Alle innlegg Sukkerforum

Jenter og deres forhold til trening

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 17:05

Hei!

Lurer på hvor mange av dere jenter og kvinner her inne som kan med hånda på hjertet si at de er opptatt av trening og hvordan dere ser ut? Er dere opptatt av å få mer markerte armer, mage eller rumpe? Gjør dere det dere kan for at mat, drikke osv skal gi en optimal hverdag? Og der fokuset er innrettet på treningen og hvordan man ser ut?

Skjult ID med pseudonym Lillah to. 30 sep. 2010 17:08

Jeg kan med hånda på magen si at jeg har et annet fokus i livet :-)

Skjult ID to. 30 sep. 2010 17:09

Jeg er ikke opptatt av trening, men jeg er opptatt av hvordan jeg ser ut. Hvorfor lurer du på det?

Skjult ID med pseudonym Stjerne* to. 30 sep. 2010 17:55

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er opptatt av trening og hvordan jeg ser ut:)
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er opptatt av å ikke ese ut over mage og rumpe.
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg putter i meg 1/2 kilo gotteri,potetgull og litt brus hver uke.
Jeg kan med hånden på hjertet si:Ja takk til begge deler:))))

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten to. 30 sep. 2010 17:59

Helt sikker på det,Stjerne :-)

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 18:15

Hvilket fokus har du da Lillah?

Akkurat det med å se bra ut og det å vere opptatt av trening er etter mine begreper det samme tor.

Skjult ID med pseudonym corinna to. 30 sep. 2010 18:27

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er opptatt av trening og hvordan jeg ser ut:) Er opptatt av at armene ikke ser ut som fiskepudding, det samme med resten av kroppen. Prøver å spise mye proteiner lite karbs osv, men skeier jo ut innimellom.

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) to. 30 sep. 2010 18:30 Privat melding

Helt enig med Stjerne - er opptatt av trening, trener mye, og kan derfor stappe i meg en del godteri... i tillegg til den sunne maten, selvsagt. Er dessverre altfor opptatt av kropp og trening, tror jeg, og har derfor en mer veltrent og markert kropp enn de fleste. Håper jeg fokuserer på andre ting når jeg blir eldre, tror ikke det er sunt å være så selvopptatt og kroppfiksert som det jeg og mange andre er....

Skjult ID med pseudonym Mr.Pusten to. 30 sep. 2010 18:35

Det så ikke ut som om @ tibia spiser mye godteri og den slags,nei..

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 30 sep. 2010 19:41 Privat melding

@Mr.Pusten
Jeg er nok ganske sikker på det;)))
Når man vil ha alt..må man inrette seg deretter....
Går så bra atte!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 30 sep. 2010 19:53

Tibia:
Er litt festlig at du skriver det du gjør og at jeg, når jeg går inn på matchtreet vårt, ser et grønt blad der. Om ikke annet viser det at man kanskje tenker litt ulikt når man fyller ut relasjonsprofilen - for jeg kan definitivt ikke påstå at jeg er veldig opptatt av trening.

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 21:01

Corinna: Det høres jo veldig bra ut. Jeg personlig syntes altfor få jenter er opptatt av dette. Problemet er sikkert like ille hos oss gutta...men det bryr jeg meg ikke om :)

Tibia: Det er jo snakk om å vere selvopptatt og kroppsfiksert på en slik måte at det ikke blir sykelig. Blir det slik har man selvsagt et problem :)

Skjult ID med pseudonym corinna to. 30 sep. 2010 21:54

Atlas: Enig i at alt for få jenter er opptatt av dette, men det kommer seg:) Og det er ikke like ille hos gutta, men nesten:)

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 30 sep. 2010 22:21 Privat melding

@ Atlas
Jeg fokuserer på andre verdier enn kropp. Det er ingenting galt med et sunt legeme, men det er en fordel med en sunn sjel også.

Jeg trener for å ha en frisk kropp, ikke for at du skal like armene mine. Jeg er ikke til pynt.

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 22:34

Corinna: Bra at det kommer seg da :)

Lillah: Det med et sunt legeme og en sunn sjel henger ofte sammen, det er jo noe som forskning viser. Men tror nok at alt er med måte. Jeg syntes bare det er så få jenter som er opptatt av det å trene, spise og drikke riktig. Mener ikke at man skal gjøre det hele året, men alt for mange som ser ut som de ikke har gjort annet enn å ligge på sofaen å spise.

Jeg har ikke sagt så mye om armene....dessuten så hadde armene dine vert til pynt så hadde dem heller ikke vert trent....:)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 30 sep. 2010 22:38

Atlas:
Skal man tro på det folk skriver i profilene sine her er det knapt den dama som ikke er opptatt av trening...

Skjult ID med pseudonym Lillah to. 30 sep. 2010 22:39

Men Atlas, hva bryr det deg hva andre gjør? Er det en PLIKT å trene og spise riktig? Om de VIL ligge på sofaen og legge på seg, la dem gjøre det.

At fokuset i hverdagen er trening og hvordan man ser ut (dine ord), høres utrolig kjedelig ut. Det høres heller ikke ut som en sunn sjel, spør du meg. Livet er da så mye mer enn dét!

Skjult ID med pseudonym rødhette to. 30 sep. 2010 22:53

Jeg har ikke nevnt med et ord om trening i profilen, sier at jeg liker å gå tur, men det er mer for kos enn treningens del. Ikke har jeg sjekket andre jenters profil, så jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv. Men med det fokuset som er fra noen av de jeg har fått mail fra, så er de veldig opptatt av om jeg trener.. , Så jeg opplever at gutter fokuserer på det, og mange jenter er ute etter å behage, derfor blir det vel til at de trener like mye for sin egen del, som faktisk å tiltrekke seg det motsattes kjønns oppmerksomhet!

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 23:00

Qwerty: Joda, men det stemmer jo ikke alltid overens når man titter inn i albumet...

Lillah: Vel litt bryr det meg faktisk. Er ingen plikt å spise riktig og trene. Men hvorfor skal det vere slik at så mange som 1/3 av den norske befolkning skal vere overvektig? Hvorfor skal ikke jenter (og gutter) bry seg mer om sin egen helse? Tror folk at staten kommer å "ordner" det når noen har påført seg selv flere livsstilssykdommer? Til syvende og sist så er det fellesskapet som betaler for at folk sluntrer med sin egen helse

Vel, jeg har ikke sagt at livet kun består av trening og hvordan man ser ut. Da misforstår du til de grader at man kan mistenke deg at du gjør det bare for å vere vanskelig :) Jeg mener at alt for mange gir rett og slett f... i hva man putter inn i munnen og hva man gjør av fys. aktivitet. Er jo alt for mange som er fys inaktive. Hvor mange mennesker i dette landet gjør 1 time med fys aktivitet hver dag? Svaret er enkelt, alt for få. Det ser jo man. De fleste sitter i bil, buss, tog til jobb, tar heisen opp på kontoret, tar heisen ned igjen etter arbeidstid, inn igjen i bussen/bilen/toget og setter seg foran tv`en...hva gjør det med folkehelsen? Hvorfor skal man ikke bry seg da?
Jeg bare spør...må nå vere ufattelig kjedelig å ligge på sofaen dag inn og ut, påføre seg selv mange lidelser og må spise medisiner for å holde kroppen i noenlunde sjakk og enda flere medisiner for å unngå bivirkningene fra de første medisinene....

Skjult ID med pseudonym Lillah to. 30 sep. 2010 23:06

Vel, i hovedinnlegget er det ikke folkehelsen du er bekymret for, men at jentene ikke er fine nok.

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 23:10

Når man som jente under 30 år har mage som en 50 årig mann som er overvektig da er man lite tiltrekkende i mine øyner...og da vil det til syvende og sist gå utover folkehelsen.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 30 sep. 2010 23:15

Atlas:
Det du skriver om albumene stemmer heller ikke overens med min erfaring, men det er jo mulig vi har litt ulik oppfatning om hva som skal til for at en ikke skal være overvektig?

Skjult ID to. 30 sep. 2010 23:15

Når en jente ikke er tiltrekkende for deg, vil det gå utover folkehelsen? Pussig..

Skjult ID med pseudonym Eva to. 30 sep. 2010 23:22

Det at en jente er noe bløt vil ikke automatisk si at hun ikke trener eller spiser riktig. I motsetning til dere menn forandres faktisk ikke jenters kropp noe særlig etter noen måneders trening, viss ikkje det da er blodhard trening. det er iallefall min erfaring. Selv trener eg regelmessig, og spiser sunt men kroppen forblir den samme. Trening er for min del vedlikehold, ikkje oppstramming. så neste gang du ser ei større jente, for all del; ikkje automatisk anta at hun er en sofagris.

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 23:26

qwerty: Vel mine oppfatninger om hva som er overvektig stemmer godt overens med hva som er definisjonen på overvekt hos WHO. Så da kan jo man igjen diskutere om det stemmer da :)

Skult id: Du leser jo tydligvis det du vil lese....Les innlegget en gang til. Har en jente mage med mye bukfedme så vil det gå utover folkehelsen...at du liker jenter med bukfedme får vere din sak....

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 30 sep. 2010 23:28

Atlas:
Og det ser du på bilder i et album?

Enten er du j**la uheldig med hvem du har på matchlista di, ellers så har du et noe strengt syn på hva som er og ikke er overvektig.

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 23:35

Eva: Menns kropper forandres heller ikke noe særlig etter noen mnd trening så sant man ikke går inn for det og gjør tingene riktig. Behøver ikke å vere "blodhard" trening som du sier. Spiser du sunt og trener regelmessig så er jo det bra for deg, men forandrer kroppen seg ikke så gjør jo du noe feil vil jeg anta. For med riktig trening og kosthold vil fettprosenten iallefall minke og sannsynligvis kroppsvekten også. Derfor vil kroppsfasongen forandres også. Jeg tror ikke alle større jenter er sofagriser.

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 23:37

qwerty: du klarer ikke å se om noen er overvektig ut i fra et bilde? Har ikke sagt at alle er det, men de finnes.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 30 sep. 2010 23:44

Atlas:
Jeg ser det jo innimellom, men du gir først inntrykk av at du mener at damene her bryr seg for lite om trening, og når jeg sier at det ikke stemmer med mitt inntrykk, så sier du at du ser det i albumene. Og det er der det stokker seg for meg som faktisk bare ser dette i et fåtall av albumene her.

Skjult ID med pseudonym Atlas to. 30 sep. 2010 23:55

Vel jeg syntes at jentene er for lite opptatt av trening og jeg kan se det igjen på mange av profilene jeg ser her på sukker. Hva du ser kan jo ikke jeg uttale meg om siden jeg ikke har tilgang på din profil. Dessuten så speiler vel sukker bare resten av samfunnet og de tallene er jo ganske så klare. De visermange overvektige og fys inaktive, så da stemmer jo det godt overrens med hva jeg har erfart her inne.

Skjult ID med pseudonym Atlas fr. 1 okt. 2010 14:31

Lov å vere uenig, men selv om man trener så er det dermed ikke sagt at man trener godt nok til å få en gevinst av det.

Den her tror jeg du må utdype litt mer...: "For de fleste vil det resultere at de legger på seg, siden de tillater seg å spise mer samt at apetitten øker, så generell trening har ingenting med det du beskriver å gjøre dersom kostholdet ikke er på plass".

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 1 okt. 2010 15:08

Hvis denne trenden fortsetter vil "eliten" snart kunne kjennes igjen på sine sykkelshorts, den lille ryggsekken med lavkarb-mat de aldri går hjemmefra uten, vannflaska, det litt bistre innhule utrykket, manglende rumpe eller bryst og den noe enspora hjerneaktiviteten... "Hvor mange timer i uka trener du? Å, bare 15?? Du kommer til å drite deg ut på neste Birken!!"

; ))

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 1 okt. 2010 16:16

Er ikke så sikker på om det er spesielt mye bedre å hive innpå rå egg og mystiske direkte-importerte pulvere og piller mens man løfter jern til knærne knaker heller... Damene på "Haralds gym" går nok helt ifred for meg tror jeg! :D

Skjult ID med pseudonym Atlas fr. 1 okt. 2010 16:30

SteinR: Hvordan forklarer du at man får diabetes ved ketose/lavkarb dietter?
Hva legger du i høykarbokosthold? over 50%? Er ikke helt enig med deg der. Slik jeg ser det er det mer gunstig å ha en fordeling der man inntar mer av det sunne fettet og av proteiner, og mindre av karbohydrater. Klart man skal ha karbohydrater, og for dem som trener mye utholdenhet så er behovet av karbohydrater essensielt. Men det er fremdeles slik at kroppen klarer kun å lagre 0,5kg med gykogen (dette blir karbohydratene dannet til i kroppen for å brukes som energikilde). Resten blir lagret som overskuddsmateriale - altså fett.

Skjult ID med pseudonym Hawiha fr. 1 okt. 2010 17:39

Vil jeg "ta deg" altså...?? Kan ikke på noen måte huske å ha angrepet deg personlig på noen måte, men står fast på min overbevisning om at kroppsbygging ikke er direkte sunt for verken fysikk, psyke eller de aller nærmeste...