Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer?

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 22 okt. 19:04

Hei alle har fått en del meldinger fra jenter som sier de er interessert i meg å gir meg E-mail adressen deres og jeg gir min. Men etter de skjer de ingen ting har send noen mail til de men ingen svar. Føler meg lurt og får dårlig selvtillit og føler at jeg gjør noe feil.

(mann 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 okt. 21:25 Privat melding

Du har ikkje fått uvanleg mykje spam etter at du ga dei adressa di, vel?

Skjult ID med pseudonym Arne fr. 22 okt. 21:50

Jeg drøjer mail og SMS så lenge som mulig, skjer det for tidlig og man kanskje ikke helt har "funnet" hverandre så dør relasjonen ganske så fort.....Enklere her inne

Skjult ID fr. 22 okt. 22:58

Ja jeg får litt spam på mail min men ikke så mye og de mail som er i spam boksen min ser jeg hva er før jeg sletter de. Men de så føles så rart er når de tar sender en melding og jeg svarer tilbake og etter de ingen ting.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 22 okt. 23:17 Privat melding

Jeg hadde ei som absolutt skulle ha MSN-adressen fin her i august. Greit det - jeg tok initiativ til chatting et par ganger, men hun tok aldri initiativ til å chatte med meg. Grense for hvor lenge man gidder å holde på med sånt...

Skjult ID fr. 22 okt. 23:48

Ja enig der så hvorfor blir gitt MSN adressen til en person du ikke vil snakke med. Føler meg bare brukt å lurt. Sier bare en ting Jenter skjerp dere vi er ikke nå leketøy vi har følelser og.

Skjult ID med pseudonym sunway77 fr. 22 okt. 23:50

jenter som insisterer på å snakke på privat mail,eller gir mailadr i første melding,er som regel fake...

Skjult ID med pseudonym Drittfjes lø. 23 okt. 00:11

Hva er forskjell på melding her inne og mail? Det er jo nøyaktig samme måten å kommunisere på?

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 23 okt. 00:56

Jon:
Hæ???

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 23 okt. 02:10

Den må jeg ærlig talt si at jeg ikke forstår. Jeg skriver, tenker og leser det samme enten det er her inne eller på mail - den eneste forskjellen er grensen på 5000 ord her inne, en grense jeg svært sjelden bryter på e-post også - da er det irrelevant hvor dumpinga foregår også.

Skjult ID med pseudonym ThePhantom lø. 23 okt. 02:31

Har det noe å si med noen ekstra på MSN da? Personlig foretrekker jeg "realtime" konversering fremfor disse brevene, er de online på MSN så er der de faktisk online, noe som ikke alltid er saken her.. Og chatten her? pffft..