Alle innlegg Sukkerforum

Good guys vs, Bad guys.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym buddha to. 14 okt. 2010 08:07

Ja nå har de forsket på temaet, og Good guys ser ut til å være vinneren i kampen om damene.

http://www.abcnyheter.no/node/118720

Disse resultatene er konsistente og viser at det finnes en kobling mellom menneskelig altruisme og hvordan man seksuelt blir tiltrukket av andre.

Så hvis damene skal få tenning, så må vi flagge vår Good guy- side.........

:-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 14 okt. 2010 08:11

Jah, dette har jeg sagt LENGE. Pffft!

Skjult ID med pseudonym buddha to. 14 okt. 2010 08:39

JADA @ Dragemor, men det har jo vært vanskelig for oss å tro på dine påstander tidligere.

Men her har du forskningsresultater som støtter dine påstander, så da får vi vel bare bøye oss i støvet :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 14 okt. 2010 08:41

Ja, nå kan dere jo bare ta mitt ord for lov å slutte med alt dette andre tullet. ;-)

Skjult ID med pseudonym Arne to. 14 okt. 2010 08:42

what a load of crock!

;-p

Skjult ID med pseudonym buddha to. 14 okt. 2010 08:43

Hvorfor det @ Arne ?

Skjult ID med pseudonym mann33 to. 14 okt. 2010 11:04

Stikkordet er vel "til slutt". Det vil si når kvinnene er eldre og begynner å tenke på familie og barn, og heller ikke like attraktive utseendemessig (og de vet det selv). Men i store deler av ungdommen og til ofte langt opp i 20-årene eller til og mer litt inn i 30-årene er det bad guys som får flest jenter og mest sex, mens nice guys sees på av veldig mange jenter som kjedelige og usexy gutter som kanskje kan få bli vennene deres, varte dem opp og kjøpe dem ting, men ikke mer. Og noen ganger ikke det en gang. Ganske enkelt fordi de ikke klarer å tenne jentene, ikke skape seksuell tiltrekning og begjær, slik bad boys gjør ved å være litt mystiske, spennende og farlige (bad guys og bad boys, er det samme greia?).

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 14 okt. 2010 11:06

Jeg tror det avhenger veldig av miljø også. Jeg kjenner ingen, og da mener jeg aldri noen sinne, av mine venninner som har datet badboys. Min omgangskrets har ofte bestått av ganske straighte jenter som senere har blitt godt utdannet med både doktorgrader og whatnot. Da vi var yngre var det ingen av oss som kunne regnes som blånne bimboer eller lignende. Flere pene jenter, men altså ikke i den kategorien.

Skjult ID med pseudonym Smartypant to. 14 okt. 2010 13:27

Anser meg self for å være GoodGuy™ i BadGuy™ innpakning. Har funket relativt bra hittill. Oppmerksomhetshorer har aldri tiltalt meg noe særlig, så jeg ser ikke på det som noe stort tap. Om en idiot av en broiler skulle synes jeg er stakkarslig i fylla ute på byen, er jeg ikke et bedre menneske enn at jeg i mitt stille sinn kan tenke "Sucks to be you - jeg tjener mer enn deg, ender opp med en bedre dame enn deg og vinner over deg i livet generelt."

(mann 47 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 13:31 Privat melding

En good guy er gjerne kjedelig og forutsigbar mens en bad guy er uforutsigbar og utfordrende, det er dette jentene tenner på. Nå er det heldigvis mulig å ha disse egenskapene uten å være voldelig og agressiv :)

(mann 42 år fra Telemark) to. 14 okt. 2010 16:09 Privat melding

Det er håp.....

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 16:12

Sveiv: nå viser jo denne studien at det ikke stemmer da.......jenter tenner på gode gutter ..om det er forutsgbarhet eller det motsatte betyr mindre....

Skjult ID med pseudonym Adso to. 14 okt. 2010 16:50

Ok, den studien var lite informativ når det kommer til den debatten som her har utviklet seg. De har bare spurt hva kvinner ser etter i en partner, så har kvinnene krysset av på et spørreskjema! Da er det ganske naturlig at de fleste kvinner velger typiske goodguy trekk. Hva kvinner faktisk velger kan være noe helt annet :P Hvem har vel ikke hørt kvinner klage over at de kunne ønske de falt for snillere og mer rolige typer, men så blir de av en eller annen grunn tiltrukket av litt mer bad boys.

Jeg kan godt si at jeg foretrekker salat fremfor sjokoladekake, men det betyr ikke at jeg kommer til å velge salat fremfor sjokoladekake når jeg får sjansen.

Selv har jeg ikke peiling på om jenter foretrekker snille eller slemme gutter. I min erfaring så finnes det få slemme mennesker, de fleste er gode bare du blir kjent med dem. Så før man dømmer disse "bad boys" så tror jeg man skal tenke seg litt om.

Skjult ID med pseudonym mann33 to. 14 okt. 2010 16:59

@ Grumse

Den studien viser da visst ikke at jenter "tenner på gode gutter"? Den viser bare at de foretrekker mer trygge, snille og pålitelige menn den dagen de er ferdige med å pule rundt og har lyst til å slå seg til ro og stifte familie. Det er ikke det samme. Så konklusjonen for menn må vel være å være en bad boy i ungdommen og inntil de kanskje fyller 30 (siden jentene ofte er litt yngre enn gutta og veldig mange yngre jenter synes det er spennende med litt røffe og "farlige" gutter), for å å roe seg ned og bli et stødig familiefar- og forsørgerpotensiale.

For min del var jeg vel litt "bad boy" i tenårene og hadde ganske draget på damer da. Ikke egentlig drittsekk tror jeg, jeg behandlet også den gangen jenter ganske så pent og beskyttet dem flere ganger mot andre mindre hyggelige gutter, men jeg var nok litt tøff i stilen og også ganske vill av meg. Men allerede i begynnelsen av 20-årene en gang misforsto jeg åpenbart helt og begynte å roe meg ned og få orden på livet mitt - og bli en "nice guy" - og dermed gikk det veldig fort nedover på damefronten veldig lenge. I ettertid er det veldig klart for meg at jeg den gang pluttselig ikke lenger var veldig spennende for de fleste jenter, som var ute etter eventyr og spenning, så i den aldersklassen er det studiet definitivt ikke særlig treffsikkert - som andre her også påpeker. For min del snudde dette faktisk ikke før flere år senere da jeg fant litt tilbake til min tidligere, røffere stil og ble adskillig mindre "snill gutt", uten at det betyr at jeg på noen måte er noe slemmere mot jenter i dag. Jeg er fortsatt gentlemann, noe som stort sett alltid ser ut til å komme som en overraskelse på jentene jeg møter (noe som igjen stadig overrasker meg, for det er da vel helt naturlig å være det?), jeg har aldri vært utro eller slått en jente og jeg behandler kvinner generelt veldig pent. Men jeg er heller ikke redd for å kødde litt med dem, utfordre dem og kanskje også risikere å gjøre dem litt sure i blant. Det ser ut til å funke for meg i hvertfall, og jeg blir i dag stort sett alltid forsøkt sjekket opp av en eller flere jenter når jeg er ute på byen. Særlig av de litt eldre, typisk 28 - 35 kanskje, som kanskje ser etter litt andre typer menn enn de som er 20-25 og fortsatt synes slemme gutter er dødsspennende. Bare synd for meg at jeg fortsatt synes 25-åringene er adskillig lekrere enn de på 35 ;)

(mann 47 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 17:18 Privat melding

@Grumse... Vi vil jo gjerne at det skal være slik, men hva jenter sier de vil ha i et intervju og hva de faktisk gjør er ikke alltid helt det samme.

@JC... bra poeng. Jeg tror at desto penere jenta er, jo mer er hun vant til at alle gutter hun møter står på hodet for å please henne. Hun tiltrekkes da av de som gjør det helt motsatte av de 99% som bare smiler og smisker. Vanlige jenter er ikke vant til denne prinsessebehandlingen og velger kanskje litt mer rasjonelt.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 14 okt. 2010 18:03

Synes Adso har et meget godt poeng her. De har spurt damer om hva de ser etter i en kjæreste, ikke hvem de faktisk er sammen med. Da blir hele undersøkelsen bare en undersøkelse om holdninger, og som kjent er det ofte langt mellom liv og lære.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 18:43

Mann33: Gidder ikke lese hele inlegget ditt, jeg harb lyst til å kommentere noe alikevel.....det er et veldig stort flertall kvinner som ikke akurat "puler rundt"....så hvor du tar det fra skjønner ikke jeg!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 18:47

Mann33 og Sveiv: med mindre forfatteren av artikkelen har feiltolket så er det akurat det undersøkelsen viser.

Sitat:

"Indre kvaliteter teller mest

Resultatene avslører at kvinner velger indre kvaliteter fremfor et tøft ytre. Good guys banker med andre ord bad guys. "

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 14 okt. 2010 19:09

Grumse:
Undersøkelsen forutsetter at man velger partner bevisst, som man kjøper bolig eller bil, men slik er det ikke når man velger partner.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 19:13

Qwerty: jeg skjønner at det er delte meninger, men det er jo nettop at kvinner velger partner bevist denne undersøkelsen sier!

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 14 okt. 2010 19:28

Problemet er at artikkelen foretar en kortslutning mellom vilje, uttrykt i en spørreundersøkelse, og faktisk handling. 99 prosent av den norske befolkningen vet at man ikke bør røyke, at man bør være måteholden med alkohol, at man bør unngå sukker, at man bør spise mer fisk og grønnsaker, at man bør være mer i fysisk aktivitet osv. De fleste av disse vil nok også si at de ønsker å ha en sunn livsstil. Likevel gjør ikke folk dette i praksis. Det er mye mer fristende å ta bilen enn sykkelen til jobb, det er mye mer fristende å velge gulrotkake enn gulrot, det er mye mer fristende å ta seg en pils enn en Farris og så videre.

Mennesker er irrasjonelle.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 19:34

Du påstår altså at damene i undersøkelsen er uærlige.......

Skjult ID med pseudonym Avania to. 14 okt. 2010 19:35

....og det stemmer ikke heller alltid at badguys behandler jenter som søppel, selv om de kanskje utad kan gi inntrykk av at de gjør det.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 14 okt. 2010 19:37

Uærlig til en viss grad, ja, akkurat som røykere er uærlige med seg selv når de sier de skal slutte nedte uke og jeg er uærlig med meg selv når jeg bestemmer meg for å begynne å trene fast 3-4 ganger i uka.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 19:44

Vel...dette er ikke en vanlig spørreundersøkelse i et ukeblad, på tross av dette kan jo selvfølgelig resultatet være feil....Men la meg spørre deg

Hvor stor andel bad guys vs good guys tror du det er?
Jeg tror andelen er ganske liten.....hvorfor er den aller størsteparten av forhold da melloom good guys og damer..må damene ta til takke med de alrighte fordi de er for få bad guys og de fleste er optatt?

Dette er bare en hypotese.....men hvorfor skulle alle damene være ute etter bad guys?
Virker det ikke mest rektig at damer i stor grad vil ha en snill mann?

Skjult ID med pseudonym bemybaby to. 14 okt. 2010 19:49

Litt bad guy er heeelt ok og tiltrekkende ;-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 14 okt. 2010 19:52

Saken er visst at kvinner er ganske hormonstyrt (det er sikkert menn også, men på en annen måte), jevnfør en Schrödingers Katt episode jeg så her forleden, der det kom frem at når kvinner ser etter en mann som kan ta vare på barna, som hun kan stole på over tid etc., vil hun ubevisst se mer etter litt mer 'feminine' og 'snille' menn, mens når de mer grunnleggende lystene står i fokus vris det mer mot de litt villere, mer maskuline (mer 'firkantede' ansiktstrekk), men muligens litt mindre pålitelige 'bad boys'.
Det kom frem at på denne måten kan man si at 'good guys' vinner til slutt, men det kom også frem at i enkelte perioder kan en kvinne som bor sammen med og har fått barn med den søte og trygge mannen, allikevel skjele til de mer maskuline. Skulle gjerne hatt en YouTube-link, for det ligger sikkert der, men husker ikke hva det het på engelsk (originalt altså). Ikke at det er noe fryktelig nytt akkurat, men.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 19:57

Det stemmer nok det Egentlig...men du behøver ikke være bad guy selvom du er maskulin....en "bad guy" er en bad guy uansett.......kan også være feminin.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 14 okt. 2010 20:09

Grumse:
Jeg har ikke grunnlag for å si noe om innholdet, men metoden virker å ha noen hull. Hvordan er for eksempel spørsmålene stilt? Husk, det er nesten umulig å stille et nøytralt spørsmål, og hva man svarer har ofte sammenheng med hva det forventes at man svarer. Slik artikkelen fremstår virker det ikke som det er noen direkte sammenheng her.

Men jeg har altså ingen mening om hvorvidt påstanden i artikkelen stemmer, bare hvorvidt undersøkelsen gir grunnlag for påstanden. Og samtidig kan det jo hende at mitt syn er formet av at jeg er singel og good-guy... :-P

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 14 okt. 2010 20:10

@Grumse:
Ja, det kom vel litt feil ut; det er jo ikke sånn at en maskulint utseende mann må være en 'bad guy', men allikevel; slik jeg ser det for meg, er en 'bad guy' ofte av den mer maskuline typen, typisk manne-mann, typiske mannlige interesser, i tillegg da til en personlighet som er litt avvisende kanskje, eller uavhengig. Tror ikke en 'bad guy' nødvendigvis er *slem* eller voldelig for å si det sånn. Jeg klarer personlig ikke å se for meg en 'bad guy' som har en mer 'rund' og 'feminin' ansiktsform, som går i litt streite klær, etc. Men det er nå mitt bilde oppi mitt hode. ;-)

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 20:16

Synd for oss andre at vi ikke ser sånn ut da.....

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 14 okt. 2010 20:19

Aleccore:
Er du kjendis kan du få bra dame uansett hvordan du ser ut:

http://cdn.epltalk.com/wp-content/uploads/images.mirror.co.uk/i/36/7978C95D85E1D1DFE8757A8DEF8C97.jpg

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 14 okt. 2010 20:34

Fins mange gode eksempler på det...Mick Jagger er kanskje det beste....

Skjult ID med pseudonym marini to. 14 okt. 2010 20:40

Min erfaring, i løpet av 39 år, herav 25 år av dem i tenårene/voksen/moden alder, er at det finnes kvinner som blir tiltrukket av badguys når de er i alderen 13-25 år. Deretter, vil de fleste kvinner, søke etter å etablere sunne forhold til menn, siden de ser etter en mann de kan få barn med. Ungdomsskolen er badguysenes glansalder, på lik linje med at pene småbitchye oversminkede merkebevisste/klesbevisste jenter også har det. Etterhvert daler deres respekt og beundring fra andre proposjonalt med antall år de eldes. Det kommer nok av at ten-åringer er usikre, og alle som fremstår som selvsikre, kan oppleves som noe trygt. Det er jo ingen hemmelighet at attraksjon og popularitet er svært smittsomt. Oppmerksomhet fra andre, gir status, spesielt hvis det viser seg at slike mennesker har draget på det annet kjønn.

Ungdomsskole badguys og bitchy-girls har en ting felles: De utstråler selvsikkerhet, men sannheten er nok i realiteten den motsatte, og er man usikker selv, vil man kanskje oppfatte slike mennesker som kule. Og kule mennesker er attraktivt, og man vil gjerne bli tatt opp i "de kules" selskap. Hvis en "kul" liker meg, er jeg "kul"selv. Dette er enkel ten-åringspsykologi. Patetisk, men sant.

På videregående, skjer det ting, plutselig kan mennesker med integritet og humor bli stemplet som "populære" og "attraktive". Det er bare et tegn på at de aller fleste av oss, gjennomskuer mennesker som prøver å få makt, gjennom å behandle andre mennesker dårlig. Men en ting kommer man aldri fra: de pene er mest attraktive, og dette endrer seg ikke med alderen, selv om de fleste gjennom fornuftig tankegang, legger mindre vekt på utseendet og mer vekt på personlige egenskaper, med ønske om at et forhold skal vare. Men fascinasjonen over de som er BAD, går heldigvis over, for de fleste. Og jeg selv falt alltid for de snille guttene, de som kunne prate med meg, som torde å vise sine følelser, som kunne prate for seg. De hadde alltid selvtillit, og DE var modige i mine øyne, og det trigget meg. Slik er det fremdeles i dag.

Konklusjon: selvtillit, integritet og mot, er attraktive egenskaper både menn og kvinner søker. Voksne mennesker som tiltrekkes av arroganse og det å bli dårlig behandlet, har et alvorlig problem. Og de som aldri vokser fra å ville ha det de ikke kan få, burde gå på selvutviklingskurs, og lære seg ett og annet om seg selv.

(mann 51 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 22:12 Privat melding

good guy eller bad guy , fortfarande dama som väljer .