Alle innlegg Sukkerforum

Drømmedamen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Noen fr. 8 okt. 2010 21:55

Hadde en spesiell opplevelse forleden, som jeg ikke vil unnlate å legge ut for "analyse" her.

Jeg hadde vært på et større arrangement, og da det hele var i ferd med å ta slutt, møtte jeg en voldsomt søt dame ved utgangen. Hun kjente igjen meg, mens jeg bare hadde en vag følelse av å ha sett henne før et sted. Det var ikke mye jeg fikk sagt til henne før vi gikk hver vår vei, men jeg syntes nok hun oppførte seg på en nokså flørtete måte.

Det tok noen dager før jeg klarte å grave frem navnet hennes fra hukommelsen, og hvor jeg kjente henne fra. Det viste seg at det var en daqme jeg hadde samarbeidet med om noen prosjekter for noen år siden. Den gang syntes jeg bare hun var hyggelig å snakke med, men det var ikke mer enn det. Det var først nå den siste gangen at jeg virkelig la merke til hvor flott hun var.

Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøvde å legge henne til som venn på Facebook, men det virket ikke som om hun la merke til det, eller kanskje hun ikke vil ha noe å gjøre med meg overhodet? Det siste virker litt merkelig, siden hun har vært veldig hyggelig alle de gangene jeg har snakket med henne. Jeg tar ikke sjansen på å ringe henne heller....

Skjult ID med pseudonym HotMum fr. 8 okt. 2010 22:01

Er jo ikke sikkert hun er på FB hver dag da, så du må jo gi det noen dager. Du ser jo om hun bare har svart nei på forespørselen eller om den fortsatter venter.
Skrev du melding da, eller bare sendte du en venneforespørsel?

Skjult ID med pseudonym Dude fr. 8 okt. 2010 22:17

Hun har avfeid deg, du hadde sjangsen i døra, og den glapp. Facebook er vennefella, helt håpløst. Har aldri damene på fb, har du tenkt å legge alle datene dine som venner eller? Ikke vil hun ha alle sine dater/ONS til å snoke rundt på sine egne sider heller.. hallo

Skjult ID med pseudonym Noen fr. 8 okt. 2010 22:18

Ærlig talt - mitt eget kjennskap til FB er vel rimelig beskjedent, så jeg har ikke forutsetninger for å vite hva hun har gjort eller tenkt. Sendte bare forespørselen.

(mann 53 år fra Oslo) ti. 12 okt. 2010 01:17 Privat melding

ta et hint da, er det så vanskelig????