Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Lei fr. 15 okt. 2010 18:48

Aaaarrrggghhh!! Jeg er så lei av alle jenter som ikke gidder å svare!! Skjer jo aldri noe her inne! Jeg mener selv jeg skriver hyggelige meldinger, men av kanskje 20 jeg har skrevet til så er det i beste fall èn eller to som svarer. WTF??!!! Jeg nekter å tro at jeg er så teit/stygg eller dum, har aldri fått tilbakemeldinger på irl ihvertfall. Skjerp dere jenter og skriv, skriv til meg til krampa tar dere :-)
Ikke for å være negativ, men jeg blir så UFATTELIG frustrert når jeg har brukt mye tid på dette tullet og så virker det bare som waste of time. Sånn, der fikk jeg det ut, nå føles det mye bedre :-)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 18:52

Hvis det ikke skjer noe her inne kan du dra ut på byen i mellomtiden.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 15 okt. 2010 18:53

Keep your chin up. Det trenger bare være den ene som skriver tilbake. Men jeg ser hvor du kommer fra, altså, men det hjelper så lite å la seg trekke ned.

Skjult ID med pseudonym katta fr. 15 okt. 2010 18:54

Tror jeg nesten må skrive det samme om dere gutter :))) Så da er det like ille med begge kjønn, ellers så er det noe galt med oss to :P:P:P:P

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 15 okt. 2010 18:54

Pust dypt og tell til ti...

Tar du vilkårlig kontakt eller er det faktisk jenter du kunne tenke deg å treffe? Legger du noe i det du skriver eller er det bare en standardmelding du sender? Avslører du for mye i meldingene? Fremstår du for desperat? Gir du henne noe å svare på?

Det å skrive en førstemelding er i ferd med å bli en kunst. Jeg skal ikke påstå at jeg er en virtous i denne kunsten, akkurat, men man lærer så lenge man lever.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 15 okt. 2010 19:03

Helt brukbar førstemelding for kvinner: "Hei. Jeg likte profilen din."

Helt brukbar førstemedig for menn: "Hei du. :-) Da jeg leste profilen din og så at du nevnte [et eller annet], følte jeg at jeg måtte skrive til deg. Jeg har nemlig også [et eller annet]. Hvor lenge har du [et eller annet]? I tillegg må jeg si bildene dine er veldig fine; du tar deg bra ut. Er det en profesjonell fotograf som har tatt [det fine bildet]? Eller er du flink til å fotografere selv? :-) Det ser ut til at vi har [noe annet] til felles også. Så jeg kunne godt tenke meg å bli kjent med deg."

Det vil si, mannemeldingen over ville vel være for dårlig, da.

;-)

Skjult ID med pseudonym Lei fr. 15 okt. 2010 19:04

qwerty:
Jeg tar ikke vilkålig kontakt, kun de med høy match og en interessant eller kreativ profitekst. Jeg mener selv jeg legger noe i det jeg skriver. Leser alltid profilteksten nøye først og tar utgangspunkt i den. Stiller spørsmål, lager en morsom kommentar og prøver å gi henne noe å svare på.
Det er nok som du sier, en kunst å skrive førstemelding. Har prøvd å variere også, men det ser dårlig ut. Får bare prøve å holde motet oppe, kanskje jeg er for utålmodig :-)

Skjult ID med pseudonym sinnamann fr. 15 okt. 2010 19:12

Dette stedet er totalt idiotisk. Masse mislykka damer som vasser i menn her inne og er arrogante. Men noen unntak finnes. Det er faktisk noen flotte kvinner som har tatt kontakt med meg selv. Merkelig at man er bra nok for dem, men ikke for de middelmådige. Gidder knapt å skrive mail om ikke jeg får hjerter eller førstemail. Det er meningsløst. Selv om jeg ofte får svar fører det ingen vei etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Lei fr. 15 okt. 2010 19:20

qwerty:
Jeg tar ikke vilkålig kontakt, kun de med høy match og en interessant eller kreativ profitekst. Jeg mener selv jeg legger noe i det jeg skriver. Leser alltid profilteksten nøye først og tar utgangspunkt i den. Stiller spørsmål, lager en morsom kommentar og prøver å gi henne noe å svare på.
Det er nok som du sier, en kunst å skrive førstemelding. Har prøvd å variere også, men det ser dårlig ut. Får bare prøve å holde motet oppe, kanskje jeg er for utålmodig :-)

Skjult ID fr. 15 okt. 2010 19:20

@lei
beklager å måtte si dette...men uten bra profilbilde så kan du ha så bra profiltekst og skrive så bra meldinger du bare kan. Det hjelper ikke. Slik er det desverre på sukker :(

Men gi ikke opp, prøv forskjellige profilbilder slik at du ser hvem som fungerer best (eller enda bedre...få noen venninner til å plukke ut det beste bildet av deg) og send gjerne en ny melding til samme dama noen uker senere. Mange grunner til at de ikke svarer. Selv så har jeg mange ganger fått svar ved andre gangs henvendelse....

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 15 okt. 2010 19:37

Hva skriver du egentlig når du tar kontakt for andre gang?

Skjult ID med pseudonym Smartypant fr. 15 okt. 2010 20:19

Selv får jeg bra med respons, men jeg begynner å bli mektig lei idiotiske tråder som denne - er ingen av de andre sutretrådene bra nok for deg? Tror du hele verden snurrer rundt med den fraværende ryggraden din som akse?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 20:27

Vanlig sutring på forum er vel ikke så produktivt.
Selv ville jeg tatt en solotur ut på byen, men halsen er ikke god idag.

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 15 okt. 2010 20:35

Hva mener Dere med: Tar kontakt for andre gang?

Hvorfor gjør Dere det?
Er det mange som gjør det på denne måten?

Nei, litt stolthet bør man jo for pokker meg ha, og det kunne ikke falt meg inn i mine villeste drømmer, å kontaktet en dame for andre gang.
Hvis de ikke svarer, eller hvis de svarer at de har noe annet på gang, eller whatever, så er det hvertfall ikke min tur å ta kontakt neste gang.
Hvis de er blitt plutselig interessert på et annet tidspunkt ,så vet de hvordan De skal få tak i meg igjen.

Jeg er en mann, og ikke en tiggende bikkje........

Skjult ID fr. 15 okt. 2010 20:38

@qwerty
Ren kopi av den første meldingen. Det har også etterhvert blitt dater ut av noen de som jeg forsøkte å sende en melding nr 2 til. De som ikke svarer andre gangen heller blokkerer jeg. Da er det tydelig at de ikke er interesserte.

Så jeg synes det er helt håpløst å lese om flere her på forumet som "reklamerer" for at får man ikke svar, så kan man bare gi opp. Det stemmer ikke :)

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 20:50

@ buddha

Det er ikke noe som er så yndig som menn som tigger om oppmerksomhet:) Skal vi leke?:)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 15 okt. 2010 20:53 Privat melding

TS: Jeg tenker du burde bygge selvtilliten din basert på responsen her.... :) Er egne plasser på Gaustad for sukkerbrukere som har knekt sammen. De av oss som ikke har helt klart å stå i mot presset.... De har sånne stilige trøyer der med knyting på ryggen der.......

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 okt. 2010 21:00 Privat melding

@ Lady

Kom igjen sugar, så skal du få.....

Men forvent deg ikke en krypende siklende bikkje, for da blir du nok skuffet ;-)

Skjult ID med pseudonym stramt fr. 15 okt. 2010 21:15

@buddha
heilmaks! Slik skal det vare!!! :)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 21:20

@X-Reveur, hvor stor prosentandel på Gaustad er sukkerbrukere?
Kanskje Sukker burde vurdere å arrangere noe på Gaustad også?
Så blir det kort vei i tilfelle for stort press...

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 okt. 2010 21:20 Privat melding

Ja ikke sant @ stramt

Vi er nok litt mer hardbarka vi som er oppvokst her oppe på Nordvestlandet, og vet hvor viktig det er med ryggrad ;-)

Skjult ID med pseudonym sinnamann fr. 15 okt. 2010 21:22

@smartypant. Hadde responsen din vært så jævlig god hadde du ikke vært her på forumet. Responsen min er ikke elendig den heller skal snart på date og gjorde det passivt slutt med en "veninne". Men jeg er lei av at selv buruglene her inne får mer respons enn selv ganske flott menn. Balansen blir totalt skjev. Skal et forhold fungere må det være en viss likevekt. Burugla får aldri et lykkelig liv med en kjekkas som hun kansje treffer her inne, han vil lete etter noe bedre. Men hun kan få et lykkelig liv med en mindre attraktiv mann som vil elske henne for den hun er. Alle søker det beste de kan få og fortjener det også. men her på sukker driver menn og pøser ut mail til damer som egentlig er langt unnet deres nivå. Det ødelegger hele nettstedet. Har vært på noen dater ( ja pult også, ikke derfor jeg er sinna:) og den ene gangen var det utrolig bra kjemi, men plutselig fikk hun kalde føtter. Ikke så forbanna rart når 50 andre kjekkaser jaktet på henne. Det værste er at jeg er i ferd med å bli like kynisk selv, har ikke tro på å møte noen og driver derfor med dobbeltspill selv.

Skjult ID med pseudonym MM fr. 15 okt. 2010 21:28

@sinnamann

Er bare litt nysgjerrig: hva/hvordan er ei burugle?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 21:33

Jeg synes det er mer praktisk å lete etter damer som faktisk eksisterer...

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 21:36

@Lady
Hvor mange slike har du egentlig hjemme?
Hunder, antar jeg?

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 21:37

@ buddha

Jeg har nok av det hjemme:)

Jeg liker menn med ryggrad og jeg vet av erfaring at det er noen flotte menn der:)

Skjult ID med pseudonym sinnamann fr. 15 okt. 2010 21:42

To typer burugle. "Ekte burugle" De som ikke er særlig attraktive. Sorry sånn er verden også for menn.

Men de har et alternativ "Fordekt burugle" Fake seg selv med alt for mye sminke, bare ansiktsbilde og å vise kløfta. De som gjør det får massevis av respons og de får så mye sex de vil, men ingen kjekkas-kjæreste. Han rømmer dagen derpå! De leter derimot videre etter en som ikke er drittsekk, problemet er at de heller må finne noen i sin egen divisjon.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 okt. 2010 21:43 Privat melding

Ok, @ Lady, Du får gjøre deg klar for en mann med ryggrad.

Btw: Døren er åpen, du kan bare gå rett inn.....

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 21:44

@ aleccore

Jeg kan ikke med min beste vilje si at alle menn er like oppegående:)

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 21:46

@ buddha

Jeg skal bare finne et passende antrekk..... og ja jeg vet hva du liker:)

Skjult ID med pseudonym stramt fr. 15 okt. 2010 21:49

For å si det med ei gammal kone her i frå bøgda sine ord når ei av bøgdas litt finare småfrøkner skrøyt av hvor flink mannen hennar var i huset og kor fin ei stilling han hadde i det offentlege:" Nei, takke meg til! Gje meg ein mann som kan fortelje meg kor skapet skal stå, og er mann nok til å sette det dit om eg ikkje er einig!" Inga samanlikning forøvrig!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 okt. 2010 21:52 Privat melding

@ Lady

:-))

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 21:53

@ buddha

Vi har jo våre hemmeligheter:)) Går det bra med den sorte....+++?:)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 okt. 2010 22:00 Privat melding

Den er helt knall @ Lady, men nå må vi ikke avsløre for mye i denne tråden, for det er usømmelig......

Dette er jo tross alt en sutretråd, og det bør vi respektere ;-)

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 22:14

Du skal ikke lure du skal handlevetu:)

(mann 48 år fra Troms) fr. 15 okt. 2010 22:18 Privat melding

@Dragefrukt: Enig, den ene rette er bedre enn 100 feil...

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 22:23

@ buddha

Usømmelig og sutrete? Nei slike negative tanker hører ikke hjemme i mitt liv:)
Du får ta deg en titt i mitt spesielle billedgalleri :))))

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 15 okt. 2010 22:34 Privat melding

@ Modesty

Stående applaus til deg :-))

@ Lady

Jeg nøyer meg ikke med å se på bilder.... Døra er åpen, har jeg sagt........

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 15 okt. 2010 22:51

@ buddha

Jeg kommer med en gang:)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 23:07

Apropos underklasse, regner du deg selv i den underklassen eller ikke?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 23:38

Nei, har ingen planer om personangrep mm.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 15 okt. 2010 23:39

Skjer kjempemye her inne :)

Skjult ID med pseudonym mannigata fr. 15 okt. 2010 23:43

Vi venter på deg vettu ;-)

Skjult ID med pseudonym katte fr. 15 okt. 2010 23:46

Nei, skjer vel pr def lite her inne.
Jeg er her inne ikveld bare pga halsen.

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 15 okt. 2010 23:52

Ta deg en konjakk for halsen@ katte..... Det er visst det beste som ikke hjelper ;-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) lø. 16 okt. 2010 00:18 Privat melding

Neid @ Linn, konjakken hjelper ikke i det hele tatt, men det blir bare morsommere å være syk :-)

Jæger er visst det som hjelper nest best @ HDV ;-)

Skjult ID med pseudonym stramt lø. 16 okt. 2010 01:00

Lei kan ein bli, men det er vel berre min eigen feil, ettersom om alle dei eg prøvar og kontakte ( og detteskjønar eg berre eg ser bildet av dei :)) er "way out of my league". Snakk om dumstut. Skål! :)

Skjult ID med pseudonym katte lø. 16 okt. 2010 08:29

@Oktober
Hvordan ser profilbildet ditt ut, da?

Skjult ID lø. 16 okt. 2010 11:02

@oktober
så lei jeg er slike folk som deg som klager på slike diskusjoner....
Hva med å bare la vær å lese disse trådene de hvis du synes dette er så ille?

Du er nok pent nødt til å innse at det kommer stadig nye brukere på dette stedet og da vil alltid dette emnet komme opp igjen......

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 16 okt. 2010 11:15

@Oktober:
Takk for tips (*hvordan skriver man ironi? Joda, jeg vet: i-r-o-n-i*), men husk at dersom alle blir/er så originale som deg, så skiller ikke du deg ut.

Og apropo å ikke sende førstemeldinger: Some play hard to get. I play hard to want.

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 16 okt. 2010 11:23

@oktober. Jeg regner med at du har en jobb eller studier med økonomi/markedsføring virker slik på teksten...Regner med at bildet ditt på en eller annet viser penger eller sosial vellykkethet. Da betyr det lite om du er liten og halvstøgg. Finnes nok av golddiggers som vil utnytte deg.

Skjult ID med pseudonym Arne lø. 16 okt. 2010 13:19

Dette temat burde bli lagt i en FAQ, eller FBA (frequently bitched about). Får du ikke svar, kom å les tidligere bitching....

(mann 45 år fra Oslo) lø. 16 okt. 2010 13:26 Privat melding

@ katte
Tequila dreper djevelskapet som lager vond hals.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 16 okt. 2010 16:29

TS

Det er da bedre at folk ikke svarer i det hele tatt enn at de kaster bort tiden din? Jeg opplevde nettopp at en jente jeg har skrevet litt fram og tilbake med her inne var inne på profilen min og ganske enkelt satte meg som uinteressant, uten noen videre forklaring eller "lykke til videre". Det ene øyeblikket så jeg tilfeldigvis at hun var den siste besøkende inne på min profil, og jeg tenkte at hun sikkert hadde tenkt til å svare på den siste meldingen jeg sendte henne for et par dager siden, i det neste øyeblikket var hun borte og det kom opp en melding om at "brukerprofilen ble ikke funnet" når jeg forsøkte å klikke meg inn på hennes. Så hun har ganske enkelt blokkert meg, eller kanskje til og med deaktivert profilen sin. For å være ærlig hadde jeg foretrukket at hun ikke hadde svart den første meldingen min i det hele tatt, så hadde jeg sluppet å kaste bort tid og energi på de 8-10 andre meldingene jeg sendte til henne etterpå og som hun alle svarte på - med unntak av den siste.

Intet svar er også et svar, og etter min mening mye bedre enn å kaste bort tiden til den andre parten hvis du likevel ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym rosenpool lø. 16 okt. 2010 17:25

Har vært her siden høsten 2007 og er enno like singel som jeg var da . Hatt noen dater , men ikke noe som ga full klaff:(. No er jeg lei hele sukker og gidder ikke bruke mere tid og energi på nettdating . Men en ting jeg tenker ikke negativt for en dag må vel den spesielle jenta å dukke opp for meg .

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 16 okt. 2010 17:25

Tja, jeg har ingen problemer med å møte jenter, så føler meg absolutt ikke uønsket. Har forøvrig bare vært ute på markedet igjen i 2-3 uker nå. Men å kaste bort tiden på folk som til slutt bare slutter å svare, blokkerer meg eller deaktiverer profilen sin sånn uten videre er jeg ikke så innmari glad i.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 16 okt. 2010 17:43

HDV:
Skulle jeg gjort det ville levra ganske raskt begynt å slite...

(mann 45 år fra Oslo) lø. 16 okt. 2010 18:09 Privat melding

Sukkerplingfest hadde vært noe.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 16 okt. 2010 19:29

Jeg tror det er ganske så mange av oss her inne som fort skjønner at det å være på en nettdatingside ikke nødvendigvis fører til en økt selvtillitt i forhold til sin egen attraktivitet ;p
Menn som får lite respons, eller respons fra feil type kvinner, kvinner som får mer respons... men fra feil type menn, eller feil type respons (feks. direkte eller fordekte sextilbud).
Man opplever kommunikasjon som bare opphører, en han eller en hun som bare deaktiverer profilen eller blokkerer en midt i en bli kjent fase...

For de heldige er nettdating en dans på roser, der rosene og tornene er jevn fordelt: man opplever både at det funker av og til, og at man får seg en rett i fleisen av og til ;-p
De får så pass ofte den responsen de ønsker (selv om det ønskelige utfallet fortsatt uteblir), så de fortsetter å prøve.

Jeg er ikke helt sikker på om vi gjennomsnitskvinner lar oss bli blendet av oppmerksomheten her inne, og begynner å tro at vi er mer attraktive enn det vi faktisk er. Det faller på sin egen urimlighet... vi kvinner må være passe tjukke i hue om vi gang på gang prøver å få til et forhold med vellykkede kjekkaser som hver gang kun ønsker å få oss til sengs...
De fleste av oss har jo greitfungerende sosiale antenner som gir oss en pekepinn om hva mannen egentlig er ute etter. Vi lærer ganske enkelt etterhvert og på den brutale måten om hvor på denne idiotiske attraktivitetsstigen vi befinner oss, selv om vi stadig opplever at det finnes unntak.

Men selv om jeg er en gjennomsnitskvinne, så har jeg mine mer personlig preferanser som går på hva slags type menneske jeg er på leit etter, og der er det ikke så lett for meg å finne en god match. Derfor er veldig mange av de som tar kontakt med meg uaktuelle fordi jeg ikke klarer å finne det jeg er på leit etter verken ut i fra profilteksten han har skrevet, eller meldingen han sender meg.
Og erfaringen min med nettkontakt har fortalt meg at dersom verken profilteksten eller meldingen han sender trigger meg positivt, så er det heller ingen vits for meg å prøve å skape en dialog.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 16 okt. 2010 21:18

JCvandamme:

Jenter/kvinner får veldig mange flere tilbud om tilfeldig sex enn det gutter/menn får i snitt. Derfor har de også mulighet til å ha mange flere sexpartnere enn menn... dersom de er åpne for det og har lyst til det. Tror jeg?

Ellers så er vi kanskje ivirge nok vi også, når vi treffer på noen som vi umiddelbart får lyst på... jeg vet ikke...

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 16 okt. 2010 21:46

jeg er ikke uenig i den, JCvandamme, jeg tror de fleste av oss jenter/kvinner er medskyldige når vi har frivillig sex ;-)
Og jeg kan godt se for meg at vi i snitt kan komme til å ha flere sexpartnere enn menn... fordi tilbud og etterspørsel er så ujevnt fordelt.

Men det er likevel godt mulig at det er forskjellig forventning mellom kjønnene... i forhold til hva som skal skje i etterkant av sexen?

...men dette er jo ikke helt temaet som TS startet med, da :-)

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 16 okt. 2010 22:56

@jon 1234 helt riktig det. Men min erfaring er at det er noen få menn som stikker av med det aller meste av sexen, På de andre blir det lite å dele. Kvinner flest vasser i tilbud om sex og vil de ha det velger de selvsagt de mest attraktive.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 16 okt. 2010 22:57

Jeg velger aldri de mest attraktive. Ærlig talt, har da noe selvinnsikt.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 16 okt. 2010 23:00

Nei, du vet vel det, HDV, at selv fugly kjerringer vasser i kåte mannfolk med pikken på knæra.

(mann 45 år fra Akershus) sø. 17 okt. 2010 01:07 Privat melding

Neida så skriver
"- du sikter for høyt (ikke faen! - jeg er veldig klar over mitt eget nivå)
- du skriver for dårlige meldinger (ikke faen - jeg er skrivefør, og jeg klarer å skrive gode førstemeldinger)
- du er bitter!!!! (ikke faen, jeg er en glad gutt, men det må da være lov å lufte problemstillingen, spesielt siden et "

1. Jeg sikter var jag vill. For høyt? Hur ska dom veta det? Ingen här känner mig speciellt väl, även om jag har träffat några IRL i helt andra sammanhang. Dom har ju för fan inte en aning. Och jag trodde poängen med sidan var just att bekanta sig litet. Det fungerade så förr i alla fall. Men inte nu. Och jag tror jag vet varför (se nedan)

2. En dame som nobbar en karl för att han skriver för dåligt kommer att antingen förbli singel, bli lurad eller både och. Jag själv har viss dyslexi och har man inte insikt om den typen av problem så har man nog inte insikt om speciellt mycket annat heller. Alltså, jag missar inte något i så fall.

3. Bitter? Tja jag vet inte. Jag för ett leverne som skulle vara i det närmaste omöjligt om jag inte var singel. Och jag trivs bra med det. Annars skulle jag nog gjort något seriöst åt saken dom senaste 2 åren men det har jag inte gjort. Istället har jag varit på en jävla massa bra toppturer, åkt skidor och massa annat. Och inte fått en enda utskällning heller. Men! Nu är det sen oktober-november och plötsligt finns det lite tid för dating. Där verkade sukker.no vara en bra idé. Det har fungerat förut. Men inte nu alltså.

Läst idag (på aftonbaldet.se) att datingsidor är på väg ut. Förvånar mig inte. Det verkar gå lättare på annat håll.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 17 okt. 2010 01:15

Klubba? Som i kjærlighet?

Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte bare sutrer. Det medfører jo iallfall ikke positiv oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 17 okt. 2010 01:50

Nettdating er en dans på nevroser - så enkelt er det!