Alle innlegg Sukkerforum

DET snør det snør!!;-p

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 22 okt. 2010 02:52 Privat melding

Jeg elsker det. Så lenge det er hvitt og ikke grått og vått.
Jeg sitter i Hallingdals området og ser det laver ned, og har inntatt en større romantisk og naturerotisk rus enn på mange år.
Alle snakker om at våren er tingen som får blodet til å bruse, Jeg har snø! Jeg bli helt koko når man ser det laver ned forbi en ensom gatelykt, Eller i skumringen på ski mellom masse hengegran der det glitrer mens man spidder urørt terreng...
Eller når man lager borger og lykter..
Når man setter utfor på rumpa i en skråning rett i en brøytefonn....

Jeg elsker vinteren, kanskje mer enn alle de andre.. selv om jeg forguder alle årstider.. Men vinteren når den er finest er det hvitt, muligheten til å komme inn kald og med roser i kinn.. til levende lys og peis, med noe toddy med nogot attåt....;)

Liker man ikke vinteren så er det heeelt greit.. For jeg vil aldri bli overbevist at dette er ikke bra.. Alt blir så rent så lenge det er kaldt og snør gjevnlig.
Jeg ignorerer at det kan bli slaps, og lagrer de fine kalde dagene.... Jeg elsker snø...

Måtte bare utrykke min store glede her...

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 22 okt. 2010 19:44

Det må gjerne snø, bare det ikke snør innenfor Ring 3. Følte meg som Bambi på glattisen i dag...

(mann 45 år fra Akershus) fr. 22 okt. 2010 22:11 Privat melding

Äntligen snö! Ingen här i Oslo ännu, men det börjar komma i hemsedal och så. Jag såg förra helgen (på lååångt håll) att det börjat lägga sig på en del ställen, som Nibbi. Webcamen på Tinden visar snö, men för lite för att åka på, ännu. Det såg ut att vara bra med snö på gång i sydöstra jotunheimen.

Nästa helg är jag uppbokad på special-spa så då blir det ingen skidåkning oavsett. Men helgen därpå blir det sässongspremiär. Geilo eller Hemsedal. Får se vilket det blir.

I morgon blir det foto-tur till högvarde. Söndagen blir det till att slipa stålkanter och polera hjälmen... Det borde vara vinter oftare.