Alle innlegg Sukkerforum

Hva snakker dere om?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym snopp ti. 5 okt. 2010 23:17

Bare lurer på dette. Har kommet i kontakt med ganske mange flotte jenter innpå her. Men blir liksom fort tom for ting å snakke om. Har jo aldri opplevd noe sammen med disse personene å blir derfor fort korte meldinger. Har dere noe tips. Å de jentene man har blitt litt kort med, går det ann å få liv i de igjen ?

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 6 okt. 2010 00:02

tips: stikk på date med dem, så dere får noe å snakke om :)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* on. 6 okt. 2010 00:21

Kjappe korte mld. med humor i begynnelsen kan ofte føre til lengre mail om man har funnet tonen..og Ikke skriv for lenge før man avtaler en date..

Skjult ID med pseudonym Binders on. 6 okt. 2010 00:29

Ofte skyldes det vel at man er redd for å skrive noe dumt. Men jeg tenker at det er bare å skrive i vei etter innfallsmetoden... Om det ikke funker passer man sikkert ikke så godt sammen. Kanskje. Jeg tror det merkes mellom linjene hvorvidt man er redd for responsen. Blås litt mer. Du er bra nok! Husk det! Kanskje ikke for akkurat ham eller henne. Men for den som liker akkurat deg og din stil!

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 6 okt. 2010 00:34

Hvis dere møtes som venner og hverken har noe å si eller gjøre vil §99.1 bli gjeldende:

"If friends spend more then 60 minutes unable to decide what to do, they must default to sexual experimentation."
http://xkcd.com/330

Skjult ID med pseudonym oo on. 6 okt. 2010 12:42

Det jeg har opplevd med flere menn som har kontaktet meg er: at det mailes fram og tilbake men de kommer aldri med spørsmål, de bare svarer kort. Da blir det ganske uinteressant etter en stund for jeg er ute etter dialog. Og for meg betyr det at begge bidrar til å holde praten igang... kommer med innspill - refleksjoner, opplevelser og spørsmål. Og ikke minst at humor er inkludert.

Har du glemt å bidra?

Skjult ID med pseudonym MM on. 6 okt. 2010 12:51

@oo: amen... akkurat det samme som jeg opplever, det er faktisk regelen mer enn unntaket. Det blir så utrolig tungt etterhvert når jeg må spørre og spørre og bare får korte svar tilbake. Disse mennene virker både uinteresserte og fryktelig kjedelige, og det går ikke mange meldingene før jeg ikke gidder mer.

Veldig enig med Binders, det beste er bare å skrive i vei og ikke tenke så mye på om det går an å skrive det eller ikke. Disse meldingene er de beste og mest interessante å lese, og de viser også at avsenderen gir litt av seg selv. Uten at det akkurat betyr å vrenge sjela si.

Skjult ID med pseudonym Alex on. 6 okt. 2010 13:01

Til dere begge, OO , MM....
jeg føler dere jenter hehe, jeg opplever det samme flere ganger... men det er sikkert et tegn på at vedkommende tydeligvis ikke er interessert...
er veldig morsomt å være en som stiller spørsmål, men kun får korte svar.. man føler seg veldig interessant da eller? =)

Skjult ID med pseudonym MM on. 6 okt. 2010 13:05

Alex:
nei, jeg føler meg ikke særlig interessant da...

Men etter å ha lest innlegget til TS lurer jeg på om det ikke er derfor jeg får så mange av disse meldingene (som faktisk er fra menn som har tatt kontakt med meg, ikke motsatt). Er det derimot fordi disse mennene ikke vet hva de skal skrive, de er interessert men klarer ikke å skrive mer enn korte svar på det jeg skriver om?

Fikk faktisk noe å tenke på der :)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 6 okt. 2010 20:49

Vi har alle ulik evne til å uttrykke oss skriftlig. For egen del har jeg både skrevet hovedoppgave og skriver mye i jobben, så å skrive for meg faller ganske så lett. Om det er substans der er for så vidt et annet spørsmål...

Et tips er jo å lese den andres meldinger skikkelig, jeg merker ganske raskt om den andre faktisk gjør det eller bare ser helt overflatisk på det jeg skriver.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 6 okt. 2010 22:10

Det å sende meldinger fram og tilbake til hverandre er den eneste måten å få kontakt med hverandre her inne på. Så da må man tørre å være litt modig og tørre å komme med litt mer personlige ting enn "hva har du gjort i dag" eller " i dag har jeg vært på trening" eller "har du hatt en fin dag?".

Så lenge ingen av de to som har kontakt sammen, tør å gjøre kommunikasjonen litt mer personlig eller kreativ, så er det nok sannsynlig at man etterhvert "glemmer" å sende meldinger til hverandre. Og faren ved å selv gjøre sine egne meldinger litt mer personlige og kreative, er jo at det kanskje ikke faller i smak hos mottakeren og at man blir avvist.

Likevel tror jeg at den beste veien å gå, er å prøve å være litt personlig og kreativ og gi ganske mye av seg selv... er man heldig så finner man en som har sansen for det du har å tilby, og da blir det plutselig en avtale om en date, og dersom daten funker så har man plutselig en flørt som kanskje kan ende opp i et kjæresteforhold :-)

Mitt tips er vel, siden du er mann, å tørre å utfordre litt i meldingene dine, tørre å være litt personlig, tørre å bruke litt humur og tørre å late som om du er den barskeste, flotteste og mest sexy mann på jord med haugevis av selvtillitt ;-) Kanskje litt overfladisk tilbakemelding fra meg, men det funker, og du kan absolutt klare det :-D

Bare husk å ta vare på din egen selvtillitt og din egen fine selvfølelse når du taster med noen her inne. Nettdating kan være en grusom og nådeløs opplevelse, men du kommer langt så lenge du husker på å ta vare på din egen selvtillitt.
Så lenge du husker på at du er en skikkelig fin fyr som mange jenter ville likt å bli kjent med, så har du den rette fokusen til å prøve å sende litt personlige og kreative meldinger til dem. Bare prøv deg fram, og glem ikke at du er fin fyr selv om du ikke alltid får de svarene du skulle ønske deg :-D

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 6 okt. 2010 22:34

Kudos for bra innlegg, frøkna.
:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 6 okt. 2010 22:49

Oj...
takk, Tingeling!!
:-)