Alle innlegg Sukkerforum

Ønsket varighet på forhold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jonas ti. 5 okt. 2010 21:03

Jeg har litt problemer med å skjønne hva folk tenker når de svarer på "Ønsket varighet på forhold".

Jeg skjønner at de som velger 1 bare er ute etter nett-datingens svar på et one-night stand, og de som velger 10 vil finne seg en fremtidig mann/kone. Men hva med de som velger ting i mellom?

Hvis man f.eks velger 5, betyr det at man tenker at man kan gå inn i et forhold som varer et par år, men så er det nok? Er det folk som tenker at de er seriemonogame på den måten at de ikke ser for seg at de kan være i forhold som varer livet ut? Eller er det bare at de er generelt skeptiske til tanken om at det i det hele tatt finnes forhold som varer så lenge?

Dette har ikke noe med at jeg mener det er bedre eller dårligere å velge på en viss måte. Jeg bare lurer på hva de som svarer noe annet enn 10 og 1 tenker.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 5 okt. 2010 21:16

Ser for meg (i hvert fall) tre muligheter:

1) Noen krysser 5 og 6 på alt for å bli mest mulig gjennomsnittlige.

2) Noen vet ikke hva de vil og er åpne for alt.

3) Noen føler de nærmest forplikter seg til altergang ved å velge det.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 5 okt. 2010 21:17

Jeg har ikke valgt ti fordi jeg er realist nok til å tenke at man skal ha flaks for sånt.

Skjult ID med pseudonym Heyman ti. 5 okt. 2010 21:47

Jeg sier ikke nei til et forhold som varer livet ut, men jeg tror ikke det er riktig instilling å ha når du møter nye mennesker.

Jeg har vel svart 7 eller 8.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 5 okt. 2010 22:19

Heyman:
Jeg har valgt 10 fordi det er det jeg vil. Det er jo ikke sikkert det går, men det er ingen grunn til å gå ut ifra at det ikke skjer.

Skjult ID med pseudonym SingelMANN ti. 5 okt. 2010 23:30

Jeg håper på et forhold som varer livet ut, men har svart 5 tror jeg. Jeg ser på det slik at det vil øke sjangsen for å treffe noen, og jo flere jeg treffer, jo større er muligheten for å treffe "the one"....

Skjult ID med pseudonym Lady Lada ti. 5 okt. 2010 23:58

Jeg har valgt 10, og satt det som absolutt krav. Vil ikke møte noen som har satt mindre enn 10 på det spørsmålet.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 6 okt. 2010 00:02

Så det du sier er at du absolutt ikke ønsker å møte noen som tenker på ting på nøyaktig samme måten som deg og har de ikke den nøyaktig samme måten som deg å se ting på, så i søppelet med de.

Underlig.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 okt. 2010 00:11

Jeg måtte sjekke her...og jeg har satt 9. Vet egentlig ikke helt hvorfor, og jeg kunne like gjerne satt 10.
Men jeg kan da ta en 1`er og en 9`er, så er jeg i mål?
:o)

Håper det ikke er noe som er meislet i marmor, da. ;-)
Det er vel justerbart underveis, håper jeg...om jeg skulle finne ut rundt 85 -årsalderen at vi fortsatt holder sammen, liksom? Evt det motsatte etter 2 år?
*ler*

Skjult ID med pseudonym Heyman on. 6 okt. 2010 00:14

Første dagene jeg var med her hadde jeg TO stykk absolutt krav på min liste. Jeg fikk ca 10-20 treff fra 80-95. Når jeg fjernet absolutte krav har det økt til flere hundre PER nummer fra 80-95. Jeg har ingen 1, 5 eller 10 svar.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 6 okt. 2010 00:14

5 er vel for de som lurer seg selv og andre til å tro at de er åpne for noe langvarig hvis HUN eller HAN (mot formodning) skulle feie alle tanker om singellivets gleder av banen. haha..

Skjult ID med pseudonym Gaupå on. 6 okt. 2010 00:27

Husker ikke helt hva jeg svarte, tror det var 6 eller 7, men hadde jeg kunne velge et intervall istedenfor en verdi, så hadde jeg valt 7 til 10.

Grunnen er at selv om jeg ønsker et langvarig forhold, så vet jeg at sannsynligheten for at alt skal klaffe og fungere helt topp fra start og resten av livet er relativt lav. En annen måte å se det på, er at jeg ønsker et forhold som varer livet ut, men om jeg treffer ei flott jente som jeg ikke har de beste forutsetninger til å være mer enn et par år sammen med, så avviser jeg ikke dette kontant. Alt er i endring, og det kan føre oss nærmere eller føre til splittelse. Det er nærmest umulig å vite dette med en gang...

Nå som det er sagt, så vil ikke en ONS være aktuell for min del.

Skjult ID med pseudonym Lady Lada on. 6 okt. 2010 01:09

Nei Dragefrukt, jeg sier ikke at jeg "absolutt ikke ønsker å møte noen som tenker på ting på nøyaktig samme måten som deg og har de ikke den nøyaktig samme måten som deg å se ting på". Tosk.

Jeg sier at de som ikke har intensjon om å skaffe en livspartner ikke er aktuelle for meg å møte.

Fint at sukker har en måte å filtrere de ut på.

Skjult ID med pseudonym Heyman on. 6 okt. 2010 01:22

Lady Lada,

Ikke for å være frekk, men du sier det Dragefrukt sier.

Ved å ha et aboslutt krav, senker du sjansene dine til å finne en god match. Hvis dere er 99 i match på alt annet, og han/hun er kjempe attraktiv vil du aldri få vite det, fordi egoet ditt har filtrert ut muligheten. :p

Skjult ID med pseudonym Lady Lada on. 6 okt. 2010 02:19

Jeg er null interessert i å bli sammen med noen som ikke har intensjon om å skaffe livspartner. Hvorvidt utelatte personer er attraktive eller 99% match er fullstendig irrelevant. Dette har ingenting med ego å gjøre, men hva jeg leter etter.

Dragefrukt tar forøvrig tak i en spesifikk ting vrir det så det høres generelt ut, og dermed tillegger hun meg meninger jeg ikke har.

Skjult ID med pseudonym Mannemann on. 6 okt. 2010 04:30

jeg syns det er et tullete spørsmål egentlig.... Jeg tror de fleste, om de hadde møtt drømmekjæresten, ville blitt med den personen.

Så er det egentlige spørsmålet.... om hvor lenge man har tenkt å kose på de man evt. møter på veien?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 6 okt. 2010 07:32

Lady Svada sier: Jeg har valgt 10, og satt det som absolutt krav. Vil ikke møte noen som har satt mindre enn 10 på det spørsmålet.

1) det er et absolutt krav. Helt greit med absolutte krav.

2) hun nekter å møte noen som ikke har satt det samme. Ett fett om de har TANKER om det samme. Ett fett om de er seriøse. Så lenge de ikke har SKREVET tallet 10 på en nettside, så er det uaktuelt å engang treffe dem.

Ergo mener hun at de menn hun skal møte må ha nøyaktig samme tankegang som henne når de fyller ut relasjonsprofilen. Ett fett at det for eksempel her i tråden står svart på hvitt flere ulike måter å tenke på fra mennesker som også ønsker et forhold som skal vare til de kreperer, neida. Tenker de ikke som henne, så er det over og ut. Bye bye. Hasta la vista. Au revoir. See ya later.

Skjult ID med pseudonym WTF on. 6 okt. 2010 08:12

Oy, Dragefrukt, nå må du rulle'n inn her! Lady Lala kan ønske å møte akkurat hvem hun vil. Det har du ingenting med. Hun ønsker å møte noen med de samme intensjoner som henne. Det er en helt ærlig og fair sak. At hun dermed begrenser søket sitt er opp til henne og ikke noe du trenger å være bitchy om. Vær nå heller fornøyd med din egen relasjonsprofil, du.

Skjult ID med pseudonym In10se on. 6 okt. 2010 13:50

Husker ikke hva jeg satt på ønsket varighet på forhold, men omtrent alle er vel ute etter en livspartner? Spørsmålet er vel bare hvor fort, og hvorvidt du er åpen for å møte noen på veien som kanskje kan bli en livspartner hvis alt klaffer, men kanskje også bare en kort flørt eller et kortere forhold, eller til og med kun en venn. Dette er jo mye det samme som diskusjonene rundt hva Sukker egentlig mener med "Flørt som kan utvikle seg" vs. "Langvarig forhold". Sistenevnte høres i utgangspunktet grei ut, skjønt det sier egentlig ikke noe om du KUN er ute etter dette og ikke åpen for andre ting mens du leter (det gjøres jo klart med en 10'er og absolutt krav på ønsket varighet, men da må du som Lady Lada sette dette også). Men hva betyr "Flørt som kan utvikle seg"? Noen tenker at det betyr flørt som kan utvikle seg til sex, andre tenker at det betyr flørt som (kanskje) kan utvikle seg til et fast og langvarig forhold – hvis alt klaffer og kjemien er der. Selv datet jeg inntil nylig en jente herfra som jeg likte godt, men det var likevel noe som manglet og vi skiltes som venner etter noen måneder. Vi har fortsatt kontakt, og har også møttes etter at vi avsluttet datingen, men bare som venner. Vi hadde noen fine måneder sammen, hun er en flott jente, og jeg angrer ikke et sekund på den tiden selv om det ikke ble noe mer. Så hvis noen har satt 5, 6 eller 7 på varighet og ”flørt som kan utvikle seg” på hva de søker så betyr ikke det nødvendigvis at de ikke ønsker seg en livspartner hvis de møter den rette. De er kanskje bare litt mer åpne for at det ikke behøver å være enten ekteskap eller ingenting, men at veien derimot blir til mens man går.

Skjult ID med pseudonym Jonas on. 6 okt. 2010 16:35

Det er interessant å se at det er så mange forskjellige tolkninger av hva man svarer på når det gjelder det spørsmålet. Det burde jo gi en indikator på at match-treet ikke nødvendigvis er et godt mål på hvor like man er. Hvis to stykker har forskjellig oppfatning av hva et spørsmål betyr, så svarer det jo heller ikke på det samme.

Det burde også være åpenbart for Lady Lala at det er dumt å sette "absolutt krav" på dette spørsmålet, da det ikke bare vil filtrere ut folk som ikke er ute etter et langvarig forhold, men også folk som forstår spørsmålet på en annen måte.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 6 okt. 2010 17:29

Nå husker ei heller jeg akkurat hvilket tall jeg har satt på det temaet, men jeg husker litt hva jeg tenkte, eller så for meg, og det var dette: å se for meg å gå på nettdater med menn der jeg skulle lete etter en livslang partner, ble litt i overkant for mye for meg, det ble en litt for seriøst vinkling, og litt for trøblete å takle for mitt søte, lille hode ;p
Derfor satte jeg noe midt i mellom, noe ala en flørt der man er åpen for at det kan bli alvorlig etterhvert. Å treffe nye mennesker med utgangspunkt i å se etter en livslang partner, ville blitt ødeleggende for hele settingen... for meg i hvertfall.
Det meste starter med en flørt, og så får man se hvor man havner hen etterhvert ;-)

Dessuten, jeg rømmer stort sett med halen mellom beina når jeg treffer en date som er mer på jakt etter en kjæreste og livspartner, enn han er etter å treffe noen han kan få en god tone med, flørte litt med og finne på fine aktiviteter sammen med.
Jeg kommer ikke pent pakket inn som instant kjæreste, eller som vakuminnpakket kjæreste som ganske enkelt kan pakkes ut etter en sånn passe vellykket førstedate, nemlig ;-D