Alle innlegg Sukkerforum

Personlighetstype

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym draupne ti. 15 jan. 2008 22:47

Det hadde vært artig å lese hva slags personlighetstyper folk har i forhold til kjente personlighetsindikatorer så som f.eks Briggs Meyer (Jung). Kan f.eks ta testen her: http://www.personalitypage.com/home.html
- finnes flere andre og selvfølgelig bøker man kan lese. F.eks Keirsys "Please understand me" som man finner på Amazon.com

Jeg er en ENFP og det hevdes at jeg bør finne en INFJ eller en INTJ, så hvor finner jeg dere?

(mann 40 år fra Oslo) ti. 15 jan. 2008 23:27 Privat melding

jeg er ENTP;)

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 15 jan. 2008 23:39

Dette er meg:
(og stemmer skremmende bra...) :)

Your Score: ENFP - The Champion

You scored 54% I to E, 26% N to S, 14% F to T, and 73% J to P!

Your type is known as the Champion type, which is part of the larger group called idealists. Nothing occurs that does not have some deep and ethical significance in your eyes. You see life as an exciting drama. You are very charismatic, yet tend to be too harsh on yourself for not being as genuine as you think you should be. 3% of the population shares your type.
As a romantic partner, you need to talk about what is going on in your life. You are a strong supporter for your partner's efforts to grow and change and be happy. You need to feel that same support from your partner. Expressive, optimistic, and curious, you are eager to enjoy new experiences with your partner, whom you wish to be your confidant and soul mate, as well as play mate. You are uncomfortable sharing negative emotion, though, and tend to withdraw from confrontation and process your feelings privately. You feel most loved when your partner appreciates your creativity, accepts your uniqueness, and sees you as the compassionate person you are. You need to hear your partner tell you how much you mean to them and would love if they did thoughtful spontaneous things to demonstrate it.
Your group summary: idealists (NF)
Your type summary: ENFP

Skjult ID med pseudonym draupne ti. 15 jan. 2008 23:54

Det var som tusan Kandolor!..

Skjult ID med pseudonym draupne on. 16 jan. 2008 00:00

Interessant det her!

Skjult ID med pseudonym draupne on. 16 jan. 2008 00:08

Kanskje det vil være en overvekt av oss ektraverte på et sted som dette? Kanskje det er fler mer introverte som f.eks skriver under pseudonym?

Skjult ID med pseudonym Kandolor on. 16 jan. 2008 00:16

Hehe, ja, det er interessant! :)
& ja,vil tro det er flere ekstroverte som skriver uten pseudonym enn introverte.(kvinne 56 år fra Østfold) on. 16 jan. 2008 00:22 Privat melding

Jeg er ENTJ. Men jeg forstår ikke at du skal finne en J hvis du selv er P. Den siste bokstaven har med hvordan du lever livet ditt, planlagt (J) eller ved å ta det som dukker opp etterhvert (P). Forskjellen er stor! Mens J sitter hjemme og hygger seg med å lese guide bøker og planlegger en ferie lang tid i forveien, tar P ferien på "sparket" ved å avgjøre hvilke muligheter som frister når han har ankommet reisemålet. Sitat fra en P venn "jeg fatter ikke at du kan sitte å lese om reisemålet så lang tid i forveien. Det er jo som om du har "brukt opp" ferien før du kommer dit". J `er oppfatter P `er som ansvarsløse og som om de lever etter innfallsmetoden, P `er oppfatter J `er som firkantede og lite fleksible. Det er derimot kjent at andre personligheter kan utfylle hverandre, f.eks ifb. teambygging.

PS: Må legge til at det ene er ikke bedre enn det andre, og P `er er eksempelvis ikke minder ansvarlige fordi de tar ting mer på sparket. De møter opp når de skal osv. Og J `er kan ta ting på sparket, når de må. Men når de har muligheten til å velge.....

(mann 40 år fra Oslo) on. 16 jan. 2008 00:34 Privat melding

Det hele er jo at man har tilbøyelighet til atferd, ikke dermed sagt at man ALLTID er sånn:)

Skjult ID med pseudonym draupne on. 16 jan. 2008 00:39

Jeg vet ikke jeg Perle, jeg bare leser hva de sier om "ideelle matcher". Men gudene vet hva som er best.. Jeg tror kanskje at det er intuisjon-følelse NF eller NT (intuisjon - tenkning) tendensen som gjør at de mener disse passer bedre sammen. De kan dele interessen for det abstrakte, ideer, etc. men kan kanskje utfylle hverandre sosialt og praktisk ved å være litt motsatte på de andre feltene.. Den ekstraverte baner litt vei sosialt, den planleggende holder litt mer styring på ting, og kan kanskje lede litt. Selv er jeg lite ledende overfor andre, f.eks.

Jeg som fleksibel type, P, har problemer med å lage for mye avtaler i livet, men må på jobben. J-ene har avtaleboka si breddfull og får ikke panikk! Jeg blir beklemt av for stram detaljering av dagene og ukene. Klart det kan bli konflikter mellom disse to typene hvis man forlanger at ens egen preferanse skal være den gjeldende.. -Men må jo ha noe å kjate litt om også :-)

(mann 49 år fra Oslo) on. 16 jan. 2008 00:48 Privat melding

jeg er en MILF ler

(kvinne 56 år fra Østfold) on. 16 jan. 2008 00:49 Privat melding

@Draupne. Som om det "å kjate om" pleier å bli noe problem :)))

Skjult ID med pseudonym draupne on. 16 jan. 2008 00:53

Kanskje noe av det som står her besvarer litt det du skriver Perle? http://personalitypage.com/partners.html

De har forøvrig noen flotte navn på disse typene: chandler77 hører med til "The Visionaries", Kandolor og jeg til "The Inspirers" og Perles til "The Executives". Finnes flere benevninger på de samme forresten, men alle er positive, dvs det finnes ikke negative personlighetstyper i blant disse, uansett. Det er jo litt fint.

Skjult ID med pseudonym draupne on. 16 jan. 2008 01:01

MILF = Man I'd Look For?

(mann 49 år fra Oslo) on. 16 jan. 2008 02:34 Privat melding

sånn omtrennt..ler

(kvinne 56 år fra Østfold) on. 16 jan. 2008 06:13 Privat melding

Og jeg kom på hvorfor de du nevnte øverst er gode partnere for deg. Selv om de har andre egenskaper, har de det til felles at de har N som første funksjon.

(mann 42 år fra Oslo) on. 16 jan. 2008 14:10 Privat melding

Jeg er INFJ, og jeg skriver aldri med pseudonym. Så da er jeg i det minste et av unntakene som bekrefter "regelen" :)

Dette var testen jeg tok: http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

Skjult ID med pseudonym allure on. 16 jan. 2008 23:42

Jeg fikk ENFP - The Inspirer

# slightly expressed extravert
# slightly expressed intuitive personality
# moderately expressed feeling personality
# slightly expressed perceiving personality

Helt midt på treet med andre ord...

Skjult ID med pseudonym draupne to. 17 jan. 2008 00:05

Nei tror ikke det er "midt på treet". Det finnes statistikk over hvor mange det finnes av de ulike typene. Jeg har tall fra en privat leverandør som ikke lengre er i det norske markedet, og tror det er omkring 4-5% med den profilen der. Kandolor viser jo at det ere ca 3% fra den testen hun hadde teksten fra. Jeg tror ikke uten videre man kan si at det er "mainstream". Det er 16 typer, så var det jevnt fordelt skulle det ligge omkring 6% på hver. Vi kan nok finne ut hvilken som er vanligst.

Jeg synes det er interessant å se litt på det som finnes av litteratur om emnet. Det finnes f.eks analyser av romanfigurer, kjente personer og forfattere. Hvilke typer man er i "slekt" med kan være interessant å vite.

F.eks tror jeg INFJ er nokså nær det man tror Mahatma Gandhi hadde. Jeg håper det finnes slike analyser for litt mer moderne helter også. Men f.eks Rochester i Charlotte Bronte sin bok (og nylig vist i serie påTV) "Jane Eyre" er en ENTJ. Så du den serien Perle?

Selv har jeg likt mange av Robin Williams sine filmer der det typisk har vært Idealist-type (NF) roller. Dead Poets Society, Will Hunting (som nok har sterke NT-trekk), The Fisher king, Patch Adams, osv . Kandolor, hva slags forhold har du til noen av disse filmene? Har du f.eks noen eksempler på noen andre som jeg da kanskje kan komme til å like?..

Skjult ID med pseudonym Kandolor to. 17 jan. 2008 11:05

@ Draupne:

kort svar: maskina mi er ikke helt i water. Er så kjipt hvis jeg har skrevet langt og alt forsvinner, hehe. :)
Hmm...jeg liker også Robin Williams sine filmer. Men de er ofte så hjerteskjærende at jeg kan ikke se de mange ganger ;)
Tips til andre i samme bane...hmm, si dét. Sånn i farta:
Amélie
breaking the waves
Chihiro og heksene
You and me and everyone we know
Matrix
Pan's labyrinth

:) Vel, vet ikke om alle disse stemmer helt, men gode, det er de!

(mann 34 år fra Oslo) to. 17 jan. 2008 21:21 Privat melding

Jeg har lest om disse personlighetstypene tidligere, og jeg ender alltid opp på INTJ.

Står en liten beskrivelse her:
http://keirsey.com/handler.aspx?s=keirsey&f=fourtemps&tab=5&c=mastermind

They are rather rare, comprising no more than, say, one percent of the population.

Ganske artig å lese om sin egen personlighet. Står mye som stemmer, men ikke nødvendigvis alt.

(mann 51 år fra Oslo) to. 17 jan. 2008 21:59 Privat melding

ENTP, i følge krølle sin link
* moderately expressed extravert
* moderately expressed intuitive personality
* slightly expressed thinking personality
* moderately expressed perceiving personality

(mann 52 år fra Oslo) fr. 18 jan. 2008 00:09 Privat melding

ENTP , Inventor

Jeg bør altså finne en INFJ eller INTJ. Det er vel ganske sannsynlig at det er visse mennesketyper som liker disse analysene og hiver seg på denne tråden.

Og hvis det skulle være av interesse er jeg vanligvis anonym her inne.

Skjult ID med pseudonym draupne lø. 19 jan. 2008 15:20

Takk for filmtips Kandolor! Jeg likte også godt Amelié og kjærlighetsstoryen i Matrix. De andre har jeg ikke sett, flere ser interessante ut når man sjekker dem litt opp. Har hatt lang tids "fimpause".

Er det noen her som har sett "En vakker historie" den gikk tidlig på 90 tallet og gjorde veldig inntrykk på meg i hvertfall.

Interssant å se at såpass mange er NT NF typer. De andre oppgir kanskje ikke resultatene sine her? Eller så vil en slik tråd kanskje interessere de av oss som er slike typer litt mer.

Jeg skriver også desidert mest under pseudonym her. På en test fikk jeg INFP i stedet for ENFP. Jeg er usikker på om jeg er mer I enn E, jeg lever nok nokså tilbaketrukket og henter energi alene (mer som en I), men er åpen som en E.

Er en NF som beunderer NT mennesker som Richard Feynman, Edison, Nicola Tesla, oppfinnere og kreative. Men man må vel lære seg å like den man er..

Skjult ID med pseudonym tigerdyr lø. 19 jan. 2008 22:16

INTP her. Noen INTP-jenter her? Sikkert ikke - de fleste profiler starter med 'jeg er en veldig sosial/utadvent jente ...' <neste>

Skjult ID med pseudonym TUPPEN sø. 20 jan. 2008 00:29

Jeg er ISFP....

Skjult ID med pseudonym TUPPEN sø. 20 jan. 2008 00:32

og trenger en ESFJ eller ENFJ.... Visstnok!

Var litt for kjapp isted.... ;-)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 20 jan. 2008 03:03 Privat melding

INTJ her - og skeptisk til denne typen klassifiserigar. Ein skepsis som sikkert er typisk for INTJ-ar.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 20 jan. 2008 08:25

ENFJ

Skjult ID med pseudonym Løvinne sø. 20 jan. 2008 09:03

Med litt toleranse, respekt og romslighet er det da vel ikke så nøye hvilke bokstaver man kan sette på sin personlighet?
Klart, det er jo morsomt å finne ut litt om seg selv, men man kan fort se seg litt blind på de inndelingene i denne testen. Dessuten er det viktig å huske at dette er bare en av mange tester man kan ta, og alle testene deler inn personligheten på forskjellige måter.

Draupne skriver: "Klart det kan bli konflikter mellom disse to typene hvis man forlanger at ens egen preferanse skal være den gjeldende.. "
I et forhold kan da vel ikke jeg (eller han) forlange at min/hans preferanse skal være den gjeldende? Hva slags forhold blir det?
"Nei, hør nå her, hvis du ikke kan gjøre ting på min måte, så vil jeg ikke ha deg!"
Da er man jo dømt til å være alene, mener nå jeg...

(kvinne 51 år fra Oslo) sø. 20 jan. 2008 11:19 Privat melding


ENFP

(kvinne 39 år fra Oslo) sø. 20 jan. 2008 12:04 Privat melding

Jeg ble ESFP og kom i samme kategori som merelyn monroe og elvis presley :D haha, er ikke like god til å synge...

Skjult ID med pseudonym bås-fjås sø. 20 jan. 2008 14:11


EMEF - En Med Evne til Fleksibilitet

Ønsker å møte DMSE
- Den Med Samme Evne

Skjult ID med pseudonym ESTP sø. 20 jan. 2008 21:34

Hei,
har tatt testen 2 ganger, men det er lenge siden. Jeg ble en ESTP, noen som kan si hva jeg - i følge MBTI (Meyer Briggs Type Indicator) bør se etter hos andre / hvordan jeg blir oppfattet? (har svaret liggende et sted, men det virker som om det er en del her inne som har greie på dette... :-)

Skjult ID med pseudonym draupne sø. 20 jan. 2008 21:53

En side sier dette:
"Although two well-developed individuals of any type can enjoy a healthy relationship, ESTP's natural partner is the ISFJ, or the ISTJ. ESTP's dominant function of Extraverted Sensing is best matched with a personality type that is dominated by Introverted Sensing."

Kommer fra denne siden: http://www.personalitypage.com/ESTP_rel.html

Passer dette med erfaringene dine?

Skjult ID med pseudonym Vaske sø. 20 jan. 2008 22:25

Jeg ble ENTP.... På forslag om yrker som passet var første yrkesgruppe som var nevnt "Dictator"...

Skjult ID med pseudonym MANNEN sø. 20 jan. 2008 23:57

Jeg visste at Zitelle ville få NF før hun tok testen :-)

Skjult ID med pseudonym draupne ma. 21 jan. 2008 00:09

Extraverted Intuitive Feeling Perceiving (ENFP) Strength of the preferences % 11, 38, 62, 11

You are:

*slightly expressed extravert
*moderately expressed intuitive personality
*distinctively expressed feeling personality
*slightly expressed perceiving personality

Nytt for meg at "feeling" kommer klarest fram. Undrer litt hva det betyr, men føles ikke urimelig for å si det slik. :-) Virker som en del forfattere har en slik type, mulig de er gjennomgående noe mer introverte.

Mulig de som skriver mer seriøst her på en måte har en større preferanse for å skrive enn gjennomsnittsbefolkningen? - At det derfor er såpass mange som er NF typer.

Skjult ID med pseudonym Kaj68 ma. 21 jan. 2008 00:45

Veldig interessant, jeg ble også ENFP, og synes det stemmer utrolig bra.... kan tenke meg at en P vil trenge en J for å holde en viss orden på opplegget i teamwork, men i et forhold.....tror jeg kanskje det kan bli et problem.... P'en vil føle seg innestengt sannsynligvis.... eksen min er en J, planlegger alt, men hun vet ikke hvor hun har alt. Jeg er P, planlegger ingenting og det ser ikke alltid ryddig ut hos meg, men jeg vet eksakt hvor jeg har hver eneste tegnestift.....uansett hvor mye kaos det ser ut som.... :o)

General: ENFPs are both "idea"-people and "people"-people, who see everyone and everything as part of an often bizarre cosmic whole. They want to both help (at least, their own definition of "help") and be liked and admired by other people, on bo th an individual and a humanitarian level. They are interested in new ideas on principle, but ultimately discard most of them for one reason or another.

Social/Personal Relationships: ENFPs have a great deal of zany charm, which can ingratiate them to the more stodgy types in spite of their unconventionality. They are outgoing, fun, and genuinely like people. As SOs/mates they are warm, affectionate (l ots of PDA), and disconcertingly spontaneous. However, attention span in relationships can be short; ENFPs are easily intrigued and distracted by new friends and acquaintances, forgetting about the older ones for long stretches at a time. Less mature ENFPs may need to feel they are the center of attention all the time, to reassure them that everyone thinks they're a wonderful and fascinating person.

ENFPs often have strong, if unconvential, convictions on various issues related to their Cosmic View. They usually try to use their social skills and contacts to persuade people gently of the rightness of these views; his sometimes results in their negle cting their nearest and dearest while flitting around trying to save the world.
Work Environment: ENFPs are pleasant, easygoing, and usually fun to work with. They come up with great ideas, and are a major asset in brainstorming sessions. Followthrough tends to be a problem, however; they tend to get bored quickly, especially if a newer, more interesting project comes along. They also tend to be procrastinators, both about meeting hard deadlines and about performing any small, uninteresting tasks that they've been assigned. ENFPs are at their most useful when working in a group w ith a J or two to take up the slack.

ENFPs hate burea

Skjult ID med pseudonym draupne ti. 22 jan. 2008 20:46

Artig Kaj. Jeg har hele tiden likt dine innlegg og analyser samt humor. Liker også godt kandolor sine innlegg og fascineres av kunnskapsnivået på film og musikk. Liker også den varmen overfor andre mennesker.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2008 21:13 Privat melding

Mitt testresultat:ENTP, men ganske nærme ENFP også.

Percentages of Results: E/I S/N T/F J/P


70/30 33/67 51/49 41/59

Tror jeg skal ta testen på denne siden også for å se om jeg får samme resultat- http://www.advisorteam.org
Skjult ID med pseudonym Kaj68 ti. 22 jan. 2008 21:58

draupne - les denne beskrivelsen da:

ENFPs have what some call a "silly switch." They can be intellectual, serious, all business for a while, but whenever they get the chance, they flip that switch and become CAPTAIN WILDCHILD, the scourge of the swimming pool, ticklers par excellence. Som etimes they may even appear intoxicated when the "switch" is flipped.

-Her kjenner jeg meg igjen - "silly switch" - hehehe...men jeg opplever det slik, kan være veeeeldig seriøs i takene, og så er det som om man bare kan skru på en bryter og bli helt, ja silly....og da kommer det bare tull og tøv og alle slags ablegøyer ut... det er som om man bruker det for å løse opp...

Friends are what life is about to ENFPs, moreso even than the other NFs. They hold up their end of the relationship, sometimes being victimized by less caring individuals. ENFPs are energized by being around people. Some have real difficulty being alone , especially on a regular basis.

One ENFP colleague, a social worker, had such tremendous interpersonal skills that she put her interviewers at ease during her own job interview. She had the ability to make strangers feel like old friends.

-Dette er noe jeg også har merket ofte, og det er gøy når andre kan være totalt avslappede, man vil liksom se dem slik de er, ønsker å få frem gløden i dem, se dem le.....fint å se liv :o).... mennesker er på en måte som blomster, som roser....jeg liker å se dem bli trygge og åpne seg.....og da har de alt mulig rart på hjertet, som de ønsker å fortelle om! :o)

Ingen kan vel klassifiseres og puttes i en boks, men jeg tror en slik analyse kan si noe om trender i ens personlighet. Jeg kom over denne personlighetsmodellen i fjor, i forbindelse med mine studier av bevissthet, og studerte den da. Jeg likte den fordi den passet med bevissthetsmodellen jeg selv hadde utviklet, som i sin tur er basert på et bredt datagrunnlag. Bare man bruker og forstår det rett, tror jeg det kan være til hjelp.

Skjult ID med pseudonym draupne ti. 22 jan. 2008 22:21

Ja, "silly switch" kjenner jeg igjen. Den kan komme på også i seriøse møter, over alt.. Men klarer fint å være alene og foretrekker det av og til.

Er du statistiker eller jobber du med personlighetsutvikling profesjonelt Kaj?

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 22 jan. 2008 22:34

Jeg tror forsåvidt også at Jay Kay i Jamiroquai er en ENFP ;)
Blir aldri lei av å se på dansinga hans (ei heller musikken)!

http://www.youtube.com/watch?v=oCGWLLztnDc&feature=PlayList&p=382DBF5A4CD38114&index=26

Skjult ID med pseudonym draupne ti. 22 jan. 2008 22:39

Sant å si finner jeg også Jamiroquai interessant.. - Ser ut som det er filmet baklengs..

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2008 22:52 Privat melding

Nok en ENFP melder seg på her..
Ser ut som vi er godt representert her på forumet. I hvertfall vet vi å kreve oppmerksomhet:)

For de som virkelig ønsker å lese mer om personlighetstypologi vil jeg anbefale Fasett-mennesket av Paul Moxnes, eller den lille blå til Deril Sharp med tittelen Personlighetstyper.

Skjult ID med pseudonym Kandolor ti. 22 jan. 2008 22:54

Vælkømmin, frende ;)

*noterer meg boktipsene* Takk! :)

(mann 49 år fra Østfold) ti. 22 jan. 2008 23:44 Privat melding

draupne: nei, jeg jobber ikke med dette profesjonelt.....det er et privat studium......basert på teknisk analyse av mønstre fra mange forskjellige sammenhenger. Tanken er at vår oppfatning av virkeligheten preges av de fundamentale mekanismer og sammenhenger i strukturen av vår bevissthet, og ved å gå bak informasjonen vi produserer ut i verden, og se på metainformasjonen, dvs. informasjonen om informasjonen, så kan man si noe om strukturen til vår bevissthet. Eller man kan få bekreftet en modell, om man har det, og det var det jeg startet med, mer eller mindre. Et slags livsprosjekt, kan man godt si...... det er kanskje ikke et typisk ENFP-prosjekt da det krever en del analytisk tenkning.......tror det er nysgjerrigheten som driver meg.

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 23 jan. 2008 00:05 Privat melding

Hm, tittet på profilen din kaj68.
Artig å se at du beskriver deg selv omtrent som hvordan jeg oppfatter meg selv og allikevel har vi en match under 70 :)

Nå er jo jeg klok nok til å forstå at det er nok med en som meg under et tak, men dog. Syns det var litt artig

Skjult ID med pseudonym passasjer fr. 21 mai 2010 23:10

Er selv INTJ. Har tatt en slik test med noen års mellomrom og får alltid samme resultat. Beskrivelsen er skremmende presis.

Jeg har satt meg inn i teorien bak og kan mer eller mindre klassifisere de fleste jeg møter, og det er vanvittig nyttig! Det er blitt lettere og jobbe og kommunisere med folk på den måten.

Det er ikke mange INTJ og INFJ her i verden. Og ser du etter INTJ jenter må du virkelig lete.

S/N blir forøvrig regnet som den store kjærlighetsvariabelen.

Skjult ID med pseudonym Haraball fr. 21 mai 2010 23:34

Ble jaggu ISFJ.
Kom ikke som en stor overaskelse men tror mer jeg er blanding av ISFJ og INFJ med mest vekt på ISFJ

Skjult ID med pseudonym petita lø. 22 mai 2010 00:18

måtte ta den jeg også.
INFJ her :)

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 22 mai 2010 00:26

ISFJ her =)

Skjult ID lø. 22 mai 2010 00:27

hæ - må jeg legge inn visakortnummer for å ta testen... ??

Skjult ID med pseudonym hmm lø. 22 mai 2010 00:34

isfj her....

Skjult ID med pseudonym petita lø. 22 mai 2010 00:36

neida gå her:
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 22 mai 2010 01:56

Tok testen for ca ett år tilbake.
ESTP :-)

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 22 mai 2010 11:48

ENFJ her.....

(mann 33 år fra Oslo) lø. 22 mai 2010 16:13 Privat melding

ENTJ
Extraverted Intuitive Thinking Judging

You are:
moderately expressed extravert
distinctively expressed intuitive personality
slightly expressed thinking personality
slightly expressed judging personality

men tenker nok litt mer en slighly

Skjult ID med pseudonym sweet ti. 25 mai 2010 21:07

ESFJ

(mann 49 år fra Østfold) ti. 25 mai 2010 21:08 Privat melding

FILF

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 25 mai 2010 21:20

Finnes MILF?

Skjult ID med pseudonym petita ti. 25 mai 2010 21:24

det er visstnok meg

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 ti. 25 mai 2010 21:43

Litt usikker. Jeg tok testen forrige gang denne tråden var oppe, og da fikk jeg ISFJ. Men jeg tok den på nytt nå, og forandret på noen svar fordi forrige gang jeg tok den svarte jeg litt mer i stil med hvordan jeg HAR vært.
Og nå fikk jeg INTJ. Så... kanskje jeg har forandret meg litt?

Skjult ID med pseudonym Pjotr ti. 25 mai 2010 21:55

Jeg behøver visstnok ei jente som er ENFJ eller ESFJ. Noen som melder seg? Sweet?

Skjult ID med pseudonym sweet ti. 25 mai 2010 21:56

@BruceW

Vurderer å anbefale deg til ei venninne som bor i Oslo, siden jeg synes det er i "provinsen"

(mann 29 år fra Oslo) on. 26 mai 2010 18:56 Privat melding

Sist jeg sjekket var jeg INTP.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 26 mai 2010 19:05

NICE

Skjult ID med pseudonym Corinna on. 26 mai 2010 19:41

Ble en ISFJ:)