Alle innlegg Sukkerforum

Normalt å ikke hilse tilbake?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Viddleik ti. 12 okt. 2010 00:59

Hei,

Når jeg laget en profil fikk jeg vite at svarprosenten var lav her.

Det er frustrerende for mange å ikke få svar, alle sier det.
Jeg fikk et tips og skrev dette i slutten av breva mine :

”håper noe av dette skaper gjenklang hos deg. Send meg gjerne et lite hint om du ikke er interessert, så vet jeg at jeg ikke trenger vente på svar fra deg”

Svar prosenten har kommet litt opp, men det triste er at fortsatt er det mange som ikke gidder å svare.
Jeg mener også at jeg skriver personlige greie brev, spør om ting kvinnen har i profilen hennes. Ikke en klipp og lim melding.
Hva skjer her? Hvor er høfligheten på nettet?

Viddleik, som er litt skuffet.

Skjult ID med pseudonym bemybaby ti. 12 okt. 2010 01:11

Jeg skrev i kveld til en som sendte meg hjerte for noen dager siden at jeg ikke var interessert . Ble blokkert med en gang. Da mister jeg også lyst å svare.

Skjult ID med pseudonym høst1 ti. 12 okt. 2010 01:13

Jeg er forholdsvis ny i denne verdenen, men har også blitt forundret over hvor få som faktisk gidder å svare. Hvis jeg får henvendelse fra noen jeg ikke er interessert i, så bruker jeg den "autosvar"-setningen med høflig avslag...

Hvis folk er seriøse, så bør man vise såpass respekt å svare selv om det er negativt svar...

Skjult ID med pseudonym echo ti. 12 okt. 2010 01:13

Gjett om du er i godt selskap her - det virker som å være en horde menn som ikke får svar.
Jeg hadde også satt så stor pris på en avvisning eller en blokkering fremfor ingen svar.

Skjult ID med pseudonym høst1 ti. 12 okt. 2010 01:16

Jeg er en jente, så gutter/menn er ikke så mye bedre da tydeligvis...

Skjult ID med pseudonym echo ti. 12 okt. 2010 01:17

Kjære vene, kan ikke en mann få lov til å blokkere deg hvis du ikke er interessert. Det er jo bare for å holde litt orden på damene som gjenstår å skrive til eller sende flørt og hjerter. Forventer du at fyr´n fortsatt skal ha deg på matcinglisten sin selv om du ikke er interessert...?

Skjult ID med pseudonym echo ti. 12 okt. 2010 01:24

Normale jenter får svar på nesten alt og dyngevis av brev og hjerter - det har jeg fra seriøse tester som er gjort på fake profiler. Så da er det noe rivende galt jente, hvis du ikke får svar...
Prøv å få rettet litt på profilen din og noen bilder som viser deg i et "bedre lys - eller mørke om du vil "
Her går trolig majoriteten kun etter utseende ;) Sorry

Skjult ID med pseudonym SingelMANN ti. 12 okt. 2010 01:32

Ahh.. Det er derfor jeg aldrig får meg en date. Alle profilene jeg skriver til er en fake profil laget av slike folk som echo... jaja, da vet jeg det...

Skjult ID med pseudonym høst1 ti. 12 okt. 2010 01:33

Takk for "diagnostiseringen" som "ikke-normal", he, he ;) Og takk for tips.. Nyttige, vet jeg ikke, men dog noe å tenke over...

Skjult ID med pseudonym bemybaby ti. 12 okt. 2010 01:42

Echo

Det dreier seg om å vise respekt, selv når man får negativt svar. Tydeligvis får TS ikke noe svar verken positivt eller negativt. Jeg har opplevd ofte at mennene som ble høflig avvist sender en melding til meg og takker for svar.
Det er ikke nødvendig å blokkere alle som ikke er interesserte eller?

Skjult ID med pseudonym echo ti. 12 okt. 2010 01:51

Svaret er at det nærmer seg respektløst: Hvor mange hundre brev skal menn skrive, ref div her på forumet??? Først skal menn skrive til hundrevis, så skal de i tillegg svare pent om 99% svare med en avvisning... Nå begynner det å bli en ekstrem skjev fordeling her. Kvinner bare soper over alle flørtene her og gidder bare å svare de ytterst få...

Skjult ID med pseudonym :o( ti. 12 okt. 2010 09:00

@ echo

Ikke ta alle over en kam her. Det drøsser ikke inn med brev i min postkasse heller, selv om jeg er hunnkjønn. For selv om jeg er kommet litt opp i år, er det fortsatt veldig mange single menn i den aldersgruppen også, så det skulle ha vært mulig å få brev.

Selv synes jeg et svar om ingen interesse, er bedre enn ikke noe svar
I det store og hele er vel folkeskikken lagt ganske langt tilside her på nett. Man oppfører seg nok ikke helt som man ville gjort ute blant folk.

Lurer vel også på, hvor mange som egentlig ønsker å gjøre noe med singelstatusen, av de som er her inne.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 12 okt. 2010 09:04

Jeg er ihvertfall veldig interessert i å gjøre ende på singelstatusen.

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 12 okt. 2010 09:13

nok engang får jeg si; jeg skjønner ikke dette jævla maset om at man absolutt skal ha svar fra folk som IKKE er interessert i deg?? Ikke svar er vel svar godt nok? Personlig synes jeg det er helt greit, ikke det at jeg sender så mange førstemailer, men jeg greier å ta et hint. Å få mail fra folk som er helt uinteresserte er bare kleint.

Jeg har, etter flere mailutvekslinger med folk jeg ikke er interessert i, sluttet å åpne mail fra folk jeg er 100% sikker på at faller utenfor mine søkeparametre. Det er faktisk ikke noen regler eller kutymer her inne som tilsier at alle mail skal besvares.

Når det gjelder oppførsel her inne kontra ute blant folk så kan man jo spørre seg selv hvor mye tid man bruker på en person som prøver seg på deg som du ser som 100% uinteressant? Det er ikke stort....

Forøvrig veldig interessert jeg og, men det skal skje med bakgrunn i at man virkelig vil, ikke bare fordi man føler man "må"

Skjult ID med pseudonym Bea ti. 12 okt. 2010 10:18

Enig med Arne. Når folk første får en melding om at "jeg er ikke interessert" er det også gærnt. Mange av dem som klager på å ikke få mail, svarer sikkert ikke på mailer selv.

Kan man ikke bare gå videre og fokusere på dem som faktisk er interessert?

Skjult ID med pseudonym :o( ti. 12 okt. 2010 10:28

@ Arne

Det var vel ikke snakk om at en ikke tar hintet om ingen interesse, når det ikke kommer noe svar. Men med så mange "regler" for hvor lenge man skal vente før en svarer etc., er det da fort gjort og bare trykke på et av de ferdig lagde.

Men det er klart, det er grusomt å få melding fra noen som ikke er spennende nok.... og i tillegg bruke energi på å sende et ferdig lagd svar.. for det tar virkelig lang tid.

Det var vel ikke snakk om at man må brevveksle med noen man ikke ønsker kontakt med, av den grunn..

I det store og hele hadde det vel ikke gjort noe, om noen og enhver var litt hyggeligere mot hverandre, i denne verden vi nå lever i.

Skjult ID med pseudonym :o( ti. 12 okt. 2010 10:41

Kan ikke helt påstå at de jeg har sendt melding til om at jeg ikke er intressert, har kommet tilbake med lite hyggelige meldinger. De takker som regel for svaret og ønsker lykke til videre.. Hvor galt er det??

Skjult ID med pseudonym Finn ti. 12 okt. 2010 10:46

Sukk...enda en av disse totalt meningsløse postene.

Livet til noen skal liksom bli rikere av at noen forteller deg: "Jeg er ikke interessert" fremfor å ikke svare? Eller tror du at flere jenter blir interessert i deg hvis du signaliserer at du er vant til å ikke få svar???

Hva med å bekymre deg over viktigere ting isteden, f.eks hva vi kan gjøre for å forebygge terror eller bedre miljøkrisen?

Sukk...ikke ta det ille opp TS, men du høres ut som som en håpløs taper.

Skjult ID med pseudonym Reidun ti. 12 okt. 2010 11:01

:o() skrev: -og i tillegg bruke energi på å sende et ferdig lagd svar.. for det tar virkelig lang tid.

Ja, det tar faktisk tid! Fordi ferdiglagde svar er totalt meningsløse når jeg ikke kjenner vedkommende som har sendt melding til meg! Hvorfor skal jeg skrive "tror ikke vi passer sammen" når jeg ikke vet noe om vedkommende???

Enig med arne, finn og flere: finn andre ting å bekymre deg over!

Skjult ID med pseudonym :o( ti. 12 okt. 2010 11:06

@ Finn
Finner du en tråd som du synes er meningsløs, kan du da bare hoppe over den, ikke delta i den...
Hvilken post har du satt igang?? Som er så berikende, givende, opplysende, intressant eller hva...

Godt vi er forskjellige. Noen er gamle travere her inne og fått med seg en del tråder som går igjen, andre er kanskje nye og lurer en del på hvordan det fungerer her.. og da er det jo på sin plass å bli kalt taper.

Skjult ID med pseudonym bemybaby ti. 12 okt. 2010 11:14

Echo

Skjønner ikke hvorfor er det så vanskelig å skrive ...lykke- til -videre- til -deg- også..... dersom en blir høflig avvist.
Jeg blir også avvist, ALLE her blir avvist av og til ...so what? The show must go on.

Don`t worry , be happy :O)

Peace

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 12 okt. 2010 11:17

TS

Det er helt normalt. Omtrent 95 prosent av jentene her inne svarer deg ikke hvis de ikke er interessert, heller ikke med et av de ferdiglagde høflige avslagene. Sånn er det bare, så lev med det. Et manglende svar er også et svar.

Skjult ID med pseudonym Reidun ti. 12 okt. 2010 11:18

:o() : jeg tror poenget til finn var at TS høres litt ut som en taper når han skriver:

”håper noe av dette skaper gjenklang hos deg. Send meg gjerne et lite hint om du ikke er interessert, så vet jeg at jeg ikke trenger vente på svar fra deg”

Jeg mener, ville en attraktiv mann, en som var vant til å få positiv respons fra damer, skrevet noe sånt?

Og dessuten: hvorfor starte en tråd i sukkerforumet med å klage på MÅTEN jenter reagerer hvis de ikke er interesserte???

Det er ganske lett å skjønne at TS egentlig ikke er misfornøyd med MÅTEN jenter viser manglende interesse for hans profil, men at det er mangelen på interesse i seg selv som gjør ham frustrert.

Skjult ID med pseudonym Engbein ti. 12 okt. 2010 11:26

De ferdiglagde stadardavvisningene er fullstendig tåpelige.

Skjult ID med pseudonym Trond ti. 12 okt. 2010 11:31

”håper noe av dette skaper gjenklang hos deg. Send meg gjerne et lite hint om du ikke er interessert, så vet jeg at jeg ikke trenger vente på svar fra deg”

Dagens latterkule!;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 12 okt. 2010 11:37

Hehe, godt poeng. Ingen menn som er vant til positiv respons fra damer ville ha skrevet noe sånt. Det er vel omtrent som å gå bort til en dame på byen og si, med usikker røst , dårlig kroppsholdning og flakkende blikk at "Hei, du er sikkert ikke interessert i meg, så jeg kan godt bare gå hvis du vil, men bare sånn i tilfelle likevel så ville jeg bare si ... øh, at jeg synes du er søt. Skal jeg gå min vei nå?"

Dropp den der du TS ;)

Skjult ID med pseudonym Gummo ti. 12 okt. 2010 12:00

TS: skriv i profilen din med store bokstaver:

"HVIS DU HAR FÅTT EN MELDING AV MEG, KAN IKKE DU PLEEEEEEEEAAAAAASE SVARE MEG?????????

DET ER HELT GREIT HVIS DU IKKE ER INTERESSERT, JEG ER VANT TIL SÅNT, MEN DET VANSKELIGSTE ER Å LEVE I USIKKERHETEN!

Hvis du bare skriver noe tilbake, selv et standardavslag er greit, så vil jeg være et skritt nærmere målet mitt om å kun motta avvisninger istedenfor manglende svar! Dette er nemlig drømmen min her på sukker.no!:)

Når jeg ser 50 avvisninger i innboksen min fra siste masseutsendelse kommer jeg til å BLI SÅ GLAD, fordi jeg vil vite: Jeg fikk i det minste svar!

Da lover jeg å slutte å skrive poster på forumet der jeg kritiserer dere for oppførselen deres, og hvis dere heller ikke blokkerer meg så har jeg muligheten til å sende deg en "Hvordan kan du vite at vi ikke passer sammen da, din overfladiske tøs???" de gangene frustrasjonen koker over.

Men selv om jeg av og til skulle sende et sinnt svar på avvisningen, vit: jeg var glad for å få svar."

Skjult ID med pseudonym skeptisk ti. 12 okt. 2010 12:05

Heia Arne!

Man kan ikke ta det personlig om en profil her på nett ikke svarer. Da bør man jobbe med selvfølelsen.
Det er mange grunner til at noen ikke svarer. Gå da videre!

Og det er ikke alltid slik at man kan sette en standardavvisning. Jeg har prøvd.Da kommer det svar tilbake om hvordan jeg kan vite det og hvem tror jeg at jeg er etc. Så etter en stund her inne sluttet jeg å svare de jeg ikke er interessert i å bli kjent med. Det tok faktisk mye tid!

Får du ikke den responsen du ønsker, gjør noe med profilen eller bildene dine. Ser at folk til og med skylder på Sukker for lav respons. Bruk tiden på å bedre deg selv fremfor å klage!

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 12 okt. 2010 12:34

For all del tenk positivt.
For hver mail man ikke får svar på er man nærmere et svar...
For hver nei man får er man nærmere et ja...

Hilsen en jente som har vært her en stund (år) og føler at jeg burde nærme meg snart..Yippi!!
Gleder meg villt:)))

Skjult ID med pseudonym Gummo ti. 12 okt. 2010 12:49

Hvor gammel er du da stjerne? Ofte er utfordringen å finne riktig aldersgruppe å satse på!:)

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 12 okt. 2010 12:55

Nettopp Skeptisk, beynner du svare så sender de mail tilbake som du kanskje føler du "må" svare på, så har man det gående. Bedre med clean cut; inget svar = ingen indignert ny mail fra damen.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 12 okt. 2010 18:49

Jeg slutter ikke å forundre meg over de som mener det er uhøflig å blokkere, jeg, særlig ikke når det er en som allerede har erklært at en er uinteressert. Man er jo ikke her for å være høflig, man er her for å treffe noen. Eller har jeg misforstått helt?

Skjult ID med pseudonym bemybaby ti. 12 okt. 2010 18:59

Jo kanskje du har misforstått. Ts lurer på hvorfor kvinner her inne stort sett ikke svarer.
Derfor kanskje, fordi man blir blokkert eller får et små- surt brev tilbake.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 12 okt. 2010 19:01

Jo, men er man virkelig så hårsåre at det at man blir blokkert når man sier at man ikke er interessert gjør at man ikke svarer? Jeg skjønner godt at folk som opplever spydigheter og insinuasjoner i retur når de sier de ikke er interesserte blir mer forsiktige med å svare, men noe så enkelt som å blokkere noen?

Skjult ID med pseudonym mor ti. 12 okt. 2010 19:16

Enig med TS. Tilogmed et standardsvar er bedre enn ingenting.
Men jeg lurer litt på hvor overfladiske mange er her inne, som ikke ser på profilen til folk som skriver til dem engang..

Skjult ID med pseudonym doofus ti. 12 okt. 2010 19:20

Et argument som bikker meg i retning at jeg foretrekker en hvilket som helst avvisning (standardmelding, "du er feit og fæl ha deg vekk din taper", blokkering) framfor stillhet er at jeg nå har opplevd å få svar fra jenter jeg egentlig hadde gitt opp, opptil uker etter at jeg sendte melding selv (og at den ble lest).

Hvis jeg ser at en melding er lest nå vet jeg ikke om hun bare er kjempesjenert og egentlig vurderer å svare men ikke helt vet hva hun skal skrive (og gjerne besøker profilen min flere ganger i løpet av den første uka etter at jeg sendte henne en melding), eller om grunnen til at hun har vært innom profilen er for å vise den fram for venninnene sine så de kan sitte og hånle av denne patetiske taperen sammen.

Hadde hun bare latt meg vite fra hva intensjonene var til å begynne med hadde det vært så mye lettere å gå videre til neste. Iallfall for en som meg som ikke slenger rundt seg med mailer til ørt-og-fjørti personer i utgangspunktet. Nå må jo jeg sette en intern stoppdato "internt" før jeg klarer å gi slipp på håpet om at, joda, hun svarer, hun måtte bare tenke gjennom hva hun skulle si først.

Sukker er nok ikke skapt for oss nevrotiske romantikere som kanskje legger litt mer i kommunikasjonen her inne enn andre gjør. ;)

Skjult ID med pseudonym Eivind ti. 12 okt. 2010 20:43

Doofus: den usikkerheten må du bare klare å leve med.

Det er helt riktig at du ikke kan vite hva det betyr at hun ikke svarer. Noen ganger kan det være noe så enkelt som at hun der og da ikke var i humør for å svare, og senere glemte hele greia.

Dette må vi andre akseptere. Å kreve ditt eller datt av andre her inne som vi ikke kjenner er tåpelig.

Skjult ID med pseudonym yyy ti. 12 okt. 2010 21:37

Til nye brukere, mange damer her inne får flere hundre mail pr uke.

Skal de svare på alle?

Skjult ID med pseudonym :o( on. 13 okt. 2010 11:10

@yyy

Lurer vel litt på om det er så mange som får det. Tror ikke det er hovedgrunnen til at damene ikke sender svar

Skjult ID on. 13 okt. 2010 11:43

mye tåplige svar her. Tydelig at det er en del som bare tenker på seg selv. Mange som tydelig også ikke innser at vi er på ett sted hvor formålet er å treffe den rette og ikke ett vanlig chattested.

Hvorfor ikke gjøre det enkelt ved å :
- Svar uansett.
Standarsvar holder i massevis. Er ikke hva som står i meldingen som teller, men hva budskapet er. Ikke tar et lang tid heller. Noen få sekunder pr melding. Det betyr at man klarer 50 meldinger på kun noen minutter hvis man er effektiv. Så skylde på tiden er bare tull.
Personlig så tror jeg det er de som får en del meldinger som ikke bryr seg med å svare, men tenk litt på de som sjelden får svar. Det er ganske demotiverende over tid når man blir totalt oversett og ikke får svar engang. Såpass snille kan vi være mot folk at man kan svare. Hadde du f.eks latt vær å svare hvis noen hadde spurt deg om noe hvis de hadde stoppet deg på gata? Neppe....

- Blokker.
Flere gode grunner til det. Det ene kan være å slippe å få sure tilbakemeldinger på avslaget. Det andre og enda bedre grunnen er at man får vekk de som er uinteressante fra listene. Da hjelper du både deg selv og andre i jakten på den rette. De færreste vet at de blir blokkert engang (kun de du allerede har hatt en kommunikasjon med og som så går inn på profilen din igjen), så det er ingen grunn til å ikke gjøre dette.

Skjult ID med pseudonym Arne on. 13 okt. 2010 12:18

den dagen de som får avslag umidelbart aksepterer dette så kan vi kanskje være enig.

Forøvrig ønsker jeg IKKE noen standardmeldinger eller andre dårlige avslag, for meg så er stillhet det greieste. Skjønner ikke at folk vil ha sine shortcommings gnidd inn, jeg skjønner det bare ikke.....

Skjult ID med pseudonym Lady Lada on. 13 okt. 2010 12:32

Enig med Arne. Jeg tror de som på død og liv insisterer på å sende avslag gjør det bare av egoistiske grunner, de vil føle seg bedre med seg selv.

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! on. 13 okt. 2010 15:55

Arne skrev: -Skjønner ikke at folk vil ha sine shortcommings gnidd inn, jeg skjønner det bare ikke.....

Det er ikke noe å skjønne. De som sier "jeg vil heller ha standardavslag enn taushet" snakker rett og slett: renskåret, total, selvfornektende, god gammel 100% BULLSHIT.

De som starter disse trådene ("Hvorfor svarer ikke jenter?") bryr seg selvfølgelig egentlig ikke om MÅTEN jenter signaliserer lite interesse. Jeg mener, seriøst - tror du folk er så opptatt av adferdsetiketten til villt fremmede på internett? Tror du folk egentlig ønsker det "gnidd inn" som du sier?

Det som gjør dem frustrert er ikke den formelle formen avslaget viser seg i, de plages av avslaget i seg selv. De plages ikke av fravær av SVAR, men av fravær av POSITIVE SVAR!

På et sted som sukker vil det alltid være vinnere, mellomsjikte og tapere. Vinnerne har vanligvis ikke tid til å skrive mye på sukkerforumet, mellomsjiktet har kanskje tid av og til, mens taperne henger her inne mens de venter på svarene som aldri kommer. I en sånn situasjon er det naturlig å føle frustrasjon ovenfor det ytre tegnet: manglende svar.

Selv om det fortsatt finnes forvirrede jenter som innbiller seg at standardavslag er ok, har heldigvis de fleste med litt fartstid skjønt at det beste er å ikke svare. Fordi: det tar mindre tid, det føles mindre sårende for mottakeren, det gir mindre "brenne broer"-faktor og er mer fleksibelt. Kort sagt: bedre på absolutt alle måter.

Og standardavslag er bare utrolig teit - hvis du ikke kjenner personen på andre siden og sannsynligvis ikke gidder å lese profilteksten, åssen kan du si ærlig "jeg tror ikke vi passer sammen"? Og hvem gidder skrive uttenkte avslag til folk man ikke er interesserte i, bare for å få bitre meldinger tilbake?

Problemstillingen er nonsens. De som klager over manglende svar er taperne, og de svarer som de gjør (syter) fordi de gjennom flere år med et lavt selvbild allerede er programmert til å oppføre seg som tapere. Og en av de klareste kjennetegnene ved tapere er at de skylder på alle andre istedenfor å prøve å forbedre sin egen situasjon.

Disse "hvorfor svarer ikke jenter?"-trådene er naturlige med tanke på markedssituasjonen, men likevel meningsløs syting som ikke engang berører det egentlige problemet. Bortkastet tid for både skriver og leser.

Jeg skulle virkelig ønske disse trådene kunne slutte å dukke opp, men jeg holder ikke pusten.

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 13 okt. 2010 15:57

enkleste ville vært følgende:
feks 2-3 dager etter førstemailen er lest,blir det sendt et automatisk avslags mail til senderen:-) så blir alle fornøyde;)
noe annet er det å få flere avslag i postkassen gjør det mye værre her inne,enn å se framover,ikke dvele med de som ikke svarer...

Skjult ID med pseudonym zack on. 13 okt. 2010 16:50

Er dette noe problem egentlig....hvis du ser at mailen din er lest og du ikke får noe svar.....da er det vel ganske opplagt at det ikke er noe innteresse....sånn er det tydligvis bare her inne.....

Skjult ID on. 13 okt. 2010 16:54

Er det noe rart at det blir bare verre og verre her på sukker når slike som Rill-HEY! og Arne kan bidtra med slik svada? Det er ALDRI feil å vise litt høflige, vennlighet ovenfor andre. Heller ikke på sukker.

Jeg har vært her lenge nok til å se at dette med manglende svar er ett stort problem her og det er nettopp av den grunn at sukker i sin tid opprettet standardsvarene.

Men når man antyder at alle som klager på manglende svar er tapere, så har ihverfall jeg forstått hvem som er de egentlige taperene her......

Skjult ID med pseudonym mmm on. 13 okt. 2010 17:05

Som andre begynner jeg også å bli lei disse syte trådene, men jeg vil ikke være så kras som andre her og heller gi deg noen tips. Sånn i tilfelle dette er TS sitt første møte med online dating.

1. Det er ofte på slike steder en fordeling på 60/70 % menn til kvinner i medlemsantallene. Så bare der er du som mann ute å kjører da konkurransen er hardere. Det betyr du må bare være bedre enn andre for å vinne frem. er ikke sikker på tallene til sukker, men blir ikke overrasket om det er slik her og. Spesielt hvis man ser på aktive brukere.
2. Det er vanlig kotyme at meldinger ikke blir besvart, det er helt vanlig. Det betyr ikke at du er taper selv om andre antyder det her.
3. Ikke vær aktiv for lenge på slike steder av gangen. Antallet avslag og stillheten kan være døden for selvtilliten din. Ta pauser, bygg opp litt selvtillit i RL, når du er klar for det kommer du tilbake. Desperasjon og dårlig selvtillit lukter kvinner lang vei.
4. Samfunnet sånn generelt er slik at 10% for 90% av oppmerksomheten. Slik er det her og. Det blir bedre om du bare innser dette først som sist.

Sist men ikke minst synes jeg Sukker kunne kanskje vært flinkere til å forhindre slike tråder med å stenge dem og sende den som lager den en link til en FAQ som forklarer realiteten i online dating, men det ville vel vært counter productive for dem da de ville ikke tjent så mye. hehehehe.

Skjult ID med pseudonym Arne on. 13 okt. 2010 17:23

Kjære skjulte, har jeg noengang sagt det er feil? Jeg har sagt at jeg ikke skjønner meg på folk som vil ha avslagene slengt i trynet. Hvis man får en pervers glede i å få vite at man ikke er ønsket så for all del. Jeg har ikke tenkt til å ta del i det, hverken på mottaker- eller avsendersiden. Men er vel også noe sannhet i det som blir sagt at man ikke er oppgitt over manglende avslag, man er oppgitt over det faktum at man ikke får svar i det hele tatt. Men hjelper det da i sin søken etter et positivt svar og få en haug negative...??

Jeg gikk ut av mitt gode skinn i går og sendte to førstemeldinger, lenge siden sist. Hun ene hadde vært innom meg 2 ganger og jeg syntes hu var knall så jeg sendte en kort melding. Hun andre dukket plutselig opp på høyre siden og var helt ny. Nr.1 har lest , men ikke svart, nr.2. har ikke lest ennå. Om nr.1 aldri svarer så overlever jeg med god margin og antar at hun så noe som var interessant, men ikke helt overbeviste seg selv. Helt flott!! Så krysser vi fingre for nummer 2 ;-)

Forøvrig har jeg ikke nevnt ordet taper på noen måte og jeg er langt i fra enig alt Rii-Hey skriver. Nå synes jeg at vi all skal være enig om at vi er uenig så får folk fortsette med sitt :-D

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 13 okt. 2010 17:43

"If you can`t take the heat, you better get out of the kitchen".

Og det er noe i dette. :-)
Dersom man ikke takler andres respons (evt manglende respons), kan det være en idè å tenke igjennom sine egne forventninger til andre. Så vidt jeg kjenner til kan man ikke styre andres atferd, og derfor blir vel løsningen å ta ansvar for sin egen? ;-)
Er du opptatt av respekt og høflighet, kan du jo gå foran med et godt eksempel selv?
Men hvordan andre velger å vise respekt og høflighet (eller ikke), får jo være opp til dem...tenker jeg.
:-)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 13 okt. 2010 23:51

"Send meg gjerne et lite hint om du ikke er interessert, så vet jeg at jeg ikke trenger vente på svar fra deg”

Hva mener du med et hint? "Hey, psst... du er ikke direkte min type..? "

Om du vil ha rask avklaring, og det er virkelig er hovedpoenget bør du skrive:

"Om du ikke er interessert, setter jeg pris på om du blokker meg eller sender et standard-avslag, så slipper jeg å lure så lenge på om det kommer svar eller ikke! På forhånd takk! :-)

Det tror jeg vil hjelpe! Men er det det du vil?

Skjult ID med pseudonym stramt to. 14 okt. 2010 17:08

Det er vel fleire taparar her på sukker einn det er vinnarar, og mange av dei flotte damene her inne er nok her berre for å få auke sitt allereie store ego. Nei, sukkermann, er du ute etter noko varig, er nok sjansen stor for at du ikkje finn det her. Dra heller til fjells! Då slepp du iallefall å drite deg ut med å skrive x antall brev åt nokon du eigentleg ikkje har peiling på kven er..:)

(mann 52 år fra Østfold) to. 14 okt. 2010 22:52 Privat melding

Det kan være mange grunne for at jenter ikke svarer! Rett og slett ikke interessert eller så få de så mye mail. At de glemmer. Eller så vet de ikke hva de skal svare hehehe
Det kan jo ha noe med at de ikke liker profilen hehehe, får ikke en gang svar fra de som har svargaranti hehehe dette er Internett verden, sånn er det bare hehe
Opp med humøret mange flotte jenter som svarer, selv om de ikke ønsker noe mer hehe
Men en dag svarer den rette :))

Skjult ID med pseudonym undrene to. 14 okt. 2010 23:12

skulle tro att det var en smal sak å si: hei hei.. nei dessverre så tror jeg ikke du er typen jeg ser etter.....lykke til videre.. :-)

verre er det ikke...

klart, får man "ufine" brev så kan man godt droppe å svare:-)

Skjult ID med pseudonym mor fr. 15 okt. 2010 01:50

Fytti, det er ikke snakk om å ville være selvpinersk og ville få et avslag i trynet, bare en bekreftelse på at man eksisterer? Det verste man kan gjøre mot noen er å overse dem. Det håper jeg de fleste er for voksne til, men jeg skjønner jo at virkeligheten er full av folk som Arne. Så om ikke annet - en automatisk funksjon som sendte et avslag etter tre dager hadde vært fett.

(kvinne 28 år fra Oslo) fr. 15 okt. 2010 08:53 Privat melding

Jadda, enda en tråd om hvorfor _jenter_ aldri svarer på meldinger. Svaret er så latterlig enkelt:

<<< Vi svarer (positivt) når vi er interessert! >>>

Jeg har selv vært ei av de jentene som ikke gadd å svare, rett og slett fordi jeg selv syntes det var bedre med manglende svar enn en klein avvisning fra en kjekkas. -Ja, for det er faktisk sånn at ikke alle jenter får svar bestandig heller! Bombe.

Etter et par måneder med "taushet er gull"-teorien gikk jeg over til standard avvisningsmeldinger. "Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!" kan jeg skrive, og stå fullt og helt for, for jeg tror virkelig ikke at jeg passer sammen med en 38 år gammel småbarnsfar fra indre Troms. I min profil står det at jeg søker en mann i alderen 22-32 år fra Oslo og Akershus, og da er det faktisk DET jeg er interessert i. Ja, det står at jeg er villig til å treffe noen med barn, men det gjør da for pokker ikke at de andre kravene utgår!
Jeg har en ganske klar formening om hva slags menn jeg liker, og jeg har vel blitt forholdsvis kresen etter et par år på nettet til sammen. Det betyr altså at når jeg får melding fra en gutt på 19 som har friår etter videregående, kjører Volvo 240 fra 1987, bor hjemme på gutterommet, og har interessene TV og data, så ER jeg virkelig IKKE interessert! Kan man si det tydeligere enn ved å si "Jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen"? Ja, man kan skrive: "VI PASSER GARANTERT IKKE SAMMEN!", men det hadde jo blitt slemt.

For det som er litt spesielt, er at når jeg da sender ut denne standardavvisningen, så får jeg ofte tilbake: "Hvorfor ikke? Du vet jo ingenting om meg". Vel, dersom profilen din er helt tom, altså uten bilder og profiltekst overhodet, DA vet jeg ingenting om deg. Men når du har fylt den ut med bilder hvor du tar 90 kg i benken, flekser musklene i speilet etter treningsøkta, eller bare 15 kleine tegneserieruter med Naruto, da vet jeg litt om deg. Jeg vet enda mer dersom du har skrevet at du "likker å danser", "elsker og feste", "hater purken" eller at du "føler deg tom uten og ha noen og dele live med". Veeel, det strider vel litt mot MIN profil, gjør det ikke?

- Men dersom profilen din er helt fri for tekst og bilder, så er du her garantert ikke for å finne det samme som meg, så du er pokker meg heller ikke interessant!

Skjult ID med pseudonym Arne fr. 15 okt. 2010 09:07

@mor, via drittfjes - men hvorfor vil man absolutt vite at man eksisterer gjennom sukker? Det MÅ da være mer ødeleggende for selvtiliten å få avslag på avslag enn at man ganske enkelt ikke får svar. Jeg SKJØNNER det bare IKKE og her får man bare innse at folk er på vidt forskjellige planeter. I denne forbindelse følger jeg da "spillreglene" for folk på min planet. Er man forøvrig på et nettdating sted for å bygge selvtilit så er man på helt feil sted, feil planet faktisk....

Min hovedgrunn til å ikke svare er noe av det Drittfjes sier; det er mange som ikke tar et avslag for et avslag. Jeg gidder ikke å sitte maile med folk jeg har gitt avslag om hvorfor jeg har gitt avslag, høre hvor dum jeg er, hva jeg går glipp av...osv...osv....med engang noen begynner å syte over et avslag så har jeg innsett at jeg garantert har gjort det riktige.

Skjult ID med pseudonym mor lø. 16 okt. 2010 20:04

Er det ikke det blokkeringsknappen er til for da? Men du har rett, mennesker er forskjellige. Og takk for det:)