Alle innlegg Sukkerforum

Litt glede- og ikke så mye glede....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sør'n to. 7 okt. 2010 00:25

Jeg har vært på date i dag. Det var første gang vi møttes, en tilnærmet blind date. Heldigvis hyggelig nok. Kjekk mann, med rikelig sjarme og varme og en jeg kunne tenkt meg å se mer av. Likevel kunne jeg ikke klare å slappe av, kose meg. Før jeg skulle avgårde var jeg raskt innom dusjen. Såpet inn brystene, kjente en kul - en kantete og krass kul. Sør'n !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym jente to. 7 okt. 2010 00:30

Uææh, må ha vært skikkelig ekkelt. Men kom deg til legen fortest mulig i morgen, så slipper du å gruble mer, er jo absolutt ikke sikkert det er noe farlig! Merkelig nok var jeg i en lignende situasjon for ti år siden da jeg for første gang i mitt liv oppdaget livmorhalstuppen min - var overbevist over at det var kreft og at nå skulle jeg bli dødssyk - og selvfølgelig nå som jeg akkurat hadde truffet DEN kjekke typen og var blitt kjempeforelsket....! Men en liten tur til legen beroliget meg raskt, jeg hadde IKKE kreft, alt var normalt. Dessverre gikk det i vasken med typen etterhvert, men jeg er da ennå i live! Du har sikkert bare kjent vanlig kjertelvev - MEN! Kom deg til legen i morgen!!!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 7 okt. 2010 00:35

Lurt å bare sjekke og bli ferdig med det.. Men ikke glem han fyren heller.. Fint med noe glede mens man grubler og.. ;)

Styrkende og positive tanker shippes herved din vei!

Skjult ID med pseudonym Sør'n to. 7 okt. 2010 00:36

Takk for svar jente.
Ringte jo legen sporenstreks. Han pusser opp kontoret, så må ta ny kontakt til UKEN. Jeg tror ikke det er vanlig kjertel-vev. Har fått konstanter vann-cyster tidligere. De kjennes annerledes ut. Skulle vel egentlig brukt pseudonymet FAEN, men snille piker komplekset osv...

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 7 okt. 2010 00:38

*Sender mange gode tanker til deg, Sør`n.*
:-)

Skjult ID med pseudonym Sør'n to. 7 okt. 2010 00:43

Eh,, ja det skal jeg kvinne81 så fort jeg bare kan. Og glemmer han gjør jeg jo ikke, han var bra som pokker, og jeg har fått mange meldinger etter at jeg kom hjem ikveld. Men ville du blitt kjent med noen potensielt alvorlig sjuk, og hvordan kan jeg fortsette innlede noe, og det går bare ikke.

Skjult ID med pseudonym Sør'n to. 7 okt. 2010 00:44

Takk Tingeling.

Skjult ID med pseudonym Epinephrin to. 7 okt. 2010 01:03

sender noen gode tanker din vei jeg og, og ikke vent til uken, finnes mer enn en lege her i norge. ta deg en ringerunde i morgen tidlig, å måtte gå å vente,gruble og tenke på dette lenger enn aller høyst nødvendig er ikke bra!
lykke til!

Skjult ID med pseudonym Sør'n to. 7 okt. 2010 01:08

Jo takk du Epine... har ikke behov for en fastlege til å klemme på puppene mine, men trenger sårt å komme til ultralyd. Hvordan får jeg det til i midtnorge ?????????
Vet du, jeg ble så deprimert altså.

Skjult ID med pseudonym Jaha to. 7 okt. 2010 01:17

Sørn : Ja jeg ville ha blitt kjent med noen om de var "potensielt" var alvorlig sjuk.
Du viste ikke noe om dette før i dag, det hadde vært annerledes om du hadde fått en diagnose for 6 mnd siden. Dette er noe som ingen kan styre og kan skje alle. Det kan GODT være ingeting for alt du vet.
Skulle det vise seg å være noe mer seriøst, så være ærlig om det.
Stikker fyren av pga å høre dette så får det være hans valg. Og ikke noe du skal ta stilling til nå, få det sjekket først og fremst.

Ønsker deg lykke til, er ikke noe særlig å merke slike ting. Håper du slipper av med skrekken og at det viser seg å være helt ufarlig.

Skjult ID med pseudonym slightedge to. 7 okt. 2010 01:22

hold kontakten du:-) lykke til

Skjult ID med pseudonym Smartypant to. 7 okt. 2010 01:24

Med den rette dama, ville ikke en sykdom vært noen hindring for meg i alle fall. Kjør på :)

Skjult ID med pseudonym Epinephrin to. 7 okt. 2010 01:25

hmmm nå er jeg jo mann å er litt usikker på hvordan en slik undersøkelse er (mulig jeg burde vist det, i og med jeg jobber i helsevesenet) men hvis du bor i nærheten av en by så kan det være at legevakta kan henvise deg til ultralyd??!?? jeg tror det hender vi gjør det på den legevakta jeg jobber på ihvertfall.
uvissheten er jo som regel mye verre enn det å faktisk vite, så jeg håper du får et svar fort som f, og at det ordner seg til det beste for deg!

Skjult ID med pseudonym Sør'n to. 7 okt. 2010 01:30

Vet ikke helt egentlig jeg, men føler jeg har levd et privilegert liv på mange måter, og de kromspring som har vært har jeg valgt selv - , og nå er det min tur. Og kanskje jeg er vel negativ, men dette kjennes ikke rett. Takk slight... og jaha. Og det føles forferdelig å ikke få komme til undersøkelse fort som bare rakkern. Jeg skulle vært der i går!!!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 7 okt. 2010 09:40 Privat melding

Ring Legen din, og be han om å få sende en henvisning med en gang, Og som et alternativ du kan bruke i midt Norge er dette instituttet:

http://www.krirtg.no/

En venninne av meg, fikk time der samme dagen som hun tok kontakt med sin Lege. Men heldigvis for henne, så var det ikke noe alvorlig.

Og på spørsmålet ditt om du er aktuell for å date noen hvis det skulle være noe alvorlig, så er svaret ja.
Hvis daten din ikke er av den oppfatning, så bør du nok ta hintet om at han ikke er noe å samle på .

Tvi, tvi :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 7 okt. 2010 13:52

En gang jeg kjente smerter et annet sted, fikk jeg faktisk legetime samme dag og ultralyd dagen etterpå.

Men ikke mulighet for å få time siden han pusser opp kontoret? En fastlege plikter faktisk å ha en vikar tilgjengelig når han/hun selv ikke kan ta imot pasienter.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 7 okt. 2010 13:54

Bruk privatklinikk à la Volvat eller noe sånt. Fastleger er, vel, ikke alltid til å stole på. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 7 okt. 2010 14:58

ring fastlegen og be ham sende deg til noen andre hvis han sjøl ikke kan ta jobben nå.
jeg driter i om legen min er på ferie, er sjuk, pusser opp kontoret eller er i sin mors begravelse - jeg skal ha hjelp uansett. fra ham/henne eller fra en "vikar". klarer de ikke det, er det legevakta neste, dersom det er noe seriøst jeg trenger hjelp til.

mulig jeg er heldig, men jeg har aldri opplevd å vente mer enn et par timer for å komme til fastlegen. trenger jeg en time, ringer jeg i 7-tida og får time i 8-9-10-tida avhengig av mitt eget ønske.... hadde jeg ringt seint på dagen måtte jeg nok ha ventet til neste dag for å få time.