Alle innlegg Sukkerforum

hva er lenge og vente

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) on. 13 okt. 2010 17:34 Privat melding

har lest en del innlegg her, og hørt en del diskusjoner ute i det virkelige liv angående det og komme seg videre med ny kjæreste og funnet en del ting jeg stusser over. og det er stresse med og finne seg en ny kjæreste. eller oppfattelsen av hva som er lang tid. folk som har vært singel i 6 måneder og ENDA ikke har møtt den som man blir forelska i. eller nå har jeg vært singel i HELE 3 mpneder osv. setter ingen pris på singellivet i det hele tatt? og er det ikke besynderlig hvordan så mange ikke klarer og ha det bra med seg selv?

selv har jeg vært singel i 4 år nå. det begynner å bli så lenge at det tærer litt på selvtillitten. men fortsatt er mye av singeltiden selvbestemt, og jeg er av den oppfattelse at man ikke kan ha det bra med andre før man har det bra med seg selv. det betyr at man trenger litt tid, mener jeg, før man er klare for lykken i et annet forhold. så jeg mener da også at jeg vanskelig kan falle for ei som kommer rett ut av et forhold. eller som jeg har merka meg i andre sammenhenger, ei som begynner på det nye forholdet før hun bryter av det hun er i. men jeg er kanskje alene om disse betrakningene?

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 13 okt. 2010 23:18 Privat melding

Noen klarer ikke å vente, vil ikke være alene, noen venter litt, noen gjør seg ferdige med fortiden og noen venter så lenge at det føles vanskelig å finne en som passer seg.
Personlig foretrekker jeg menn som er ferdig med fortiden, helst ha vært singel ei gooood stund. Da mener jeg ikke seks måneder, men en gooood del mer.
Nissen har det med å bli med på lasset om man ikke er ferdig med eksen.

Skjult ID on. 13 okt. 2010 23:19

Vært singel i 13 år. Mon tro om det snart holder!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 23:20

Jeg har venner som er seriemonogame. Som har behov for en partner og som trives veldig dårlig som single. Selv tenker jeg mer som deg, Hoxen, at man kanskje har godt av litt tid for seg selv. Men det ser nå ut til at det går veldig bra med disse seriemonogame også, så kanskje det er meg det er noe galt med. Jeg antar egentlig det. :p

(mann 49 år fra Østfold) on. 13 okt. 2010 23:22 Privat melding

er enig med deg hoxen.......man kan ikke gå vidre før man trivres med seg selv og har hadd en vanskelig grønn plante i 1 år uten at den dør ......he he he ......hadde aldri starta et forhold til en jente som har / er på tur ut av et forhold, respektløst ovenfor den hun er med

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 23:23

Freck! Må man ha grønne planter? Fjan, jeg lærer stadig noe nytt her. *grrr*

Skjult ID med pseudonym snupp on. 13 okt. 2010 23:24

Jeg trives som singel. Har stort sett vært det de siste 8 årene, med 2 små avbrekk på noen få måneders forhold som viste seg å ikke være den rette for meg. Lengter etter varig kjærlighet nå.

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 13 okt. 2010 23:24 Privat melding

@ dragefrukt

Jeg har mange grønnplanter. Det virker ikke!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 23:26

*puuuh* Jeg gjør jo stadig ting feil i forhold til oppskriften, godt å høre at jeg ikke fikk enda en feil på listen!

Skjult ID med pseudonym Arne on. 13 okt. 2010 23:30

Er ikke kanskje ikke snakk om å ha det bra med seg selv eller ikke. Jeg var selv singel fra jeg var 20 til jeg var 30. Da tok jeg tak i meg selv og gjorde et par livsendrende tiltak. Dette resulterte først i et 6 måneders forhold, 6 måneders pause så et på 3,5 år som var over for 6 måneder siden.

Med bakgrunn i min tidligere situasjon gikk dette siste ganske hardt inn på meg, men samtidig blei jeg rævkjørt så mye på slutten at jeg har kommet forholdsvis fort over det. Er det derimot en ting jeg har funnet ut i de siste 5 årene så er det at jeg ikke lenger finner noen glede i singellivet. Jeg har tilbragt så mye av mitt liv som singel og akter ikke gå på en lengre periode med det igjen. Når det er sagt kommer jeg ikke til å gå inn i et forhold bare for å gjøre det, det skal være noe mer der.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 23:31

Jeg tror jeg har vært singel så lenge at jeg kan ikke noe annet.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 13 okt. 2010 23:49

Jeg innførte en "regel" for meg selv, med 2 mnd singel pr år i forhold.
For min del handler det om å finne tilbake til "meg-identitet" før jeg igjen går over i en "vi-form". Jeg tror også det er enklere å beholde "meg-identiteten" i et forhold etter en selvbevissthetsprosess med fokus på hvem jeg er, mine verdier og hva jeg ønsker i livet mitt. Noe som er viktig for meg.
:-)

Skjult ID med pseudonym LNN lø. 16 okt. 2010 15:51

mitt problem er at jeg aldri blir skikkelig forelsket i noen , jeg har aldri sagt elsker deg til noen sjøl om jeg har hatt et forhold på 5 år å et på 3 år å ellers hatt 1 års forhold, singellivet plager ikke meg så mye som det, kan si sånn at jeg misunner dere som har lett for å bli forelsket..

Skjult ID med pseudonym kine lø. 16 okt. 2010 16:06

Bare så synd at 90 % her inne virker som de står med ett bein i forrige forhold. Brent som jeg er spør jeg alltid endel rundt dette... dårlige erfaringer gjør at jeg holder meg unna de som engang ikke har kommet så langt at skilsmissepapirene er skrevet under. Tror generelt at kvinner er flinkere til å ta seg tiden til å finne igjen seg selv før de satser på nytt, mens menn er desperate og må ha oppmerksomhet mens eksen lurer i bakgrunnen,... ;-)

Skjult ID med pseudonym Arne lø. 16 okt. 2010 19:29

Kine, makan til generalisering er det leeenge siden jeg har sett ;-p

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 17 okt. 2010 01:27

Kine:
Vi er da noen som ikke har vært i et forhold siden bronsealderen, så det er håp for deg også!