Alle innlegg Sukkerforum

Må ha sjarm??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Puddelrock on. 13 okt. 2010 22:11

Veldig mange søker etter en som har sjarm? Ok, men hvordan vise sin sjarm over nettet? Skal man bare skrive at man har masse sjarm, er det troverdig nok? Jeg mener jo at man først får vist sin sjarm når man møtes....og det virker ikke å være lett å treffe noen her inne, hvertfall ikke etter trådene og bedømme;)

Ha en strålende kveld ja!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 22:12

Med sjarm mener de tiltrekkende bilde. :oversetter:

Skjult ID med pseudonym fnis on. 13 okt. 2010 22:23

TS,

flirer godt her:))) Du hørest veldig sjarmerende ut, ja....

(klart ein kan vise sjarme over nettet! Sende fine, tullete og morsomme tekster, det. Altså, hvis meldingene er kjedelige så gidder man jo ikke møtest. Suck it up and make an effort!)

(mann 43 år fra Oslo) on. 13 okt. 2010 22:26 Privat melding

Joda bildet hjelper nok en del, men har man sjarm så greier man lett å vise gjennom det man skriver. Klart har man ikke sjarm så kan jo det være litt vanskelig, men da hjelper det nok ikke å møte opp i virkeligheten heller ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 22:30

Taz: Jeg tolker sjarm som det berømte glimtet i øyet, måten man forholder seg til de rundt seg på. Jeg tror at man skal være flink til å formulere seg skriftlig for å klare å overføre dette til pm-er på et nettsted. Jeg tror absolutt at mange er flinkere live enn skriftlig. Har disse da ikke sjarm?

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 13 okt. 2010 23:00 Privat melding

Sjarm oppleves subjektivt. Sjarmerende blikk, sjarmerende humor, en egenskap ved personen som oppleves sjarmerende, sjarmerende smil, sjarmerende gangelag, sjarmerende kokkeferdigheter, sjarmerende rotehode osv...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 23:01

Hehe, en jeg kjenner falt for "snorkingen" til kjæresten hans når hun lo, fordi den var sjarmerende.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 13 okt. 2010 23:05

Drage; joa, glimt i øyet er fint det, men hvis man ser bort i fra det fysiske glimtet i øyet så vil jeg nok tro at de fleste som har en dose av det mer udefinerbare "glimtet i øyet" helt fint greier å formidle det via medlinger her inne eller andre steder.

Jeg lurer nå egentlg litt på hvordan en person som har null sjarm, når det kommer til meldinger, og maks sjarm i levende livet er. Vært artig å se dem i action ;-D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 23:14

Taz: jeg vet ikke hvordan det er for dere som skrive med jenter, men jeg har iallfall opplevd mer enn en gang at en mann ikke er spesielt flink med ord og så er han veldig sjarmerende irl. Derfor syns jeg det er vanskelig å kunne tro at sjarm skal avgjøre alt på nett. Klart, jeg har jo opplevd meget sjarmerende menn på nett, men stort sett har jeg foretrukket de som ikke har vært best på å ordlegge seg.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 13 okt. 2010 23:20

Men kommer den sjarmen som en følge av at han kanskje er en koselig, snill og trygg mann som man føler seg vel med?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 13 okt. 2010 23:28

Jeg er jo ikke sikker. Men jeg opplever iallfall at enkelte opplever nett som et litt skummelt medium der de ikke helt klarer å snakke, mens de live er noen skravlebøtter med meninger om mangt. Altså at dette glimtet i øyet som jeg tolker det som er tilstede live, men ikke så mye på nett.

Skjult ID med pseudonym mann38 on. 13 okt. 2010 23:37

De som har ekte sjarm vet ikke at de har det.

Ergo svarer de nok dessverre heller ikke på profiler som etterlyser sjarm.

Et av livets herlige paradokser

Skjult ID med pseudonym puddelrock on. 13 okt. 2010 23:38

En setning kan tolkes på mange måter, man tenker den i hodet, men det kan plutselig tolkes annerledes utfra hvor personen legger trykket i ordene/setningene... Jeg kan være enig i at på chatten kan man forsåvidt klare og sjarmere, men i "brev"? Der føler jeg det er verre....

Kjemi er også en fin ting, tror jeg skal legge det i profilen min... at vi har kjemi, mon tro om ikke det gjør susen ;)

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 13 okt. 2010 23:42

DA konkluderer jeg med at jeg har både virkelighetssjarm OG nettsjarm ;-D

Må bare ikke være så skravlete for å mer pinpointe sjarmen...hehe...