Alle innlegg Sukkerforum

Hvem sjekker aktivt på fjesboka?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jei_å sø. 17 okt. 22:04

Leser i verdens gang at sjekking ingen ende tar på fjesboka, hva med deg?
Synes det stadig dukker opp kjente fjes som henger både her og der. Tar du kontakt med potensielle når du kjenner igjen de samme profilbildene?
Hvor kjapt prøver du å legge til noen som kompis (uten at dere hat tatt det opp som tema)?

(mann 43 år fra Møre og Romsdal) sø. 17 okt. 22:23 Privat melding

Safebook er nok den tryggaste sjekkestaden for dei som er i forhold, har eg sett. Det vart lang maske på ein i nabobygda når kjerringa hans også ordna seg med profil på facebook(populært kalt fjøsboka) og fant ut kva det var han holdt på med. Singel var han visst der . No er han visst det ellers og. :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 17 okt. 22:34

Hvordan sjekker man der da? Jeg bruker bare tryneboka til spill. Akkurat nå blir jeg banka i Kingdoms of Camelot. Argh!

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 17 okt. 22:37

Hva med de som legger ut det meste av det de foretar seg for få oppmerksomhet - gjerne fra x-er som er de som oftest legger inn kommentar... De samme "xene" sender gjerne en klem i status feltet...

Hvor mange av dere har i det hele tatt x-er på tryneboka som dere ikke er ferdige med, dvs som hele tiden må følge dere opp med en kommentar??

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 17 okt. 22:40

Ingen x-er på FB gitt. Holder med felles venner...
Er også litt usikker på hvordan jeg skulle "sjekke" noen der inne, plutselig sende beskjeder til noen jeg har møtt på en fest liksom? Da hadde jeg vel heller snakket med dem _på_ festen?

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 17 okt. 22:43

Takker mannigata for tydelig svar!!! Helt superduper enig!!!

Har selv ikke noe behov for å følges opp av x-er!!!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 17 okt. 22:47 Privat melding

Fra kamerater som er litt mer aktive på sjekke-på-byen-fronten enn det jeg er, hører jeg at det visstnok er nesten like vanlig å spørre "er du på Facebook" (og passe på å få fullt navn) i stedet for å spørre om telefonnummeret...

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 17 okt. 23:10

Selv ser jeg ikke helt at jeg kan sjekke på FB, er mest gammal historie der.....og gammal historie er gammal historie.

Min X derimot holdt på å styre der med en gammel flamme og brukte det aktiv når hu etterhvert fant den nye typen. På det tidspunktet var jeg ikke der og det var "interessant" lesning å gå bakover 3 måneder fra bruddato og lese postene hennes (lånte min søsters konto for å se hvor mye jeg hadde blitt lurt). Ikke vanskelig å skjønne at noe var på gang der nei.

Skjult ID med pseudonym Fresh sø. 17 okt. 23:43

Synes FB er dårlig egnet. Blir fort krampeaktig å kontakte noen man omtrent ikke kjenner der. Litt for klamt. Får litt av samme følelsen hvis jeg møter single venner av venner. Blir fort stress.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 17 okt. 23:48

Single venner av venner kan jo være stas det, bare det ikke er noen de felles vennene har forsøkt å spleise deg med før.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 18 okt. 10:03 Privat melding

Facebook er paradis for PUAnerdene, kjenner flere som utelukkende sitter store deler av dagen på facebook og legger til jenter de mistenker har kjæreste eller vet har kjæreste siden de mener at det er lettere å få dem til sengs, de tar gjerne bilder av jenta på planlagte måter uten at hun vet det før/under akten og legger det ut på et forum der andre PUAere holder til...hehe...virker så mye mas å skulle være pua.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 18 okt. 23:23 Privat melding

Jag tar inte kontakt med någon jag känner igen härifrån, nej. Däremot har det fungerat bra att ta kontakt med helt andra personer.
Det som är bra med facebook är att man kan hitta damer med samma intressen på ett mycket snabbare och enklare sätt.

(kvinne 35 år fra Oslo) ti. 19 okt. 10:39 Privat melding

Facebook er til venner og kollegaer, familie. Sjekking der inne for meg er uaktuelt. Har veldig privat profil. Dvs jeg lar ingen utenom vennelista få innsyn i min profil.

Måte på hvor mye man skal brette ut livet sitt inne på cyberrommet

Skjult ID med pseudonym MM ti. 19 okt. 12:41

Etter å ha lest denne tråden har det ihvertfall gått opp et lys for meg.

På siste spinningtime jeg var på kom jeg i snakk med han som satt på sykkelen ved siden av, han var veldig pratesyk og det var vel forsåvidt jeg også. Da jeg skulle gå sa han: er du på Facebook? Ta og legg meg til som venn da hvis du er det. Jeg så vel ut som et spørsmålstegn, lurte på hvorfor i all verden jeg skulle gjøre det. Selv bruker jeg fjesboka kun til å holde meg oppdatert med familie og venner. At det var det siste innen sjekking ante jeg ikke :)

Skjult ID med pseudonym moi ti. 19 okt. 22:10

Helt enig med: FB er for familie og venner. Gidder ikke legge til folk jeg faktisk ikke kjenner. Syns det blir litt sånn "sjekk hvor mange venner jeg har da"...

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 19 okt. 22:22

Neida så:
Dette er høyst sannsynlig funksjoner som henter ut opplysninger med den hensikt å spamme både deg og vennene dine.

http://www.dagensit.no/article1998671.ece

Skjult ID med pseudonym huff ti. 19 okt. 23:27

Se også kommentarene under denne.
http://techcrunch.com/2009/10/20/zoosk-hits-40-million-members-eyes-20-million-in-revenue-this-year/