Alle innlegg Sukkerforum

Stereotyper - litt humor og litt alvor

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym likebarn ti. 19 okt. 2010 15:34

Kjære datesugne lesere!
Etter å ha surra her inne i noen ukers tid, har jeg gjort meg noen midlertidige tanker om både nettet som arena og alle søkende som i likhet med meg surrer her inne :)

/liker turer i skog og mark/ - hva er det egentlig? Bortimot alle skriver det, og egentlig er det rart at det er folk igjen i byene så mye aktivitet som det nødvendigvis må være i skog og mark. Jeg bare lurer..... Jeg er nemlig ute i skog og mark men hvor er resten av dere???

/liker å reise/ - forferdelig mange som skal reise overalt. De fleste skriver at de elsker å reise. Hvor er det dere drar da? I ett sett liksom...? Har dere det ikke så fint der dere er?

/barna betyr alt/ - what?? Jeg har også barn. En alldeles vidunderlig sønn som jeg er vanvittig glad i. Men jeg mister jo ikke hodet og gangsynet selvom han ikke er i hus. Betyr utsagnet at dere fullstendig da overgir jobb, venner, slekt, kjæreste, bikkja, ja mildt sagt alle rundt når barna er tilstede? Det tenker jeg er en litt usunn stil som rimer dårlig med min oppfatning om at det fint går an å ha et rikt liv med andre enn barna selv når barna er tilstede....eller..?

Og dette er bare eksempler. Jeg kunne fortsatt i det uendelige :)
Her er jeg veldig åpen for både seriøs respons og ellers kommentarer fra andre som evner å lese profiler med et uhøytidelig skråblikk.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 19 okt. 2010 16:28

Vel, siden du er åpen for seriøs respons:

Barna betyr alt. Ja, i det øyeblikket man må velge, så gjør de det. Jeg er sjeleglad for å bli kvitt mine innimellom, men ingenting i hele verden kommer før dem. Verken mann, jobb, venner eller noe. Det betyr ikke at ting ikke kan være veldig sidestilte. Så lenge man ikke må velge. Jeg er nemlig ikke en av disse som vil godta alt fra en partner, til og med ting som går på bekostning av barna. :snerr:

Liker å reise. Ja, jeg gjør det. Jeg elsker å komme meg bort fra hjemme. Derfor er det viktig med mann/venner som også kan bevege ræven utenfor stueveggen. Jeg er ekstrovert og glad folk. Jeg kan ikke ha en totalt introvert partner som syns det å gå på lokalbutikken er å ses på som årets utflukt.

Liker turer i skog og mark. Se over. Skogen er et fint sted. Jeg er i skog nesten daglig. Dog ikke slik det menes på mange sukkerprofiler. Men selv om jeg syns en tur på kino slår den daglige turen innom skogen, så er jeg absolutt ikke fremmed for at man kan ha veldig fine opplevelser ved å gå på fjellet og whatnot. Ergo så er man ikke redd verken litt bugs eller granbar i trusa. Samme prinsipp som over her.

Jeg tror rett og slett at det å bruke slike uttrykk er noe som sier masse med veldig få ord. Jeg kunne sikkert skrevet en avhandling om at barn betyr alt, for eksempel, men om jeg i profilen hadde skrevet "barna betyr alt" så er uendelig mye sagt i en bitteliten setning. So there.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 19 okt. 2010 16:44

@Dragefrukt
Kan du forklare hva du mener med "Dog ikke slik det menes"...?
Hva mener du, og hva menes det på mange sukkerprofiler?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 19 okt. 2010 16:49

Nei, altså. Jeg går gjennom en skog. Jeg er ikke på tur i skogen. Ser du forskjellen? ;-)

Skjult ID med pseudonym katte ti. 19 okt. 2010 16:52

Og i praksis er forskjellen...?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 19 okt. 2010 16:54

I praksis er forskjellen tiden man bruker, nisten man ikke har med osv. Du skjønner det sikkert.