Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge er for langt?

Vis siste innlegg
(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 5 okt. 2010 20:40 Privat melding

Eller rettere sagt for lenge. Når man er på et nettsted som dette, bør man da før eller siden gå videre? Og når trekker du grensen for deg selv? Hva syns du om å se mennesker på et sted som dette over lengre tid? Gir det et negativt bilde slik som noen her inne hevder, eller er det bare fint å se at folk ikke gir opp?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 5 okt. 2010 20:43

Gjør meg ingenting, går jo ikke akkurat ut fra at de har vært her 24/7 i årevis heller.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 5 okt. 2010 20:47

Å joda...Jeg har vært her 24/7 i årvis..hjelper det? NEI ..Fremdeles i godt humør? JA Fremdeles singel? JA
Har man gitt opp? NEI

Skjult ID med pseudonym MM ti. 5 okt. 2010 20:49

@Stjerne, det er helt fantastisk at du ikke har gitt opp :) kred til deg...

Skjult ID med pseudonym Heyman ti. 5 okt. 2010 20:53

Folk leter hele livet etter kjærlighet. Ingen gir opp. (Det nekter jeg å tro.)

Hvis det innebærer å være medlem her i femten år(!) før jeg finner den rette, vil HVER dag ha vært verdt det tilslutt. Og det mener jeg.

Hvem bryr seg om hvor lenge man har vært medlem og ikke. Ingen kan såre deg, uten din tillatelse. ;)

Å være medlem på sukker viser bare at du er proaktiv i din jakt på kjærlighet, at du leter etter en partner fremfor å vente på og få en i fanget.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 5 okt. 2010 21:50

Det har jo vært nok av tråder her der både menn og kvinner reagerer på det de opplever som gjengangere, og disse gjengangerne blir som regel ikke beskrevet særlig positivt.

Selv er jeg en slik gjenganger, og vet du hva?... jeg reagerer selv negativt på andre gjengangere. Hva... er de her enda, hva er i veien med dem siden de ikke har funnet noen?? Spesielt tenker jeg slik i de tilfeller der de har avvist meg :-D

Men når vi var barn sa vi at lufta er for alle, nå vet vi at nettet er for alle :-)
Mange av oss finner fort en ny partner etter ett brudd, mange bruker noen år før de finner en ny, og noen av oss bruker så mange år at vi begynner å lure på om det egentlig finnes en ny kjæreste overhode for oss der ute i fremtiden :-)

Så, ja, man blir nok stemplet på en negativ måte av mange dersom man har en langvarig profil på nettet, men siden jeg selv er i stand til å stemple negativt mennesker som er i samme bås som meg, så har jeg vel funnet ut at jeg synes det er trist og leit at jeg ikke har funnet meg noen ny enda ;-)

Men i tillegg er det jo ikke så mye å bry seg om hva andre måtte mene og synse, og så vidt jeg vet @Dragefrukt, så er du rimelig fersk i gemet fortsatt ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 5 okt. 2010 21:54

Jada, Frøkna. Jeg mener jo egentlig ikke meg selv her. Men plukker jo opp litt av hva folk syns her og der og innimellom og det er interessant å se flere meninger om dette. Om jeg er ny eller gammel spiller vel egentlig liten rolle, syns jeg. Det er mange årsaker til at folk er single. Det er veldig ulikt hvor aktivt folk søker. Jeg kan ikke stemple noen her basert på fartstid, syns jeg.

Skjult ID med pseudonym Grumse ti. 5 okt. 2010 21:57

Hva som er lenge er vel individuelt ifra person til person.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 5 okt. 2010 21:57

Dragefrukt:

om du ikke mener deg selv, hvorfor grubler du på det temaet da, da?
:-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 5 okt. 2010 21:58

Tenker du kun på ting som gjelder deg selv, Frøkna?

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 5 okt. 2010 22:04

I mange tilfeller, ja, Dragefrukt, og i særdeleshet om jeg skal engasjere meg i et forum, da engasjerer jeg meg stort sett i ting som har en personlig referanse for meg :-)

Det var ellers et greit spørsmål jeg kom med til deg synes jeg, men endte opp med å svare på ditt spørsmål i stedenfor :-)

Skjult ID med pseudonym maya ti. 5 okt. 2010 22:06

Tja ... jeg har vært her lenge selv men tar laange pauser, og har ikke bilde på profilen så lenge om gangen. Hvorfor? Jo fordi jeg ser på endel av sukkermennene som stadig er der... pålogget ofte og med samme bilde i flere år.... og da tenker jeg: Jeg har ikke lyst til at min fremtidige kjæreste skal være "kjendis" Fra sukker... rett og slett! Tror det er lurt å ligge litt lavt jeg, for jeg vil ikke føle meg som "flickan i Havanna" og har også hørt flere menn som ikke syns det er stilig at hans nye kjæreste er en gjenganger fra Sukker, og som andre kjenner igjen på gata..... Sorry det er nok noe å tenke over. Kanskje ikke ligge med status pålogget i perioder hvor man egentlig bare er inne for å lese forum og titte litt! :-)

Skjult ID ti. 5 okt. 2010 22:15

@maya
bare tullprat :)
Hva med de som du ser ofte på butikken eller på jobben?
Da burde vel det samme gjelde for dem eller andre du ser ofte... :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 5 okt. 2010 22:25

Frøkna:
Jeg synes ikke at folk jeg ser her som jeg har datet har vært her for lenge, jeg synes de ikke har vært her lenge nok. Mulig det er litt slemt, men det godter meg innimellom å se at de som ikke ville ha meg fortsatt ikke har fått seg noen.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 5 okt. 2010 22:30

Frøkna: Om jeg kun skulle engasjert meg i ting som betydde noe for meg personlig, så hadde jeg nok oppfattet meg selv som for egoisitisk i forhold til hva jeg ønsker å være. Ergo engasjerer jeg meg også i ting jeg observerer rundt meg, i dette tilfellet på forumet.

Skjult ID med pseudonym marini ti. 5 okt. 2010 22:33

Jeg har også vært lenge her....men har vært passiv medlem i lange perioder. En av årsakene er at jeg har hatt et langdistanse forhold til en mann som jeg har brukt tid til på å rive meg løs fra, da forholdet er håpløst, fordi han har barn og x-kone i et annet land, og jeg kan heller ikke flytte. Jeg har derfor hatt "øynene åpne" for andre, på samme måte som han har hatt, men ikke åpne nok, tydeligvis. Men nå er jeg på vei...

Dessuten mener jeg oppriktig at det å finne kjærligheten er vanskelig, så hvis noen er her lenge, og ikke har funnet noen, dømmer jeg dem ikke fordet. Unntaket gjelder for de mennene som kun er ute etter sex, selvfølgelig. Jeg synes lite om menn som bare er ute etter sex, og som ikke er tydelige nok med sine hensikter. Noen har vært tydelige, og jeg kan fremdeles se dem her. Men det er helt greit, så lenge de er ærlige.

Det er mange årsaker til at mennesker er her over tid. Og hva andre måtte mene om meg, det er meg fullstendig likegyldig! Sukkerkjendis på gaten...det tror jeg ikke noe på :-)

Ps! Jeg har hatt mye glede av forumet her, og er ofte logget på, av den grunn. Men det går i perioder. Av og til er jeg sukkermisbruker, mens jeg også kan være fullstendig avholdende i laaange perioder :-) Jeg tror det gjelder mange.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 5 okt. 2010 22:34

Dragefrukt: oki :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 5 okt. 2010 22:38

qwerty:
Vi har lov ti å tenke slik av og til :-D

Skjult ID med pseudonym maya ti. 5 okt. 2010 22:57

Det er da selvfølgelig ikke det samme skjult ID! jeg snakker ikke om de på butikken, men at mannen som jeg en dag treffer har gitt noen signaler ved å være veldig aktiv på et datested, og da etterhvert har kommunisert med mange o.s.v har selvfølgelig ikke noe med å bli kjent igjen men HVOR man blir kjent igjen fra... og som jeg skrev jeg kjenner flere menn som ikke syns noe om at kjæresten er gjenkjennbar som hun som var ute med åtet 24/7 .... ser du forskjellen nå?

Skjult ID ti. 5 okt. 2010 23:28

Hva er galt med å være ute med åtet 24/7, maya?

Det behøver ikke å bety at de har hatt sex med gud og hermann? For det er vel det du egentlig tenker? Eller? Hva tenker du egentlig?

Skjult ID ti. 5 okt. 2010 23:34

ser ut som maya synes det er forferdelig å bli kjent igjen fra sukker. er jo tross alt bare en halv million andre har en profil på ett nettdatingsted :)

Så nei, jeg ser ikke noe forskjell på RL og nettet.
Om du flørter med noen å nettet eller i RL spiller da ingen rolle.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 6 okt. 2010 00:37

Jeg har vært her i 3 år nå..20.000 treff på profilen og i perioder en ivrig forumsdebatant.
Alltid med bilde og ofte pålogget.Ofte å se på Sukkerfester osv
Betyr det at jeg har hatt sex med gud og hermann her på Sukker?
Tror ikke det nei..om noen av gutta tror det..eller jenter for den saks skyld..er ikke det mitt problem.
Det er i så fall deres dårligsamvittighet som spøker.....

Skjult ID med pseudonym Wonder on. 6 okt. 2010 02:10

just smoke sum weed baby, and he will come along eventually ;)

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 6 okt. 2010 09:32

TS: Du sier at det ville vært egoistisk av deg å bare engasjere deg i de temaene som intersserte deg mest.
Jeg lurer derfor på hva som er tilfelle for denne tråden, lurer du på det eller var temaet bare tatt rett ut av lufta?

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 okt. 2010 09:58

Jeg tror det kan være greit med pauser, og tar derfor lengre pauser herfra. Men samtidig må jeg innrømme jeg ikke er veldig aktiv i "Jakten på kjærligheten" mens jeg er her, så jeg kan på mange vis takke meg selv fordi jeg fortsatt er single. Jeg dater jo ikke engang...jeg henger i forum. ;-)

Og jeg kjenner flere herfra som har funnet "The One" her inne, og logget ut...etter kortere eller lengre tid.
OG lever happily ever after. ;-)

*Tingeling liker at folk ikke gir opp!*

Skjult ID med pseudonym LauraB on. 6 okt. 2010 10:08

tja....... hvor lenge er for langt?

Jeg tror at alle har sitt eget svar på dette spørmålet. Og bra er det.

Jeg kommer til å melde pass her når medlemskapet mitt går ut. Og det er forskjellige grunner til det. Jeg kommer å satse mer på IRL i framtiden. Nettdating er blitt litt for kynisk for meg.

Skjult ID med pseudonym katte on. 6 okt. 2010 10:09

Og tradisjonell dating er ikke kynisk?

Skjult ID med pseudonym katte on. 6 okt. 2010 10:13

Føler selv ikke for lange pauser, for situasjonen blir ikke bedre med inaktivitet.
Heller veldig korte med nødvendige strategiskifter i så fall.

Skjult ID med pseudonym LauraB on. 6 okt. 2010 10:21

@katte

som sagt før: alle har sine egene svar. Og hvis IRL er for kynisk for deg.......så la det være.

Skjult ID med pseudonym katte on. 6 okt. 2010 10:45

@LauraB
Kyniskhet er mindre relevant for meg.
Men det blir nok endel mer IRL siden det ikke akkurat er noe høyt volum på nettdating her eller andre steder.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 okt. 2010 10:55

Dragefrukt spør: Bør man da før eller siden gå videre...?
Og jeg tenker at...dersom det ikke funker, bør man endre på strategien.
Dersom man ikke har noe respons eller aktivitet her inne over flere år, kan det være hensiktsmessig å se på hva man selv gjør. Om det nå skulle være presentasjonen i profilen, bildene, måten man tar kontakt på, måten man kommuniserer på, om man dater eller ikke...og evt hvem man kontakter.
Å ha en konkret målsetning med å være her, tror jeg mange (de fleste har).
Men jobber vi like effektivt mot å finne en kjæreste, som vi gjør med andre mål?

Jeg synes ikke det er kynisk å date, verken nettdating, blinddating, IRL-sosialdating eller hva-det-nå-måtte-være. Det ene utelukker vel ikke det andre...eller tredje?
Poenget mener jeg må være å se hva som funker, for en selv.
:-)

*Bottom line - jeg tror det er viktig å ha selvinnsikt, og være realistisk.*

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 6 okt. 2010 11:01

Godt sagt Tingeling.......resultatet avbhenger direkte av ens egen insats. Det er viktig imidlertid at en ikke forventer at interesse ifra andre skal komme på en bestemt måte, til en bestemt tid etc....

Skjult ID med pseudonym katte on. 6 okt. 2010 11:05

Men hvordan måle effektivitet i kjæresteleting, det er litt individuelt.
Lavt volum, høy kvalitet, kan ta tid og være nervepirrende og vanskelig?
Høyt volum, middels kvalitet, kan føles like plagsomt etterhvert?
Etc.

Skjult ID med pseudonym buddha on. 6 okt. 2010 11:26

Det er ikke et problem for meg å være lenge her inne, og jeg plages ikke av at det finnes damer som har vært her lenge heller.....

Og om det er en fordel å date noen som har vært her lenge? Tja, det kommer jo litt an på.
Noen blir vel verre å få "hul"l på hvis de har vært her for lenge, mens andre kanskje blir mer moden for å satse etter å ha vært her en stund.

Men jeg registrerer at det ikke er alle som er like bekvem med å finne seg en kjæreste som etterhvert har blitt sukkerkjendis, og som kanskje blir gjenkjent på gata.
Jeg håper jeg slipper å møte en jente som har den innstillingen, for hvis hun lar seg plage av den slags bagateller, ja da er jeg overbevist om at det kan bli mange småbagateller man må stå skolerett for i et forhold.

Buddha liker ikke skyggeboksing, og er overbevist om at spøkelser fra fortiden, hører fortiden til.

Btw: Jeg tror alle og enhver bør få vurdere selv, om de har vært her for lenge eller ei. Og hvis man mister en mulighet hos noen, for at en eller annen syns at man har vært her for lenge. So be it!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 6 okt. 2010 11:50

Tingeling og Buddha sier det bra her.

Men Tingeling: om man bør endre strategi avhenger kanskje litt av hvordan en går frem? Ikke alle har det travelt, ikke alle syns at en kjæreste er det som må til, selv om man er på en datingside. Da går det jo gjerne lang tid før man finner noen også?

Buddha: detaljirritererer kan fort bli plagsomt i lengden. Men sånt øker vel kanskje med lengden på singellivet, hehe.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 6 okt. 2010 12:03 Privat melding

Det er meget mulig du har rett i det @ Dragemor.... Men jeg har også et inntrykk av at irritasjon over smådetaljer kan være proporsjonalt med lengden av et samboerforhold.....
Men nå er det vel gjerne sånn at enkelte mennesker har en hang til å irritere, og overanalysere litt for mye, og da er det vel uavhengig om De er singel eller om De er i et forhold ;-)

Jeg har en venninne som sa det veldig bra, forleden dag: Hun hadde vært på vinklubb sammen med noen venninner, og hun var den eneste single høna i flokken, og var denne kvelden vitne til et hylekor som prøvde å overgå hverandre i å kritisere gubben.
Men det bli pinlig stillt når hun sa : Alt det som Dere nå klager over, er det jeg savner....

Kanskje det var noen som fikk litt å tygge på etter den kvelden ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 6 okt. 2010 12:11

Jeg har tatt en lignende til en venninne. Da jeg spurte hun hvorfor hun kritiserte slik den hun skulle være nest mest glad i på hele jorden, så ble hun svar skyldig.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 6 okt. 2010 12:22 Privat melding

Den man elsker, den tukter man...... ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 6 okt. 2010 12:25

Bare å finne frem bjørkeriset. :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 okt. 2010 12:32

@Dragesøta (når Buddha finner på varianter, kan jeg også...;-))
Joda, helt enig. Det kommer an på hva man har som målsetning.
Det jeg mente var når det IKKE funker som man ønsker.
Jeg har jo min strategi, og den funker helt fint...men jeg er ikke veldig "travel" med å finne noen. Underveis blir jeg jo kjent med mange flotte mennesker, jeg har det hyggelig her inne og IRL med sukkerbiter/ikke-sukkerbiter + jeg får en stadig avsjekk ift til hvor jeg står og mine ønsker/behov/verdier m.m.
Så får det ta den tiden det tar...for jeg er på utkikk etter kun Den Ene.
:-)

*Apropos kvinne som kritiserer gubben: Hun har selv valgt å være sammen med han, så kritikken kan hun heller legge på seg selv og sine valg, da. Mener nå JEG! ;-)*

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 okt. 2010 12:33

*slemme Buddha og Drage*

Skjult ID med pseudonym buddha on. 6 okt. 2010 12:38

Buddha er ikke slem....... bare litt rampete :-)

Skjult ID med pseudonym buddha on. 6 okt. 2010 12:40

Og så glemte jeg å tilføye at jeg liker variasjon......

* måtte bare *

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 6 okt. 2010 12:44

Slem? Moi? Jeg er jo uskyldigheten selv. :blafre:

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 6 okt. 2010 12:57 Privat melding

Hehe...jeg har vært her i 5mnd nå,-og er vel ike overbegeistret for sukker...mange useriøse menn innpå her,-eller de er veldig kravstore,-eller annet tull...men jeg h-a-r da betalt abbonemang i 5mnd til,-så...l`hanging in there.... om jeg er sukkerkjendis innpå her,-driter jeg i....hehe ;D
jeg har bestemt meg for å prøve andre nett-arenaer,-og gå på by`n,-for der har jeg mye bedre sjangs enn her på sukker syns jeg ;D Men helt ærlig,-har jeg nok mistet troen på sukker,-og jeg syns selv,-at jeg har vært her inne alltfor lenge... ;D Og jeg har lyst til å prøve andre arenaer,-for jeg har fått tipps om facebook,møteplassen,osv,-singel-reiser(også via face-book),vennekrets&fester,-og par i hjerter hvis ikke noe av dette funker...(men det er grisedyrt,-da.....øh....) så det blir siste sjangs for å si det sånn...

Jeg er sta,-så jeg gir vel alldri opp ;D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 6 okt. 2010 12:58

Du må betale måned for måned, det blir billigere.

Skjult ID med pseudonym Timian on. 6 okt. 2010 14:01

"Er du pålogget for ofte er du en desperat dust". "De som har vært her inne over ett år, er kresne og sære som ikke vet å sette pris på andre". "Er du kortere enn meg, stikk til helvete! Hvordan kan du tillate deg å besøke min profil du som er dverg". "Er du feit? Vel, jeg liker ikke mennsker som ikke har selvkontroll." "Hva!! Er du 40 år?? Du gjør meg kvalm!!". "H*n reagerte med å blokkere meg da jeg avviste h*n. Fy faen for en mongo ass". "Damene driter i å svare meg. Arrogante drittkjerringer!" Er du Frp`er?? Da har du hjerne som en råtten hundedritt".

Sånn bare fortsetter det. Iallefall hvis man skal tro det man leser i de ulike trådene.

Det er så mange her som mener så mye om andre. Hvor tar de det fra?? Hvordan vet de så mye om folk de aldri har snakket med?? Eller møtt...

Folkens; Senk skuldrene `a! Ikke projiser alle negative tanker over på dine medmennesker på Sukker.

Skjult ID med pseudonym knekten on. 6 okt. 2010 15:17

Jeg så i går at det er par stykker her fra som har avansert - fra Sukker til "Jakten på kjærligheten".
Blir spennende å se om de dukker opp her igjen. Én av dem vil garantert vurdere det :-)