Alle innlegg Sukkerforum

.....jaja....gamle spøkelser...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Arne ma. 11 okt. 2010 22:00

......da har man i dag begått et kortsiktig følelsesmessige harikiri ved å besøke sitt gamle liv :-/

Det har nå gått 6 måneder siden man flyttet ut fra huset sitt og man har kommet seg mer eller mindre til rette. Har vært på datern og truffet noen damer men ennå ikke finni den som får det til å kile i tæra eller magen. Alt i alt så har livet og følelseslivet kommet seg på rett kjøl igjen.

Snakket så med min føre dette like før høstferien og avtalte at jeg skulle ha jentungen hennes en dag i ferien, noe som ble flyttet til i dag på grunn av noen familieissues der. Så veldig frem imot det, så faktisk mer frem til dette enn 3 daten jeg skulle ha med ei dame så da var jo fremdriften der avgjort. I denne forbindelse er det selvsagt en del kommunikasjon for å orge ting noe som gjør at man begynner å tenke litt igjen og man havner litt i dumpa over at man sitter i en leilighet i Oslo istedenfor huset man kjøpte.

Dagen gikk bra vi hadde det gøy. Levering ble derimot litt værre. Den nye typen var på plass i stua (flytta vel inn etter 1 måned) og jeg gikk rett på kjøkkenet, tok en liten debrif og overleverte noen gaver fra ferien til jentungen. Det som virkelig skjærer er å se alle planene man hadde for huset er blitt gjennomført og man får et kort innblikk i sitt gamle liv. Ting er bygd om, møbler skifta ut, "familie"bilder hengt opp, tingene vi har kjøpt sammen sto her og der, bikkja og katta kommer for å hilse på, gamle naboer hilser. Alt var som det skulle være og slik man ville ha det, eneste feilen med bildet var gjøken som satt i sofaen ikke var meg....var noe med dette A4 livet jeg faktisk ville ha....

Det gledlige i det hele er at jeg ikke savna henne, skjønte at hu fremdeles prøver å lure meg for penger i forhold til oppgjøret som ikke er helt ferdig, og er ganske ferdig med hu. Det jeg savner var livet jeg hadde og livet jeg trodde jeg skulle få. Tok meg lang tid å komme ditt og når man endelig kom ditt så blei matta dratt vekk fra under en like før man skulle fri og greier. Blir så utrolig motløs av å skulle måtte begynne på en ny 4 års"jobb" for å komme seg ditt igjen.

Er vel bare å dra seg opp igjen og prøve å komme seg litt lenger i forholdet på kortere tid! Man blir ikke yngre akkurat ;-)

(ps: måtte bare få det ut på en eller annen måte og det er ikke akkurat noe man prater med noen kamerater om)

Skjult ID ma. 11 okt. 2010 22:37

Så lenge du omtaler dem som spøkelser er du jo ikke dus med dem. Og så lenge du skriver at du er ganske ferdig med hu og kaller kjæresten hennes for gjøk har du nok litt vei å gå før du er klar for ny dame.

Skjult ID med pseudonym ... ma. 11 okt. 2010 22:53

Har det litt slik, selv. Savner det som ikke ble, men som jeg ble "lovet". Synes alikevel du har kommet ganske så langt iom at det er kun et halvt år siden du flyttet! Og så får en bare minne seg selv på hva en virkelig vil ha:)

Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 11 okt. 2010 23:04

Det må du gjerne mene herr/fru skjult ID, men jeg omtaler nå fremdeles han som hadde seg med min kjæreste mens jeg var i Forsvaret som "gjøk", det er 15 år siden og jeg vil driste meg til å si at jeg er over henne for leeenge siden, tok en liten hevn for et par uker siden faktisk...hihi....MEN som sagt, men hva du vil, jeg selv vet jeg er klar hvis den riktige banker på min dør :-D

ikke sant ... , følelsene forsvinner fort for folk som har vært utro mot deg og som prøver å lure deg for et sekssifret beløp kroner.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 11 okt. 2010 23:28

JAJA @ Arne, du kan hvertfall med god samvittighet kalle fyren som har flytta inn for en gjøk.

En ekte MANN, flytter ikke inn i en annen manns hus før De økonomiske forholdene er oppgjort, og hvertfall ikke allerede etter en måned.....

Dette er ikke en skikkelig MANN, dette er en tusseladd......

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 11 okt. 2010 23:31

@Arne
4 år går fort!
Tenk nå kan du gjøre akkurat det du har lyst til, og leve akkurat som du vil.
Det materielle betyr lite i forhold til det å ha det bra og trives med tilværelsen.
Og venner som virkelig er venner, forblir venner.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 12 okt. 2010 01:37 Privat melding

Enig med TS.. fyren er en gjøk ;)

Been there done that.. På litt annet vis. Men man bruker 4 år på et menneske som har lyst på det samme, og du ender opp med å være eneste som spytter noe inn, økonomisk, sosialt, materiellt og seksuelt...
Virkelig utmattende.. At enkelte kan bare flyte på din energi og tømme deg for alle krefter.

Jeg skal ikke finne meg en gjøk! Albatross hadde vært bedre ;)

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 12 okt. 2010 13:53

4 år går fort, kanskje for fort når man er 35 ;-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 12 okt. 2010 13:57

Tenkte mere at det går fort å komme seg dit du vil. Igjen.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 12 okt. 2010 21:51

Arne, dette var en utrolig god skildring - kan forestille meg hvordan det må ha føltes selv om jeg ikke har vært i en helt tilsvarende situasjon (heldigvis får jeg nesten si, for det vet jeg at jeg ville følt avr en påkjenning).

Men en ting: Det trenger ikke ta fire år neste gang. Jeg tipper ett år, jeg :)

Og man kan fint synes en fyr er en gjøk (og en kjerring er en drittkjerring for den saks skyld) uten at det betyr at man ikke er ferdig med noen. Likegyldighet er ikke eneste måte å diagnostresere at man er over noen på. Noen liker eller respeketrer man bare ikke. Samtidig går det an å date hvis man ikke er 100% ferdig med noen, bare man er ferdig _nok_. Noen ganger er det nettopp det å treffe en ny, bedre match som skal til for å bli helt ferdig.

Jeg synes du gjør det rette jeg, prøver deg forsiktig ut igjen. Men ta tiden til hjelp og ikke stress, du er i en målgruppe der mange jenter vil være klare for å settle, og med din erfaring (=at du mestrer samboerskap) og innstilling har du alle dodsene med deg. Og ikke "dyrk" fortiden. Prøv så godt du kan å se jenter du dater som den hun er, uten å sammenlikne med eksen og uten å være for skeptisk.

Skjult ID ti. 12 okt. 2010 21:54

Forstår ikke de som mener at fyren er en gjøk fremfor kona som inviterer han inn i huset. Det er jo hun som burde lastes og ingen andre om man har behov for å rette sinnet sitt mot noen!!!!

Skjult ID med pseudonym eliseb ti. 12 okt. 2010 22:02

Lykke til, Arne!! :)