Alle innlegg Sukkerforum

Sliten...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann32 sø. 3 okt. 13:18

Aj, sliten i dag gitt, men heldigvis ikke fyllesjuk. Var på bursdagsfest i går, og vi kom oss aldri ut på byen - men ble værende til klokka fire.

Cava, øl, hvitvin, rødvin, whisky.... Heldigvis også litt kaffe og litt vann på slutten... Når skal man lære?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 3 okt. 14:11

Til spørsmålet ditt: ALDRI!!!

(mann 43 år fra Oslo) sø. 3 okt. 16:58 Privat melding

våkner opp og er tørst kjenner meg litt tung i bahodet. Skålder nesten tunga da jeg har tatt varmt vann istedenfor kaldt. Lager meg frokost og sulten som en ulv glefser jeg i meg maten litt for fort som medførte krampe i maven. Henter meg denne gangen et kaldt glass vann og i bare pysjamasen sitter meg litt for kjapt ned i sofaen som medfører et ulvehyl hørt langt utover oslos grenser. Da tenkte jeg denne dagen kommer til å bli ille.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 3 okt. 18:30

Så søtt. Wolfie bruker pysj. ;-)

(kvinne 47 år fra Nord-Trøndelag) sø. 3 okt. 18:47 Privat melding

Wolfie du blir snart 40, en gammel hest for å si det sånn. Det er lurt å redusere negative helseeffektene av skadelig alkoholbruk akkurat nå.

*Tenk på aldersdemens profylakse ;-)*

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 3 okt. 20:30 Privat melding

I dag har jeg skikkelig au au....
Jeg lærer ihvertfall aldri...

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) sø. 3 okt. 20:42 Privat melding

Prfftt... Lenge siden jeg har tenkt at; "å nei, når skal jeg lære". Tenker heller; "jaja, blir sikkert gøy neste helg". Det beste trikset mot bakrus er egentlig å gå ut oftere, helst 2-3 ganger i uka. Virker som om man blir bakrusresistent av hyppig og stort alkoholinntak. Nå som jeg ikke går ut like mye som før så er jeg mer utsatt for dårlig form dagen derpå.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 3 okt. 20:44

Da er jeg regelen som er unntaket. Jeg går nesten aldri ut, kan bøtte nedpå og er aldri fyllesjuk. Da jeg var ung og fyllesvin hadde jeg hangovers veldig hyppig.