick. Nå er jeg tidligere wolfi, som prøver å finne et nytt navn når jeg gjemmer meg bak anonymiteten!

Skjult ID med pseudonym sinnamann fr. 1 okt. 2010 00:23

@frkfryd. Jeg vet at kvinner på 40 er attraktive. Har ikke sagt at de er desperate. Men mener mange er ekstremt selvopptatt sexmonster som gir faen i mann og barn når det passer dem. Jeg er 36 år og er tydeligvis veldig attraktiv for kvinner på din alder gifte som ugifte. Mulig dere er like kresne, men dere er ihvertfall mye lettere å få til sengs enn ei dame på 30:)

Skjult ID med pseudonym nykommer fr. 1 okt. 2010 00:29

Resonnemanget ditt er feil, sinnamann. Du er attraktiv å utnytte for en 40 åring som vet hva ho vil ha. Det er ikke du som lettere får ho i senga. Ikke la populariteten gå til hodet på deg.

Skjult ID med pseudonym sinnamann fr. 1 okt. 2010 00:35

Selvsagt tar jeg det som et kompliment at damer på 40+ liker meg. Jeg kan ikke fordra å sjekke damer, men elsker å bli sjekka opp selv. Har overhode ingenting i mot å bli brukt:) Mitt beste sjekketriks er å ikke sjekke damer, men å ta kontakt med dem som gir meg blikk. Det er jeg som blir sjekka opp. Kvinner klager til meg om innpåslitne duster og jeg blir ofte brukt som "bodyguard".

Skjult ID med pseudonym Daraba fr. 1 okt. 2010 11:12

Sinnamann, jeg lurer på som av nyskjerrighet: Åssen utseende har du? Ca. høyde og hvor attraktiv du regner deg selv som utseendemessig?