Alle innlegg Sukkerforum

Bare undrer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hei ma. 11 okt. 2010 19:11

Jeg bare undrer, hvordan tolke følgende: Når noen menn er innom profilen ofte evt i tillegg sender hjerter, men aldri sender noen melding, hvordan tolke dette? Er de egentlig interressert? Sitter de da å venter på at jeg skal ta initiativ fordi de ikke tør selv, eller hva er egentlig greia?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 11 okt. 2010 19:13

Jeg tolker de som glemsk.

Skjult ID med pseudonym mmm ma. 11 okt. 2010 19:13

Kan jo være mange grunner. Jeg gjør det en del, da jeg regner med at hvis vedkommende er interessert så setter de ett hjerte tilbake, så vet jeg at det kanskje er noe poeng i å sende en melding i det minste.

Skjult ID med pseudonym stramt ma. 11 okt. 2010 19:31

Kan no berre tale for min eigen del, men dei gongane eg har gjort det er det no for å sjå om dei i det minste stikk innom profilen min og ser, og gjer dei det og ikkje merker meg som interessant, ja då veit eg no at eg ikkje var det dei såg etter. For så hårsåre enkelte inne her er, bør ein no passe seg for å sende ei triveleg melding til ei som kanskje ikkje synes den var så triveleg å få frå meg. Og ellers er no livet stort sett berre lekkert...:)

Skjult ID med pseudonym Smartypant ma. 11 okt. 2010 19:34

Om det er fra meg, betyr det at det er gode muligheter for at du vil få en melding fra meg, bare jeg finner på noe å skrive til deg. Muligens er profilen din litt intetsigende, slik at det er vanskelig å finne på noe og skrive. Eller jeg er litt utenfor den kreative sonen akkurat da. Det er bare å smøre seg med litt tålmodighet, så skjer det nok noe snart :)

Skjult ID med pseudonym nerd85 ma. 11 okt. 2010 19:37

At noen er innom ofte kan jo tyde på at de er litt glemske, evt kan du jo ha fått deg en stalker=)

Jeg setter ofte hjerte hvis jeg finner noen som er interessante, men ikke kommer på noe bra å skrive. Hvis jeg da får et hjerte tilbake vet jeg i alle fall at det er en viss interesse fra motsatt hold så da blir det litt enklere å lire ut av seg en førstemelding..

(mann 40 år fra Oslo) ma. 11 okt. 2010 19:37 Privat melding

Jeg synes ikke denne hjertefunkjsjonen er så bra. Har fått et par hjerter siden jeg startet her. Forsøkt å ta kontakt med vedkommende, men vedkommende svarer ikke. Har satt hjerter på andre gule og røde - skjer ikke noe ut over det..... Lurer på om jeg er for skummel.......

Skjult ID med pseudonym Hei ma. 11 okt. 2010 19:41

Stramt: Er jo litt trist at det har blitt slik da.

Jeg sender ikke nødvendigvis melding til de som besøker profilen hyppig eller sender hjerter, selv om profilen kan virke interressant. Har ikke oppfattet at det da er jeg som skal/bør ta første initiativ. Mulig jeg ikke forstår uskrevne regler her inne?

Skjult ID med pseudonym stramt ma. 11 okt. 2010 19:50

@Hei

Har eg rota med orda att no? :) Meinte ikkje at eg sitt og ventar på brev fordi eg har sendt iveg eit hjarte, men hadde eg fått eit hjarte sendt åt meg , ville eg ha gått inn på profilen til avs og sett om det var noe for meg. Og alle er me forskjellig og tolkar ting forskjellig. Er vel difor det som oftast er spanande å treffe nye folk; )

Skjult ID med pseudonym mmm ma. 11 okt. 2010 19:50

@Hei, som meg og andre har nevnt her, du trenger ikke sende melding, men hvis den er interessant så "koster" det ikke mye å sette ett hjerte. Sjangsene er da (iallefall ifølge de som har svart her) gode for at det kommer en melding fra dem som har satt hjertet på deg.

Vi menn må skrive mange meldinger for å få svar, så jeg har lagt meg på den lista at hvis jeg merker noen som interessant og de merker meg også som det. Da er det ett poeng for meg å få fantasien i sving for å skrive noe. jeg vil heller bruke litt tid å finne på noe "glupt" å si enn å sende ut meldinger etter shotgun prinsippet.

Jeg har jo lagt merke til det som andre sier her også at noen merker meg som interessant og når jeg da sender melding tilbake så blir det stille.

Skjult ID med pseudonym stramt ma. 11 okt. 2010 19:54

Stort sett er det berre russiske scammere som merker meg interessant, så eg veit vel egentlig ikkje kva eg hadde gjort sjøl om det raste inn med hjerter og flørter. Sikkert døydd av sjokk, men...:):):):):)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 11 okt. 2010 19:54

Sjekker sjeldent hjerter, setter sjeldent hjerte selv.....
Er noen innom profilen min og ikke skriver mld. går jeg ut i fra at jeg ikke er bra nok og ikke den de søker alikevel..
Er jeg innom en profil og jeg liker den...sender jeg en mld. Noe mer orker jeg ikke legge i det..

Skjult ID med pseudonym Hei ma. 11 okt. 2010 20:06

Takk for gode svar. Skal vurdere å bli mer aktiv tilbake til de som "besøker meg" hyppig.

Skjult ID med pseudonym TTT ma. 11 okt. 2010 20:20

Jeg er også en av dem som setter hjerter på dem jeg finner interessante og tenker at dersom dem er interessert i min profil så setter dem nok et hjerte tilbake. Men kommer av og til en flørt i stedet for et hjerte...eller en melding...så tydelig at vi ser ulikt på betydningen av og intensjonen ved å sette hjerter. Jeg sender vel også veldig sjeldent melding til noen som ikke har satt gitt meg et hjerte. Har skrevet en del førstemeldinger som har forblitt ubesvarte, så for å spare meg det "bryet" å skrive meldinger til mange som ikke er interessert i å svare meg, så venter jeg heller på hjertet.

Skjult ID med pseudonym skimoro! ma. 11 okt. 2010 20:36

Helt ærlig synes jeg egentlig det er litt sløvt og uklart med hjerter. Gult hjerte sier at han er nysgjerrig, men hvis han er ute etter et langvarig forhold og nysgjerrig på meg, så kan han vel sende en liten melding. Og hvis han sender et rødt hjerte uten å ha først snakket litt med meg, ja da tar jeg det ikke seriøst (bortsett fra de gangene jeg vurderer å skaffe meg en elsker... uansett, tar det ikke seriøst).

Men jeg er tilpasningsdyktig og tar til meg kommentarene over:) Jeg tar allerede kontakt med de jeg blir interessert i og skal fremover også slenge hjerter tilbake hvis han virker ok. Man overlater da ikke noe så viktig som fremtidig elsker, venn, superpappa m.m. til tilfeldigheter (les: mann som ikke helt vet om han gidder sende enda en melding:)))

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 11 okt. 2010 20:46

For meg er et hjerte en indikasjon på at hun i hvert fall ikke er helt uinteressert slik at jeg kanskje kan håpe på positivt svar om jeg tar kontakt, men jeg setter aldri hjerter selv.

Skjult ID med pseudonym jørgen ma. 11 okt. 2010 20:47

jeg kan være innom en profil flere ganger av ulike grunner.
f.eks
1. Profilbildet er byttet ut og jeg kjente ikke igjen personen
2. Profilen manglet tekst. Går derfor innom på nytt for å sjekke om det nå har kommet noe fornuftig der (går faktisk ikke bare etter utseende...hehe)
3. Og til slutt den mest patetiske grunnen. Til tross for ingen svar på sendte meldinger, så har man ett håp at dama til slutt skal legge merke til meg og tar en tur innom min profil :)

Skjult ID med pseudonym strandboms ma. 11 okt. 2010 21:21

Jeg må innrømme at jeg har noen som jeg ofte er innom. De har som regel bra tekst og fine bilder og ellers ei dame jeg kan like. Men i og med at det skurrer på en del viktige blader ser jeg ikke hensikten i å ta kontakt. Så da blir det bare å gå inn og sen en gang i blant

Skjult ID med pseudonym stramt ma. 11 okt. 2010 21:23

Detta er ikkje lett å bli klok på. Det var lettere før i tida:

"Jeg går langt borte
og dikter i kveld
et brev som aldri skal sendes
men ber du meg skrive
så kommer jeg selv
for kjærligheten kan ikke skrives"

Ikkje noko gule og raude hjarte der i garden :)

Skulle hatt "SUKKER for dummies"

Skjult ID med pseudonym Dude ma. 11 okt. 2010 21:32

Jeg setter rødt hjerte på de jeg misliker minst, gult hjerte på de jeg misliker litt mer.

Skjult ID med pseudonym mich buch. ma. 11 okt. 2010 23:43

Enten glemmer jeg at jeg har vært innom, eller så har jeg glemt hvordan profilen og bildene var. Er jeg interessert så tar jeg kanskje kontakt.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 12 okt. 2010 00:07 Privat melding

TS: Hvis jeg skriver til 100 forskjellige damer så får jeg kanskje ett svar igjen.
Kan du begripe hva det krever...? Kjære damer, begynn å svar, eller i allefall blokker menn slik at vi kan gå videre i livet uten å dvele ved et dødt hjerte...!!! (beklager at jeg svarte på vegne av "menn")
Da er det lettere å sette et hjerte: 100 hjerter går litt raskere enn 100 tekster, og kaaanskje man får ett igjen.

Skjult ID ti. 12 okt. 2010 00:48

for min del er det slik: helt fersk bruker og man "skummer igjennom" og ser på score og bilder selvsagt. Setter hjerte på de som man evt vil ta kontakt med. Når det er 300 kvinner må man elimenere utfra sine egne kriterier slik at man sitter igjen med ett knippe som man kan bruke tid på. Værre er det ikke!

Skjult ID med pseudonym Sølibat? ti. 12 okt. 2010 11:06

Jeg setter ofte gule hjerter på de som er interesante.
Får jeg ikke det samme eller melding tilbake tolker jeg det slik at vedkommende ikke er interessert.
Og jeg tror at hvis man har så forsjellig syn på bare noe så enkelt, så er det vel like greit.

Når det gjelder jenter som setter hjerter, får så å ikke svare når man sender melding til dem.
Kjenner flere av disse selv, og de sier ganske enkelt at de er jo ikke superbrukere, så de får jo verken sett tekst
eller album før de får en melding av deg.
Og først da kan de ta en vurdering.
Ved å være aktiv med de gule hjertene da, så slipper man rett og slett å være superbruker.
Utspekulerte disse jentene vettu...

Skjult ID med pseudonym LOmann ti. 12 okt. 2010 13:25

Setter sjelden hjerter først, men bruker taktikken med å gå ofte inn på aktuelle profiler for å se om jeg får noen respons tilbake. Når responsen kommer fra jentene er jeg ikke sen om å sende hjerter og meldinger.

(mann 36 år fra Hedmark) ti. 12 okt. 2010 13:43 Privat melding

de gangene jeg setter hjerte så er det for å minne meg selv på at jeg må finne på noen kloke ord å skrive, men samtidelig så håper jeg på at den jeg har satt hjerte på skal sende en melding først, første meldingen er bestandig den vanskligste å skrive syns jeg

(kvinne 39 år fra Østfold) ti. 12 okt. 2010 15:06 Privat melding

Høres ut som om hjerter, komplimenter, å se på profiler og å se på profiler mange ganger både gjøres av forskjellige grunner og samtidig også tolkes på mange måter. Da er det jaggu ikke rart at trådstarter spør :) Kan jo bli forvirra av mindre.

Jeg er veldig åpen og ærlig, og skriver gjerne et Hei til de jeg syns er interssante. Hjerter og komplimenter bryr jeg meg egentlig ikke om :) Ikke at jeg ignorerer dem heller. Jeg svare alle som skriver til meg, eller setter hjerte på meg. Om jeg ikke får svar, så er det helt OK :) Jeg bruker ikke blokker-"knappen" heller.

Tror ikke man skal ta seg så nær av verken det ene eller det andre her inne. Som jeg leser i denne tråden, så kan det være ulike grunner til både det ene og det andre.

Skjult ID med pseudonym Lady Lada ti. 12 okt. 2010 16:29

Vanligvis skriver jeg ikke til noen som ikke har satt hjerte på meg.

De gangene jeg har skrevet med noen som ikke har satt hjerte på meg, har det ført til noen mailer fram og tilbake, men jeg tror egentlig ikke det er noe vits i. Hvis de hadde vært interessert hadde de satt hjerte på meg.

Skjult ID med pseudonym Klar ti. 12 okt. 2010 18:32

Er stadig vekk innom profilene til de damene jeg liker best. Ser om de har forandret på tekst eller lagt til nye bilder. Håpet er også tilstede om at de skal ta en tur på min profil for på den måten vise sin interesse for meg. Aller helst skulle de samtidig gitt meg et hjerte slik at de på et vis gir meg klarsignal til å ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym gladgutt ti. 12 okt. 2010 18:45

Det skjer ofte at jenter er innom profilen min og titter fflere ganger. Jeg ser ikke helt poenget med å sende dem en melding. Det må da være mulig for en jente å sende en melding også,eller går det på at de ikke gidder å betale her inne? Begynner faktisk å lure.

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 18:45

Klar - det eneste klarsignalet du egentlig trenger er at de har registrert seg på sukker. Ingen grunn til å være så passiv!

Skjult ID med pseudonym doofus ti. 12 okt. 2010 18:50

Jeg legger ned litt innsats i førstemeldingene og har med tiden sett meg litt lei på meldinger som ikke blir lest eller lest og så forkastet uten svar, så jeg prøver en overgang til hjertesystemet hvor jeg setter et hjerte som en slags invitasjon til å skrive førstemeldingen - setter du hjerte tilbake så sier jeg hei (og bruker energien der den faktisk kan komme til nytte), hvis ikke fjerner jeg hjertet og blokkerer etter et par uker. Ikke noe mer respons enn før så langt, men ikke noe mindre heller (ikke at det skulle mye til dessverre, men men, holder motet oppe!) og jeg slipper å kaste bort tid og energi på jenter som likevel ikke er interessert. :)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 12 okt. 2010 19:21 Privat melding

Jeg bruker hjerter for å minne meg selv på hvem som er interessante der og da, uten at jeg nødvendigvis har tid til å skrive til dem. Eller om jeg ikke har lyst til å ha samtaler gående med flere samtidig.

Skjult ID med pseudonym doofus ti. 12 okt. 2010 19:25

Korreksjon til meg selv: Setter jeg hjerte er det ikke slik at jeg forventer en mail tilbake, men det er en slags "ping" for å måle om det i det hele tatt er interesse. Alt jeg forventer tilbake dersom det er ønske om kontakt er et hjerte tilbake så skal jeg gjerne skrive førstemeldingen jeg.

Skjult ID med pseudonym Don Alfons on. 13 okt. 2010 00:07

"Jeg bare undrer, hvordan tolke følgende: Når noen menn er innom profilen ofte evt i tillegg sender hjerter, men aldri sender noen melding, hvordan tolke dette?"

Det är en markering som man sätter när man har brottom på profiler som kan vara intressant att kolla upp senare. Det finns ju ingen lista för sådant, så man får använda hjärter-listan istället.

Skjult ID med pseudonym mann38 on. 13 okt. 2010 13:05

Som noen har vært inne på allerede:

Jeg setter hjerte på noen jenter som er interessante.

Får jeg ikke et hjerte tilbake, tar jeg det som et signal om at hun ikke er interessert, og at det dermed ikke er noe poeng å sende melding til henne.

Skjult ID med pseudonym aquaman73 on. 13 okt. 2010 19:08

Samme her. Det har ingen hensikt å sende melding hvis de ikke gidder å "returnere" et hjerte en gang.

(mann 36 år fra Oslo) on. 13 okt. 2010 19:28 Privat melding

jeg sender fler hjerter enn meldinger rett og slett av den grunn at ingen svarer allikevel. da kan jeg sende et hjerte så kan evt. den personen stikke innom og se om hun er intresert. slutta og ha no tro på denne siden egentlig. men betalte for et år så da er det ok tidtøyte. og hvem vet? kanskje noen spennende plutselig sier hei.