Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan få respons fra damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Caramba ma. 4 okt. 2010 23:29

Ser at det er mye klaging over dårlig respons. Hadde selv problemer med det, men dette har jeg lært funker for meg.

1) Å ha bilder i albumet hjelper. Da snakker jeg om vanlige bilder med høy kvalitet, ikke bilder der man poserer eller prøver å vise seg frem. Damer ser gjennom sånt.

2) Det hjelper å stille et spørsmål eller to. Da mener jeg ikke spørsmål som "hvordan har du det" eller "hva gjør du i helga" men spørsmål som faktisk viser at du har lest profilen. Det gjør det lettere for henne å svare siden damer liker å fortelle om seg selv. (Sorry damer, men det er sant. Det er ingenting dere har lettere å snakke om enn dere selv. Dette er forøvrig ikke nødvendigvis negativt hvis damen er interessant.)

3) Et lite kompliment hjelper, men ikke overdriv. Bare vis at det er noe du liker med henne.

4) Les profilen. Sannsynligheten for å få svar øker hvis du leser profilen og de faktisk har skrevet noe som appelerer til deg. Da er det nemlig økt sannsynlighet for at det er match andre veien. Dette forutsetter at du har en profil som faktisk viser personligheten din.

Enkle ting, men det har faktisk hjulpet for meg.

Skjult ID med pseudonym Knarfen ma. 4 okt. 2010 23:34

Å ha et skikkelig profilbilde som gutt teller også for å få damenes oppmerksomhet.

På fredag byttet jeg fra et selvportrett tatt i speilet til et skikkelig bilde en kamerat av meg tok i sommer, der jeg kommer veldig heldig ut av helga.

Og jeg er bare helt vanlig middelmådig, på ingen måteste den kjekkeste gutten her inne.

I løpet av helga har jeg derfor mottatt flere førstemeldinger, samt meldinger fra et par jenter som plutselig har tatt opp tråden igjen... :)

Skjult ID ma. 4 okt. 2010 23:37

Skrive til dem på en ordentlig måte.

Skjult ID med pseudonym Wonder ma. 4 okt. 2010 23:44

"skrive til dem på en ordentlig måte" hehe KOMPIS, definer a :D

Skjult ID med pseudonym katte ti. 5 okt. 2010 08:13

Du tar rett og slett og presenterer deg bra og oppgir alle vitale mål, samt tilbyr cam/bilde med en gang.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 5 okt. 2010 08:35 Privat melding

Kanskje ikke alle som man tror er klare for et forhold egentlig er klare for det selv om de har en interessant profil her inne. Andre kan ha vært her i lange tider, men gått lei. Da kan det by på problemer for de å ta kontakt tilbake, klare komme i gang. Derfor kan det være greit å rett og slett - bare være seg selv, så får man se om det blir noen kontakt eller noe videre ut av det.

Husk at folk som er her inne også kan være "på ulike steder" emosjonelt, og kanskje bare litt nysgjerrige eller ikke har det helt bra. Da vet man aldri hvor klare de er til å gå inn i et forhold akkurat nå, og heller ikke hvor flinke de er til å svare. Så bare vær litt mere avslappet med det hele, og ikke tro all verden om man ikke får svar. Noen har ikke tid, lyst eller klarer å finne et godt svar - hvis det ikke er noe "veldig interessant" som virkelig vekker interessen deres.

Overfladiske ting hjelper i en travel hverdag der alle har liten tid, ikke klarer fokusere oppmerksomhet lenger enn i sekunder av gangen - men trykker seg videre - og man har en dagsform som varierer. Du konkurrerer rett og slett om oppmerksomheten til andre blandt så mange ulike aktiviteter og distraksjoner, at man kan gjerne lære seg å slappe av på internett også ...

"Turning into digital goldfish"
- http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1834682.stm -

Nye adferdsmønstre og hyppige stimulansbehov endrer hjernen til folk, vaner og holdninger - også når det gjelder tiden online. Dette smitter også lett over til all kommunikasjon. Folk kjeder seg lett ...

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym Grumse ti. 5 okt. 2010 10:08

Oså liker vel damer en mann som smiler:)

Skjult ID med pseudonym Finn ti. 5 okt. 2010 10:55

Gode forslag her. Har brukt de fleste av dem og får stort sett grei respons på meldinger.