Alle innlegg Sukkerforum

søkk lei av damer i klatretau og på vannski

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann sø. 3 okt. 2010 02:37

Hva i svarte tror dere at menn er interresert i - en annen mann med kvinnelig kjønn? Tror dere har missforstått!
Sikkert noen SV´ere som tenner på alle pluggene nå og flerrer over tastaturet eller de rett og slett ikke gidder å svare en "tufs" Men antar at i allefall noen er enige... Kan dere damer ikke heller være slik som dere er født, det er jo slik vi vil ha dere!!!

Skjult ID med pseudonym Leia sø. 3 okt. 2010 02:44

He he!
Da vil jeg respondere at alle mennene her inne stort sett henger i stroppen på en fallskjerm, eller står på toppen av et fjell.

Det er trendy å være sporty for tiden, og trendy selger kjærlighet og slikt så det er vel ikke så rart at vi gjør alt vi kan for å se ut som vi svetter på treningstudioer dagen lang.

Jeg synes nett dating blir mer og mer overfladisk for hver dag som går, særlig med tanke på disse bildene av motorkjøretøy, og fallskjermer som jeg titter på, men hva skal vi gjøre da? Ingen tør ta kontakt IRL så...

Så jeg er enig med deg jeg, vi burde toen ned treningshysteriet på begge kanter...

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 02:50 Privat melding

Hehehe,

jeg må le litt siden så mange spør hva, hvordan eller hvor mye jeg trener for tiden ...
Trente nok veldig mye før i tiden, mens nå er det mere for gøy og litt ekstra pepp, ikke noe mas.

Men det er jo et poeng at folk spør om det som er "inne i tiden".
Selv slår jeg til med emner som nok skremmer vannet ut av gråstein ... men jeg er ikke så nøye på det, siden jeg liker bortimot alt mulig av emner - og da er det jo greit med noen som er åpne for litt mer enn standardprat om trening e.l. Jeg er jo uansett bare sånn, og har alltid vært sånn at jeg liker prate om alt mulig. :-)

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym Leia sø. 3 okt. 2010 02:58

Men hva er tabu-emner her inne da? Hva bør man spørre om?

Begynner å gå litt lei jeg... Så mange som bare "titter" innom profilen min, men ingenting skjer.

Vurderer nå faktisk å "fake" slike "sporty"bilder.... Lurer på hva som skjer da? ;)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 03:09 Privat melding

Tror det viktigste er at man faktisk tar kontakt - at man viser interesse og spør om noe personlig.
Én ting som er trygt er å spørre om hvor lenge man har vært registrert på sukker, hvor lenge singel etc.
Og så kan man jo opplyse om tilsvarende selv ... da holder man "alt på trygg avstand" uten å risikere noenting, og aller minst - føle seg avvist for å ha vist noe av seg selv, hehehe.

Det er nå heller ikke lett å skulle være original over flere år, hvis man har vært inne her så lenge - og da er det forståelig at man går litt lei. Da er kanskje litt humor og refleksjon på hvordan det er å være her inne, sende meldinger og ta kontakt kanskje midt i blinken - si litt hvordan man vanligvis gjør, og hvordan det går ...

En absolutt grei åpning som burde vekke empati og kanskje felles erfaringer - og da har man jo litt "metadiskusjon" i gang allerede ... men man må jo si noe om personen også, og hvorfor man tar kontakt - hva som vekker interessen, og gjerne grave mer i den retningen. Det blir nok de fleste glad for. :-)

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 3 okt. 2010 03:18

Vet du hva @ Leia, når du skriver at du er lei av at det er så mange som bare titter innom profilen din, men ingenting skjer, og når man i tillegg leser om alle trådene på forumet her som omhandler at menn ikke får svar.
Så får det meg til å tenke på at problemet ligger i at menn ikke orker å sende en melding til deg fordi de går ut i fra at du er en av de som ikke svarer, og da blir det bare med en liten titt, Jeg er overbevist om at det finnes på tusenvis av menn her inne som ikke gidder å ha en dame som flyr på helsestudio flere ganger i uken, eller vil ha en som MÅ fly opp på alle fjelltopper hun ser.

Men jeg tror at hvis jentene får ut fingern, og øker sin aktivitet med å sende førstemeldinger, så vil medlemsmassen her inne synke betraktelig......

Skjult ID med pseudonym Leia sø. 3 okt. 2010 03:23

Jeg svarer stort sett jeg... :)

Forstår ikke hvorfor man ikke skal svare, anser det som uhøflig.

Amen

Skjult ID med pseudonym katte sø. 3 okt. 2010 07:53

Jeg var litt ute i går kveld istedenfor meningsløs profilsurfuring og klaging på forum,
og så ingen damer i klatretau og på vannski.

Skjult ID med pseudonym WillatzH sø. 3 okt. 2010 10:32

@Leia: Hør på buddha. Jeg har vært her i to måneder og bare en gang har en dame sendt meg en førstemelding, det var en flørt. I tillegg har to gitt meg gult hjerte uten at jeg skrev til dem først. Så mitt inntrykk er også at damene er slappe med førstemeldinger. Kanskje det er fordi mange av dem ikke er betalende her?

Hvis man er en kresen dame som bare synes at 1 av 100 menn er litt interessant å bli kjent med - da synes jeg at man skal ta konsekvensen av det: Bli betalende og selv finne noen å sende førstemelding til. Hvis en slik kresen dame ikke blir betalende, da bare sitter hun der og mottar henvendelser fra masse menn som ikke er interessante for henne. Alle kaster bort tiden sin da.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 3 okt. 2010 11:17

Kan dere damer ikke heller være slik som dere er født, det er jo slik vi vil ha dere!!!

Nakne! ;-)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 3 okt. 2010 11:20

TS: jeg er mann, damer som trener er jo skikkelig kult...hvorfor synes du det er noe problem?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 3 okt. 2010 11:24

Vil du heller ha en feit dame som drikker øl og sånt..hva gjør du på sukker da..en sånn dame kan du bare gå ut å hente deg...

(mann 56 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 11:40 Privat melding

Det finnes mange søte feite damer som drikker øl. De må ikke hetses.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 11:46 Privat melding

<--- formfull, smått fyldig dame som trener 4 gr i uka. Men aldri klatret (kunne tenkt å prøve) Ikke hoppet i fallskjerm (ikke lyst å prøve)
trener ikke fordi jeg skal bli slankere, men for å holde meg fast og i form. Og slik at jeg kan klare jobben min til jeg pensjonerer meg. For jeg elsker jobben min. Og slik jeg kan nyte god mat og drikke uten på tenke på kalorier og styr.. Og at jeg kan være sprek nok til at en mann sier OI når man viser hva tøying etter trening får en til å fikse ;)

Nok av selvskryt..

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 3 okt. 2010 11:47

det skal ikke damer i klatretau eller på vannski heller WillatzH, mange søte damer som driver med sånt og....

(mann 43 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 13:49 Privat melding

Søren og! "Oslomann" dro vitsen før jeg fikk sjansen!

Og som mer seriøst svar: Normal treningsmengde er tiltrekkende, 7 av 7 kvelder i uka tilbrakt på treningsstudio er det.

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 3 okt. 2010 14:07

@ Leia

Jeg sa vel ikke at du var en av de som ikke svarer......

Poenget mitt var at det sannsynligvis er mange menn som ikke gidder å skrive til deg, fordi De ANTAR at du også er en av de som ikke svarer.
Men når du sier at det er mange som er innom deg, men ingen sender deg en melding, så må du jo heller ta ansvar for de muligheter som finnes her, og det er å sende et brev til dine besøkere selv.

Problemet her inne, er nok at altfor mange menn ikke gidder å skrive til noen lengre, for de er lei av å ha en så lav svarprosent.
Og at kvinnene sitter her med en profil, og forventer at gutta skal være den aktive.

Så hvis du har lyst til å få snudd denne trenden, for ditt eget vedkommende, så må du nok selv ta grep om saken og begynne med å sende ut brev selv.

Dette er ment som et godt råd :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 3 okt. 2010 14:16

Leia:
Hør på "onkel" Buddha - det er et av de beste rådene som er gitt her. Dette skriver jeg som mann - hvis en dame tar kontakt med meg, må hun nærmest være en blanding av Siv Jensen, Frankensteins monster og Madam Mim for at jeg ikke skal svare positivt.

Skjult ID med pseudonym Leia sø. 3 okt. 2010 14:19

@buddha

Jeg svarer stort sett alltid på henvendelser, likevel tror jeg mange her inne ikke tar kontakt. Likevel er det mange som ikke tør ta det første steget.

Jeg takker for rådet, men rett det til de som ikke tør sende første meldinger selv. Jeg sender nesten alltid melding om jeg liker en profil.

Skjult ID med pseudonym Leia sø. 3 okt. 2010 14:25

og...Når jeg mener at det er lite kontakt i IRL så mener jeg at det er rart at folk kan sitter her inne på nettet og titte på hverandres profiler, ja i åresvis... men hvorfor tar vi ikke kontakt utenfor nettet? På bussen, på kafeen, i matkøen på butikken...ja jeg mener at vi er for sjenerte begge kjønn. Dette var vel det jeg la i det første innlegget.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 3 okt. 2010 14:35

@Leia - mandags morgen på trikken er jeg forholdsvis lite tiltrekkende ;-D

Skjult ID med pseudonym Leia sø. 3 okt. 2010 14:39

Da burde vi vel egentlig alle ta profilbildet på trikken en mandags morgen ;) Så skaper vi en link til real life her inne...

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 3 okt. 2010 15:44

Det er bra at du SVARER @ Leia, men ut i fra førsteinnlegget ditt, så tolket jeg det dit hen at du var lei av alle som var innom, og ikke la igjen et svar.
Så jeg snakker IKKE om svar du gir , men jeg snakker om at DU må selv ta ansvar, og være den som kontakter noen først.

Det blir som om en går inn i en butikk, man titter seg litt rundt, men er ikke helt overbevist om at man er i kjøpemodus...... men hvis det er flinke selgere i den butikken, så går du ut igjen med noe i posen. Men hvis selgeren er for tilbakeholden, så går du ut igjen med tomme hender.

Så oppfordringen til deg og andre som sliter med respons fra sine besøkere (kunder), bør bli flinkere selgere, og selv initiere kontakt med de som er i "kjøpemodus", for da er jeg sikker på at Dere får omsetningshastighet på "varene" Deres....

Hilsen Onkel Buddha.... ( thanks qwerty )

:-))

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 17:14 Privat melding

Hvis man tar innover seg at vi i Norge alle sammen gjennom grunnskolen lærer sløyd, matlaging, musikk, sy og strikke, sport og ballspill ... samt har en av verdens mest likestilte samfunn (muligens på topp i verden mhp lovgivning), så er det bare å innse at man får noe mer variert aktiviteter, interesser og kunnskaper hos begge kjønn.

Ser man historisk på Norge, så har kvinner i Norden alltid vært forholdsvis sterke og deltatt nært i strid bl.a. Arvsmessig så har jo nødvendig hardt fysisk arbeid og årstidsbestemt innsats gjort at man tilpasser seg forholdene. Kanskje blir det litt voldsomt "blekt" når man ikke klarer kommunisere sine egenartede sider - feminine som maskuline, men heller velger fokusere på det "man har til felles". Det er jo klart at det kan bli vanskelig å kjenne "gnisten" noen ganger da, men ser man litt gjennom forsidepresentasjonene så finner man jo de typiske sidene hos begge ... Litt godvilje istedenfor å irritere seg over likhetene?

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym Anon /B/ ma. 4 okt. 2010 17:02

Jeg er så utrolig enig. Jeg er drittlei damer i klatrevegg, på vei utfor på strikkhopping, paragliding, whatever.
Tror dere virkelig vi ikke skjønner at dere ikke driver med dette her til vanlig?
Selvfølgelig gjennomskuer jeg det med en gang, at bildet ble tatt den ÉNE gangen dere våga dere utfor i ferien mens dere var i Thailand, etc.

Det er jo ikke tøft, tvert om så tenker jeg bare "agh.. prøver å gjøre seg spennende ja"..
Egentlig sitter dere vel hjemme og spiller farmville på facer'n hver lørdagskveld.. så vil dere at vi skal tro dere er ute og bestiger Mount Everest.
*flire*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 4 okt. 2010 19:25

Jeg har hoppa to ganger. Betyr det at jeg kan legge ut bilde av dette? Vil det trekke opp eller ned?

*fnis*

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 4 okt. 2010 20:00

@AnonB: Ojojoj, så bitter!

Skjult ID med pseudonym stramt ma. 4 okt. 2010 22:12

Det gjer meg ingenting om damene hopper i fallskjerm, klatrer i tau og rappellerer, eller gjer kva det måtte vare dei tykkjer er kjekt, berre dei tykkjer at eg er den mest spanande mannen i verda. Sjølv om eg verken heng i fallskjerm eller klatrar i bratte fjell. Kanskje litt vel godtruande å tru at eg er så spanande då, men eg kan no dagdrøyme...

Skjult ID med pseudonym Snelle ma. 4 okt. 2010 22:25

Hmmm,skjønner ikke helt problemet her?! Hvorfor skal ikke jenter ha bilder av dem selv der de hopper i fallskjerm eller klatrer - hvis det faktisk er det de gjør? Tror TS kanskje at kvinner flest er født til å stelle hjemme for så å sitte i sofan med pottisposen og gullrekka for resten av livet? Er det det du ønsker deg?

Selv har jeg bilder av meg selv i aktivitet, blant annet klatring - rett og slett fordi det er det jeg driver med! Det er det jeg synes er gøy, så hvorfor skal jeg ikke ha bilder av det? Har til og meg presisert på profilen min at jeg driver med slikt og ser etter en kar som driver meg noe av det samme - slik at vi faktisk har en felles base å bygge et forhold på. Trodde det var en fordel jeg, men tar kanskje feil? Kanskje menn flest her tror at vi jenter her lyver om hva vi driver med fordi på tross av at jeg er meget tydelig får jeg gjerne meldinger av menn som ikke er i nærheten av å ha de samme interessene som meg, og så blir de sur når jeg takker pent for melding men sier nei takk.... Snålt

Forøvrig har vel 80 % av mennene jeg besøker her på Sukker bilde av seg selv på målstreken på Birken, så same shit:D

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 4 okt. 2010 22:43

Tror vel poenget til TS er at Sukker til tider kan se ut som det er sponset av Ekstremsportforeningen eller hva det heter. Jeg nekter også å tro at så mange driver med dette på jevnlig basis, men at mange heller legger ut slike bilder for å vise hvor sporty de er.

Husker en gang jeg datet ei skikkelig friluftsdame. Hun nevnte det for så vidt i profilen sin, men verken bilder eller fokus i teksten ga inntrykk av at dette var en så viktig interesse for henne - jeg tror faktisk at de som driver mye med dette er mer nøkterne rundt det.

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 7 okt. 2010 14:50

jeg digger damer i klatretau og på vannski. ser ikke helt problemet... ;)

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 7 okt. 2010 16:22 Privat melding

Kan jeg komme med et lite sukk her jeg og? Jeg er søkklei av å tråle gjennom profil etter profil for bare å se mannfolkan bestige det ene fjellet etter det andre, og som har skia pålimt seg hele vinteren. Samtidig søker de sunne, sporty damer med samme interesser. For det er fryktelig mye av dette her inne. Jeg lurer ofte på om jeg har "regga" meg inn på rett forum. Jeg er bare ei helt alminnelig dame som ikke har som mål å bestige fjell eller tråle skogen rundt hver gang jeg har fri.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 7 okt. 2010 16:26

Det burde jo egentlig være et godt marked, da, med alle damene som forventer sporty menn og vice versa...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 7 okt. 2010 16:28

Ja, men du må huske, Qwerty, at de har feil farge på håret, feil jobb, feil bil og feil farge på øya. Ergo blir det lite på markedet lell. :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 7 okt. 2010 16:29

@Mann skriver at vi "damer skal heller være slik vi er født. Det er slik gutta vil ha oss."
Jeg lurer på:
Hvordan i huuuuuuuleste er vi født?
;-)

*Tingeling har ikke skjønt poenget + har dårlig hukommelse. Så gi meg et godt svar her...*

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 7 okt. 2010 16:31

Drage:
Sorry, glemte meg. Dessuten driver de sikkert med feil ekstremsport - kiting i stedet for falllskjermhopping? No way!

Tingeling:
Naken?

Skjult ID med pseudonym katte to. 7 okt. 2010 16:35

Ja!

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 7 okt. 2010 16:42

Naken Tingeling?
Næææh, det takler dere ikke gutter. ;-)
Finn på noe annet.

*humrer*

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 7 okt. 2010 16:43 Privat melding

qwerty:
ikke lest noen dameprofiler her, så det vet jeg ikke. Men er det sånn at de fleste damene her vil ha sunne, sporty menn som driver med friluftsliv og klatring osv?

Gulp, da har jeg havnet på feil plass...hvor finner jeg normale omgjengelige menn hen tru?

Hvordan vil mannfolkan ha oss, spør jeg også...

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 7 okt. 2010 16:49

Men for å være litt seriøs her...;-)

@Mann
Er det forbeholdt menn å klatre i tau?
Er det forbeholdt menn å stå på vannski?
Og hva har dette å gjøre med hvordan vi er født å gjøre, kvinne eller mann?

*Savner noe argumentasjon bak uttalelsene her. Som jeg forøvrig synes er litt neandertalske...;-)*

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 7 okt. 2010 17:15

@aleccore: Jepp, er helt sikker. Og vel så det.

(mann 45 år fra Akershus) on. 13 okt. 2010 00:29 Privat melding

"søkk lei av damer i klatretau og på vannski"

Var får ni tag i dom? Jag har letat som fan, men bara hittat några få. Ser ni några, tipsa mig direkt!

(kvinne 39 år fra Østfold) on. 13 okt. 2010 00:44 Privat melding

Tror det er en naturlig følge av at mange menn søker akkurat det :) De er jo sporty selv, og søker ei dame som er likedan.

Jeg sier ikke at alle er sånn, men mange menn her inne har en profil selv der de beskriver seg som aktive og sporty :) Og ønsker en eventyrlysten jente som de kan dele denne interessen med.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 14 okt. 2010 22:25 Privat melding

Damer som driver med klatring og annet litt utenom det vanlig er definitivt meir interessant, for min del iallefall...

Skjult ID med pseudonym Arne to. 14 okt. 2010 22:43

Begge parter skriver det fordi de tror at det er det de andre søker......

Skjult ID med pseudonym vibe to. 14 okt. 2010 23:10

Men TS,
så vi skal velge interesser basert på kjønn og ikke hva man liker?
Disse jentene er kanskje single nettopp fordi de ikke er tradisjonelle. Selv om jeg tror folk overdriver.

Selv synes jeg det er meningsløst å se bilder av motorsykler og biler, men en effektiv måte å luke ut typer som sannynligvis er opptatt av andre ting enn jeg.

Skjult ID med pseudonym wolfie to. 14 okt. 2010 23:27

Har en god kamerat som er og var skikkelig inne i klatremiljøet. er riktig nok 6 år siden han sa dette så ting kan ha endret seg. Han digget klatring men det var jo ikke en dame der. Var med på et par klatreturer og kan jo bekrefte at man så ikke mye østrogen nei. Men vi har jo harr program som 71 grader nord og på tur med lars monsen så det er vel blitt mer trendy å komme seg ut i naturen. er jo opvokst ute i naturen og blitt urban i voksen alder, så man får gå tilbake til ungdomstiden og gå på rypejakt. Blir vel en annen type rype denne gangen da.

Skjult ID med pseudonym yeehaw to. 14 okt. 2010 23:32

Her er visst det meste sagt.

(mann 53 år fra Oppland) to. 14 okt. 2010 23:59 Privat melding

Alle må få lov til å være det de vil!
Hvis de ikke ønsker kontakt med deg fordi DU ikke er som dem - vel da kommer det ikke til å stemme.
Selvfølgelig kan vi spekulere i om de burde 'moderere' seg, men det er ikke vårt valg.

Selv har jeg lyst til å referere gruppa 'Kjøtt':
"Jeg vil bli som Jesus, gå i hvite klær
med glorie rundt hue, så ser alle hvem jeg er"

;)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 08:32

Det å gjøre noe fordi det er det (kule) andre gjør, er et generelt atferdsmønster.
Jeg for min del skipper glatt skateboard, snowboard, kaffebarer, sushi etc.