Alle innlegg Sukkerforum

Vip eller superbruker!?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Amisha to. 21 okt. 2010 18:06

Begynner å lure på om det er verdt å bli vip eller superbruker igjen eller ikke. Har vært her superbruker for en måned og har ikke funnet noen ennå. Veldig få besøk og nesten ingen brev!!! Vil gjerne spørre dere om hva dere synes om dette stedet og er virkelig verdt å bli vip igjen eller ikke!?....:-)

Skjult ID med pseudonym sooky to. 21 okt. 2010 18:11

Jeg er kun betalende medlem for forumet sin del, det er dette som er sukker, profilene og chatten er som alle andre datingsider...

(mann 33 år fra Aust-Agder) to. 21 okt. 2010 18:49 Privat melding

Kjøpte super selv og kan ikke se at det har gjort så store utslaget '' hele 4 besøkende, ingen brev eller flørter :P tror ikke jeg er så stygg at jeg skremmer alle ved første øyekast heller. Veit man må være aktiv selv - men det har jeg prøvd på og prøver enda.. men har tilgode å få et svar tilbake.

Gir ikke opp ihvertfall, må jo være noen der ute som synes jeg er litt OK ihvertfall :D

Skjult ID med pseudonym siri to. 21 okt. 2010 18:50

du skal ikke være her så lenge før det blir så billig å være her at du ikke ser noen grunn til å ikke betale :)
Selv så betaler jeg nå kun ca 30 kr i måneden.....

Men for å være litt seriøs også. De fleste sliter med respons på dette stedet, men det er faktisk litt hva man gjør det til også. Send meldinger selv og ikke sitt og vent på at andre tar kontakt med deg.
Og Ikke minst, prøv forskjellige profilbilder så ser du fort hva som virker. Profilbildet er noe av det viktigste du har her inne......desverre :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 21 okt. 2010 18:54

om du begynner å tvile etter en mnd,og ikke vet om det er verdt å være vip...la vær...
men du bedrer mulighetene når du kan kontakte alle:-)
vet ikke om du har bilde,men det kan hjelpe:)

Skjult ID med pseudonym Nerd to. 21 okt. 2010 21:46

Fordelen med å være VIP er at man betaler veldig lite til slutt...

:-)

Skjult ID med pseudonym Nina fr. 22 okt. 2010 00:38

En del forskjell mellom å være super og gratis for meg i allefall.
Uansett så betaler jeg gladelig den summen for å øke sjansen for å treffe mannen i mitt liv. Om sjansen dobles så er det jo masse verd for meg! Betaler ca hundrelappen nå og det blir stadig mindre :-)

Skjult ID med pseudonym ikke-VIP fr. 22 okt. 2010 00:53

Hva du gjør kommer vel helt av på kjønn. Gutt=superbruker, Jente=gratis.
Funker ypperlig, alle kan se alt og sende/svare på alt. :-)

Skjult ID med pseudonym Don Alfons fr. 22 okt. 2010 22:15

Lika bra att fläska till med superbruker. Ska man ändå betala är det lika bra att blåsa på för fullt.

Skjult ID med pseudonym Fanny ma. 25 okt. 2010 08:41

Helt enig med siri!
Det blir lite vad man gjør det til här inne. Det er bedre og vare superbrukare. Då kan man välja bland flera, kontakta flera och øka sina sjanser at träffa kjærleken! Jag har provat båda delarna och får helt klart ut mer av at vara superbrukare, alltså kontakt med fler personer som kan vara intressanta før mig! Profilbilden betyder dock mest! Så det är värt att byta den om man får dålig respons!

Skjult ID med pseudonym Økonom ma. 25 okt. 2010 11:25

Man må også tenke på hvor mye tid man bruker på sukker og om hvor mye tiden er verd. Om man antar at man bruker en tredjedel av tiden på å finnen en kjæreste som super i forhold til som gratis, så har man spart mye tid til noe over 100 kroner i måneden. Selv om jeg er dame og mange av mennene som er aktuelle er super så har jeg regnet ut at min tid er mye mer verd!
Dette fordi jeg bruker litt tid her nesten hver kveld. Et kvarter om dagen blir 7,5 timer i måneden. Hvis man finner den rette på 1/3 del av tiden så får man en timepris på 20 kroner timen for den tiden man slipper å sitte her å søke! Altså, først når jeg priser min tid så lavt som 20 kroner timen er det like lønnsomt å være gratisbruker. Og da har jeg ikke regnet inn verdien av det å komme tidligere i et forhold.
Må nevne at jeg ikke pleier å blande økonomi og kjærester, men akkurat her var det for nærliggende :-D

Skjult ID ma. 25 okt. 2010 11:38

Imponerende Økonim! Selv synes jeg en hundrings i mnd er billig hobby. Ikke mer kalkulert enn det!

Skjult ID med pseudonym katte ma. 25 okt. 2010 11:59

Men hobbyen vil etterhvert sikkert koste et 7-sifret beløp.
Regn ut.
Diskuter fordeler og ulemper.

Skjult ID ma. 25 okt. 2010 12:03

Regner sukker kontra fotoutstyr, treningskort, 2 kinoer i mnd, et teaterstykke i mnd, skiutstyr ganger to, salsakurs, sykkel, en konsert muligens. Kontra sukker. Jo, jeg synes fremdeles en hundrings i mnd er en billlig hobby!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 25 okt. 2010 12:14 Privat melding

Superbruker lenge.. Møtt meget få her inne. Jeg møter ikke folk bare for å møte dem. Så superbruker gir mange "treff" på mailen her inne. Men man må jo finne vedkommende unik, (etter min mening) for at jeg vil møte noen.

Men jeg stresser ikke. Og forventer ikke at Sukker skal provide me true love.. Men man vet aldri, så jeg er grønt lys her og vekk fra Pcèn jeg da... :)