Alle innlegg Sukkerforum

"Bonderomantikk" - ting snudd på hodet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 3 okt. 2010 20:34

Så litt på Bonderomantikk (jakten på kjærligheten) før ikveld, og det slo meg plutselig at disse mennene altså hadde lagt ut en presentasjon av seg selv, omtrent som man jo gjør her, og så fikk de en mengde brev fra det jeg vil påstå i stor grad var meget attraktive kvinner, som de så kunne velge ut fra hvem de ville treffe videre.

Sånn funker det jo ikke akkurat her. Men hvorfor ikke egentlig? Hvorfor flyr det ikke førstemeldinger på kryss og tvers (både fra kvinner og menn, men jeg tenkte nå mest på fra kvinner) her hele tiden? Eller GJØR det det, men jeg er ikke i det gode selskap?

Hvis det er sånn at det ikke skjer her (at stort sett menn tar initiativet), er det fordi de som kunne tenke seg å bli sammen med en bonde og derfor melder seg på Bonderomantikk er litt mer 'jordnære' i utgangspunktet, og litt mer utadvendte og inviterende, som man kanskje er ute på bygda i forhold til i byen? Eller er det å være bonde så attraktivt i seg selv at damene strømmer på?

Hva tror folket?

Nå skal det sies for eget vedkommende at jeg ikke akkurat har vært veldig aktiv på meldingsfronten i det siste, så jeg kan vel ikke klage så mye kanskje. Eller jo - ut fra hva jeg så på Bonderomantikk kan jeg jo klage litt på at jeg nesten ikke får førstemeldinger da. Det var vel noe av poenget, når jeg tenker meg om, he he. :)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 okt. 2010 20:39 Privat melding

Du kommer ikke på TV hvis du legger ut profil her på sukker ...
Blir ikke samme konkurransesituasjon eller eksponering, anerkjennelse.

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym mmm sø. 3 okt. 2010 20:54

Veeeldig mange er (underlig nok!!!) så hypp på å komme på tv at de gjør stort sett hva som helst...

noe realityshow jo tydelig viser. Når det gjelder ''Bonderomantikk'' så ska en heller ikke se bort fra all gratisreklame (= hei, her er jeg og jeg er kjempehyggelig og fortsatt singel) som du får hvis du ikke får bonden... sukker har ikke sjanse som konkurrerende media her :)

Skjult ID med pseudonym zalo ma. 4 okt. 2010 11:24

Et stikkord: TV!

Mange av frierne har nok ingen reel tro eller ønske om å få napp hos bonden. Men de får iallefall markedsført trynet sitt og singletilværelsen for Norge. Og vips; De får hendvendelser fra kjærlighetssyke.

Samme logikk hos de som meldte seg på Ungkaren.

Skjult ID ma. 4 okt. 2010 11:26

Hvis egentlig hadde stått frem som den han er på forumet ville jeg og mange andre garantert tatt kontakt

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 4 okt. 2010 14:25

Takk takk, Skjult ID. :)

Det hender jeg poster med full profil, men da er det som regel ganske harmløse poster. :p

Neida, jeg kan 'stå for det jeg sier', men jeg har vel skrevet en del rart som "Egentlig", når rødvinen og selvmedlidenheten har tatt meg. ;)

Jeg begynner å nærme meg 40, så har du ihvertfall et lite hint.

Når det gjelder tråden igjen; Jeg synes jo det virker litt rart at ønsket kjendisstatus skal være en årsak, for de ser da ganske nervøse og ukomfortable ut flere av dem. Men at de får flere 'friere' etter et sånt program kan nok stemme. Og i tillegg så er det vel kanskje sånn at en bonde 'has it made'; har jo gjerne gård og litt penger etc. som SteinR også nevner. Og det er nok mange jenter/kvinner som går med en drøm om å bo på gård.

Det bare slo meg da jeg så det at det strømmet på med meldinger til disse fyrene, og jeg syntes det var litt rart på en måte, særlig da sammenlignet med her. :) Men men.

Skjult ID med pseudonym Mac ma. 4 okt. 2010 21:42

Hei Egentlig

Jeg må innrømme at når det gjelder disse førstmeldingene så foretrekker jeg at herrene skriver først. Mulig jeg er en smule gammeldags;)

Skjult ID med pseudonym Snelle ma. 4 okt. 2010 22:07

Hei TS
Nå vet jeg ikke hvorfor folk ønsker å utlevere kjærlighetslivet sitt (eller mangel på) på tv, men dem om det. Det jeg vet er at det egentlig er blitt et tiltak av dimensjoner å ta kontakt med menn her inne...

Først og fremst fordi det er side opp og side ned med ansikter... jeg skulle ønske Sukker igjen tillot bilder som faktisk sier noe! Et ansikt sier meg ingenting, derimot vil et profilbilde som viser mannen i "sitt naturlige element" si mye mer. Feks bilde av en mann på et fjell -som interesserer meg. Slik som det er nå gidder jeg ikke gå inn på så mange profiler, fordi jeg vet at de mannfolkene jeg synes er attraktive ikke engang kommer til å svare på mine henvendelser og fordi det i mangel på vettuge profilbilder bare er attraktivitet som avgjør om jeg går inn på profilen... Vanskelig? Skriver gjerne førstemelding jeg og gjerne til menn jeg i utgangspunktet jeg ikke synes er fysisk attraktive så lenge profilteksten tiltaler meg, men jeg må jo inn på profilen først...

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 4 okt. 2010 22:39

SteinR:
Jeg husker jo at TV3 hadde en serie som het "Singel i byen", og de fikk da nok av friere de også. Men ser poenget ditt, det er jo ikke akkurat småbrukere det er snakk om.

Selv ville jeg aldri klart dette - å få hele sjekkeprosessen blottlagt på nasjonalt fjernsyn? Leste faktisk et sted at de som fikk færrest brev og dermed ikke kom med videre, men bare svarte på de brevene de syntes var interessante og gikk videre uten TV-kameraer, hadde størst utbytte av det. Og ellers var det jo hun som ble sammen med en kameramann...

Husker forresten at jeg datet ei jente som fortalte meg at hun, da hun søkte boliglån, fikk beskjed om å finne seg en partner og ble tipset om "Jakten på kjærligheten" - det er jaggu folk som tror på dette likevel.