Alle innlegg Sukkerforum

Rapport fra byen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 2 okt. 2010 00:41

Jeg var på quiz i dag, der manglet vi en person på laget, la oss kalle ham Ivar. Grunnen, ble jeg fortalt, var at han skulle på date.

Så vi er på quiz, da, og havner på den sure andreplassen, og bestemmer oss for å ta en øl et annet sted før vi drar hver til vårt. Vi kjøper øl og finner oss et bord. Etter noen minutter sier en av dem ved bordet: "Er ikke det Ivar, da?" Jaggu, det var det, og han satt der dypt engasjert i mobiltelefonen, og etter ytterligere noen minutter kommer det en ikke så verst utseende dame, han vinker, de gir hverandre en klem og de setter seg ned. Vi sitter fortsatt og ser og har ennå ikke gitt oss til kjenne.

Hva pokkker gjør man i en slik situasjon? :-)

Skjult ID med pseudonym Smartypant lø. 2 okt. 2010 01:05

Spionerer! :)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 2 okt. 2010 01:16

Jeg tenkte nå mest på hva man hadde gjort i Ivars situasjon. Jeg tror vi var eksemplariske, ga oss til kjenne, sa kort hei og en av oss (en kvinne) vekslet også noen ord med dama og uttrykte håp om å se henne igjen.

Jeg tror jeg ville fått totalt noia!!!

Skjult ID med pseudonym Hawiha lø. 2 okt. 2010 01:18

Ingenting slår jo det å vise at man faktisk HAR venner da! :D Ingen grunn til å få noia med andre ord, tvert imot! Har du ikke hørt utrykket "Wingmen"...? *ler*

Skjult ID med pseudonym sand lø. 2 okt. 2010 01:19

Jeg ville i allefall gått bort og hilst høflig og ønsket dem en fin kveld. Så er det vel bare å gå videre til neste skjenkested og la "Ivar" være ifred med daten:)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 2 okt. 2010 01:26 Privat melding

Neida,

hva slags fine ting tenker man ikke i The Big Bang Theory om at vennegjengen fra quiz-klubben kommer bortom, evt setter seg ned? Spiller av og til Shogi (japansk sjakk) og det hadde jo vært moro om de fra Shogiforeningen hadde satt seg ned og pratet i vei om litt Shogidyster, alternative åpninger, forsvars- og angrepsteori ...

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym Smartypant lø. 2 okt. 2010 01:30

Enig med Hawiha her. Det er alltid killer å kunne vise til bra venner. Dette forutsetter selvsagt at dere ikke er en gjeng med alt for fremtredende fysiske skavanker. Ikke at det er noe galt med det, men det kan kanskje være litt overveldende for dama, om det ser ut som fyren har stukket av fra et freak show :)

Jeg møtte venner i to omganger sist jeg var på date, og det funket helt fint. Ene kompisen min kom til og satt seg ned ved vårt bord og slo av en prat. Til hans forsvar var stemningen så god mellom meg og daten, at han trodde vi kjente hverandre fra før. Det er der det som har blitt diskutert i en annen tråd kommer inn igjen - drikk på date, så funker alt så mye bedre :)