Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan tolke at han/hun er på sukker fortsatt etter flere dater?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 12 okt. 2010 21:45

Hei, jeg har møtt en person på sukker, en attraktiv og hyggelig person. Vi møtes, innimellom, har det hyggelig, og etter min smak deilig, sammen.
Jeg er ute etter en flørt som kan utvikle seg....og har det bra sånn som nå, men hvorfor er denne andre personen inne på sukker fortsatt - først syntes jeg dette var kleint - nå gjør jeg som den andre - er også inne på sukker - og tenker at den andre ikke egentlig er interessert i meg.....

Jeg kunne tenke meg å utvikle forholdet, men ikke sånn som nå, eller?? Jer er underernært på mental og fysisk kontakt med det andre kjønn...og suger (!) enn sålenge på karamellen, hmfr

???

(kvinne 42 år fra Buskerud) ti. 12 okt. 2010 21:53 Privat melding

Ts: Det kommer jo akkurat ann på hva dere har blitt enige om det da? Du skriver selv at du vil utvikle forholdet, men nevner ingenting om hva denne andre personen vil! Ta det ved rota spør hva slags intensjoner denne X har =)

Skjult ID med pseudonym snupp ti. 12 okt. 2010 22:00

Jeg ville nok spurt vedkommende om hva han/hun ser for seg videre med deg.
Om dere skal fortsette å treffes for felles kos & hygge eller om det er på vei til noe mer seriøst (kjærester).
Er man bare elskere så er det vel ikke naturlig å avslutte sin profil på Sukker tror jeg.

Jeg har selv dårlig erfaring med en jeg var sammen med herfra.
Det var seriøst og vi var sammen i syv måneder, men det viste seg at han fortsatt var inne på Sukker og sendte meldinger med damer (ikke vennskap nei).
Jeg konfronterte han med det og sa hva jeg mente og dett var dett..ferdig med han. Katt og mus leken gidder jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym Usikker ti. 12 okt. 2010 22:04

Jeg er for tiden i samme situasjon. Har møtt en jente her som jeg er veldig i tvil på, har mistanke om at hun har flere på gang samtidig. Hun sa at hun hadde slettet profilen sin men har bare forandret på den slik at hun har match under 70, når jeg søker henne opp på navn er hun der fremdeles.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 12 okt. 2010 22:15

Litt stein i glasshus her...?

Uansett - selv pleier jeg å gjøre profilen min usynlig når jeg har noe på gang, men prisen jeg betaler for supermedlemskap nå gjør at jeg vel knapt våger å slette profilen før vi har gått opp altergangen og vel så det... :-)

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 22:15

Forvirret - Har dere i det hele tatt snakket noe om det? Før det er gjort, ser jeg ingen grunn til å krisemaksimere :)

Usikker - Tror hun kan ha deaktivert profilen?

Skjult ID med pseudonym Usikker ti. 12 okt. 2010 22:22

Orker ikke være naiv i dette tilfellet, hun har forandret på svarene sine slik at vi ikke er match mer. Tydelig at jeg ikke skulle se at hun var her mer. Jammen ikke rart at tvilen kommer når det skal være så vanskelig å finne en seriøs dame.

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 12 okt. 2010 22:26

Qwerty;
jo det stemmer, stein i glasshus, men er utrent i dette "gamet", og vet ikke helt, på en måte...høres teit ut, og føler meg teit også.....
Ymtet frempå litt tidligere, og svaret fra den andre var, at denne var hekta, .....litt løst svar, men da var vi så tidlig på`n for å si det sånn.

Men skjønner at jeg må ta tak; og spørre - shit! .........er jo så spennende og vil ikke bryte opp og virke for på....er jo litt på søken hos den andre også..vet jo ikke helt om det er en jeg vil være kjæreste med....vil fortsette å treffes, bli kjent, ha det fint osv :D

Himmel og hav!! .....men takk for svar så langt :)))

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 12 okt. 2010 22:57

Forvirret - Ja du må enten spørre, eller du kan sørge for at han mister lysten på å holde kontakt med noen andre. En ekstraordinært hyggelig opplevelse sammen og / eller spektakulær sex bruker å fungere på meg i alle fall :)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 13 okt. 2010 10:06

Ikke rart du er forvirret, forvirret! ;)

Når du ikke engang vet hva du vil med denne personen, så er det vel litt mye forlangt at den skal vite hva han vil med deg og slette profilen ((vet du ikke har oppgitt kjønnet ditt, men tipper at du er dame).

Jeg tror rådet til smartypant er veldig godt. Dank ut de andre mentalt. Og slett deretter egen profil uten å kreve at han gjør det samme. Han vil oppdage det. Og er han seriøs, følger han etter.

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 10:11

Jeg ser ikke poenget med å forsvinne fra forum og moro selv om man har en man dater. Selv om man er på et nettsted, så betyr jo ikke det at man hopper på andre selv om.

Skjult ID med pseudonym Eva on. 13 okt. 2010 11:16

Dragefrukt; Jo det er akkurat det det betyr. Finnes vel mange andre nøytrale nettforum en kan henge seg på dersom en har så stort behov for det. En nettdatngside er vel først og fremst for datings.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 11:25

Noe så teit. Trekker du folks integritet i tvil bare fordi de henger på forumet her? Hvorfor folk er her er vel individuelt. Ikke alle driver på med tull i kulissene selv om de skriver på forumet og holder kontakt med folk de skravler med.

Skjult ID med pseudonym Eva on. 13 okt. 2010 11:39

Poenget er vel heller at dersom en er sammen med en som fortsatt henger på sukker så lyser ikke det akkurat ut tillitt til partner. Så spørsmålet er vel heller om hva som er viktigst; Å skape et godt forhold med den du er sammen med, (og evnt finne et annet nettforumssted, hører det er masse av dem) eller å fortsatt henge på sukkerforumet.
Synes det blir litt barnslig om en ikke kan ofre sukke en gang, (selvfølgelig dersom en begynner å komme inn i et fast forhold. Viss grensene fortsatt er flytende kan ingen forvente at du skal legge ned sukkerprofilen din.)

Skjult ID med pseudonym me on. 13 okt. 2010 18:17

Når jeg møter noen jeg blir veldig interessert i (håper og ber om at den dagen kommer!!!), så vil ikke jeg at han skal være på Sukker, og det er helt utelukket for meg å være her også.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 13 okt. 2010 18:35 Privat melding

Kommunikasjon ;-)
Men kanskje litt rart at man skal stenge etter 1,2,3 dater, man merker når det er blitt noe mere....
Og da bør begge stenge profilen og la "prøveperioden" være ærlig og privat mellom dere.
Jeg hadde ikke likt om den jeg falt for lå ute etter avtale om noe mere.

Skjult ID med pseudonym Musa on. 13 okt. 2010 19:45

Interessant tema. Har møtt og datet en del fyrer herinne uten at det har blitt noen følelser med noen. Mer i retning vennskap med sex. Nå har jeg møtt en som jeg liker veldig godt. Det er helt i startgropa, men plutselig ble dette litt vanskelig. Lurer veldig på hvor mange han skriver med, om han møter andre etc.

Kjenner at det er litt vanskelig, men prøver å roe meg ned med at jeg jo gjør det samme. For jeg er jo ikke sikker på hva det blir mellom oss. Hadde han bedt meg om å ikke gjøre hadde jeg blitt superglad og deaktivert profilen min, men føler vel uansett at det er et tema det er for tidlig å ta opp. Men når er det egentlig rett tid?

Har også hatt en erfaring med en som drev et voldsomt dobbeltspill herinne. Vi datet i flere måneder, da jeg fant ut at han hadde begynt å date en annen dame samtidig.

Føler at jeg begynner få bli skeptisk til alle menn herinne. Og mistenker at nesten alle som tar kontakt har "uærlige hensikter". Slitsomt!

Har i det minste bestemt meg for å ikke hoppe til køys med denne karen før jeg føler meg litt mer sikker på at det ikke er bare det han er ute etter...

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 okt. 2010 19:50 Privat melding

@TS: Her er det vel stor forskjell på hvordan man gjør det. For ca to mnd siden møtte jeg "drømmepartneren" her på sukker, og for et par uker siden ble vi sammen. Vi snakket om hva vi skulle gjøre med medlemskapet, men fant ut at vi fortsatt er her inne så lenge medlemskapet fortsatt er gyldig. (har slått av aut.fornyelse).

For oss var dette helt naturlig, også litt intr. å høre hvordan det går men andre (f.eks på forumet) som man har hatt litt kontakt med i tiden som har gått.

Hverken jeg eller kjæresten min er her for å "lete videre" (håper jeg :-), men for å kikke litt på hvordan det går med dere andre..

(dessuten er det alltid like sært å se hvordan mojoen stiger straks man har møtt noen :-) )

(kvinne 34 år fra Vest-Agder) on. 13 okt. 2010 20:12 Privat melding

nettssider skaper usikkerhet, skape utroskap etc, jeg villa bedd dæ om å slette profilen din men etter ei lita tanke så si æ nei IKKE slett din profil la han pines litt;) la han osso lure, tru mæ e han intrsert så vil han komme løpende å be dæ om slette din profil;)

Men uansett ta nu å spørr han rett ut hærregud koffør spare på noe så ikke e verd tia di om du skull finne ut at han bare ute etter en ting:)

(mann 33 år fra Oslo) on. 13 okt. 2010 22:02 Privat melding

@charmed2: ....what??

Såvidt jeg forstod TS var de kun dypt inn i date stadiet, og ikke sammen. Vet ikke engang om de har pratet sammen om Sukker...å dra linken til utroskap og hva verre er, er vel å dra det noe langt i mine øyne...