Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan gjøre det slutt på en skånsom måte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym .Otto to. 14 okt. 2010 11:17

Heisann!
Tenkte dette kunne være rette arenaen å få noen tips. Får låne profilen til en kompis nå til å skrive dette her.
Skal gjøre dette kort. Har vært i et forhold i to og et halvt år nå. Siste året har det egentlig skranglet en god del etter at jeg en gang i fylla var et sted jeg ikke skulle ha vært. Jeg har gitt uttrykk for at jeg vil ha en pause nå/gjøre det slutt. Hvorpå hun har lyst til å fortsette. Som sagt har det gått trått det siste året. Jeg har og for sikkerhetsskyld klart å treffe en annen jente som jeg absolutt har funnet tonen med.
Jeg er så klart fortsatt glad i hun jeg bor sammen med,men gnisten er bare absolutt ikke til stede lenger.
Vi er i slutten av tyve årene/begynnelsen av tredve årene.
Gode tips mottas med takk!

Skjult ID med pseudonym snupp to. 14 okt. 2010 11:59

Er dette noe å lure på da?
Du gjør både henne og deg selv en tjeneste med å gå ut av forholdet.
Slik det er nå så har du, slik jeg forstår det, ikke noe gnist til å gi henne noe kvalitetsforhold videre.

Skjult ID to. 14 okt. 2010 12:19

Å sammenligne et flere år gammelt forhold som skranter fordi du har vært utro med henne med en du nå er forelsket i vil alltid være urettferdig. Alle forelskelser blir også år gamle etter hvert.

Skjult ID med pseudonym Poet to. 14 okt. 2010 12:33

Man velger ikke sine følelser. Følelser har sitt eget liv og kommer og går som de vil, og det er ikke godt å si hva som gjør at de plutselig blusser opp eller fader ut. Så om de store følelsene tar slutt, er det verken din eller hennes feil - det er bare en trist ting som skjer.

Det som er litt artig er at fordi folk ikke takler å gjøre det slutt, så gjør de mye rart som å være utro eller å hisse seg opp og kritisere, for på den måten å lage trøbbel i forholdet sånn at det av den grunn blir slutt. Voks opp og gjør det slutt på en moden måte. Men forbered gjerne den andre parten. "Vi må snakke sammen. Hva med i morgen kl. 16?" Da får den andre parten litt tid til å skjønne hva som er i ferd med å skje.

Skjult ID med pseudonym Myse to. 14 okt. 2010 13:49

Prøv å gjøre det på den måten DU ville blitt dumpet på.... Jeg tror ikke det finnes noen "skånsom" måte å gjøre det slutt på, noen blir såret og lei seg uansett som regel.
Men det er ikke rettferdig ovenfor den andre part å fortsette i et forhold når man allerede har møtt noen andre, da bør man fortest mulig avslutte det forholdet som ikke fungerer.

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 14:01 Privat melding

Gjør det slutt! ikke bare av respekt for deg selv og hun du er sammen med, men også ovenfor hun nye du har møtt. Hadde jeg møtt en i samme situasjon, hadde jeg holdt meg unna. Ikke et godt tegn å begynne en relasjon med å vise sin feighet.
Jeg har aldri forstått hvordan noen kan være i et lunkent forhold over tid. Men det er vel derfor jeg er singel.
Har mulig en utopisk idé av hva et forhold skal være.

Skjult ID to. 14 okt. 2010 14:02

Poet. Selvagt velger man til en viss grad sine følelser! Man må innimellom bare bestemme seg!

Skjult ID med pseudonym Zui to. 14 okt. 2010 14:12

Det er ikke tvil om at det er vanskelig å slå opp med noen, de fleste liker jo ikke å såre andre.
Men det er litt som et stort plaster - riv i ett rykk og kjenn deg bedre etter på. Helt konkret så pleier jeg også å gjerne begynne med "du i må snakke sammen...". Jeg pleier ikke fortelle at jeg kanskje har begynt å få følelser for en annen, men legge meg helt flat og beklage at følelsene er forsvunnet og så alltid si noe om at jeg vet at den andre kommer til å finne en som er rett for seg en som er bedre en meg osb.
Jeg unngår også å si "bare en pause" om jeg faktisk ønsker å gjøre det slutt. Da "bare pause" betyr at jeg må gjøre hele greie på nytt på et senere tidspunkt....
...men uansett hvordan du gjør det er det kjip - men det er jo også eneste måten dere begge kan komme videre på så lykke til!

Skjult ID med pseudonym petita to. 14 okt. 2010 16:59

"Jeg har og for sikkerhetsskyld klart å treffe en annen jente som jeg absolutt har funnet tonen med."
For sikkerhets skyld ???? Jeg blir stadig overrasket av menneskers idioti, er ikke rart forholdet skranter om du for sikkerhets skyld treffer en annen.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 14 okt. 2010 17:10

@ petita

Det er dessverre mange menn i et nøtteskall og det er mer enn nok av de her inne også
når en sjekker profiler. Jeg velger å kalle de balleløse menn....

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 14 okt. 2010 17:15

Mulig jeg tar feil i dette tilfelle, men jeg leste "for sikkerhets skyld" som å bety "til alt overmål" eller "som om ikke det var nok", hvilket er måten jeg selv ofte bruker uttrykket "for sikkerhets skyld".

(mann 45 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 17:41 Privat melding

@lady
Det er vanvittig mange damer som gjør det samme bare går inn den ene døra og flytter rett inn til nestemann.
Jeg har ikke statistikk å bevise det men nå er det slik at damer har lettere for å finne seg noen en det menn har så med den sannsynligheten vil jeg vel tro at det er flere kvinner en menn som hopper rett inn i noe nytt.

Skjult ID med pseudonym stjerna to. 14 okt. 2010 17:55

Gjør det på en ordentlig måte..... jeg ble "dumpa" etter 12 måneder pr. telefon ....(!). uten noen forklaring.... tok meg lang tid å komme over sjokket! ;-) Vet enda ikke helt hva som skjedde. skjønner jo at han da avslørte feige egenskaper som jeg aldri kunne levd med.... men allikevel.! Så: Sett deg ned med vedkommende og ta en skikkelig prat!

Skjult ID med pseudonym Lady to. 14 okt. 2010 18:06

@ wolfie7

Jeg stiller meg ikke i køen sammen med damer som trenger reserver i bakhånd når jeg har dumpet mine menn:) Det eneste det er nok av er menn... kvalitet er et annet tema:)

Skjult ID med pseudonym .Otto to. 14 okt. 2010 19:52

For sikkerhets skyld menes som nevnt her at som om det ikke er nok.

Skjult ID to. 14 okt. 2010 21:16

Du har bestemt deg for å gjøre det slutt med samboeren din. All annen informasjon er unødvendig til syvende og sist. Det er du som kjenner henne best, og du som vet hvordan du på en god måte kan få henne til å beholde sin selvtillit og likevel forlate henne. Vit hva du vil. Det er ikke kriminelt å ikke elske noen lenger. Men å pynte på sannheten og ikke fortelle det som ER sannheten burde vært forbudt. Ikke unngå sannheten men vær mild og tydelig.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo to. 14 okt. 2010 21:18

Sett deg i sofaen, skru av TV'en og avklar situasjonen. Det er både i respekt for hun samt for din egen samvittighet, uavhengig om det trengs eller ikke. 2,5 år må bety noe....