Alle innlegg Sukkerforum

ikke kjærete, men flere jente venner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Clive to. 21 okt. 2010 00:12

Hei,

Jeg har vert på flere dater. Når jeg er her inne, er det lett å få 3-4 dater i måneden.
Jentene sier jeg ser fin ut, høg og litt atletisk. Skremmer ikke dem bort.

Jeg har avist noen, men det har vert eit klart flertall den andre veien. Det sprøeste er at jeg har blitt venner med flere av dem etter dei aviste meg. Både her på nettet og utenfor nettet.

Så...
Jeg har hatt få kjærester oppover livet mitt. Truffet damer, men mest kunn noen få måneder med date.
Jeg har vert lite søkende også. Men etter jeg fylte 30, så skulle eg prøve.

Er lei nå, lett å få jente venner, men vanskelig den andre veien.
Alle sier jeg er snill, føler ikke meg som en tøffelhelt, men begynner å lure.

Så hva nå?

Clive.

Skjult ID med pseudonym Clive to. 21 okt. 2010 03:20

Jeg har hørt den før. Men takk for tips.

Men nei, jeg er slik, å vere snill er min personlighet.
Min personlighet å vere snill har også tatt sine preg i jobb valg også.

Går ikke desverre, ikke mulig for meg å bli mindre snill.

Clive

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 21 okt. 2010 07:07

Jeg er litt av samme ulla; flere av de jeg har vært på Sukker-date med er jeg venner med fortsatt, og/eller har på Facebook.
Men jeg tror ikke snillhet i seg selv er årsaken til 'vennefella' -problemet (koselig med venner altså, men). Folk vil jo gjerne at andre er snille (altså ikke 'slemme').

Ironisk nok tror jeg "sånne som oss" er litt for sånn som jenter snakker om at de skulle ønske menn var i et forhold; lyttende, kunne snakke om følelser, 'se' henne og være oppriktig interessert, fortelle om oss selv, osv. Men i flørte-fasen må man være litt mer 'røff' i kantene for at det skal bli noen spenning, som igjen trigger interesse, virker det som. Ikke fortelle alt om seg selv, men være litt 'mystisk', ikke gi for mye etc.

Jeg sier 'virker det som', fordi jeg har skjønt at det er sånn, men klarer ikke å gjøre noe særlig med det i praksis (blant annet fordi jeg ikke vil ha det sånn).

Selv om det bare er en teit YouTube video, synes jeg denne hadde noe for seg:
http://www.youtube.com/watch?v=fAVRNA1l1wM

Skjult ID to. 21 okt. 2010 08:10

jon1234 du snakker som et barn eller i alle fall en ungdom. Jenter liker ikke ditt, jenter liker datt. For noe vås.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 21 okt. 2010 10:59

Fikk en sånn tilbakemelding etter den siste sukkerdaten min i forrige uke jeg også. ”Jeg hadde det kjempegøy i går og synes du virker som en innmari bra fyr, og jeg har veldig lyst til å møte deg igjen. Men bare som en vennegreie, hvis det er ok for deg. Dumt jeg ikke kan bestemme meg for hvem jeg skal forelske meg i... :( ”

Finnes vel verre tilbakemeldinger å få etter en førstedate med en jente du bare har skrevet litt med på nettet før dere møtes, men var jo litt synd for meg da siden jeg faktisk likte denne jenta veldig godt og synes hun hadde potensiale. Heldigvis er det ikke alle jenter som plasserer meg i venneboksen heller da...

(Sa forøvrig ja til at vi kunne møtes igjen som venner om ikke altfor lenge. Det har jeg aldri gjort med noen fra Sukker før, men hun her var jo bare råkul).

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 21 okt. 2010 12:40

@ JCvandamme

Tja, hun virket jo som en kul og hyggelig jente da, så hun kan sikkert bli en bra venn å ha også. Det skader ikke akkurat å ha jentevenner også. Ikke bare kan de være fine å ha i livet ditt selv, men de har jo som regel også venninner de etterhvert kan presentere deg for;) Dessuten er det ingenting som er bedre for å få andre jenter interessert, enn at de ser deg sammen med en eller flere pene jenter som åpenbart trives i ditt selskap og har det gøy. Jeg har opplevd gang på gang at når jeg og en kompis eller to kommer i prat med noen jenter på for eksempel et nabobord, eller at vi innviterer noen søte jenter til å sette seg hos oss og de trives i vårt selskap, at også andre jenter begynner å flytte seg fra andre sider av lokalet for å slå seg ned ved nabobordene våre, eller rett og slett benytter sjansen når en av oss er i baren eller på vei til toalettet til å spørre rett ut om de kan sette seg hos oss. Å være et av lokalets sosiale midtpunkter er alltid en damemagnet ser det ut til;) Og det tar sjeldent lang tid før en eller to av dem begynner å vise litt mer interesse enn bare vennskapelig morro når dette skjer. Er det i tillegg et dansegulv der og jeg kan dra en av jentene ut på dette, så øker interessen enda mer. Så hvis du har med deg noen søte venninner ut så vil du ikke bare ha det hyggelig sammen med dem, men du får alt dette nesten gratis, du behøver jo ikke engang å "jobbe" for den oppmerksomheten. Og det er jo bra. Så hvorfor ødelegge det? Og at hun ikke var interessert i noe mer skyldes nok i alle fall ikke at jeg var for "snill" og kjedelig, for jeg gjorde jo ikke annet enn å småerte henne, tulle med henne, utfordre henne og være cocky (men med et glimt i øyet selvsagt, ikke arrogant) hele kvelden. Men noen ganger tenner du på en person, andre ganger ikke, og det er jo ikke noe du har kontroll over selv. Tviler på at forslaget ditt ville gjøre noen forskjell der dessverre.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 21 okt. 2010 14:27

Hei Clive :-)

Om det er slik at utseendet ditt/bildene dine og profilen din ellers gjør at du lett får avtalt date med jenter, så er jo det helt supert!

Å få høre at man virker snill, er nok ikke et bra utgangspunkt for en mann i starten av en bli kjent fase. Dumt at det er slik, for vi aller fleste ønsker selvfølgelig en snill mann.

Jeg er veldig enig med @egentlig, vi har ofte behov for litt mer enn "bare" en snill mann i datingfasen. Så selv om du er snill, og slettes ikke har tenkt å gjøre noe forandring på det (og det er bra!), så er jeg sikker på at du også har andre kvaliteter du kan bruke når du treffer jenter...?

Selv glemmer jeg ofte "kjønns-spillet" når jeg går på date, jeg glemmer litt å fokusere på min feminine side, jeg glemmer, eller nekter å flørte og jeg glemmer å fokusere på det som kanskje kan opplevese som sexy hos meg selv. Og om jeg treffer på en som jeg finner ut at jeg virkelig liker, så er det vanskelig å gjøre noe annet enn å bli virkelig overivrig ;-) Å bli overivrig kan jeg med hånden på hjertet si at aldri har funket for meg ;p

Å spille litt på sine maskuline sider, og å prøve å fouksere på disse i løpet av en date, er jo mulig... og man kan fint oppleve seg selv som en snill mann i samme slengen, det finnes ingen motsetning der :-)

(mann 35 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 23:57 Privat melding

oi d ble mye å lese. må du ikke finne ut hva du vil ha å prøve å snevre innsøket ditt? ikke kaste bort tid på random greier. hvem er du? ærlig. hva vil du ha? ærlig. så blir d færre bedre treff kanskje.

Skjult ID med pseudonym jente33 to. 28 okt. 2010 19:13

Veldig enig med Oslomann 12:40 :)! Og det gjelder begge veier. Hvorfor ikke satse på å bli venner med personer som man virkelig likte? Venner/bekjente har man sjelden for mange av. Og ved å utvide sitt nettverk øker man muligheten for å treffe denne ene rette.

Skjult ID fr. 29 okt. 2010 23:35

3-4 dater i _måneden_ ? Og allikevel klager du?????
Tror du er litt for kritisk til damene du møter, og ikke andre veien. Skjerp deg!

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 30 okt. 2010 13:26

Og der var det enda en jente herfra som bare ville være venner, skjønt i og med at hun sov over første natta så kan det ikke ha manglet på initiativ fra min side i hvertfall. Det gjør det til tre på rad herfra. Tre sukkerjenter som jeg har datet på rad som har lyst til å fortsette å møtes, men bare som venner (skjønt har jo hatt sex med to av dem også da, hun ene flere ganger, så jeg er vel ikke heeelt håpløs "nice guy" vil jeg tro). Men kul jente, absolutt, så kommer nok til å møte hun her igjen også. Akkurat som de to andre. Og mente jo uansett det samme som henne allerede før hun skrev det i en melding til meg. Hun er vennepotensial, og kanskje litt mer enn "bare venner" potensial, men ikke kjærestepotensial. Så da er det jo greit, det går jo begge veier, og det er vel egentlig det beste.