Alle innlegg Sukkerforum

Hjemmedate?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 19:01

Ble invitert på hjemmedate som første date? Sa jeg var ukomfortabel og antydet at et nøytralt sted som cafe o.l. var å foretrekke. Føler meg mer komfortabel da.

Det ble stille fra hans kant og jeg spurte da om jeg kanskje hadde skremt ham bort...?

Daten min svarer med at han er ukomfortabel med date når det er andre folk i nærheten...da har vi vel et seriøst problem eller?

Han sier om seg selv at han er litt beskjeden sånn i starten og at han er en gentleman...det står det i profilen hans... i sms utvekslingen forsikrer han også at han "ikke biter".

Tror liksom ikke han hopper på meg og voldtar meg i det øyeblikket jeg er innafor døra men....

Hva sier dere gutter her inne. Litt nyskjerrig på hva dere tenker:-)

Skjult ID med pseudonym Alfa to. 7 okt. 2010 19:05

Denne er jo litt "kinkig"... For alt jeg vet KAN det jo gjerne stemme at han er ukomfortabel med å være nervøs, konsentrere seg om en ny person på et ukjent sted med andre tilstede, men samtidig er det vel ikke helt "vanlig" å invitere folk med hjem til seg på første daten.

Syns det er en grei normal at man møtes på et offentlig sted, og dersom han absolutt nekter dette må jo du ta et valg om dette er riktig person for deg..

Som et alternativ, går det jo an å høre om han er intr. i å ta en kaffe et sted for å bli LITT kjent, med intensjon om å dra hjem til han for middag (eller hva han har tenkt seg) dersom det skulle klaffe greit den første halvtimen...

(mann 49 år fra Troms) to. 7 okt. 2010 19:05 Privat melding

Jeg foretrekker å møte damer på en offentlig plass.
Slik at de føler seg trygge, og at det ikke blir for seriøst med en gang...

(mann 36 år fra Oslo) to. 7 okt. 2010 19:05 Privat melding

jeg synes det er snodig at han ikke vil møte deg offentlig. hans evt. beskjedenhet ovenfor deg vil være lik om dere sitter på et bodr for dere selv på en cafe eller hjemme hos han

Skjult ID med pseudonym Smartypant to. 7 okt. 2010 19:06

Jeg hadde aldri dratt hjem til noen på første date om jeg var jente. Mest fordi jeg er såpass sosial at jeg ikke kunne vært sammen med en så sosialt funksjonshemmet person, men også litt fordi det faktisk er en viss risiko involvert. Det går jo an å møtes et annet sted enn en kafé - en park eller lignende?

Skjult ID med pseudonym stramt to. 7 okt. 2010 19:09

om du ikkje har fysikk som ei russisk sleggekasterinne fra 80-tallet, så hold deg unna. Det er jo mang offentlige plasser som er ganske rolige og ikkje overbefolket.

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 to. 7 okt. 2010 19:11

Dere trenger jo ikke være på date der det er MASSE folk heller, dere kan vel finne et kompromiss ved å ta en kjapp date på et offentlig sted der det er folk i nærheten ihvertfall.

For han, og for meg som mann, er det jo ikke noe problem med hjemmedate, men det anbefales (av de som gir råd om sånt) jenter/kvinner å bli litt kjent med en mann først. Den første daten jeg hadde fra Sukker var hjemme hos meg, og det gikk fint det; etter en litt pinlig taushet i starten så ble det til slutt fart i sakene kan man si.

Men nå kjenner jo jeg meg da(!) - jeg kjenner ikke han. Han kan være verdens greieste kar. Men det vet du ikke første gangen du treffer han. Hadde jeg vært dame hadde jeg ihvertfall vært litt skeptisk.
Lykke til. :)
Forøvrig; vil han faktisk virkelig treffe deg, vil han komme over den eventuelle beskjedenheten dersom han må. Mener nå jeg. Og jeg er også litt sjenert til tider.

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 19:12

Takk for fine svar. Har i hvertfall sagt at vi må prates på telefon før vi møtes. Kan jo fornemme litt om personligheten utifra samtalen...

Skjult ID med pseudonym Freshman to. 7 okt. 2010 19:26

Hadde jeg vært jente, hadde jeg aldri i verden tatt sjansen på å komme hjem til et helt fremmed menneske første gang. Du vet aldri hvem som gjemmer seg bak denne profilen!

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 7 okt. 2010 19:35

Jeg ser ikke forskjellen på hjemmedate og en ONS...annet enn at ONS inkluderer sex.
Hvor mange har ikke tatt sjanser ved å bli med vilt fremmede hjem, attpåtil i fylla? Uten å gi noen andre beskjed? Uten at noen vet hvem man dro med? Uten at de selv vet hvor de er, i verste fall? Osv...
:-)

Jeg kunne gjerne sagt ja til en hjemmedate, men ikke før jeg følte meg sikker på at jeg faktisk _ vil_ hjem til fyren. Jeg ville antagelig alliert meg med noen som visste hvor jeg var, dersom jeg var i tvil.
Men det jeg ville funnet ut av, og det rimelig direkte....er intensjonen hans med daten. ;-)
I tillegg ville jeg vært skeptisk til en som ikke fikser å treffes ute blant folk.
(Men det er jo en annen sak, og har med mitt sosiale vesen å gjøre)

Og hvorfor tro det verste om noen, sånn i utgangspunktet...?
;-)

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 19:44

Vel, forskjellen med ONS og denne situasjonen er jo at da har man jo sett personen ute på byen og pratet sammen forhåpentligvis...

Jeg kan jo gi litt mer bakgrunnsinformasjon. Jeg så profilen hans for fire år siden og likte ham utrolig godt. Han skilte seg veldig ut og traff meg veldig. Den gangen tok jeg ikke kontakt. Men så så jeg ham nå igjen, og tok kontakt. Da er det allerede litt spesielt for meg. Har fortalt ham dette.

Han virker seriøs med sine hensikter også...så jeg tror ikke det skal være noe farlig...men han har ikke registrert noen navn på sin mobil. Jeg har ikke klart å finne ham i telefonkatalogen eller på Facebook, kan bare fornavnet foreløpig..men han har fortalt hvor han jobber. Vi har avtalt å prates på telefon før vi treffes, og da skal jeg spørre om hva han heter og selvfølgelig må jeg jo få vite adressen hans.

Skjult ID med pseudonym Eva to. 7 okt. 2010 19:47

Viss han virkelig vil ha en date med deg så møter han opp en offentlig plass. Viss ikkje får han bare ha det så godt.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 7 okt. 2010 19:49

ONS var for å trekke en parallell. Ikke en direkte sammenligning.
Poenget mitt er at man har ingen garantier...punktum. :-)

*Han har ikke oppgitt navnet sitt, og har invitert deg hjem? Hmm...skeptisk. ;-)*

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 7 okt. 2010 19:55

Min erfaring er at date på offentlig sted aldri blir til noe mer, mens dater hjemme hos en, i kantina, på spa, osv alltid har blitt til minst et par dater til. Men dette kan jo ha en sammenheng med at man i utgangspunktet har kommet bedre overens med de som er aktuelle å møte på private steder.

Skjult ID med pseudonym kåre m/hår to. 7 okt. 2010 19:59

heisann

hva med hvis denne karer

1) faktiske rså beskjeden så han er ukonrfortabel med at andre sitter heltoppe på de som møtes for første gangen, kanskje han er pitt brydd med at det høres hvis han skulle kræsjlande med daten, og det ikke fungerer i det hele tatt.
Da blir det jo dobbelt opp hvis det attpåtil siter andre og beviner hendelsen og kan le av han .....

2) han kanskje har et par ting han vet vil inponere denne dama hjemme (utifra hva de har pratet om)
han kanskje har lyst til å vise frem et spesiell side ved seg selv som kun kan gjøres hejmme.
siden det er første date vil man jo vise frem sitt beste?
kanskje han er drit flink til å tegne?
eller er kjempeflink kokk ?
eller har en flott leilighet som han vil vise frem (hvis dama er materalistisk)
Eller hva hvis han bare vil vise frem frimerkesamlingen sin .... lol

Skjult ID med pseudonym Arne to. 7 okt. 2010 20:00

MEN pgmp hvis det hadde vært "den rette" så hadde det nok blitt noe mer etter møter på offentlig sted ;-p

Har nå ikke vært borte i det ennå, men hadde en hjemmedate (3.date) med ei og det blei den siste. Man ble litt for løse i snippen og endte med å diskutere politikk....da var det gjort HAHA!!

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 20:02

Jeg tror du har rett i dette pgmp. Og jeg tror han tenker som deg. Han skrev nemlig at dersom jeg kom hjem til ham vil han beholde meg...litt rar formulering, men jeg tror han er redd det blir for upersonlig og for lett å bare si hade og så snakkes vi vel....han har seriøse hensikter...jeg føler det...han vil så gjerne gi meg et bredere bilde av seg selv slik at jeg kan bedømme ham bedre.. han vil vise meg bilder og lage et godt måltid til meg...han vil ikke bare være en tilfeldig person på en cafe...jeg skjønner i grunnen hva hans hensikt er med å be meg hjem direkte.

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 20:04

Ja, Kåre m/ hår har også rett tror jeg...

Skjult ID med pseudonym Tihii:) to. 7 okt. 2010 20:06

Hva med å ta med kaffe fra et sted og gå en tur? Finne en benk å sette seg på, piknik er kanskje kaldt men pledd funker jo. Ville som jente ALDRI vært på første date hjemme hos en gutt. Men, kunne for så vidt invitert en hjem etter å ha avtalt noe med naboen først.

Skjult ID med pseudonym Pearls to. 7 okt. 2010 20:18

Vi er alle forskjellige, men ikke 10 ville hester hadde fått meg til å møte en mann hjemme hos han den første gangen. Dette er vel kanskje en av grunnreglene når det gjelder å møte folk via nettet eller...? Tror en real fyr vil ha forståelse for at en ønsker å møtes offentlig og imøtekomme det. Om en blir med noen hjem etter en bytur, har en iallfall møtt personen face-to-face og hatt litt tid på å danne seg et inntrykk... (småfull eller ikke).

Skjult ID med pseudonym Superduper to. 7 okt. 2010 20:26

Nei, det bør være en tommelfingerregel at man møtes på offentlig sted frem tll man er bedre kjent.

Det er ingen grunn til å bli hysterisk redd for alt mulig,men enkelte forhåndsregler bør man ta.

Man må jo uansett lure på om det går ann å fungere sosialt med en som ikke tør å sette seg på en kafè.

Skjult ID med pseudonym FrkH to. 7 okt. 2010 20:26

HALLOOOOOOO dere jenter. Nå synes jeg dere undervurderer det andre kjønn veldig!!!

Selv har jeg vært på flere dater etter å ha prata med gutta i mange dager. Både på nett og på tlf. Har reist hjem til de, uten at det har vært noen høydare! Det finnes faktisk gutter/menn der ute som er fryktelig sjenerte.
Dere har jo tross alt chatta med duden over lang tid her inne. Så noen positive vibber må dere vel ha fått?

Tror dere virkelig (etter å ha fått ett positivt innblikk) at han hadde kommet til å partere dere og putta dere i fryseren??? Nope!
La tvilen komme de stakkars mannfolka til gode a jenter! :)
De er like nervøse som dere!

Skjult ID med pseudonym strandboms to. 7 okt. 2010 20:28

Men frkH...blir man noe mindre sjenert av å møtes hjemme?

(mann 39 år fra Oslo) to. 7 okt. 2010 20:30 Privat melding

Ikke gjør det; Hvis han ikke har baller nok til å møte deg utenfor døra, tror jeg virkelig du vil møte på mange store problemer med han fremover. Helt på trynet mener jeg.

Skjult ID med pseudonym FrkH to. 7 okt. 2010 20:32

strandboms: Selvfølgelig. Hjemme er jo trygt! Man blir jo automatusk mere avslappa i sine vante omgivelser! Man bør ikke ta seg selv så høytidelig. Kom heller ut av skallet ditt, vær litt mere åpen og positiv. Så skal man se at daten ikke er så skummel allikevel ;)

Skjult ID med pseudonym strandboms to. 7 okt. 2010 20:34

ok, jeg ser den, frøken :-)

Skjult ID med pseudonym Myse to. 7 okt. 2010 20:42

Det som gjør meg litt skeptisk her er hvorfor har du ikke fått mer enn et fornavn, hvis han er så seriøs?

Skjult ID med pseudonym wondering to. 7 okt. 2010 20:46

TS
jeg er enig med alle her som skrev at du bør være SKEPTISK på fyren.
Men for å være ærlig ,mange menn håper på sex på første date. og de ville ønsket å invitere den fremmede damen hjemme hos seg. De fleste ville gjerne unngått den avlenkende smisketaktikken på et eller annet kaffebar, restaurant, spaseretur, og whatever

Skjult ID med pseudonym Myse to. 7 okt. 2010 20:47

Og siden du spør om andres mening, tyder det jo på en usikkerhet hos deg. Kjenn på magefølelsen og stol på instinktene dine, de tar sjelden feil!

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 20:56

Vi har ikke rukket å chatte så mye. Han jobber om kvelden. Så jeg har ikke fått sjansen til å spørre så mye enda...er ikke fordi han ikke vil gi meg informasjonen. Ble snakk om date veldig fort...siden vi begge følte en sterk kjemi og var tiltrukket av hverandre bare ved å se på bilder av hverandre. Han synes jeg så ut som hans fremtidige kone...lurte på om jeg hadde magneter på meg...litt morsomt da.

Han er ikke på sukker, bare til opplysning.

Mulig han håper på sex første kvelden, men det kan jeg jo ikke vite. Magefølelsen er jo delt, men heller mest til at han er harmløs...vil snakke med ham og ta en videre vurdering deretter...

Skjult ID med pseudonym FrkH to. 7 okt. 2010 21:14

usikker: Du må jo sørge for å prate med han i tlf først! Bare det er jo alfa & omega! Selv om jeg sier at du må kjøre på (som jeg selv ville gjort) så betyr jo ikke det at jeg IKKE har prata med gutta i tlf først! Og se. Jeg lever ennå ;) Ikke dra på en date, før du har fått vite det DU føler du må vite. Grav og spør om alt mulig rart! Ikke la deg lure!
Vis at du har bein i nesa, gjør deg LITT kostbar, samtidig som du er villig. Du skal ikke gi bort noe gratis!
Men for all del....TLF!!!

Skjult ID med pseudonym nt to. 7 okt. 2010 21:19

Hvis han kommer hjem til deg da? Føles det mer trygt?

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 21:23

Har tenkt på det, ville vært bedre for meg...men det er noe med at han ønsker å presentere seg for meg...jeg tror det er der det hele ligger. Han vil vise seg fra sin beste side...og det er hjemme hos seg selv, lage god mat til meg etc. Pluss at han er litt sjenert i starten...har nok behov for trygge rammer....

Skjult ID med pseudonym Myse to. 7 okt. 2010 21:25

Litt skummelt med menn som er overbegeistret bare av bilde og litt meldinger..... Men det er nå bare min erfaring :/

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 21:29

??? skjønner ikke problemet med det akkurat Myse? Et sted må man jo begynne, og da er det jo gjerne med bilde og litt meldinger...flott at man evner å tiltrekke seg menn på den måten...er jo litt vanskelig å finne potensielle gode kjæreste- emner IRL ofte:-)

Skjult ID med pseudonym moi to. 7 okt. 2010 21:33

Faren er jo at du kommer hjem til fyren og så er han helt annerledes enn du hadde trodd! Greit nok at man danner seg inntrykk gjennom å chatte og melde, men dette er inntrykk basert på dine egne erfaringer, og ikke nødvendigvis det inntrykket han ønsker å gi. Da er det kanskje litt verre å sitte hjemme i stua hans og ønske seg bort enn å sitte på en café hvor det er flere distraksjoner og mindre pinlig å komme unna..

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 21:36

Ja moi, det er akkurat en av mine betenkeligheter...ikke at han overfaller meg, men at jeg ikke synes om fyren i det hele tatt...og så har han stelt istand flott middag og har store forventninger til en hyggelig kveld...

Kan jo også tenkes at jeg ikke står til hans forventning, og da er det også litt ubehagelig...

Uff, dette er en dum situasjon....

Skjult ID med pseudonym buddha to. 7 okt. 2010 21:39

Mulig dette er litt på siden av hva du spør om, men jeg forteller denne historien likevel.

En venninne av meg ble invitert på en date av en person som hun ikke kjente til, hun hadde såvidt hilst på han på et vorspiel en gang, og denne karen hadde sporet opp nummeret hennes og invitert henne på date.
Han foreslo for henne at de skulle møtes hjemme hos han, og han smurte på tykt, og lovte henne god mat, og god vin.
Men hun hadde som du litt tvil på om dette var klokt å gjøre, og spurte meg til råds. Og det rådet jeg ga henne den gangen, vil jeg også gi til deg.
Jeg ba henne om å sende han en melding, og takke for tilbudet, men siden hun ikke kjente han, og heller ikke visste noe om han fra før, så var hun ikke komfortabel med å ta første date hjemme hos han. Men at hun foretrakk en cafe, eller en benk i parken.
Og allerede etter et par minutter, så kom svaret, han ville fortsatt at hun skulle komme hjem til han, bla, bla...
Men hun holdt seg hard på sitt.
Og da kom sannheten om denne karen frem, han begynte å sende meldinger med direkte utskjelling, og trakaserende bemerkninger. Og det var nesten creepy å lese hva han skrev.
Så når denne karen ikke fikk viljen sin, så kommonsteret frem.
Og da behøves det ikke så mye fantasi for å skjønne hva som kunne skjedd hjemme hos han, når han ville ha henne med på soverommet.....

Så mitt råd er: Vær forsiktig, ta en grundig research på fyren, og få frem mest mulig fakta om han før du går med på dette.

Btw: Det skurrer litt for meg, når folk har hemmelig telefonnr, Enten, så er det pga at noen har vært plagsom mot de, og da er det selvfølgelig greit å forstå, men noen andre fornuftige grunner kan jeg ikke se for meg i farten.

Skjult ID med pseudonym Myse to. 7 okt. 2010 21:41

Klart viktig med bilde og meldinger i starten, men hvis det er en overbegiestring basert på bare disse tingene blir jeg skeptisk. Men som jeg sa, det er min erfaring......Opplevde å bli betatt av en som var veldig begeistret for mine bilder og overlykkelig over at jeg svarte på hans henvendelse, men etter ei kort stund ble det bare rett og slett stille. Ikke forklaring, unnskyldning eller noe som helst.... Derfor min skepsis, men som jeg sa tidligere: kjenn på magefølelsen og stol på den!
Og selvfølgelig håper jeg du er heldigere enn jeg var :)

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 21:43

Takk for rådet Buddha og alle dere andre som har skrevet i tråden.

Er enig i at hemmelig nummer er litt creepy.

Skjult ID med pseudonym corinna to. 7 okt. 2010 21:44

Følg magefølelsen din, og du er helt klart usikker:) Gjør deg selv en tjeneste og ikke dra på date hjem til fyren. Han bør jo respektere ditt ønske om å ta det offentlig første gang.

Skjult ID med pseudonym Smartypant to. 7 okt. 2010 21:44

Usikker - var det du som startet en tråd om hvorvidt det gikk an å bli forelsket i et bilde/profil/hva-det-nå-var?

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 21:49

Nei, Smartypant, det var ikke meg.

Skjult ID med pseudonym Yohanna to. 7 okt. 2010 22:34

Om d er creepy er en ting, men dersom han virkelig vegrer seg mot et helt vanlig møte på f.eks en liten kafe m lite folk ville jeg vært mer bekymret for hvordan han ville være i andre vanlige situasjoner..... De færreste forbryter seg, men greit å være forsiktig. Men høres kanskje litt "vanskelig" ut....?

Skjult ID med pseudonym usikker to. 7 okt. 2010 22:43

Som jeg skrev over her, jeg tror han vil vise meg hvordan han bor og er privat....vil gi meg et mest mulig riktig inntrykk av hvem han er...mye lettere for meg å avvise ham og si hade bra vi snakkes, dersom vi bare har sittet litt og snakket på en cafe.

Han sier om seg selv at han er spontan og entusiastisk, ærlig, gentleman og behandler folk med respekt.

.....men klart, man kan skrive mye pent om seg selv uten at det er hold i det i virkeligheten...

Tror ikke han er usosial eller noe i den duren...litt beskjeden i starten men det går fort over skriver han...

(mann 40 år fra Oslo) to. 7 okt. 2010 22:47 Privat melding

Jeg er ,mann og jeg har vært på to hjemme-hos dater..... hos ei tidligere sukker-jente... Var veldig koselig... faktisk... Meeeeeeeeeeeeeen, ble jo så avvist på tredje daten at det var nesten ikke moro når man ser tilbake på det.... men det er så mange dater siden at den dama er nesten glemt... :)

Skjult ID med pseudonym FrkH to. 7 okt. 2010 23:19

aleccore: Nå må du bestemme deg. Tidligere i chatten sier du at du ikke klarer å connecte med daten hvis dere er på cafè? Nå plutselig, sier du at cafè er helt ok. Hmm.... Er neggu ikke rart vi jenter blir litt tussete av dere mannfolk :p

Skjult ID med pseudonym Punglukt fr. 8 okt. 2010 00:09

Personlig stusser jeg litt på denne baguetten i hans venstre hånd!

Skjult ID med pseudonym FrkH fr. 8 okt. 2010 00:14

Nattmat?

Skjult ID med pseudonym frk.singel fr. 8 okt. 2010 01:07

Synes det er så drit viktig at vi lærer oss å lytte til magefølelsen . Har sagt det i en annen tråd, mennesker er eneste dyreart som overprøver den igjen og igjen, og i svært mange tilfeller går det da galt i mindre eller mer alvorlig art.
Ja en sjelden gang tar man feil, det var ikke farlig likevel! Men heller en feil vurdering den veien en gang i blant, enn å bli utsatt for noe som gir varig skade.

Han må da kunne møte deg i det offentlige rom først, kan jo være i nærheten av der han bor, og om du er komfortabel etter og ha sett han i øynene, ja da kan han vise deg hvor han bor.

Om han ikke er med på en slik løsning, uansett hvor sjenert han er, vil du virkelig ha han da??
Om han er en skikkelig fyr, så vil han ha forståelse for at du vil trygge deg selv.
Som noen over her har påpekt, hvordan er han i andre sosiale settinger da??

Jeg ville heller aldri gitt ut mitt tlf nummer til en som har anonym tlf/skjult nummer.

Heller litt for forsiktig enn drite på draget. Det at du stiller dette spørsmålet her i forumet, sier meg at du kanskje ikke er den "flinkeste i klassen" til å lytte til deg selv. Da mener jeg det er enda viktigere at du er forsiktig.

Den historien til Budda over, er et godt eksempel på at man bør være forsiktig.

Skjult ID fr. 8 okt. 2010 01:15

Har hatt flere hjemmedater, alle trivelige, men av dem var en kjempefin date som endte i et forhold. Om du føler deg sikker og trygg skal du ta sjansen. Hvis du ikke stoler på egen dømmekraft, skal du virkelig la det være! Ingen grunn til å sjangse da det kan få ekle konsekvenser

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 8 okt. 2010 01:40

Jeg har vært på en date hjemme hos en fyr som første møte. Var ikke det spor engstelig. Ble veldig hyggelig, også. Men det er sjelden magefølelsen min sier at det er greit. Det var unntaket. Jeg har opplevd noen som vil hjem til meg på 1. date, og det synes jeg er toppen av frekkhet: "Hva med at jeg tar med en flaske vin og kommer opp til deg en tur?" Det kunne ikke falt meg inn.

Nei, det er mye rart der ute selv om 99% er helt harmløst. Jeg tror at om du nå har sagt at du foretrekker å møtes ute, og han fortsetter å insistere på å være hos ham, så kan han stryke ordet "gentleman" fra skrytelista si!

Skjult ID med pseudonym Slem fr. 8 okt. 2010 08:17

Hjemmedate er optimalt da man bare kan se på film/TV for å unngå pinlig stillhet. I tillegg er det ofte lett å få pult.

Skjult ID med pseudonym LauraB fr. 8 okt. 2010 08:58

Det ville ALDRI i livet falle meg inn å gå på en hjemmedate med så få opplysninger om en type. Da ringer alle varsleklokkene hos meg, og jeg ser psykopater og SM studioer foran meg eller noe i denne retning. Å være sjenert er en ting, men dette høres veldig merkelig ut spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Superduper fr. 8 okt. 2010 09:36

@slem

Det høres helt absurd ut å se på film/tv på den første daten. For meg er det noe man gjør sammen på den 30.daten og utover.
Men for all del, mennesker med sosiale begrensninger har vel også behov for en partner.

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 8 okt. 2010 10:16

Begynte egentlig å skrive at hjemmedater ikke er min greie som førstedate og at dere jenter kanskje burde være litt forsiktige der, men så kom jeg på at jeg jo faktisk har gjort det selv et par ganger så da blir det vel litt hyklerisk. Samtidig har jeg en skikkelig dårlig erfaring, og en ganske så god, så inntrykket er vel blandet. Har både hatt middagsvarianten og den "kom til meg og del en flaske vin og spis litt jordbær". Har nå i det minste lært såpass at jeg neste gang skal møte jenta et annet sted først, for den middagen var skikkelig netur i og med at jenta åpenbart hadde ljuget endel i profilen sin for å si det pent. "Gjennomsnittlig" var i dette tilfellet definitivt stor og kraftig, med mage, så det var ikke akkurat noen opptur for meg. I tillegg hadde jenta en stemme nesten like grov som en mann og piercinger i ansiktet som heller ikke var med på profilbildet hennes. Brrr, jeg får frysninger bare med tanken. Ikke f... om noe slikt skal skje igjen, én slik tabbe får være nok. På sistenevnte vin- & jordbærdate, med en annen jente selvsagt, møttes vi faktisk et annet sted i nærheten først, men jeg hadde nevnt den vinflasken i kjøleskapet mitt tidligere på kvelden og det var hun som tok initiativ til å dra hjem til meg og åpne den i stedet for å ta et glass på en bar slik vi egentlig hadde avtalt. Hun hadde kanskje planlagt det hele tiden, men ville bare se hvordan jeg så ut først - noe jeg egentlig synes er fornuftig ut i fra mine egne erfaringer med den allerede nevnte middagen.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 8 okt. 2010 21:17

Dersom begge to har lyst på en hjemmedate som førstedate, så er det jo greit. Men om mannen insisterer på hjemmedate og ingenting annet mens jeg har mest lyst på en cafedate? Nope, da blir det ingenting...
Dersom mannen synes det blir for utfordrende med en date på offentlig sted, og jeg synes det blir for utfordrende med en hjemmedate hos han, så kommer vi jo ikke videre.

Jeg drar ikke på hjemmedate hos noen fordi mannen synes det er for utfordrende å gå på cafedate. Om jeg drar på hjemmedate, så er det fordi jeg har innmari lyst til det, og ikke fordi mannen ikke gir meg noen andre valg!!

Skjult ID med pseudonym MM fr. 8 okt. 2010 21:29

Ikke at jeg synes så veldig om innlegget til TS (hvis det ikke er ironi da):

men HDV, nå tar du vel litt unødvendig av ;)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 9 okt. 2010 15:33

TS,
jeg synes ikke han her høres helt god ut, tvert i mot ganske kalkulerende. Ikke først og fremst pga hjemmedateforslaget, men fortsettelse,

Hjemmedate som første date litt uvanlig, og innebærer en risiko (liten, men dog større enn en øutedate), men det som reiser varselflaggen her er at når du uttrykker skepsis, så forsøker han å overtale deg med argumentasjon synes jeg ikke virker typisk for en beskjeden mann (jeg biter ikke, vil beholde deg, er en gentleman). Det lyser bullshit. Det han burde gjøre var å uoppfordret gitt deg sitt fulle navn og mulighet for å gjøre en aldri så liten sjekk.

Hva var det som gjorde ham så spesiell?
Kan det være flere damer synes om du, og han legger ned endel berter nettopp med denne taktikken (buttering you up)? Vær obs på at de smarteste typene er de som virker overbevisende og troverdige, men at de typisk blir litt sånn som han her når de har fått for vane å lykkes. En beskjeden mann vil etter min erfaring være mindre kravstor ifht hvor langt du skal strekke deg, og mer hensynfull.

Skjult ID med pseudonym hingsty lø. 9 okt. 2010 19:34

Om du er åpen for en fyr som er optatt av seg selv og lite åpen for å lytte. .er det jo ingen problem..
Ei heller om du tenner på gutter som er "litt beskjedne" eller går på "krykker og tygd" for den saks skyld.
Skal du ha en inkluderende nytende små-handy små rampete indre selvsikker sådan..
ville hingsty anbefale en tur på kafe..restaurant eller tilsvarende med litt utsøkt vin eller tilsvarende.. det gjør ofte susen vet du...med mulighet for taxi til et av redene (om så til neste by) om det var på sin plass..

skamme seg hingsty.. skjerp deg uskikkelige dyr.. svisj.. ajjj...gjør vondt..ikke piske dyret...ajj..nåde..

Skjult ID med pseudonym usikker lø. 9 okt. 2010 22:29

Takk til alle som har gitt råd.

Har nettopp kommet hjem fra den famøse hjemmedaten som var over all forventning hyggelig....må innrømme jeg var redd da jeg gikk dit..hadde hatt en samtale på forhånd og fått andresse og fullt navn...men var alikevel ikke komfortabel. Da jeg stod utenfor på veien ringte jeg til han og han kom ut og så hvor redd jeg var. Han ble overrasket over dette, klarte å få meg såpass trygg at jeg ble med. Dette er en kjempe hyggelig mann og det var absolutt verd å overvinne meg selv...

Jeg hadde for sikkerhets skyld fortalt en venninne hvor jeg skulle og at jeg ville sende sms når jeg gikk hjem.

Som sagt, hadde det helt topp:-) En veldig søt og hyggelig mann dette...

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 9 okt. 2010 22:34

Det høres jo veldig bra ut - og får også noen av kommentarene her til å stå i et litt grelt lys.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 okt. 2010 08:57 Privat melding

Jeg tror sjansen er overhengende for at fyren har noe tvilsomt å legge i drikken din.
Du kan evt hyre meg som vakt - ringer du så blir fyr´n fikset :)

Skjult ID med pseudonym usikker sø. 10 okt. 2010 09:08

På daten snakket vi jo litt om grunnen til at han ønsket hjemmedate fremfor cafedate. Han sa han hadde problemer med å konsentrere seg godt nok om daten sin dersom det var mange folk og andre forhold som distraherte, og at han ønsket å vis hvem han var. Han tok et eksempel på at en dame som så strøken ut og var flott i klær og sminke, kunne ha det helt forferdelig hjemme..

Daten min hadde en veldig koselig leilighet, hadde laget middag til meg og ønsket å vise meg hvem han var så fort som mulig for at sjansene våre skulle være maksimale. Jeg er ening med ham at han klarte å gjøre et veldig godt inntrykk på meg på den måten. Gentleman var han også...ingen tvil om det:-)

Har veldig lyst til å treffe ham igjen....:-)

Skjult ID med pseudonym kreps sø. 10 okt. 2010 11:49

Jeg har gjort det to ganger, samt hatt det hos meg.
Er bare å gi klar beskjed og selvsagt : Fjellvettregel, si ifra hvor du går.....
Ikke hatt problemer med det, alle har oppført seg utmerket.

Senest i går var jeg på verdens beste Pizza date i 2,5 time .....ja det var hos deg ;-)
Men vårt første møte var hos meg, vi hadde det vel akkurat så kos som vi begge ønsket.

Skjult ID med pseudonym Bertha sø. 10 okt. 2010 11:54

han vil bare ha fitte vennen...

Skjult ID med pseudonym usikker sø. 10 okt. 2010 18:09

@Bertha

...og godt er vel det, da er han en sunn og frisk mann med riktige drifter:-))

Skal nok bli litt på han etterhvert:-))

Skjult ID sø. 10 okt. 2010 18:12

Hvis fyren kun klarer å fokusere på å gi deg oppmerksomhet i ensomhet hjemme ser jeg for meg et rikt liv for dere.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 10 okt. 2010 20:10

Usikker,
det var godt det gikk fint da - og klokt å få navn og varsle venninne, det er jo enkle grep som gir hakket mer trygghet. Nå vet jeg ikke hvilken smak du har eller alder dere er i, og kanskje han tør opp etterhvert eller mestrer bedre å være ute offentlig etterhvert som dere blir bedre kjent.

Men jeg ville ikke solgt skinnet før bjørnen er skutt, håper han følger opp på en ordentlig måte og ikke bare er ute etter én ting.

Skjult ID med pseudonym smn sø. 10 okt. 2010 21:45

I like hjemmedate på først1 heisla godt!

Skjult ID med pseudonym goforit sø. 10 okt. 2010 21:46

En hjemmedate jeg var på, så ble jeg så kåt at jeg nesten sprakk, men vi venta helt til 2.date før vi knulla da!