Alle innlegg Sukkerforum

Menn og vårt forhold til trening

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty to. 30 sep. 2010 22:23

I dag skulle jeg være flink og stakk på treningsrommet etter jobben. Fant flere spennende apparater og gjorde det jeg kunne for å imponere dem som var der - resultatet ble en kropp som var alt for stiv til å sykle hjem og som i morgen kommer til å være så støl at det blir bane hjem da også, med sykkelen stående på jobben over helga. Og da kommer jeg neppe til å våge meg ned i treningsrommet igjen med det første.

Til alle dere som trener på Sats - jeg ser det er et senter som har åpnet ikke så langt fra meg, slipper man slike overtenningsfeil der?

(mann 40 år fra Oslo) to. 30 sep. 2010 22:58 Privat melding

Der man betaler for å trene får man som regel også kyndig veiledning hvis man spør...

Men man blir uansett litt stiv og støl når man plutselig "oppdager" nye muskelgrupper. Selv har jeg begynt å glede meg til den første langrennsturen :)

(mann 45 år fra Oslo) to. 30 sep. 2010 23:04 Privat melding

Avhengig av hvor mye du har trent opp gjennom livet vil det variere hvor lang tid du vil bruke på å få stivheten ut av muskulaturen. det beste du faktisk kan gjøre er å kjøre en rolig sykkeløkt i morgen å få noe av melkesyren ut av kroppen. Massasje vil og hjelpe på hvis du har noen som kan hjelpe deg med dette.
viktig med trening er å huske no pain no gain.