Alle innlegg Sukkerforum

Jeg tenner ikke på kvinner som er barbert!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 10 okt. 2010 01:20

Etter en del lange og smått og mer interressante meldinger frem og tilbake her inne så spurte han.

"Barberer du deg? Håper ikke det fordi jeg elsker kvinner som er kvinner."

Jeg sa "selvfølgelig gjør jeg det... For meg er det svært naturlig å fjerne undøvendige kroppshår som klær har erstattet, både her og der..."

Nei da kunne han ikke tenne på meg. Og kom med en lang remse om hvorfor bla bla...
WTF...!!! tenkte jeg..

Er det blitt et problem DET og nå. "Han tenner ikke på en barbert kvinne". Skal det bestemme fremtiden for å evt møtes. Om hår eller ikke hår.?

Smak og behag osv... men litt flexible kan man jo være..

Jeg ble vetteskremt jeg. For å være så bestemt på et så labert tema, det er tegn på ustabilitet synes jeg da.
Jeg krever ikke stussing jeg, men jeg foretrekker det jo. Men det er ikke avgjørende om jeg vil møte/eller tenne på en fyr..

Jeg er forbløffet.. Og som vi ikke har andre problemer å tenke på i verden.. Så tente ikke HAN på barberte kvinner.. jaja..

Blokket ble han med det samme.. freaky...

(mann 48 år fra Oslo) sø. 10 okt. 2010 01:28 Privat melding

Det er sånt som skjer ... de som er ensomme over lang tid blir gjerne litt mere "sære" og selvopptatte, og en annen kombinasjon er et samfunn der man har det helt utmerket som singel, uten noen bakdeler bortsett fra en isolert følelsesdel som lett kan velges bort gjennom å ha det moro med venner eller gjennom ulike aktiviteter.

Da blir det gjerne til at man ikke er spesielt åpen for at andre er som de er, men heller at man "bare vil hvis de er helt riktige slik jeg vil."

Uansett er det for meg personlig en innsikt i hvordan personer er når de kommer med overfladiske krav og som uansett er ting som vil "smelte sammen" over tid og gjennom felles interesse, behag når man kommer sammen - hvis man først er villige til det.

Det er like gjerne kvinner som menn som lister opp slike "absolutte krav" om hvordan de forestiller seg noen - hvis disse i det hele tatt skal få lov å komme nærmere. Hehehe, så var det det med at man har så god plass i Norge, og helst vil unngå at andre er ubekvemme eller kommer så nært innpå med noe som er annerledes fra det man forventer og tillater ...

-Rune
;-)

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 10 okt. 2010 01:30

Det er vel ingen som liker hår i maten? Fysjameg!
Selv er jeg en barberer. Om HAN gjør det eller ikke spiller egentlig ikke så stor rolle. Så lenge det ikke er en diger urskau der nede. Vi lever i 2010, hvor barbering har blitt en farsott for det "moderne" mennesket.
Men å legge det til grunn for et forhold er jo bare tåpelig!!

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 10 okt. 2010 01:36

Alle har vel forskjellige ting som tenner og avtenner.
Etter lang tids ferdsel i kvadraturen på kveldstid klarer jeg ikke annet enn å rømme fra damer med lengere heler enn skjørt.

Derimot har jeg akkurat begynt å tenne på stueveggen, og den varmer godt!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 10 okt. 2010 08:39 Privat melding

TS: Tror ikke det er blitt et problem. Jeg liker barbering, jeg liker variasjon - det er sunt for nysgjerrigheten.
Det vokser jo ut igjen, koselig å forandre "frisyren" litt. Men glatt er bare flott!
Denne fyren er sikkert noe sært ved. I tillegg sært å gjøre det til et krav.

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 10 okt. 2010 09:49

@runekki
Jeg har vel nesten noen absolutte krav jeg og. Men de er ikke så banale har jeg fått høre. De er vel litt mer naturlige noen, veldig vesentlige.

Men jeg skjønner folk har forentrekkheter. Men mase om å møtes (mase faktisk, var litt skeptisk for å si det slik) og gi masse komplimenter (muuulig svada) men så helt seriøst si noe så merkelig som at man IKKE tenner.. på akkurat dette tema.... forunderlig foruroligende..

Skjult ID med pseudonym goforit sø. 10 okt. 2010 10:44

Visste ikke at det var normalt å diskutere sånt før man møttes jeg. Men dere hadde kanskje bare planer om en tur i sengehalmen??

(mann 40 år fra Oslo) sø. 10 okt. 2010 10:45 Privat melding

Hm, måtte avvise ei dame - fordi hun hadde svart neglelakk en gang..... for ikke å snakke om hun som kom med oppsatt hår..... sikkert brukt masse tid på det...... og så burde hun egentlig bare hatt det utslått.... Har faktsisk også truffet ei dame som var langsynt..... Det funker liksom ikke...... Man diskvalifiserer folk på mange forskjellige grunnlag her i verden...... Eller er det slik at man trenger idiotiske begrunnelser for å si noe så enkelt som "Sorry Mac - u me - ain't gonna happen"...??

Hva har hendt med noe så banalt som ærlighet?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 10 okt. 2010 11:57

Vel - jeg begynner å skjønne at det å spørre om barbering og stillinger og diverse andre sexrelaterte temaer er helt vanlig, og nærmest obligatorisk om jeg skal kunne kalle meg mann.

Så nå skal jeg jammen begynne å spørre de jeg sender melding til om de barberer seg eller ikke jeg også. Da er jeg ihvertfall MANN.

Hø hø hø.

Skjult ID med pseudonym :o( sø. 10 okt. 2010 12:22

Vel.. jeg vet ikke snart lenger... Det er jo snart umulig å være i nærheten av hvordan man ble skapt..
Det er løshår og løsnegler, falske øyenvipper, silicon pupper, og et svare styr med hvordan man skal være hårmessig. Skal man stusse og kanskje farge det litt også... eller barbere noe eller alt... eller hva... og de fleste har forskjellig syn på dette... er ikke lett, ikke rart man blir litt frustrert

(kvinne 42 år fra Buskerud) sø. 10 okt. 2010 12:57 Privat melding

@ :o(
Ikke bli frustrert ;) Hvis ikke han/hun liker det vedkommende ser, uansett som du er tykk, tynn, er blond, brunette eller rødhåra så er ikke personen noe å satse på. Du skal være som du er. Ikke forandre deg på noen måte. Det ER jo det indre som teller!!! VÆR DEG SELV OG ENJOY YOURSELF!!! :)))

Skjult ID med pseudonym :o( sø. 10 okt. 2010 13:34

@ Dolphin
Jo da, jeg er meg selv, uten falske ting ... og er vel snart alene om det..
Så jo da, menn jeg møter må like meg for den jeg er, som er så godt som fritt for falske tillegg, bortsett fra litt hos frisøren:o)
Men det er hjelpe meg blitt mye kunstig der ute, lite naturlig igjen.......

Skjult ID med pseudonym hjerte sø. 10 okt. 2010 13:39

Ja jeg hadde aldri skrevet med noen her inne om hvordan jeg ser ut nedentil.... herregud det bare forsterker inntrykket av at sukker er blitt et sexdate sted.... huff
Når det er sagt så tror jeg nok det er langt flere menn enn mange tror som ikke liker det glattbarbert, jeg har møtt flere som syns det er turn off at man ser ut som en 10 åring.... smaken er som baken :-) Selv foretrekker jeg frisert.

Skjult ID med pseudonym rosenpool sø. 10 okt. 2010 14:00

Det er andre ting som er viktigere en om jenta er barbert nedentil.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 10 okt. 2010 14:19

Kanskje mannen i startinnlegget har en aldri så liten hårfetisj?
;-)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 10 okt. 2010 14:24

@Egentlig
SKal du ha sjans her må du spørre om slikt i første melding!

Skjult ID med pseudonym katte sø. 10 okt. 2010 15:34

Vi har vel vært igjennom det med hår i munnen tidligere :)

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 10 okt. 2010 16:28

@<katte
Nye medlemmer osv. ønskes velkommen med sine temaer og spørsmål uansett om det har vært oppe i forumet før. Dette har sikkert vært diskutert her inne før du kom også.Er du lei tema,hopp over tråden!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 10 okt. 2010 16:32

Jeg tenner heller ikke på kvinner som er barbert.

:bidrar:

Skjult ID med pseudonym Mikkelrev sø. 10 okt. 2010 17:07

La nå duden ha sin fetisj i fred :)

Er det på tide å egentlig IKKE la seg overraske her på sukker (eller andre datingsteder). Vi treffer vel et tverrsnitt av befolkningen (eller kanskje ikke) her inne. Og da kan du jo potensielt møte på mennesker med andre preferanser enn deg selv. Klart du gjør det. Både hos gutter og jenter her på sukker.

Uansett , hva er egentlig unormalt ift seksuelle preferanser? Noe kan selvsagt være uvanlig, men unormalt? Perverst?

En sexolog vil sikkert si at ganske mange preferanser samles under paraplyen normalt :)

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 10 okt. 2010 17:13

Jeg kan skjønne noen syns det er merkelig at han spør om noe sånt før de i det hele tatt møtes, isolert sett.
Men vi vet ingenting om hva slags komunikasjonsnivå de er på. Det kan hende de allerede er på et nivå som gjør at de kan snakke med hverandre om det meste.

På en annen side så er han jo i det minste ærlig. Hvis barberte damer er turnoff for han, så er det jo like greit at de ikke kastet bort enda mer tid på å møtes, osv.

Hvis det er et av hans kriterier at jenter ikke burde være barberte, så er det like naturlig for han å spørre om det, når de har nådd ett visst kommunikasjonsnivå og ikke truffet hverandre enda, som det er for andre å spørre en med bildeløsprofil om de har kort eller langt hår.

Skjult ID med pseudonym bemybaby sø. 10 okt. 2010 17:48

Tenner faktisk ikke på hele- kroppen-glattbarberte menn. ...men skal ikke starte egen tråd om det nå.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 10 okt. 2010 18:25

Jeg synes generelt det er ufint å tenne på damer uten hår. De vil kreve uforholdsmessig mye væske for å komme i gang. Generelt synes jeg det er ufint å tenne på levende mennesker, eller aper for den saks skyld. Det er lettere å akseptere de som tenner på døde damer. Dog uforståelig.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 10 okt. 2010 18:44

Men du er her ennå?

Skjult ID med pseudonym katte sø. 10 okt. 2010 19:29

@hmmm, ja, vet, venter bare på en ny analtråd :)

Skjult ID med pseudonym mann33 sø. 10 okt. 2010 21:07

For en sær fyr.

Jeg for min del synes det er totalt turn-off med kvinner som har bart. Jeg mener, ingen kan noe for hvordan de er skapt og det er helt greir at de har litt mer eller litt striere kroppsår på overleppa enn gjennomsnittet, men da kan de vel klare å fjerne det? Akkurat som folk som har hår i nesa, meg selv inkludert, kan nappe eller klippe det slik at det ikke stikker ut? Når jenter har en like stor bart som meg hvis jeg ikke har barbert meg på 2-3 dager er rett og slett litt ekkelt. Og å være redd for at de da skal komme tilbake tykkere og mørkere enn før og derfor ikke ta det vekk, er bare tull. Jeg er blond, og har blond sjeggvekst, men hvis det var tilfelle burde jeg jo hatt kullsvart sjeggvekst nå så mange ganger jeg har barbert meg.

Skjult ID med pseudonym Hair sø. 10 okt. 2010 21:20

...synes ikke menn uten noe hår er deilig. Vet ikke om jeg hadde spurt om det på forhånd, men liker hår på menn. Høres ut som dere var på ulike plan... en klar for treff og hva er dette (du) og en klar for sex only...

Skjult ID med pseudonym :o( sø. 10 okt. 2010 23:38

Ikke så rart det er mange enslige muligens, så mange rare krav til alt mulig det er nå.. for man skal i alla fall ikke være tilnærmet naturlig lenger.
Jeg for min del liker menn som er som de er, med mye eller lite hår, alt etter som de er skapt... men gjerne hår både her og der ;o)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 11 okt. 2010 00:02

Ja dette sporet jo mye av ;p hehe

Nei poenget med denne tråden er hvor forbløffet man blir at noen faktisk har noe så simpelt som dette som krav..

Greit hva man foretrekker. Jeg har få krav, men mange forentrekkenheter.
Skal jeg slenge opp en av mine banale foretrekkenheter, så liker jeg skjeggstubber, litt hår på kassa på en mann, høyde over 180 og fine tenner som gir et pent smil. Og ikke monster utstyr, eller lillefinger str.
Og sikkert masse ting til.. men de er bare enda mer banale.. ;)

Krav derimot..... Ikke vær en sosiopat, eller Bipolar. Og ta vare på helsa ens.

Man kan jo gjerne komme med ønsker til hverandre osv.. ang forentrekkenheter som er lett å gjøre ting med. Men da burde man ha allerede en kjennskap til hverandre som baserer seg på mer enn nett, eller et kjapt møte osv...

(mann 48 år fra Oslo) ma. 11 okt. 2010 02:33 Privat melding

No More Stars - Bushes! (Brazilian waxing)
http://www.youtube.com/watch?v=kKRKo113xwA

Hehehe, moro med hun som stiller seg på alle fire ...
hvorpå hårfjerneren nokså forsiktig spør ...
- "ahm, so what kind of profession are you in?"
Hehe, også han ene fyren mot slutten! (03:37)

Gus Gus - Ladyshave
http://www.youtube.com/watch?v=H-Pwk0u4aEo

:-D

Dropkick Murphys - Spicy McHaggis Jig
http://www.youtube.com/watch?v=Vo3D4OCqPXc

-Rune
;-)

Skjult ID ma. 11 okt. 2010 05:03

Nesten alle menn proklamerer at de ikke vil ha hår i maten så hva er værre med å like hår i maten mener du

(mann 53 år fra Oppland) ma. 11 okt. 2010 12:52 Privat melding

Hei trådstarter.

Synes det er fint at du lar deg provosere av denne type tilbakemeldinger.
I vårt samfunn har vi alle typer mennesker. De kan være tykke, fete, tynne, slanke, rødhårete, blonde, brunetter... Ha blå øyne, brune øyne, grønne øyne, til og med røde øyne.

Hvordan vi velger å bekle vår person i denne settingen er en privatsak, som i dette tilfellet intimbarebering/frisering.

Min holdning til dette er at de som har bestemte preferanser på dette, må selvfølgelig ha det.
Men vær da så ærlige å beskriv dette på profilen da vel - start nå ikke opp en dialog hvor dette kommer i etterkant. Man kaster jo bare bort sin egen og andres tid.

Selv er jeg av den oppfatning at kjemien bestemmer - og gjør den det, blir det meste annet underordnet.

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 ma. 11 okt. 2010 14:42

Heh - jeg skumleste igjennom trådtitlene, og leste "Jeg tenner ikke på kvinner som har bart!!!".
Og det er jo noe litt annet. Eller kanskje ikke. :D

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 11 okt. 2010 20:23

Jeg taster ikke med menn her inne om hvordan min frisyre ser ut der øverst oppe mellom mine to lekre ben, så enkelt er det. Spør han om slikt, så mister jeg interessen og han mister meg.

Kan ellers frisere meg akkurat slik mannen ønsker det i ettertid, jeg har selv ingen preferanser. Ønsker han glattbarbert så får han det, ønsker han en frodig viltvoksende busk så får han det, og selv kan han velge akkurat den frisyren har selv har lyst på :-D

Skjult ID med pseudonym stramt ma. 11 okt. 2010 21:31

@frøkna
Endeleg! My kind of woman! :)

Skjult ID med pseudonym The One ma. 11 okt. 2010 21:48

Ler litt her nå. Ser for meg en samtale med frøkna....Du frøkna, hvilken frisyre er det som gjelder nå..frøkna svarer, tja på 80 tallet så var det permanent som gjald, så kom krepptangen deretter kom rettetangen (jævlig mye rart dere damer har for dere egentlig)...jeg svarer, nei nei lenger ned snakker jeg om. Er det trekant, stripe, glattbarbert som gjelder eller er det kanskje buskbask.....smakk døra blir slengt i panna. Her er det ikke noe buskbask nei og det snakker vi ikke om.....snipp snapp snute så var det eventyret ute ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 11 okt. 2010 22:36

Fikk en assosiasjon til Julia Roberts i Runaway Bride her, som ikke visste hvordan hun likte frokosteggene sine. Det var den til enhver tid kommende ektemann som satte "preferansen", og hun hadde da dette som favoritt så lenge forholdet varte. (Altså...til hun rømte fra den vordende brudgom ved alteret o.l.)
Så fant hun ny mann...og ny variant på egg.
;-)

Skjult ID med pseudonym Trapp on. 13 okt. 2010 19:55

Til de mennene som ikke tenner på barberte kvinner; hvordan stiller dere dere til å gi oralsex til damer med og uten hår?

Skjult ID lø. 19 feb. 2011 20:05

.......

Skjult ID med pseudonym aladin lø. 19 feb. 2011 20:10

Hår eller Ikke hår..

helt irrelevant om en leken nyskjerrig tunge dør etter å vise hvor spennede "prinsessen" er..