Alle innlegg Sukkerforum

Søk på vegne av andre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 9 okt. 2010 14:51

Jeg har i det siste sett flere profiler der noen har gått sammen for å finne en kjæreste til sin venninne/søster, og jeg lurer på, er ikke det litt ufint? Jeg ville i hvert fall blitt litt oppgitt om noen hadde laget en profil for meg.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 9 okt. 2010 15:01

Tro ikke at ikke de også bare eeeelsker turer i skog og mark, et glass rødvin i ny og ne og alt som er gøy, i følge dem som har laget profilen.

Dessuten er jo spørsmålet hva man skal skrive: "Hei, får jeg date venninnen din?"

Skjult ID med pseudonym katte lø. 9 okt. 2010 15:03

Jeg synes profiler bør være ekte, og ikke opprettet av noen andre.
Men matchmaking ellers er sikkert greit, kunne trengt litt av det selv.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 9 okt. 2010 15:30

Tror folk har gitt opp å matche meg. Var ute på byen for noen uker siden og sendte en SMS til en kompis og lurte på om han var ute. Nei, det var han ikke, det var nemlig fest hos ham, samboeren (som jeg kjenner godt, for øvrig) hadde invitert en del venninner, men han kunne jo komme ut en tur. Jo da, det gjorde han, og jeg fikk vite at det hadde vært flere single damer der og han hadde også overhørt snakk om det. Men å invitere meg og andre single kompiser? Nei, det hadde ikke falt ham inn... Men han har lovet å gjøre det neste gang, da.

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 9 okt. 2010 16:01

Eh, hvis det er noen som ikke tør lage sin egen profil hadde jeg vel skygga banen..
Nå er det muligens en god tanke bak det å skaffe "Adam" eller "eva" en kjæreste, men hvordan vet man egentlig at smaken til skriver'n er lik den som skal på daten med deg? Tidenes kleineste date fordi venninna hennes syns du så søt ut mens hun du måtte fikk brekninger......

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 9 okt. 2010 16:04

Jeg oppretta profil for mora til x'n. Da fikk jeg bevist mine evner til å sjekke eldre menn. Det tok bare et par uker å få henne inn i et forhold, og brått klarte mor å gi sin datter litt privatliv. Det ble en særdeles god løsning for alle parter.

Skjult ID med pseudonym miyata lø. 9 okt. 2010 17:27

@qwerty
KJEMPE ;-) all hjelp tas med takk, hvem kjenner deg best og kan beskrive deg fra topp til tå - nettopp dine venner/inner og søsken

Skjult ID med pseudonym miyata lø. 9 okt. 2010 17:29

@qwerty

og de ser selfølgelig hvordan du sliter og ikke finner det du leter etter her i livet, så ingen dårlig ide

Skjult ID med pseudonym R lø. 9 okt. 2010 17:30

Ufint. Jeg ville blitt sint. Om man vil være på en nettdatingside er da en veldig privat sak, nåde den som hadde lagt ut informasjon om - og bilder av meg - uten mitt samtykke. Akkurat der har jeg klare grenser, ja.

Skjult ID med pseudonym miyata lø. 9 okt. 2010 17:35

@ R

Må ikke være så alvorlig, venner vil deg alltid godt og er man ikke enig så finnes det en mulighet å slette profilen så sant man får tak i passordert og bruker navn ;-)

Skjult ID med pseudonym R lø. 9 okt. 2010 17:37

@Miyata - Handler ikke om å være alvorlig, det handler om at det er JEG som skal bestemme hva som kringkastes av meg og mitt liv på nett. Mine venner kjenner meg heldigvis godt nok til å vite hvilke grenser de ikke skal passere, så det vil ikke bli noen problemstilling :-)