Alle innlegg Sukkerforum

Forelsket i profilbilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wondering sø. 3 okt. 2010 16:43

Jeg har for tiden kontakt med en" interessant" mann som sender interessante meldinger til meg.

Han skriver at han kan bli ganske lett forelsket, et dristige profilbilde som mitt er nesten nok , hm ...? Jeg tiltreker han og er bare til å "spise opp" på det bildet.

Ellers var han på den sukker festen og hadde flere "smånapp", men ingen av dem var som meg .
*Han har ikke møtt meg en gang*.

Han leter etter den ekte kjærligheten og han tror jeg er god på det... osv

Går det an å forelske seg i et bilde , en god skrevet profil ?

Jeg har lyst å møte han, men er samtidig litt skeptisk og.

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 3 okt. 2010 16:55

Jeg skjønner godt din skepsis.
Og det første som hadde slått meg om jeg fikk en sånn melding fra en dame, var at det her er et potensiellt Stalker- emne.
Men sannsynligheten for det er vel forhåpentligvis lav, og så lenge man har tanke for at den muligheten er tilstede, så er det vel bare å ta sine forholdsregler på div, områder.
Som for eksempel være forsiktig med å gi ut for mye kontaktinfo, la all kontakt gå via sukker, og ikke utveksle navn og nummer før første date.

Men jeg skal slutte å skrive om worst case scenarioer, gå på en date med denne karen, og la magefølelsen bestemme om du vil slippe han videre inn i livet ditt.

Jeg tror du egentlig har mest å vinne her, så da er det vel bare å kjøre på :-)

Btw: Jeg har aldri forelsket meg i et bilde, eller en profil ennå. men det betyr ikke at det er helt sykt...... Det kan jo være meg det er noe galt med HAHA.....

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 17:06 Privat melding

Hvis man tror på "kjærlighet ved første blikk" så er det vel ingenting i veien for en slik kontakt ...
Var selv innom et slikt forhold noen måneder, men det er jo klart man må huske å puste, tenke over hva man gjør så det ikke brenner opp. Og i alle tilfeller - er det ikke akkurat det du vil ha, noen som er fullstendig betatt av deg og er ordentlig forelsket? Er det så nøye om det er etter å ha blitt "skikkelig godt kjent først" eller om det er fra første sekund? Er jo noen ganger slik at man fanger hverandres småblikk noen ganger på gaten og bare merker at "det er noe sterkt på gang der" ...

Synes iallefall det er en god egenskap å kunne gi seg hen til hva man føler for noen, og hvis man også klarer utrrykke det - vise handlingskraft ... da er det jo litt gode signaler for hvordan man kan få det gjennom et forhold, noen som klarer vise hva man føler for den andre. Da kan man like godt la seg "rive med" og kanskje vokse litt i samme retning, fordi den andre vil sikkert sette pris på noe likeledes oppmerksomhet - så lenge det er ektefølt.

Hvis man setter på bremsene fra første stund, da fornekter man seg vel egentlig bare å kunne være så lykkelig og forelsket, betatt?

Når det er sagt, en del folk (stort sett noen karer) sier også "alt" for å overvinne kvinner. Men slik er det bare. Du ser jo rimelig fort om det er ekte eller ikke. Iallefall - hvorfor ikke ha tillit til det folk sier som utgangspunkt, og heller ha det som en styrke at man også reflekterer grundig over hva man opplever. Hvis den ene er fullstendig åpen, mens den andre blir helt reservert - da er det jo dømt til å mislykkes. Så man må kunne motta følelsesuttrykkene, sette pris på disse og vise det - ikke bare lene seg tilbake og være fullstendig analytisk og skeptisk. Man kan lett slukne en lidenskapelig ild og snu denne til noe helt annet, eller brenne begge kraftig.

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym wondering sø. 3 okt. 2010 17:09

@Buddha

Jeg fikk tel.nr hans i går, han er "ekte" altså .
Skal ringe ham en kveld...føler for det

@Aleccore

Jeg er " forelsket" i dr.House, hehe

Skjult ID med pseudonym wondering sø. 3 okt. 2010 18:16

Rune, takk for ditt ildfult innlegg ;-)

Mr.Muscleman

Vi er slemme, vi kvinner som legger ut personlige meldinger, synes du. Men jeg tror i et forum som dette er det viktig å utbytte erfaringer.
Innleggene dine er ikke alltid gentlemanlike heller , snarere tvert i mot

Skjult ID med pseudonym Pia sø. 3 okt. 2010 19:09

ville vært skeptisk... ikke fordi det er feil, men høres ut som han er forelsket i sin egen fantasi om deg...

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 3 okt. 2010 19:12

@ wondering

Go for it, og lykke til da ;-)

Btw: så har @ Pia et godt poeng her, men dette finner du nok fort ut av.....

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 3 okt. 2010 19:13

Kan jo være litt som meg, som prøver alternative måter å lure deg ut på date med ham på.

Skjult ID med pseudonym Smartypant sø. 3 okt. 2010 20:07

Nei, man blir ikke forelsket i et bilde og noen meldinger. I såfall har du store emosjonelle problemer. Høyst sannsynlig er han en player som kjøre smisketaktikk, så hva du velger å gjøre avhenger jo av hva du vil. Om du vil ha deg et pent leketøy - kjør på :)

Skjult ID med pseudonym wondering sø. 3 okt. 2010 20:26

Player, drømmer ,smisketaktikk et overfladisk menneske, luring som prøver å få meg til date...har tenkt selv om alle varianter allerede.
Han har 3 barn, heller ikke å forakte. Vi bor også langt unna hverandre, men jeg er flyttbar.

Hva er det jeg vil? I utgangspunktet en kjempekoselig kveld med en sjarmerende mann, så får vi se...

Skjult ID med pseudonym Blahblah sø. 3 okt. 2010 20:32

Jeg er temmelig sikker på at denne karen klarer å lure deg til sengs rimelig kjapt. Pent.

Skjult ID med pseudonym wondering sø. 3 okt. 2010 23:03

Hvorfor skulle han "lure meg" hvis jeg ønsker det samme??

Skjult ID med pseudonym Skapulf ma. 4 okt. 2010 00:18

Dere kan lure hverandre dit dere begge vil, det er dobbelt så lurt.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 4 okt. 2010 00:34

Jeg blir vettskremt av slikt.. Er litt i samme situasjon, men vet ikke om jeg tør å møte han noen gang pga intensiteten hans.. Oppmerksomhet er veldig nødvendig for at man skal møte noen.. men litt mye kan det bli...

(mann 48 år fra Oslo) ma. 4 okt. 2010 00:51 Privat melding

Hvis man blir redd av sterke følelser - så kan det jo være et signal om at man ikke passer sammen. Hvis man møter en lidenskapelig person, som gjerne vil føle litt av den samme gløden tilbake for å kjenne seg til pass, så blir det ikke så fint med noen som alltid er lunkne og litt tilbakeholdne i personlige sammenhenger. Kanskje man burde si i fra at man ikke føler seg vel, og at man ikke er vant til sterke følelser? Da tar man jo et valg, og velger ikke utvikle seg selv i samme retning, og blir også mindre erfaren på hva slike følelser er for noe ...

Fra egen erfaring så er ikke intensitet eller sterke positive følelser noe negativt, men man må jo også se an personen og om denne er godt balansert - samtidig som man ikke må "mate ilden for mye" slik at den fort slukner. Husker tilbake på en undersøkelse om den kjemiske prosessen rundt det med å forelske seg, som varer maksimalt i 4 år før kroppen er helt utmattet med denne formen for velvære - mens det var noen få par som klartte porsjonere ut denne følelsen og la den vedvare hele livet. Men man bør jo kunne kjenne igjen hva det er snakk om, og ikke bli skremt bort fra det som kan være fantastisk fint ...

Hehe, men er det serenader utenfor soverommet, blomster i hytt og pine etc ... oppsøkende adferd på jobb, møter etc - da kan det helt klart bli overveldende. :-)

Men i utgangspunktet høres det jo bare helt fint ut, så lenge det ikke blir noen store og vedvarende overdrivelser. Man skal ikke ta for gitt at man ikke kan vokse litt selv sammen med noen som har litt mere emosjonell uttrykkskraft, eller til og med "vokse i sammen" på en fin og god måte.

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym wondering ma. 4 okt. 2010 16:41

Kvinne 81
jeg er ikke skremt nei, men jeg skal avvente litt med potensiell date, Siden han ikke fikk telnr. mitt, ble det plutselig stille....
Ellers jeg har forandret min innstiling angående nettdating. Synes man bør ikke være for skeptisk eller analytisk. Vi tar ofte ikke sjansen, vi venter å få noe bedre....men vi er fortsatt singel.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 4 okt. 2010 21:22 Privat melding

Kanskje ikke så rart det ble stille - hvis han hadde håpet at du var åpen nok for å prate sammen på telefon, og at du var glad nok for kontakten samt like interessert slik at du ville ringe? Kanskje han ble skuffet over manglende interesse eller respons?

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 4 okt. 2010 22:34

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen - vi skaper alt for store problemer for oss selv som nettdatere. Ja, du kan risikere å treffe på en gærning, men hvis det skal være fokus er faren for å forbli evig singel stor - meget stor. Så lenge dere treffes på et offentlig sted skal det veldig mye til for at det blir problemer.

Har for øvrig vært borti folk som har et eget kontantkort som ikke er listet opp hos Opplysningen for slike situasjoner - selv synes jeg det virker på grensen til det paranoide, men da er du i hvert fall trygg.