Alle innlegg Sukkerforum

Noen som har vært på sukkerfest...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 14 okt. 2010 16:58

er det noen som har vært på sukkerfest? å hvordan oplevde du det?jeg vil men vet ikke om jeg tørr..

(mann 45 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 17:42 Privat melding

Er bra er som å gå ut på byen bare at her er flesteparten single. Bra musikk og alle er i kjempehumør.

Skjult ID to. 14 okt. 2010 17:55

enig med wolfie.
Ingen grunn til bekymring. Bare å reise på fest :)
(og jeg har selvsagt allerede meldt meg på.....)

Skjult ID med pseudonym Vimsevims to. 14 okt. 2010 19:20

Mørke lokaler med høy musikk. Akkurat det jeg ikke liker hvis jeg skal bli kjent med folk. Jeg verken så eller hørte folk. Er det det som kalles blind date? :P

(mann 45 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 19:26 Privat melding

Det var da plenty av opplyste områder og stille områder. Må jo være noen mørke kroker og var jo noen som snek seg bort dit rimelig tidlig på kvelden.
Billetten er allerede sikret.

Skjult ID med pseudonym strandboms to. 14 okt. 2010 20:11

Beklager, jeg har aldri vært der ;-)

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 to. 14 okt. 2010 20:15

Jeg tror de burde har store, selvlysende skilt som peker mot: "Soria Moria - stille område", for det virker som det er en del som ikke kommer seg ut av Cosmopolite-delen (og som vil det). Jeg var en av dem forrige gang. *flau*

Skjult ID med pseudonym McDuck81 to. 14 okt. 2010 20:51

er det noen i fra hamar området som skal på festen?

Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 14 okt. 2010 20:56

Hmm jeg bor ikke i oslo, om jeg bestemmer meg for å dra så vil det koste meg mange tusen, lurte bare om det var verd pengene likksom.. jeg forventer ikke at jeg skal finne livspartneren min eller no bare nysjerri på hvordan det er..

Skjult ID med pseudonym kit to. 14 okt. 2010 22:27

skeptisk, om det er verdt pengene? Det er vel en bra bytur, som du sier er du ikke garantert å finne noen der. Så, det er avhengig av budsjettet ditt. Jeg pleier ikke å dra på festene, det ender som regel med at jeg prater med de jeg kjenner fra før...

(mann 45 år fra Oslo) to. 14 okt. 2010 22:34 Privat melding

Det kommer helt an på deg selv. hvis du er en grå mus som står i et hjørne kan det bli kjedelig men du vil bli pratet til. Er du en sosial person så vil du få det bra og da vil det være opp til deg selv om det er verdt det.
Kan jo kombineres med juleshopping i oslo da.

Skjult ID med pseudonym Fresh fr. 15 okt. 2010 14:35

Er du i nærheten av å være fresh, altså ikke milevis fra, så er det disse festene det beste man kan dra på hvis man er interessert i single av det annet kjønn. Gleder meg til hver gang!

Skjult ID fr. 15 okt. 2010 15:18

Ikke alle blir pratet til, nei.Mange føler seg litt bortkommen på fester generelt, og sånn sett skiller ikke sukkerfester seg ut. Selv har jeg vært på en fest og følte meg litt som på utstilling uten å egentlig prate med noen. Men at det er mørkt og høy musikk stemmer ikke. Det er ca 50/50 med dansesteder og roligere steder å sitte og prate. Alderen varierer, men mange eldre så ut til å føle seg litt bortkommen, og om du er svært ung vil du nok se på mange som gamle mennesker. Fra 33-45 år skulle vel en sånn fest passe bra og med unntak oppover og nedover. En fest er ikke alltid hva man selv gjør den til. Folk er forskjellig, men det er verdt et forsøk. Mange hyggelige folk.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 15 okt. 2010 16:06 Privat melding

TS:

Det er som å gå ut på byen (som wolfie sier): høy partyfaktor, høy musikk, drikking, sjekking, dansing, you name it.
Og om du tør å gå? Dersom du er sosial og utadvendt skal du ikke ha noen problem å komme i kontakt med folk. Er du sjenert og ikke helt tør det med å prate til fremmede mennesker, kan du fort føle deg ensom og bortkommen.
Min erfaring: Jeg var på en sånn fest i februar. Ei av medlemmene her ordnet til vorspiel, hvor vi kunne møtes før selve festen. Jeg gikk dit, og ble kjent med folk, både kvinner og menn. Det var disse jeg pratet med resten av kvelden/ natta + noen flere etter litt mer innabords.
Så, det går vel kanskje an å finne et sted og møtes før festen. Vi er jo alle i samme båt...

Skjult ID med pseudonym wolfie fr. 15 okt. 2010 16:12

Normalt voerspill på oscar braathen som ligger litt nedenfor. Men vi ble vel ikke mer en ca 10 forrige gang derav mest menn. Men vi hadde det veldig hyggelig å tror nok at de som var der kommer på voerspill hvis de skal på festen. Men et lite tips til damene la venninna gå alene eller bli hjemme. Man kjører ikke vingman på en sånn tilstelning da blir hun bare sur og grinete.

Skjult ID med pseudonym skeptisk fr. 15 okt. 2010 21:09

jeg er ikke noe gråmus sånn, men jeg tørr aldri snakke med gutter når jeg er ute det er bare for jeg er som regel veldig skeptisk, spørr for jeg vil ikke stå dar å ''henge'' jeg kjenner heller ingen i oslo

jeg pleier aldri gå på fest ,eller dra på byen alene det cer jeg på som desperat..
nei vet ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym strandboms fr. 15 okt. 2010 21:11

Pleier det ikke å være lettere for damer å se bortkommen ut da? Kommer alltid en eller annen tulling bort for å prate (les: Få seg lett ONS) ;-)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 15 okt. 2010 22:44

For meg fungerer det bedre med en bytur sammen med en kompis eller 2. Mye lettere å bli kjent med nye folk da enn masse som kjenner meg fra forumet. Men, nå har jeg jo endret profilnavnet, og det må jo ha kommet masse nye folk. Jeg må vel prøve en ny sukkerfest snart.

(mann 49 år fra Troms) lø. 16 okt. 2010 06:20 Privat melding

Jeg har vært på sukkerfest en gang. Det var moro.
Jeg tror jeg skal ta meg en tur neste gang også.