Alle innlegg Sukkerforum

Fordel å være dame

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Søta lø. 2 okt. 2010 18:28

Så herlig å være dame noen ganger.

Som idag f eks, en venninne og jeg har vært på byens søppelfylling og kastet et lass med kvist og kvast. Kjører tilbake gjennom byen i det mest travle lørdagsrushet, i lånt bil med tilhenger. Bilen har oppført seg litt merkelig underveis, gitt fra seg noen rare lyder og lukter og liksom gitt opp med et gisp flere ganger når jeg ikke har trådd på gasspedalen. Og ikke vært særlig villig til å starte igjen etterpå, det har ihvertfall vært mye lirking (og banning) først. Også, i den mest traffikerte gaten med biler på alle kanter, gir den fra seg sitt siste stønn. Og begynner å koke, ikke vanskelig å se. Så der står vi da, to damer uten peiling på bil. Men før vi i det hele tatt har tenkt på å gå ut av bilen har en hyggelig mann stoppet og spurt om vi trenger hjelp. Og sånn fortsetter det igrunnen, den ene mannen overlapper den andre :))

Og alt blir ordnet for oss, nesten uten at vi løfter en finger. Og jeg kjenner at det er veldig deilig å være dame og litt hjelpeløs ;))

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 2 okt. 2010 18:48 Privat melding

HIHIHI.. derfor vi har menn.. For at de skal fikse slike manneting for oss..
MEN...CUDOS til alle kvinner der ute som kan bil, tecnofile duppedingser, kjøre kran og lastebil. Bare for å sei det slik altsoooo ;p

Jeg simpelten elsker gentlemen! Og dere traff da med dette problemet på maange ;)

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 2 okt. 2010 19:15

Det er mye deiligere å være mann, for vi tar vare på og vedlikeholder kjøretøyene våre selv.
Og ingen av mine biler eller motorsykler stanser som en følge av at de er tørst på Olje, Bensin, eller Kjøleveske
:-))

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 2 okt. 2010 19:34

Ja....

-Men om jeg brekker beinet, eller blir alvorlig syk, så er sjansen stor for at jeg blir dullet med av ei søt hjelpe- eller sykepleier heldigvis. Hvis vi først skal ta de positive tingene med stereotyper, mener jeg, he he. :)

Jeg er mann, men ikke spesielt god på bil. Eller - MANN er jeg vel kanskje ikke da, det er vel en av grunnene til at jeg er singel. Men mann er jeg.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* lø. 2 okt. 2010 19:54

Løper ut og kjøper meg en bil...............sukk*

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 2 okt. 2010 20:22 Privat melding

<-- har bil... søde nydelige bilen min... Noen som vil fylle på spylevæske for meg.. bare sånn at jeg kan studere om rompa di er fin nok ;)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 02:56 Privat melding

Kanskje litt "uheldig" å ikke være særlig syk eller hatt noen uhell da ... kun en matforgiftning.
Uansett så går praten fort sammen med sykepleiere og lærere - men det har jeg forstått har litt med personlige verdier og kjemi å gjøre, selv om det overrasket meg mye i starten. Uansett så er det jo greit å ha sammenfallende øyeblikk med interesserte - som praktiske problemsituasjoner kan by på i blandt - kompetanseutfylling ... if the shoe fits ...

-Rune
;-)