Alle innlegg Sukkerforum

Utfyllende tekst om seg selv

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Østfold) ti. 12 okt. 2010 20:53 Privat melding

Da kan jeg jo kanskje spørre her da. Hva ønsker dere skal stå i den utfyllende teksten når dere leser om andre? Føler dere at dere får et ekte inntrykk av personen ut i fra hva som vedkommende har skrevet om seg selv?

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 12 okt. 2010 21:37

Jeg vet jo ikke hva mennene mener, jeg har en fornemmelse av at de vektlegger bilder mer, men jeg synes absolutt at gode tekster i en profil kan si mye (forutsatt at den som har skrevet den har noenkunde selvinnsikt).

Noen er uaktuelle pga visse tidkrevende interesser vi ikke deler, eller pga humor som ikke treffer, eller konkrete ting de skriver om segs elv som gjør at jeg forstår "typen", mens andre kan oppveie et helt nøytralt utseende med en god profil som viser en hyggelig, positiv personlighet.
Jeg merker også at jeg er mer positiv til menn som viser større fleksibilitet og ikke er for snevre
(selv når jeg er godt innenfor det de søker og det sånn sett ikke spiller noen rolle).

Profilen trenger ikke være unik, men litt om hva de liker i hverdagen og hva som er viktig for dem i livet, synes jeg er bra, og særlig om de klarer å ha en ltit humorstisk vri - en setning er nok.

Hva mener du selv da?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 12 okt. 2010 22:10

Det viktigste for meg er at du gir inntrykk av at du har holdninger og interesser som stemmer overens med det jeg søker, men det vil jo bli individuelt og ikke noe man kan eller bør tilpasse - jeg ville nok blitt litt avventende dersom ei som sa hun var interessert i film ikke hadde sett annet enn E.T. og Sex and the city, for å si det sånn.

Men jeg kan jo komme med noen generelle tips til hvordan *jeg* liker å lese en profil:

* Ha en ryddig profil. Det er greit med en og annen smiley, men en profil som er overstrødd med smileys og SMS-språk og er turn-off. Bruk stor bokstav i begynnelsen av setninger, ha hele setninger og legg vekt på ortografi og rettskriving.

* Vis at du er mangfoldig. Selv om du har én interesse som tar mye av tida di har du garantert flere sider. Om du for eksempel (som mange her) er glad i friluftsliv, skriv også litt om hva du gjør når du ikke er ute i skogen eller på fjellet.

* Tenk på hva som er relevant. Er du interessert i musikk kan du gjerne skrive et par-tre grupper/artister du liker, men blir halve profilen en oppramsing av grupper/artister tyder det på lite fantasi.

* Unngå fraser. "Liker turer i skog og mark, men også et glass vin i ny og ne" - det er godt mulig du gjør det, but don't we all? "Jeg er med på alt som er gøy" - ja, men det sier jo ingenting, noen synes det er gøy med dykking, andre med Singstar. "Jente med bein i nesa" - jeg har aldri skjønt hva det betyr, jeg...

* Ha et mangfoldig album. Selv om du liker å gå på fest liker jeg å se hvordan du er når du ikke er på fest også - på jobb, hjemme, i skogen e.l. Velg gjerne litt "uortodokse" situasjoner - husker jeg så et album der hun hadde bilde av seg mens hun pusset opp hjemme - det likte jeg.

* Vis at du har humor. For meg sier det ingenting om du skriver "Jeg har humor" - om du klarer å skrive en morsom og lett profil viser du det. Selvsagt, alt med måte.

Og helt generelt - få den kvalitetssikret. Finn en person av motsatt kjønn som kjenner deg godt, en venn, en bror, en svoger e.l. - hva ville han tent på?

Lykke til!

Skjult ID ti. 12 okt. 2010 22:12

Føler dere at dere får et ekte inntrykk av personen ut i fra hva som vedkommende har skrevet om seg selv? Aldri.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 12 okt. 2010 22:25

Skjult ID:
Nei, men et litt bedre inntrykk enn uten noe:

Baremeg78:
Ser du har skrevet ny tekst nå - for egen del så må jeg si at "metatekst" av den typen du har i første avsnitt som regel får meg til å gå videre til neste profil.

(kvinne 39 år fra Østfold) ti. 12 okt. 2010 22:46 Privat melding

Jeg vet faktisk ikke hva jeg mener. Jeg klarer iallefall ikke å formulere meg så godt som jeg vil :)

Jeg har vært inne på endel profiler selv og sett. Og det står jo det samme på hver...... Vet ikke om det heller er så lurt.

@qwerty (ha, det var enkelt å skrive det pseudonymet gitt)
Takk for tips. Jeg skal lese ordentlig gjennom og se.

Skal ærlig innrømme at jeg ikke er etter desperat utkikk etter noen ny akkurat nå. Men jeg har allerede truffet noen hyggelig her inne. Og det som avgjør saken for meg, er om de er flinke til å svare og skrive meldinger :) Har også sendt noen meldinger som jeg ikke har fått svar på. Og det er også helt greit. Jeg tar meg selv ikke så høytidelig at jeg tenker noe mer på det. "Their loss", tenker jeg ;) Hehe. Innbilsk burde jeg også skrevet at jeg var.......

Men jeg stoler ærlig talt ikke på det som står i teksten. Jeg skrev med en som hadde fin tekst, men som skrev triste og korte meldinger. Jeg ble faktisk litt skuffa.

Men, nå har jeg endra den en gang til. Vet ikke om det gir noen utslag eller ikke :)

TAKK for svar i allefall!

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 12 okt. 2010 22:51 Privat melding

@qwerty:
Enig med du. Vi er mangfoldige, og hvorfor ikke bruke dette til noe positivt.

I tillegg må teksten være av en slik art at en føler at personen har brukt seg selv.