Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde og utfyllende tekst.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tante pose ti. 12 okt. 2010 20:23

Bare lurer på hva som er hensikten med sånne profiler. Er det ikke meningen å "selge" seg her inne da ? Man kan vel heller ha en annonse i Dagbladet hvis man er så redd for å vise hvem man er. Hva mener du ?

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 20:26

Kan vel være at noen bare vil lodde stemningen, før de legger ned innsatsen med å fylle ut profilen?

Skjult ID med pseudonym ricardinho ti. 12 okt. 2010 20:33

De fleste her inne har vel kommet så langt i sjekkologien at de vet at jo mer utilgjengelig de er, jo mer lyst har andre på dem. I teorien så vil det beste være å ikke være på markedet i det hele tatt. Da vil du være uimotståelig.

Sjøl så reklamerer jeg litt for meg selv, med det resultatet at jeg er imotståelig.

(kvinne 39 år fra Østfold) ti. 12 okt. 2010 20:50 Privat melding

Jeg har tatt bort min tekst igjen. Har bilde. Men jeg syns det er så vanvittig vanskelig å skrive om meg selv. Jeg er da mye mer en det jeg får plass til her. Og så liker jeg ikke ideen om å selge seg selv.

Aner ikke hva jeg skal skrive faktisk.... :(

Skjult ID med pseudonym stramt ti. 12 okt. 2010 21:28

Dei vil vel berre sjå om det er kjentfolk her då sikkert...

Skjult ID med pseudonym Krølle ti. 12 okt. 2010 21:34

Jeg svarer heller profiler uten bilde med utfyllende tekst om seg selv, (Mot at jeg får se bilde etterhvert),
enn dem med bilde uten tekst i det hele tatt.

Kan ikke tenke meg noe kjedeligere tekst enn"Vanskelig å skrive om seg selv, spør hvis du lurer på noe."
Er ikke dette en datingside? Jeg vil jo vite hva folk her inne kan tilby, hvordan de er som personer og hva de fokuserer på når de fyller ut profilen sin. Ikke nødvendigvis se på bilder av halvnakne fyrer på badet sitt.

(kvinne 42 år fra Buskerud) ti. 12 okt. 2010 21:39 Privat melding

Baremeg78: Jeg kunne ikke vært mere enig. Selv har jeg profiltekst, men gud bedre som jeg har "googla" meg selv opp og ned, ut og inn. Er enda ikke fornøyd. Det må jeg bare innrømme. Det er som du skriver, "man er jo mye mere enn det man skriver her inne"!! ;)

Jeg har jo både positive og negative sider (gudsjelov). Hvor mye skal man selge seg egentlig? Vil jo ikke skryte så altfor mye av seg selv heller. Da blir man automatisk oppfatta (mener noen) som selvsentrisk!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 12 okt. 2010 21:50

En person som ikke evner å selge seg selv på en positiv og god måte er uinteressant for min del, og trigger ingen nysgjerrighet fra min side. Det indikerer lite selvinnsikt, fokus og interesse, manglende evne til å presentere seg selv, og jeg går ut fra at personen ikke er bevisst verken hva han kan tilby eller hva han ser etter.
:-)

*Og så snever (evt fordomsfull) er jeg faktisk.*

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 22:09

Jeg har ikke all verdens tekst om meg selv, og det er mest på grunn av janteloven. Jeg synes rett og slett det er litt pinlig å fortelle om mine gode sider. Er virkelig ikke veldig glad i å skryte av meg selv. I alle fall ikke åpent. Men jeg kan godt være ærlig om meg selv ovenfor en annen person på tomannshånd. Har selvsagt noen dårligere sider også. De er det egentlig mindre pinlig å fortelle om, men å BARE fortelle om dårlige sider er jo dårlig reklame. Derfor dropper jeg like godt hele greia. Det har heldigvis funket sånn helt ok hittil :)