Alle innlegg Sukkerforum

info om seg sjøl

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym stramt lø. 16 okt. 2010 00:46

Korfor skrive noko om seg sjøl på profilen sin når det alltids vert noko som er feil? Trynet blir no feil likevel, men det er vel det einaste me har :) Og det er vel trynefaktoren som spela størst rolle her, eller....? Skulle vel hatt utsjånad som Brad Pitt og Mor Theresa sitt hjartelag, men det bli vel ikkje slik for dei fleiste av oss. Men så er det vel ikkje så mange som Jennifer Aniston eller Angelina Jolie av andre sorten, heller då.....Kanskje? :):) Ikkje meininga at det her skulle vare surt oppgulp om nokon tok det slik, berre ei generell betraktning. Med eit par konjakker og litt pils under vesten er det ikkje råd å vare sur :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 16 okt. 2010 00:48

Er det feil? Eller er det riktig i forhold til deg selv? Jeg skulle ønske folk bare kunne være ærlige mot seg selv fremfor å strebe etter å oppnå andres gunst hele tiden. Jada, greit nok, tips til forbedringer kan vi alle få. Men man kommer vel til et punkt der man er fornøyd? Omtrent som når man skriver en jobbsøknad. Men likevel klager folk. Kanskje det er alle som peker på feil hele tiden som burde tie.

Skjult ID med pseudonym stramt lø. 16 okt. 2010 01:02

hahahahahahahahahaha. BRA! Du veit ka Aniston liknar på?

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 16 okt. 2010 01:13

Dessverre så ville Mor Theresas hjertelag uansett ikke spilt noen rolle på nettet. Det er ikke en kvalitet som verken er så lett å bevise eller som tillegges særlig verdi her inne.

Jeg tror egentlig det største "problemet" eller årsak til lav matchingrate - at ikke "alle" finner seg noen på nett - er at folk er mer kravstore til andre enn seg selv, og er litt negativt innstilt til folk, og ikke ser etter det gode / fine kvaliteter i andre mennesker. Det er noe med avstanden / tastaturet som gjør at folk er hardere i sin vurdering av andre her enn i virkeligheten.

Vet ellers ikke hva Aniston likner på...hhva da?!

Skjult ID med pseudonym Arne lø. 16 okt. 2010 01:25

jøje...men men...selvsagt spiller bildet mye, men i dag kom jeg over en profil som lagde fest i hele kroppen min da alt hun skreiv gikk rett hjem! :-D er litt på mailern nå og jeg fryder meg!!