Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare meg som sliter med profilbilder, her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Binders sø. 10 okt. 2010 11:19

Jeg får fortsatt ikke lagt ut profilbilder på en fornuftig måte. Albumet går greit. Men profilbildet går ikke. Systemet gir meg en rute beregnet til å beskjære bildet, men denne ruten går pare ann å fytte fra venstre øvre hjørnet og direkte ned i høyre nedre hjørne. Umulig å midtstille slik at jeg får med et fornuftig utsnitt... Så når valget står mellom noen hårlokker og en skulder, forblir jeg ufrivilig bildeløs på profilen... Noen andre med samme problelm?

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 10 okt. 2010 11:38

Mener du at du flytter hele utsnittfirkanten fra ene hjørnet til det andre, eller har du prøvd å "ta tak i" den lille blokken i hjørnet av firkanten og dra firkanten ut så den dekker et større område?

Ellers kan det også hende det blir lettere om du åpner bildet i et bildebehandlingsprogram og gjør det mindre der først (hvis det er veldig stort; f.eks. tatt rett fra et kamera).

Skjult ID med pseudonym Macuser sø. 10 okt. 2010 13:05

Hadde samme problemet ved bruk av Mac og Safari... Måtte gå inn via Windows og Internet Explorer, og da funker det. Dette er nok en bug hos Sukker.

Skjult ID med pseudonym kåre m/hår sø. 10 okt. 2010 13:12

Ved bruk av mac må du bruke control +shift eller control + eple knappen for å kunne dra vinduet så det blir større tror jeg.
uansett, Mac rules!
hvem i alle dager bruker windows når man kan bruke noe som ikke kræsjer ?

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 10 okt. 2010 14:31

Oppgradering av flashplayer kan godt tenkes å løse problemet, Binders
adobe.com
Og trykk på [Get flash player]

Skjult ID med pseudonym Appelsin sø. 10 okt. 2010 14:39

Har du forsøkt å ha musepeker inni selve beskjæringsboksen.. da dukker det opp et ikon med fire piler, trykk deretter musepeker ned... deretter kan du flytte beskjæringsboksen? Funker det?

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 10 okt. 2010 23:07

Takk for innspill så langt. Ja, jeg er mac-bruker. Har forsøkt med både Safari og Camino. Samme resultat.
Det er altså ikke mulig å dirigere utsnittboksen i det hele tatt - den bare spretter fra topp til bunn og vil ikke rikke seg derfra...

Jeg er webansvarlig for nettsidene på jobben, så jeg kan manøvrrere et beskjæringsutsnitt til vanlig. Jeg har også brukt de samme bildene på facebook, og har ingen problemer med dem der.

Jeg har vanligvis ikke windows og Internet Explorer...men mulig jeg må sende bilder fra e-post og låne en maskin på jobben eller noe... veldig tungvint, da! Jeg håper Sukker kan fikse denne bugen... !

PS. Skal prøve å oppdatere flashplayer....

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 10 okt. 2010 23:29

Installerte falsh player på nytt og fikk det til! Takk, Pgmp!

Men det er veldig få bilder jeg kan bruke, da utsnittet som kreves gjør at jeg må velge små bilder, eller der jeg er langt unna... så kvaliteten blir litt så som så... Men nå fikk jeg det til i alle fall!

Godt med tråder der vi hjelper hverandre! Det kan vel tenkes at flere enn meg har lurt på det samme og har nytte av noen av rådene her...

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 11 okt. 2010 11:11

hvorfor må du velge små bilder eller avstandsbilder? er det fordi du ikke får til å justere størrelsen på utsnittet? selv ikke etter å ha oppdatert flash?

når jeg laster opp bilder, justerer jeg utsnittet til å dekke nøyaktig hele bildet. men da er originalbildet i portrettformat (ikke landskap).

(mann 40 år fra Oslo) ma. 11 okt. 2010 19:41 Privat melding

Søiter med å få godkjent profilbildet mitt...... :(