Alle innlegg Sukkerforum

Er min profil standard?

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) to. 7 okt. 2010 01:43 Privat melding

Altså.. Nå er det klager på profiler, på de som svarer, og ikke svarer og måter de svarer på.

Og dette virker som teit selvreklame og spørre om dette her.. (og det er det helt sikkert og... men)

Men sånn generellt, slik at jeg får mitt satt på det rene ang min profil.

Får jeg frem det jeg søker?
Viser jeg nok om med i tekst og bilder, slik at folk skjønner litt om mitt vesen?
(Merk dere LITT)(alt trenger ikke å legges ut her på cyberspace)

Føler mange ikke får meg seg det jeg søker. Og sender meg flørter og meldinger enndå. Hyggelig det. Ikke alltid man svarer kan man si. Og samme andre veien. Jeg har jo sendt ut meldinger til menn her inne jeg. Men tror vi jentene er mye ute etter de samme gutta. For får nok svar fra 5%. Og jeg lever ikke over evne når det gjelder smak på menn.

Men tilbake til det vesentlige, slik at jeg får folks mening på dette. Og svar helst seriøst, er bare teit med tullesvar fordi du kan. Og vet du kan.. osv osv..

Men har jeg standard profil?

Skjult ID med pseudonym Mannemann to. 7 okt. 2010 02:54

Jeg synes profilen din var helt fin, jeg. Du har nok bilder og du får fram noe av personligheten din. En veldig standard jenteprofil er noe av typen:

[Alternativt noe klaging om at det er vanskelig å skrive om seg selv].
Blid og positiv jente på X år fra [sett inn sted]. Har bein i nesa og (synes selv) jeg er kjempemorsom og utadvendt :) Liker å ta en fest i helgen, men også å kose meg på sofaen med en god film! Når jeg ikke jobber, så trener jeg, er sammen med venner, eller finner på noe annet sprell.

Vanskelig å gi noen fasit på drømmemannen, men han er kjekk, morsom, lite selvhøytidelig, glad i dyr og friluftsliv/lage mat.

Spør hvis du lurer på noe! :)

evt. så er det ingen tekst i det hele tatt (jenter som er bortskjemte med utseendet sitt).

Tsk tsk.

(mann 48 år fra Oslo) to. 7 okt. 2010 04:41 Privat melding

Det er vel en ganske gjengs profiltekst der noen ting er sånt som går igjen mange steder.

Typiske ting er "du får finne ut mer", "mann som er mann" , "med på det meste", "trener jevnlig" ...

Nå vet jeg jo ikke helt hva du er på utkikk etter, hehe - men hvis man ser etter en flørt (endog som kan utvikle seg), så kan det kanskje være greit å bygge profilteksten rundt akkurat det ... en start på en flørt som du kunne tenke deg? En annen ting kan kanskje være å skrive utfra hva man har lyst å gjøre sammen også - noe som inspirerer til kontakt og nysgjerrighet - gjennom at det er noe man kunne likt å gjøre sammen med deg ...

Synes det kommer frem at du liker å kle deg utfordrende og feminint - kanskje det er noe som kan egge opp litt mer til interesse. Du vil muligens ha "seriøse kontakter" med som starter lekent, og da holder det kanskje med littegrann seriøsitet til slutt - dvs "vise lys i tunnelen" - men ellers selv være leken, forlokkende, forførende mhp tekst? Liker man ting som yandy.com eller lingeriediva.com med korsetter m.v så kan man kanskje ta med litt om personlig stil der også, uten for mye eksplisitt, men mere hinting om hva du liker. Det setter nok tenkeboksen i gang på mange, hehehe.

Profilteksten er noe tilbakeholden, om enn også noe aggressiv. Hvordan kunne en god, kjærlig, flørtende samtale begynt? Er man forførende og feminin kan kanskje profilteksten være størstedelen av dette ...

Foruminnlegg kan kanskje si mer og vise mer enn hva profilteksten gjør, så ikke følg rammene der slavisk for å fylle ut "nødvendig informasjon" - la matchtreet vise litt av "fakta". Men er du åpen om barn, kan jo det også smis inn mot slutten - om enn fortsatt lekende ... ?

Det å si at man leter etter "a man's man" blir også litt passivt aggressivt sammen med det å si seg noe kresen, siden man legger opp til at "vanlige menn" ikke duger.

Men uansett, kanskje en sterk side og del av deg er nettopp det å kunne være forførende og leken i et forhold - legg heller det til grunn som "mal" for profilteksten - og utøv egenskapen. :-)

Ikke så lett å skrive kanskje når man er bedre i praksis, uansett så kan man jo skrive en tekst i et redigeringsprogram for å prøve seg frem - og se på plassbruk, flyt og innhold. Sånn sett legger du jo opp til at profilteksten skal være "verktøy" for deg mens du ikke er pålogget. Skrive på forum og være online i chatlisten er vel uansett andre synlighetspunkter for kontakt.

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym Binders to. 7 okt. 2010 08:38

Litt rart å ville ha tilbakemeldinger og så sperre for de under 70? Da får tråden straks litt mindre allmenn interesse...

Skjult ID med pseudonym Annerledes to. 7 okt. 2010 09:01

Enig med Binders...

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 8 okt. 2010 01:52 Privat melding

Jah, men jeg vet faktisk ikke om jeg har lyst på dem. Er jo slik jeg føler det. Elsker tantungene osv.
Men egne er jeg for og imot. Men jeg er jo self åpen for at en dag kan jeg forandre meg på meninger om mangt. Også sikkert barn. Men jeg har prøvd å ikke skrive så mer utdypende om dette i teksen. For er man nysgjerrig, så spør man.

Jeg er jo kanskje kresen. Men jeg kan jo ikke falle for noen man ikke føler kjemi for. Er jo bunn og grunn det det handler om.. Ikke noe annet. Så kan jo sikkert være mindre passiv aggressiv og mindre agressiv i profilen min. Men da er jeg ikke meg. Fordi jeg er jo en dame som liker at ting skal skje (spesielt når man styrer ting selv. Og gjerne i 70 kmt... ikke 30.. men heller ikke 100...

Men jeg skal ta en titt på min profil en dag og se hva jeg kan forandre på.. Bli bedre på ;)
Er hvertfall meg selv. Prøver ikke å være noen annen da.. og det tror jeg er litt ok... ;)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 8 okt. 2010 09:25 Privat melding

Tror egentlig ikkje at folk flest her bryr seg så mye om kva som står i profilteksten, så lenge den ikkje er heller ekstrem(som min!). Liker man utsjånaden, eller bildene generelt, bryr ein seg mindre om kva som står der einn kva ein kanskje er villig til å innrømme. Dei aller, aller fleiste her veit nok at kva ein skriv her kanskje ikkje sammenfell med kva det vil vise seg å vare i virkeligheta. Og all ære til dei som tør å vare så ærleg at dei sei kva dei vil ha og ikkje vil ha. Som til dømes med unger; me som har unger ser nok den store verdien og gleda det er å ha, men me kan ikkje kome utanom at enkelte ikkje vil ha unger, berre som eit eksempel. Det må vare lov å skille seg ut frå mengda. Om det leda til at det vert færre som er interessert, så får det vare slik. Den skilnaden ville nok ha kome fram ein gong likevel. :)