Alle innlegg Sukkerforum

Blir skeptisk til hele greia jeg =P

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DingDing fr. 15 okt. 2010 00:49

Er det flere som reagerer på at folk skryter seg veldig opp i skyene? Spekulerer i om det er mange som er arbeidsledige her inne egentlig. Selv så vil jeg si at jeg lever et aktivliv, men ved siden av jobb og alt det andre så har jeg ikke sjans til å være så aktiv som hva en del her inne er. De trener på treningstudio 3-4 ganger i uken, danser 2 ganger i uken, fjelltur 2 ganger i uken, ute med venner på cafè 1-3 ganger i uken også videre, blir så overrasket over det. Min uke har bare 7 dager (6 dager, hviler på den siste =)...

Og så blir jeg så misunnelig på alle dere som reiser, ved siden av alt det ovenfor hvordan får dere tid til å reise da? Og ikke minst råd? NAV

Virker kanskje bitter her, men er egentlig ikke det. Bare kjeder meg, og følte for å skrive noe...

Skjult ID med pseudonym Awesome fr. 15 okt. 2010 01:09

Det er kjempelett, det er bare å lyve, så kan du gjøre hva som helst. I går var jeg i Himalaya og skled på regnbuer og dagen før det red jeg på en enhjørning på månen! (naken selvfølgelig)

Hah, suckers!

Skjult ID med pseudonym gutt82 fr. 15 okt. 2010 01:21

Er vel ingen problem det!! Og det er heller ikke snakk om å lyve.

Her snakker vi om prioriteringer. Er ikke vanskelig å ha et aktiv liv selv om man er i full jobb etc.. Mange er sikkert også studenter slik at de har en enda større frihet.

Jeg selv har i alle år vært i fast jobb, trent 3-4 dager i uken, 3-4 utenlandsturer i året, sosial på hverdagene etter arbeidstid og fest i helgene. Nå er jeg student og gjør akkurat det samme, men tjener mindre så de dyre turene blir det nok ikke like mange av, men er man kreativ nok så kan man fint få til noen storby feirer uten at det trenger å koste så sykt mye eller en charter reise. Så jeg skjønner ikke helt hva som er så uvanlig eller vanskelig med de tingene du skriver om:)

Skjult ID med pseudonym sucka fr. 15 okt. 2010 01:39

"i alle år vært i fast jobb, trent 3-4 dager i uken, 3-4 utenlandsturer i året, sosial på hverdagene etter arbeidstid og fest i helgene. Nå er jeg student"

Bestem deg da. Hvor gammel er du? Hvis du har vært i jobb i 5 år, er ikke det "i alle år". Og hvis du både jobber og trener 3-4 dager i uken, kan du ikke studere noe særlig seriøst?

Skjult ID med pseudonym Awesome fr. 15 okt. 2010 01:45

Det du snakker om gutt82, er ikke spesielt vanskelig, men jeg kan se at det begynner å bli mye hvis en skal danse 2 ganger i uken og dra på fjelltur 2 ganger i uken i tillegg.

Men her prøvde jeg å dra diskusjonen i en fjollete retning.

Skjult ID med pseudonym gutt82 fr. 15 okt. 2010 01:55

Jeg er 28. Har jobbet i alle år etter videregående, men har valgt å studere nå. (har en deltidsjobb ved siden av studiene) Nå studerer jeg heltid som jeg skrev men har jo uansett tid til å trene aktiv og reise eller hva man skulle finne på. Og jeg kan vell ikke si at jeg er alene om det. Nå vet jeg ikke hva slags liv dere har men dette er ganske normalt for meg og de jeg kjenner. Man er på skolen og studerer/leser fra 8-4 man -fre og har fint tid til å gjøre andre ting etterpå. Og det er noe man fint kan greie selv om man er i en fast jobb mener jeg.

Hvorfor skulle jeg lyve om sånt!

Jeg mener vel bare at det er ikke noe unormalt med å trene flere dager i uken, ta en cafe besøk eller to og være ute i naturen. Men så klart det kommer jo helt an på om vi snakker om unge, single, ikke single, gifte, barn, ikke barn etc..

Jeg snakker for meg selv som er singel og når jeg har vært i et forhold.

Åja, jeg er en seriøst student. Får ikke topp karakterer men godt over middels!

Skjult ID med pseudonym gutt82 fr. 15 okt. 2010 02:02

ja Awesome! Er ikke vanskelig som du sier og ja, du drar det nok i en veldig "fjollete" retning..hehe

Skjult ID med pseudonym gutt82 fr. 15 okt. 2010 02:12

Det er vel ingen poeng med å lyve!! Enten så er du en aktiv person som får tid til alt man sier man gjør eller så er man det ikke. Uansett så finner man det fort ut om en person lyver om trening, reiser etc når man blir bedre kjent.

Personer som lyver her inne er tapere i mine øyne og som har rimelig dårlig selvbilde!

Skjult ID med pseudonym Whatevva fr. 15 okt. 2010 10:25

Poenget er vel kanskje at for oss (og regner med det er flere enn meg) så varer studiedagen/arbeidsdagen til lengre enn klokken fire slik Gutt82 skirver....

Jeg går sjelden ut døren fra jobb før i seks-syv tiden, ofte senere enn det og da er det mer begrenset hva man får tid til av andre aktiviteter på en å samme dag. Men noen må jo bidra til BNP også....

Skjult ID med pseudonym hvasadu fr. 15 okt. 2010 11:38

haha
"Personer som lyver her inne er tapere i mine øyne og som har rimelig dårlig selvbilde!"

De er vel mer redd for å være uttilstrekkelig, og har en ønske om å vekke interesse... så den synes jeg var i hardeste laget. Trenger ikke å være tapere eller ha dårlig selvbilde for det, er bare litt desperat etter enn skikkelig mann ;) med press på skikkelig, damer jakter "trofé-menn " de også...
Og dessuten så er det en kjensgjerning at de fleste beskriver seg slik de ønsker å være, fremfor å beskrive seg slik de virkelig er... Men hva vet vel jeg =P

(mann 45 år fra Oslo) fr. 15 okt. 2010 12:11 Privat melding

Er mange jenter med 100 jern i ilden og er alltid en kabal å få til en date med de.
Forøvrig kan en godt jobbe fulltid, studere, trene og div alt etter hvor effektiv man er.
Hvor mange møter sitter man ikke i som er viss vas og kunne vært sendt på en 5 linjers email.
Noen har jo til og med lov til å trene i arbeidstiden så da var det jo fikset.
Så det er fullt mulig å få til.
En annen ting er at endel lyver da man finner samme jenta på andre steder og da fremstår hun ikke som så aktiv. så er vel litt av sukkerkulturen at man må se så aktiv ut på profilen. Men at det er mange som er hyperaktive her inne er nok en sannhet.

(kvinne 39 år fra Østfold) fr. 15 okt. 2010 13:14 Privat melding

Jeg ser heller ikke helt problemet med å rekke alt dette..... Det kommer jo an på prioriteringer og valg man har tatt og tar. Men tror mange faller inn vante mønstre, og klarer ikke helt å se mulighetene i eget liv :)

Jeg syns ikke det er overvettig viktig å vaske, rydde og holde på så mye med husarbeid i hverdagen. Så jeg bruker lite tid til det. Derimot så trener jeg HVER DAG... ja du leste rett ;) jeg trener 1-2 timer hver dag. Jeg har også valgt en jobb der jeg jobber 8-16, og ikke behøver å regne med noe overtid. Jeg er da utdannet førskolelærer, men om jeg hadde jobbet som det, så hadde jeg måttet regne med en del ettermiddager med jobb. Nå får jeg litt mindre betalt, men mer fritid.

Da jeg har en veldig sosial jobb, så er jeg ikke så mye med venner og familie midt i uka. MEn da bruker jeg helgene til det. Og jeg kan både rekke en tur i skogen (3-4 timer) på en lørdag, hjem å dusje, og så besøke venner et par timer, og da i tillegg til det igjen rekke å g ut på kvelden. Om en står opp og kommer raskt i gang på morgenen, så har døgnet faktisk endel timer :)

Men det handler jo om prioriteringer :) Og interesser.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 15 okt. 2010 13:29

Enig med flere av de andre her, ikke vanskelig å leve et aktivt liv hvis du gidder.

Jeg jobber 40-45 timer i uka, trener 3-5 dager i uka etter jobb (eller en sjelden gang før), danser faktisk 2-4 dager i uka da jeg er aktiv i Oslos salsamiljø, reiser utenlands 4-5 ganger i året (men kanskje halvparten av jobbene er jobbrelaterte, hvor jeg legger inn litt fritid før eller etter) og er ute på byen eller på fest minst en gang i uka. Men fjellturene blir det bare 2-3 av i året, og kaféturer bryr jeg meg ikke så mye om medmindre det er med en jente, så de begrenser seg til kanskje en eller to i måneden. Synes egentlig ikke det er så vanskelig, det handler bare om å prioritere ting du har lyst til å gjøre framfor å sitte forand datamaskinen eller tv-skjermen hele kvelden. Og jeg har alltid nesten masse tid til overs til å slappe av, møte folk, lese, lage gode middager eller gjøre husarbeid på dagtid i helgene, selv om hverdagene stor sett er fylt opp.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 15 okt. 2010 16:27

Jeg ser at det kanskje er mulig å få det til å gå opp, men hvordan i all verden skal man da få tid tilen kjæreste?

Har for øvrig vært borti flere damer som sier de bare eeelsker det ene og det andre, men når jeg har truffet dem må de innrømme at det er noe de sjelden gjør.

(kvinne 39 år fra Østfold) fr. 15 okt. 2010 16:38 Privat melding

@qwerty

Det er vel det som blir problemet etterhvert. At en bruker så mye tid på alle høbbyer og venner, at det ikke er plass til noen kjæreste. Er vel kanskje derfor endel er her inne. Det blir vel litt sånn, at når en er singel, så må en ha noe å fylle tiden med. Og da blir det hobbyer, reiser og venner. For det kan jo faktisk være litt ensomt å være singel om en ikke driver med noe. Men så, etter noen år som singel, så har friheten og det å kunne bruke tiden som en vil, kanksje gjort det sånn at det faktisk kan være vanskelig å prioritere en eventuell kjæreste. Da blir det sånn at, for å velge å være sammen med ei jente i stedet for å gjøre andre morsomme ting, krever at jenta/ gutten er helt spesiell sjarmerende, med glimt i øyet og som dem har en kjemi til.

Jeg må jo ærlig innrømme, at om jeg skal få meg en ny kjæreste, så må jeg jo også gi vedkommende en mulighet, jeg må altså gi ham av min tid. Da kan det hende jeg ikke får trena den ene dagen i uka jeg skal treffe ham. Eller at jeg ikke får gått på den venninnekvelden den lørdagen.

Så igjen, det er snakk om prioriteringer tror jeg :)

Nå skal jeg forresten trene ;) hehehe....

Skjult ID med pseudonym mannigata fr. 15 okt. 2010 17:39

Hvis jeg hadde en kjæreste som bare ville møte meg en gang i uka tror jeg forholdet hadde blitt kortvarig gitt...
Just saying...

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 15 okt. 2010 17:41

Mulig jeg er naiv og jomfruelig her, men jeg ville da faktisk trodd at noe av poenget med et langvarig forhold var å *utvikle* noe sammen, jeg...

Skjult ID med pseudonym stramt fr. 15 okt. 2010 18:00

Er ikkje det meste her inne berre tøys og tull da? Og dei få para som har funne kvarandre her har nok hatt lykketreff og må fortelle det til resta av verda i ei av riksavisene slik at fleire kan bli lurt til å tru at dette er tingen. Må nok få av oss skylappane både ein og ein kvar og sjå at her skrøner folk over ein låg sko på ca samme nivå som ute på byen eit kvarter før serveringa stenger. Ellers er livet berre lækkert! :)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 15 okt. 2010 18:04

Stramt:
Det er nok litt andre intensjoner enn ved stengetid på byen, i hvert fall for en del av oss. Men, klart, jeg er blitt mer kritisk til hvem jeg tar kontakt med etter hvert.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 15 okt. 2010 20:01 Privat melding

wolfie7 summerer dette bra synes jeg.

Det går nesten inflasjon i hvor travelt alle skal ha det nå til dags.

Verdensomseiling på nyåret, flytting til sommeren, frivillig gatefeier i Sierra Leone til høsten. Og oppi alt dette studeres på heltid og trenes 5 ganger i uka, vin og kjeks på lørdag, skog og mark på søndag. "Sånn går nå dagan".

Ja, man kan spørre seg hvordan det blir tid til en kjæreste?

Jeg for min del har som regel 2 ettermiddager helt ledig i uka (tro det eller ei!), og har ikke noe problem med å erkjenne det ;)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 15 okt. 2010 20:09 Privat melding

Jeg kryper opp av senga omtrent 20 minutter for sent hver dag. Springer gjennom dusjen. Satser på at jeg for en gang skyld er i stand til å få på meg to like sokker... Drar på jobb... jobber.... kommer hjem.... lager mat (eller bestiller mat) spiser sitter og jobber litt mer - har messenger, sukker og andre nettsider oppe samtidig som jeg jobber - ser litt nedlastede tv-serier.... og så hender det jeg går en tur rundt i byen.... Hender av og til jeg er sammen med venner - og i kveld skal jeg ut en liten tur og drikke ei øl.... Joda..... Det er fart i livet....