Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor jenter ikke svarer og bakgrunnen for navnet sukker? kun for menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dåsemikkel lø. 2 okt. 2010 17:49

Hei! Med bakgrunn i min 3 årige grasrot-forskning når det gjelder jenter og deres evne /vilje til svare på henvendelser her på sukker, vil jeg nå dele av min erfaring:

1) Jente kan ikke svare på henvendelser fordi de da kan virke desperate, det har jo i utgangspunktet vært tøft nok for enkelte å legge seg ut her på denne siden med sine mer eller mindre lettkledde attributter ,-). Når de velger å svare er de på den sikre siden.Dessuten kan det dukke opp noe bedre (og det gjør det jo hele tiden også på nettsider). Men på samme måte som det styadig kommer bedre og bedre flatskjermer, må man på et visst tidspunkt slå seg til ro med en modell, noen velger selvsagt også å skifte etterhvert som det kommer nye modeller...men det kalles ikke langvarig forhold.

2) Med bakgrunn i nr 1, vet jenter at om de tar kontakt selv, vil vi gutter bli så smigret at vi takker ja til hva som helst.. Så for jenter er det bedre å ta initiativ selv. Men dessverre gjelder dette bare noen få, resten er redde for å virke desperate om de tar initiativet. Så veldig få tar intiativ selv også.

3) å svare på en henveldelse er det samme som å takke ja til en date????

4) Om en jente svarer får du tilgang til albumet hennes og der ligger det jo bilder som ikke alle bør se!

5) Fr ærlig å kunne svare venniner at de ikke forsøker så hardt å finne den rette, ved bare å ha en passiv profil ute...

6) Det er mulig du får svar, men da gjennom en lure profil som jenta har opprettet for å sjekke deg ut først! Vær også på vakt for spørsmål fra deres venninner, men dette er nok ikke noe stort problem siden ingen svarer uansett...

7) selv om jenta skriver at barneforeldere er ok, gjelder dette selvsagt bare dersom vedkommende er kjendis eller er rik, da spiller det ingen rolle hvordan du ser ut eller hvor mange barn du har

8) hun skriver aldersgruppe -10 til +5 år eldre...da betyr det at bare de mellom -10 og -5 er aktuelle...

hvorfor heter det egentlig sukker? først trodde jeg det hadde noe mer sødme å gjøre, men karbohydrater er jo fy i dagens samfunn, men unntak av disse disse superdamene på sukker som trenger å få blodsukkeret opp raskt..

Sukker kommer av verbetå sukke? Men sukker og stønner over å ikke få svar...så navnet er egentlig genialt..

og hva med diskusjonsforumet? burde det ikke hete sukkenes bro eller kanskje klage muren...

Heldigvis er det stadig mer likestilling i samfunnet, men på et område ligger damer bak, nemlig i lønnskampen og evnen til å svare

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 2 okt. 2010 18:01 Privat melding

Er du seriøs? Jenter er ikke noe bedre å svare enn gutter. Kanskje du heller burde være mer selektiv om hvem du skriver til. Leser her om den vanvittig lave svarprosenten folk sier de har. Forstår det ikke. Er et fåtall jenter som ikke har svart meg. Noen har svart senere med forklaring at de ville avvente en annen situasjon.
Begynner ikke å sutre hvis man ikke får svar.. Ikke interessert? Ok! No harm done.

Men så sender ikke jeg ut meldinger over en lav sko heller. Og alltid personlig, om muligens ikke så langt brev.

Nok av jenter som tar initiativ. Nok av jenter som svarer.

Prøv å se det litt fra deres side og da. Mange jenter her inne får hundrevis av mail i uken. Ofte som regel standard mail som er sendt til halvparten av sukker. Og når de får kjipe svar når de sender høflig avslag så blir det ikke noe de har lyst å repetere.
Så ro deg ned og prøv igjen.

Skjult ID med pseudonym Someguy lø. 2 okt. 2010 18:22

Dåsemikkel har flere gode poenger synes jeg, og morsomt er det også. Når Ghostbustr opplever Sukker annerledes, kan det kanskje være fordi Dåsemikkel har passert 40, og således skriver til andre aldersgrupper enn en 26-årig mann kan gjøre.

De barnløse damene her i alderen 35 - 39 er ekstremt kresne og skeptiske til alt av menn, det er mitt sterke inntrykk etter to aktive måneder her. Det er kanskje den kresenheten og skepsisen som har gjort at de er single og barnløse tross en så attraktiv alder....

Skjult ID med pseudonym Myse lø. 2 okt. 2010 19:35

Hjelpe meg, så mye tøvprat!

Skjult ID med pseudonym eliseb lø. 2 okt. 2010 19:58

Bruk din tydeligvis meget overflødige fritid til noe annet enn å komme med latterlige fasiter.

God helg.

Skjult ID med pseudonym kremt lø. 2 okt. 2010 20:01

...tråden var kun for menn.

(kvinne 30 år fra Oslo) lø. 2 okt. 2010 20:10 Privat melding

Saksøk meg da?

Skjult ID med pseudonym Myse lø. 2 okt. 2010 20:12

Bare for at menn skal sutre i fred om hvor håpløse vi damer er?

Skjult ID med pseudonym kremt lø. 2 okt. 2010 20:14

Helt korrekt myse. Hvorfor kan vi ikke ha NOE i fred for dere damer?

Skjult ID med pseudonym Myse lø. 2 okt. 2010 20:19

Da får du finne noe annet å klage på, som ikke har med oss å gjøre ;) Dårlige biler eller fotballkamper, lover jeg ikke skal bry meg da ;)

Skjult ID med pseudonym kremt lø. 2 okt. 2010 20:27

Respekterer du ikke ønsket fra TS, Myse?

Skjult ID med pseudonym Mel lø. 2 okt. 2010 20:29

haha. er det rart mannfolka ikke får svar her inne, når det er sånn vås dere kommer med??

Skjult ID med pseudonym Myse lø. 2 okt. 2010 20:30

Joda, skal holde helt tysssst........

Skjult ID med pseudonym elg lø. 2 okt. 2010 20:56

Endelig et seriøst innlegg. Tusen takk for oppklaringen rundt dette med navnet. Det har jeg lurt på svært lenge, og det er jo åpenbart at du har rett!
Jeg slutter meg forøvring til teorien og syntes dette var svært nyttig!

;-)

Skjult ID med pseudonym The One lø. 2 okt. 2010 21:06

Lurer på hvordan det hadde vært hvis alle de useriøse mennene ikke hadde vært her jeg, eller hvis man ikke sendte brev i hytt og gevær, eller at man var positiv istedet for sutrete, eller lot damene ta iniativet (altså ingen menn skrev først), eller lagde gode profiler som virker interessante, eller faktisk leste damenes profil og skjønner at dette ikke er helt match......og sånn kunne jeg holdt på til krampa tok meg.

Jeg er en av de som har en bildeløst profil og er pr definisjon kategorisert som en av de userøse jfr andre tråder. Alikevel får jeg svar på de aller fleste henvendelsene. Hva kan det komme av tro?

Skjult ID med pseudonym bollox lø. 2 okt. 2010 21:11

jeg driter i at dette kun er for menn, da dere kommer med slike påstander må det være lov å komme med motsvar.
punkt 1: jeg får ikke svar fra alle menn jeg skriver mail til
punkt 2: jeg har fått 1 førstemail den siste uka, og jeg har både bilder og innhold i profilen min.
så ikke vær så påståelige 'a.

(mann 43 år fra Buskerud) lø. 2 okt. 2010 22:57 Privat melding

nå er jeg definitivt ikke den som har lengst fartstid her på sukker, men min erfaring er at så lenge du sender en hygglig, morsom og velformulert post avgårde, så er sjansen stor for at du faktisk får et svar..

men etter hva jeg kan skjønne så er det bra mange av oss menn her inne som klarer å få avgårde "kjedebrev" med mer eller mindre lugubert innhold... skjønner godt det kan bli litt tørke i innboksen av sånt!