Alle innlegg Sukkerforum

Å IKKE være trygg på seg selv..??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ma. 18 okt. 2010 02:10

Svært mange jenter her vil ha en gutt/mann som er trygg på seg selv.
Dere som skriver dette i profilen, kan dere fortelle hva som kjennetegner en gutt/mann som IKKE er trygg på seg selv?

Skjult ID med pseudonym Whatevva ma. 18 okt. 2010 02:22

En mann som ikke er trygg på seg selv er krampaktig opptatt av hva alle andre synes, er sjalu, tåler ikke å få velmenende råd, kan ikke ta en diskusjon om whatnot pga går i forsvarsposisjon .....

for å nevne noe.

Skjult ID med pseudonym Awesome ma. 18 okt. 2010 02:26

Du trenger vel ikke en jente for å svare på det.

Jeg regner med at det er en mann som har for mye av noen av de følgende egenskapene:
Sjenert, stammer, oppretter ikke øyekontakt, nervøse 'ticks', usikkert tonefall i stemmen, ikke avslappet, sjalu, søker anerkjennelse hos andre, klengete, hårsår, høytidelig, dramaqueen.... osv.

Det er vel egentlig bare å se for seg egenskaper man kan finne hos en liten gutt som helst skal være vokst fra innen man har blitt mann. (er sånn jeg ser det ihvertfall)

Skjult ID med pseudonym sinnamann ma. 18 okt. 2010 08:09

Egenskapene som er listet opp er skremmende lik personligheten til ganske mange kvinner:)

Skjult ID med pseudonym katte ma. 18 okt. 2010 08:22

Det kan jo hende to personer som ikke er trygge på seg selv er gode matcher? :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 18 okt. 2010 08:59

En/ei som ikke er trygg på seg selv, vil gjøre veldig mye for å få bekreftelse på at man er bra nok.
Og vil tolke alt mer personlig.
En sjenert person kan være trygg på seg selv, men behøver ikke nødvendigvis like å danse på bordet av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 18 okt. 2010 09:58

Han tåler ikke å bli avvist.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 18 okt. 2010 11:40

En som er trygg på seg selv derimot, VET at h?n ikke er bra nok og går videre til neste tema

Skjult ID ma. 18 okt. 2010 12:39

En mann som er trygg på seg selv er SEXY .- en som er usikker er bare slitsomt i lengden,
Vi jenter vi liker en myndig selvgående mann som vet hva han liker etc, en som har svar når vi vil ha en duskusjon og som tåler at vi sier noe.
En usikker mann må hele tiden vite at de betyr noe,er noe, kan noe etc.
Nei, vi vil ha en MANN en som tåler storm og høydare..

(mann 36 år fra Oslo) ma. 18 okt. 2010 16:32 Privat melding

fantastisk artikel aleccore. spennende lesning. men ikke helt enig i ag at utrygge menn veldig ofte faller i den kategorien, i veldig mange tilfeller er det snarere tvert i mot vil jeg si

(mann 49 år fra Østfold) ma. 18 okt. 2010 17:40 Privat melding

er helt enig med deg lucky1212...........helt klart når de ikke tør vise seg så er de utrygge på seg selv , synes synd på sånne folk

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 18 okt. 2010 17:43

Nope - vil bare ikke risikere at en potensiell date leser alt det jeg lirer av meg her. Da kunne jeg like gjerne stengt profilen.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 18 okt. 2010 17:44

En av de tøffeste damene jeg kjenner stammer. Utrygg? Latterlig.

Skjult ID med pseudonym sandra ma. 18 okt. 2010 17:45

Enig med sistemann her ja.. :-) tror ikke det er heldig for alle de som kommenterer "døgnet rundt " med bilder. Iallefall styrer jeg langt unna de :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 18 okt. 2010 17:46

Og jeg styrer unna snerpete folk, så da er man jo happy alle sammen. ;-)

Skjult ID med pseudonym wysiwyg ma. 18 okt. 2010 18:40

Å ikke være trygg på seg selv er:
Ikke tørre gå bort til en dame på byn
Komme med unnskyldninger for hvorfor man er singel
Ikke tørre se en dame inn i øynene
Ikke lede en dame, men bli ledet
Bli nervøs når man snakker med damer
Sjekke hvert femte sekund om en dame har lest meldingen din på sukker
Selvskryt på en uflørtende måte
Fremtone lav status
Dårlig kroppsholdning
Desperasjon etter å få aksept hos damer
Mangel på drømmer, lidenskap og å stå for egne meninger

Jeg kan i løpet av et par sekunder se om en mann har det som trengs for å bli ansett som attraktiv av en dame. Og jeg er mann. Damer merker dette sykt fort. Det ligger i blodet.. :)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 18 okt. 2010 19:09

lucky1212 og fredrik168; innlegget der ticks nevnes, av Awesome, er sannsynligvsi - ref. introen - skrevet av en mann. Så det "tullete svaret jentene gir" er altså ikke gitt av en jente..

En utrygg mann kan oppføre seg slik som Awesom sier, M;EN han kan vel så ofte kompensere sin utrygghet med å være kul, barsk, tøff - utenpå. Det tar litt tid før man skjønner det, men han har - som flere påpeker - veldig behov for bekreftelse og å hevde seg, og takler feks ikke s godt om jenten har suksess eller overgår ham på et felt han føler han bør være best. Han er redd for å ta nye utfordringer, i tilfelle han går på et nederlag, og bilr derfor gankse tafatt underveis. Og så er han mye misunnelig og tar seg selv høytidlig.
Dette er typer man hele tiden må oppmuntre, ikke alltid kan være ærlig med (feks i sengen, han tar forsiktig veiledning som korrreksjon og manglende orgasme som personlig nederlag, så man ender med å fake av medlidenhet og for å støtte egoet hans), og man må snakke ned seg selv. Det er altså slitsomt å hele tiden skulle prøve å bygge egoet hans.

Det er derfor veldig mye mer sjarmerende og avslappende og fint å være sammen med typer som vet at de er god nok som de er, uten å være verdensmestre i noe spesielt.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 18 okt. 2010 19:17 Privat melding

Jeg vi tro de fleste er usikre på noe de ikke kan eller har gjort lite av. Mer erfaring = mer sikker. Og dette gjelder jo begge kjønn. Det er faktisk ikke mye som skal til før man i egne øyne blir "verdensmester".

Blir som alltid litt matt når man setter krav etter krav istedet for å lete etter de gode egenskapene i vedkommende. Dagens hjertesukk fra min side :-)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 18 okt. 2010 19:49

Situasjonbetinget usikkerhet er noe helt annet enn å være utrygg på seg selv.
Ellers enig i at det er fryktelig mange krav ute og går, men akkurat dette er et jeg mener virkelig går i kjernen på det å ha et forhold, nesten på linje med verdisyn. I motsetning til høyde og alder feks.
Og strandboms, du har vel da noen krav du også... ellers ville du vel ikke vært her, men settlet for lengst :)

(kvinne 39 år fra Rogaland) ma. 18 okt. 2010 20:31 Privat melding

Det tro at noen mennesker er 100% trygge på seg selv til enhver tid kan på sett og vis sammenlignes med illusjonen et barn har om det å være "voksen". Samtidig så har jo det jevne individ en kjerne av trygghet på seg selv. Dessuten så kan mennesker som virker trygge også være usikre.

Trygghet, tror jeg, er noe en også skaper sammen i kommunikasjon med andre og i et forhold.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 18 okt. 2010 22:01 Privat melding

Tack för din artikel om mr nice guy allecore , mycket mig där framförallt androgyne och asexuell . Stängde av min sexuallitet när jag var runt 7-8 år , nu krävs det bara en artikel till för att få reda på hur jag skall få igång den igen .

(mann 31 år fra Oslo) ma. 18 okt. 2010 23:02 Privat melding

Min mening om saken?

Her snakker vi nok om en haug utrygge jenter, Det er bare å se på antallet profilbilder som kunne væært reklame for et sminkefirma, pupper som er presset opp i kamera, truttemunn o.s.v. Dette er snakk om folk som er ute etter aksept og å bli fortalt at de er pene, og de er vel disse som vanligvis ikke svarer også.

Dette er de som må spesifisere at de er ute etter en mann som er trygg på seg selv, for at noen skal ta hånd om deres egen usikkerhet.

Jeg har ikke lyst på ei "usikker" jente eller ei som streber etter aksept, kanskje jeg skal skrive det i profilen min. (men da er jeg jo etter min egen vurdering, usikker, er jeg ikke?)

Skjult ID med pseudonym Awesome ma. 18 okt. 2010 23:41

vibe: Ja, jeg er mann, men jeg nevnte mange av de tingene du nevner også. "Søker anerkjennelse hos andre", "høytidelig" osv.

Og dette er ikke spesielt til deg, men merk også at jeg sa "har for mye av" de kvalitetene jeg ramset opp (ganske så tilfeldig fra toppen av hodet mitt). Så ja man kan være litt sjenert (eller stamme), og fortsatt være trygg på seg selv og awesome.

Skjult ID med pseudonym wysiwyg ti. 19 okt. 2010 00:19

bortforklaringer.. som i "jeg har ikke kjæreste for jeg har ikke tid", "jeg vil ikke være sammen med noen for det passer ikke", "jeg trives som singel"..

noen ganger er det sånn. men ofte sier menn sånt uten å helt tenke over hva de faktisk mener med det, og det blir en selvfornektelse og negativitetstanke som manifesterer seg.. :)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 19 okt. 2010 00:36 Privat melding

Blir beskyldt for "bortforklaringer" når jeg ikke vil ha sope med meg one night stand i fylla, så jeg er litt hårsår på den linja der..men "jeg har ikke tid", "passer ikke" og "trives" er jeg enig i - dustete bortforklaringer!

Skjult ID med pseudonym katte ti. 19 okt. 2010 08:51

Hvordan ser en puanerd ut, egentlig?

Skjult ID ti. 19 okt. 2010 09:54

Eneste man kan se selvtillit eller manglende selvtillit på er kroppsspråk. Og da skal man være svært god trening i å lese kroppsspråk for å se det.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 19 okt. 2010 20:00 Privat melding

@JC: Heh, mente ikke at de gjør det bra i den forstand, men at det tiltrekker seg mengdevis av guttevalper som ikke får noen annen bekreftelse i livet enn med et ligg. Og at de kan virke selvsikre fordi de har et noe avstumpet følelsesliv :)

Jeg tror mange forveksler selvtillit og kynisme.