Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 11 okt. 2010 22:12

Jeg er en kjekk og grei gutt/ mann på 25 år. Har kommet ut av ett laaaaaangt forhold for 1 år siden.
Nå når jeg er på byen for å finne meg ei ny vennine/kjæreste får jeg ganske strax avslag. De fleste får jeg enten høre fra venninene eller jenta at jeg er bare en player. Hvorfor?
Er da aldri i mine tanker å lure noen som helst.
Er player ett utseende?

Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 11 okt. 2010 23:00

øhhhhhhhh. Så alle som skal ha seg kjæreste er player ? Øhhhhhh.
Men er spesielt venninene som reagerer mest. Sjønner ikke.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 11 okt. 2010 23:02

Kan jo ha litt med attitude å gjøre. Av en eller annen grunn forventer damer at mannfolk skal behandle dem som unike, ikke at vi skal ut og sjekke damer.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 11 okt. 2010 23:27

Hva om du spør jentene som kaller deg en player, leif kris?
Spør dem om hva årsaken til det er, og hva det er ved atferden din (og/eller det du sier) som gjør at de tenker slik? Det kan jo hende at det absolutt ikke har noe med deg å gjøre, men at det er en assosiasjon der til menn de har truffet...og dermed kommer "stempelet" frem?
:-)

*Just my 50 cents...og jeg ville definitivt spurt om slikt ihvertfall.*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 11 okt. 2010 23:32

Jeg tror det er fordi du skriver "strax".

Skjult ID med pseudonym Punglukt ti. 12 okt. 2010 00:07

Ikke så sint nå, Vold er for pyser som ikke kan prate for seg!

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 00:07

Haha, lite kleint å starte bråk fordi noen snakker med venninnene dine. Så venninnene dine er altså ikke i stand til å gjøre rede for seg selv, og ta egne avgjørelser?

Skjult ID med pseudonym nerd85 ti. 12 okt. 2010 00:09

Her er jeg enig med SteinR faktisk..

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 12 okt. 2010 01:30 Privat melding

På byen for å finne en kjærste/venninne.. Du lever i 2010 vettu.. Ingen gjør det lenger..
Menn har fått det for seg å spør om en date på byen er fy, men hjem samme kveld er riktig. Når dette skjedde må være på 70/80 tallet et sted. Hvorfor.. beats me.....

Jeg tør ikke å sjekke på byen... Om man tror jenter er fiendtlig innstillt, så er menn det hvertfall.. Hvertfall til å bli kjent, ta en "date" osv.. Og ergo så blir vi jenter fiendtlig innstillt, Er ikke alle som er "crazy" nok til å ta en One night på strake arm.... Vel.. en del av oss (Jeg innrømmer det gjerne). Liker crazy med noen man kjenner noe til jeg da..
Så ender med man driter i sjekkestyret og bare har det kult med vennene sine, og nøyer seg med smil og kommentarer.

Styr det derre her.. Hormoner og instinktene og moralen osv osv.. hehe.. blir jo helt matt

(mann 31 år fra Oslo) ti. 12 okt. 2010 01:56 Privat melding

Aleccore er vel nøyaktig grunnen til at jeg ikke foretar meg noe mer enn å evt smile til jenter på byn (ikke at det er så ofte jeg er på byn).. Folk går meget sjeldent ut alene, og det vil alltid være en som vil ødelegge for deg i frykt for at den personen skal bli stående igjen alene, og plusser du på den fiendligheten som blir nevnt av kvinne81 over her, så er det mer tiltak enn jeg orker.

@Aleccore: Hvorfor skal man måtte henvende seg til en hel gjeng med folk når man bare er intressert i å bli kjent med en person? I følge The Game, så er det jo gjengen man skal henvende seg til, men... :-P

Håper på å møte noen på toget jeg, haha.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 12 okt. 2010 08:47

@Kvinne81
I 2010 er det altså beregnet at man bare skal finne kjæreste via nettdating?
Og hvis nettdating ikke gir noe videre uttelling på antall dates, hva gjør en da?
Da står en igjen med å gå ut på byen, om nødvendig alene.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 12 okt. 2010 10:56 Privat melding

@katte
Nevnte jeg nettdating som eneste alernativ?? Jeg bare skriver om det reelle sosiale mønsteret på byen her jeg. Er ditt annerledes og du møter mange av dine "kjærster" på byen, så hvorfor er du på sukker?

SteinR; Du sier det er kun pene glade jenter på byen, og ingen pene glade jenter på nett? Eller er de pene jentene på nett ikke så glade kanskje.. Skjønte ikke ordenen i den jeg..

Jeg er glad jeg er kun en rå glad jente på byen, enn ei pen glad jente ;P

Om noen synes jeg er tiltrekkende og det ute på byen, så er de hjertelig velkommne å sjekke meg opp, men ikke for å ta meg hjem samme kveld.
Jeg vil ikke, som mange jenter ha One nights.. det er sjelden bra sex med det. Og sjelden kreativt.. for oss jenter.. Og det skal ikke stå på meg når det gjelder kreativiteten.. men men

Igjen, hormoner, instinkter og moral bla bladi bla ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 12 okt. 2010 10:57

@ aleccore

Jøss, eier du venninnene dine? Så du banker opp folk menn som forsøker å bli kjent med dem, og jentene må ha tillatelse og godkjenning av deg for å ta med seg noen hjem eller et annet sted? Skjønner ikke at noen jenter skulle gidde å henge sammen med deg egentlig. Det høres ut som du behandler dem som eiendeler. Møtte en fyr som høres litt ut som deg for en stund siden. En full jente tråkker meg på tærne med stiletthæl, noe som ga meg en svart negl som falt ut litt senere, og da jeg skrek au og sikkert i en litt sur tone ba henne passe litt på begynte en av kompisene hennes å true med juling. Han var en patetisk liten jævel.

@ kvinne81
Hvor har du det fra at menn ikke lenger kan be en jente på byen om hun vil møtes igjen? Det gjør jeg ganske ofte, og har jo datet flere av dem opp gjennom årene selv om også en god del ombestemmer seg eller begynner å gjøre seg vanskelige når de blir edru neste dag.

(kvinne 39 år fra Østfold) ti. 12 okt. 2010 11:31 Privat melding

For å svare på spm først :) For meg så er Player et utseende sammen med hvordan en er i forhold til damer. MEN, og det er et stort men. En behøver ikke å være en player bare fordi en ser sånn ut.

Jeg er en av de jentene som faktisk har faset ut enkelte venninner fordi de hele tiden prøver å "beskytte" meg. Jeg syns det er ufattelig irriterende, og nedverdigende faktisk, å bli fortalt når jeg er 25 år, at: "Nå er det på tide å gå hjem!" Jeg bestemmer da selv over eget liv. Og jeg tar ansvar for egne handlinger.

Jeg tror folk må bli litt mindre redd for å bli avvist. Leste også denne tråden om alle som ikke får svar her inne. Jeg har bestemt meg for å finne drømmemannen nå neste gang. Og om det betyr at jeg må åpne hele mitt hjerte for alle typer menn, så gjør jeg det da. Dømmer ikke etter bilder her inne faktisk, og gir alle som kommer bort til meg på byn, butikken, treninga osv muligheten til å gjøre det ene møtet til noe interessant :) Jeg behøver nødvendigvis ikke å flørte, men det å møte andre mennesker, og tøre å ta kontakt, det er jo faktisk veldig energigivende.

Men jeg tror en må være villig til å ta noen sjanser. Si ja til en date, ikke bekymre deg for hva som kan skje. Det finnes også de som fortsatt holder sammen selv om de hadde sex første daten. Og det finnes de som ventet med sex til etter at de var gift som nå er skilt.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 12 okt. 2010 18:55

Det kan kanskje også ha litt å gjøre med hva slags steder du frekventerer. Tror det er lettere å sjekke damer på Mono enn på Unholy, for å si det slik.

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 18:56

Bonbon - Det pussige er at drama queens (ja, du er en drama queen uansett om du er gutt eller jente...) som deg er de som alltid havner i trøbbel. Om du går og venter på trøbbel, så er det nettopp det du får. Du utstråler en usikkerhet, som trigger akkurat det du frykter mest.

Selv har jeg en stor tro på at Max Manus oppsummerte ting ganske greit i tittelen på sin bok "Det vil helst gå godt". Jeg ser på vold som en absolutt siste utvei. Jeg har aldri, bank i bordet, vært i en skikkelig slosskamp på byen, hverken her i landet eller noen av stedene jeg har vært og reist, selv om jeg har surret meg bort i til dels shady strøk.

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 19:05

Som man sier på internett - LOL.

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 19:47

Jeg prøver å unngå drama av alle slag så godt det lar seg gjøre jeg... Hadde jeg vært i den situasjonen, hadde jeg lagt all min energi i å finne meg en ny jobb med en gang jeg skjønte hvilken vei det bar. Jeg prøver så langt det er mulig å være herre over min egen lykke, og så langt synes jeg i alle fall at det har fungert helt fint. Ja, det finnes de som er genuint uheldige, men veldig mange folks "uhell" i livet kunne vært unngått om de hadde vært litt proaktive.

Og jeg har slått meg nok gjennom andre aktiviteter til å vite at det meste går over, så jeg er ikke egentlig redd for å sloss, men samtidig har jeg lært av andres feil. Er du uheldig kan et velplassert slag være nok til at fyren kommer ut av balanse, slår hodet i en kant på vei mot bakken, og omkommer. Jeg har ikke noe stort behov for å kaste bort livet mitt i fengsel for uaktsomt, eller kanskje til og med forsettelig drap.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 12 okt. 2010 20:55

Noe har skjedd med meg etter at jeg begynte å lese forumet.
Og dette noe er i stor grad SteinR`s fortjeneste... når jeg er ute på byen ;-)

Siden jeg er 46 og han er 25, så antar jeg at vi har veldig forskjellige referanserammer, men jeg har i hvertfall funnet ut at det er gøy å gi god tilbakemelding til de som tar kontakt med meg de gangene jeg er på byen i helgene.
Fy søren så gøy det er at menn, enkeltvis eller som kamerater kommer bort til oss eller meg for å skravle litt, vise interesse og prøve å få til en fin kontakt. Nå tenker jeg at det er gøy helt uavhengig av om mennene "funker" for meg eller ei, jeg er egentlig bare så takknemlig for at menn ofte er så proaktive og prøver og prøver gang på gang, og at de er villige til å ta den rollen og den utfordringen det er å være den som tar først kontakt.
Det er vel derfor det oftere er menn som føler seg som tapere i forhold til det å få napp hos det motsatte kjønn, enn det kvinner gjør, fordi vi bare står og venter og sender vage signaler, mens det oftest er mennene som må ta kontakt.

Da jeg var yngre var det mer problematisk å gå på byen, jeg følte meg vel mer som et seksuelt kjøttstykke den gang faktisk, så de jeg kom i kontakt med den gangen, var de som aldri viste noen tegn på at de var interessert i meg på noen annen måte enn at jeg kunne være en trivelig samtalepartner for dem.

Leif kris:
Dersom du er veldig på leit etter noen som kanskje kan bli en kjæreste mens du er ute på byen, så kan du fort bli tolket som en player. For det er vel det playere gjør, å vise interesse, være nysgjerrig og gi snertne komplemanger dersom man treffer på en man liker? Akkurat det samme som en som håper på å finne sin nye kjæreste ute på byen gjør.
Senk skuldrene, ikke let etter kjæresten din mens du er på byen, for da blir du enten stemplet som desperat eller player. Sørg heller for å ha en hyggelig kveld og lag hyggelig skravel med de du kommer i kontakt med.

Dæven så lange innlegg jeg har begynt å lage... må skjerpe seg!

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 12 okt. 2010 21:21

Leif kris:

og... dersom du senker skulderene og bare er opptatt av å ha en hyggelig kveld med å skravle med tilfeldige jenter du treffer på, så er det godt mulig at både en eller to eller tre jenter får lyst til å gi deg telefonnummeret sitt i løpet av kvelden... så lenge du ikke virker for ivrig og ikke jobber for hardt med å flørte.
Jenter er så vant med å bli flørtet med og bli oppvartet ute på byen, og de har som regel ingen mulighet til å vite om motivasjonen bak mannens flørting...
Og da grubler vi på:

-er han ute etter å få meg til sengs?
-ønsker han å bare flørte for å fordrive tiden og ha det morsomt?
-ønsker han faktisk å bli kjent med meg?
-er han på leit etter en kjæreste?

Å være på leit etter kjæreste på byen er ikke bra (de fleste jenter kjenner at det er noe som skurrer i løpet av samtalen i de tilfellene, fordi de opplever at de blir forsøkt å satt i en bås), men å ønske å bli kjent med noen er bra ;p

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 12 okt. 2010 21:59

HDV:
"Så de fleste damer som blir med eller tar med menn på byen hjem er mest for sexens skyld da, frøkna?"

Nei, jeg mener jo ikke det, skjønner ikke hvordan du kunne tolke meg dithen?

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 12 okt. 2010 22:25

snorre:
nemlig!

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) ti. 12 okt. 2010 22:29 Privat melding

OMG når æ lese visse innlegg så e æ faktisk gla for at æ aldri blir sjekka opp på byen:))

Hærregud for nå drama..