Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating på veg ut?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 23 okt. 2010 10:13

Vi minner om at det ikke er anledning til å nevne konkurrenter ved navn i forumet. Selv om det som ble skrevet ikke var ufordelaktig for Sukker så må vi være konsekvente på reglene så tråden ble slettet.

Det ble samtidig påstått at dating som fenomen på nett er på vei ut. Våre tall på dette er krystallklare og viser kontinuerlig jevn økning. Flere dater på nett i dag enn noen gang før og statisktikk fra undersøkelser gjort på etablerte par viser at nettdating er den arenaen som resulterer i flest par i dag. Ca 50% av de som dater på nettet finner kjæreste der.

Innholdet i den slettede tråden presist ble oppsummert av en debattant:
"Nettdating funker ikke for de som klager over det på forum :)"

Skal man være blant de 50% som lykkes så må man være positiv og ha troen på å lykkes. Hvis ikke havner man dessverre meget fort i den andre gruppen. Man kan også bli fristet til å generalisere ut fra egen erfaring og si at det var så mye bedre før, men man skal ikke undervurdere virkningen en del år kan ha på etterspørselen på kjønnsmarkedet.
Uansett øsnker vi alle lykke til og minner samtidig om at vårt nye system endelig ser ut til å bli klart snart :)

(mann 42 år fra Telemark) lø. 23 okt. 2010 10:19 Privat melding

På vei ut tviler jeg på, men på tilbakemarsj kan kanskje stemme.
Men intil de gamle "fellesarenaene som bygdefestene, "lokalet" og de utestedene som tiltrakk seg den majoriteten av kontaktsøkende mennesker blir "in" ihjen så tror jeg ikke nettdating blir "ut":)
Nettdating har bygger sin frengang på nettop disse fellesarenaenes tilbakegang....folk traff hverandre bare ikke i like stor grad som før....derfor har vi nettdating..en erstatning for disse stedene og desuten et suplement til vanlig dating:)

Skjult ID med pseudonym katte lø. 23 okt. 2010 10:22

Ihvertfall blant de som ytrer seg på forum.

Men hva har tatt over for nettdating, da?

Jeg for min del går ut mer siden nettdating ikke akkurat har gitt et tilfredsstillende antall dates det er mulig å jobbe videre med.

Skjult ID med pseudonym Rastløs lø. 23 okt. 2010 10:23

og for ikke å nevne at idag så er endel mennesker "dritings" allerede før de drar ifra vorspielet

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 23 okt. 2010 10:30

tja, jeg synes nå fortsatt det funker som en snakkis på byen. Men nå er nettdating for meg en mulighet for jenter å sjekke meg opp på byen. Det virker som de er litt mer komfortable med det hvis de har sett meg her inne først.

Så indirekte skaffer nok sukker meg flere dater enn hvis jeg ikke var her. Kanskje bare ikke på den originale måten.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 23 okt. 2010 10:44

Det som er endret er vel måten vi bruker nettet på? "Alle" er på nett...:-)
Så nettdatingstedene er kun en av mange arenaer vi kommuniserer på, og av den grunn tar vi det kanskje ikke så alvorlig heller? Jeg vet ikke, men inntrykket mitt er at terskelen er lavere på f.eks FB for å ta kontakt.
Mange blir også kjent via blogger og andre forum.
Og det er vel like mange måter å bruke Sukker på, som det er å bruke FB på...osv. Vi er jo flere som innrømmer at forum er det som "holder oss på Sukker". Slik er det sikkert andre steder også...

Jeg tror ikke nettdatingen er på tur ut. Den har vel aldri vært så "stueren" som nå?
In å være på Sukker, Match og whatnot? Generell nettverksbygging har tatt over, kanskje?
Jeg vet ikke, jeg...men jeg tror mange tar nettaktivitet med ei klype salt ihvertfall, fordi "alle er på nett".
:-)

Skjult ID med pseudonym katte lø. 23 okt. 2010 10:48

Men på en annen tråd stod det at FB ikke var så videre til sjekkearena?

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 23 okt. 2010 10:58

Folk er forskjellige, katte...bruker FB forskjellig også. :-)
Jeg vet av flere som har datet ut fra FB-kontakt...via felles venner osv.
Men sjekkearena er vel å dra det litt langt, kanskje.
;-)

Skjult ID med pseudonym Grumse lø. 23 okt. 2010 11:05

Problemet med facebook i sjekkesammenheng er at det er så mange som ikke lar ukjente få tilgang på informasjon om sivilstand og litt på bilder.......derfor forsvinner sjekkefaktoren fra FB....kan jo sjekke opp de som ikke er anonyme selvfølgelig....

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 23 okt. 2010 13:04

Jeg savner den tiden nettdating bare var for oss sosiale outcasts som ikke traff noen andre steder...

Neida, det er jo flere som finner partneren sin på nett nå enn noe annet sted, så noe må det da være. Skulle bare ønske at folk holdt nettverksbygginga si til Facebook og søkenen etter anerkjennelse til C-date - da ville Sukker vært et mye bedre sted å være.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 23 okt. 2010 13:23

Jeg kom inn noen år etter at det bare var nerder på nett. Jeg tror jeg var på nett fra 1998, så det er noen år siden. Men da var det allerede begynt å bli mye mer mainstream.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 23 okt. 2010 13:30

Nå glemte jeg poenget mitt, som var at det var MYE lettere å komme i kontakt med mennesker den gangen for 10-12 år siden. Jeg hadde null problemer med å gå på dater eller treffe random folk bare for moro. Enten er det meg som har forandret meg sykt mye, eller så er det nettkulturen. Jeg velger å tro at det for det meste er sistnevnte. Mens alle de kule guttene og jentene hang irl den gangen, hang vi andre på nett, hehe. Ergo var det ikke en overklasse som poserte i limelightet, men "normale" folk.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 23 okt. 2010 13:37

Drage:
Du har så rett! Jeg hadde høyere terskel med å ta kontakt, men når jeg først tok kontakt var sjansen for en date større enn for at det ikke ble noen date.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 23 okt. 2010 13:47

Spraydate. :p

Skjult ID med pseudonym strandboms lø. 23 okt. 2010 13:51

Det var tider det, drage...hehe

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 23 okt. 2010 13:54

Jah, det var faktisk det, hehe. Hadde mye gøy. :p

Skjult ID med pseudonym Jimmy lø. 23 okt. 2010 13:58

Jeg syns nettdating er genialt. Du kan bare sitte hjemme og sende ut meldinger til masse forskjellige personer, og du kan ha faste ting du skriver, smalltalk, litt info om deg selv, der du sender ut stort sett det samme til alle. Jeg mener - skriftlig blir jo alltid overfladisk uansett, så best å bruke så lite tid på det som mulig.

Så sitter du igjen med en gruppe mennesker du har endel til felles med, deler lignende interesser, kanskje samme humor osv...og da kan du prate litt på telefon, dra på dates og ta det derfra. Er du ute etter noe seriøst er alt opp til dere. De som vil ha løse forbindelser har mulighet til det, og du kan starte med løse forbindelser som utvikler seg til noe mer.

Nettdating er bare en måte å komme i kontakt på en rask og enkel måte. Et genialt redskap i en ellers hektisk hverdag. På grunn av sukker har jeg blitt kjent med masse fantasiske jenter jeg aldri hadde truffet ellers, noen av dem på helt andre steder i landet.

Skjult ID med pseudonym Jimmy lø. 23 okt. 2010 14:54

Staaaaaaaaaaakkars deg az gladgutt...................Det kan ikke være så lett å leve når livet er så kjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipt?

Fortsett å klamre deg til denne holdningen din du.........fortsett å skyld på "de andre".......det er selvfølgelig "systemet" det er noe galt med...selvfølgelig ALDRI hvordan du forholder deg til ting?

Selvfølgelig er det jo INGENTING du kan gjøre? Fordi alt er jo totalt "umulig"...å forbedre...ikke sant? (lol)

Nei.......fordi hvis du......gud forby......skulle begynne å revudere din egen HOLDNING..........vurdere muligheten for at det bare er din egen holdning.....ingenting annet enn din egen holdning....som får deg til å oppleve skuffelsen.........hva skjer hvis du mister denne holdningen? Da er det jo en fare for at du MISTER all negativiteten din!!!!!!!!!

Og hvis du MISTER negativiteten din....hva har du igjen da?????????? Hva har du igjen da "gladgutt"?

Hvis du ikke lenger har noe å klage over......kommer det til å være noe som helst igjen?

Skjult ID med pseudonym Jimmy lø. 23 okt. 2010 14:58

Derfor tror jeg gladgutt fortsetter å være glad...han har noe å klage over..."nettdating funker ikke - det lever ikke opp til forventningene!"

Whatever gets you off

Skjult ID med pseudonym katte lø. 23 okt. 2010 15:08

Evt kan vi si det som at nettdating funker ikke for de som klager over det på forum :)

Skjult ID med pseudonym gladgutt lø. 23 okt. 2010 16:07

Lol. Dette ble virkelig personlig for deg, Har det blitt mye kritikk fra brukerne her inne? Du måtte bare få det ut liksom? Lol.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 23 okt. 2010 17:22

Men Dragfrukt, tror du ikke det også har med at man er blitt eldre? Jeg har samme erfaring som deg, men kanskje jeg tar helt feil.

Og Stramt, tror du er inne på noe og at nettdating har gått noe ned; folk har mindre forhåpninger, føler det er veldig ineffektiv og koster mye tid, og velger da å bruke den andre steder og på andre ting.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 23 okt. 2010 17:28

Vibe; selvsagt har det sikkert noe å si. Men jeg tror likevel at det at internett er blitt hverdagskost for absolutt alle mellom 10 og 100 har aller mest å si. Det er simpelthen veldig, veldig, veldig mange av oss her nå, mens det bare var mange før.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 23 okt. 2010 18:19

For meg personlig har nettdating vært på vei ut lenge allerede, selv om jeg fortsatt har en føler her inne.
Jeg bruker en måned eller to i andre mer naturlige settinger på å oppleve at en eller annen trivelig, hyggelig og fin person faktisk er en som jeg kan bli betatt av og oppleve som seksuelt attraktiv. I slike situasjoner opplever jeg at jeg faktisk lett kan bli betatt og småforelsket over tid, og jeg kan bli det i flere samtidig ;-) Det er et heldig utgangspunkt for meg og burde gi meg mange muligheter til å finne noen som kan bli viktig for meg i lang tid framover (dersom det ikke var slik at mange av de jeg treffer på i hverdagen og får sansens for allerede har en kjæreste eller ikke har den samme fasinasjonen for meg som jeg har for han)

Et engangsmøte med en eller annen fyr jeg har hatt god kontakt med på nettet, funker derfor sjeldent for meg, siden så få menn er villige til å teste ut et vennskap før man tar ting videre.

Nettdating er for meg å være åpen for å finne nåla i høystakken, men jeg har virkelig ingen, overhode ingen tro på en date med en fyr fra nettet om det ikke er fordi vi på en helt magisk måte finner ut at vi er som skapt for hverandre allerede første kvelden.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 23 okt. 2010 18:23

Frøkna:
Bare for interessens skyld - hva legger du i "vennskap"? Jeg har nemlig erfaring med at et etablert vennskap fort blir en sperre for et forhold.

Skjult ID med pseudonym frøkna lø. 23 okt. 2010 19:07

qwerty:
For min del har det vært slik at jeg først har havnet i forhold de gangene mannen har gitt meg god nok tid til å bli kjent med han og at han gir meg tid nok til å bli hjelpesløs betatt før han prøver å ta vennskapet over til noe seksuelt eller kjærestelignende ;-) Jeg lurer på om jeg kanskje er litt treigere enn de fleste andre jenter eller kvinner, men om det er tilfellet, så må jeg jo bare forholde meg til det.

Hva jeg legger i vennskap? Jeg legger i det at mannen lar meg få bli kjent med han og lar meg få finne ut om jeg blir betatt av han eller ei, før han selv "går til angrep". Det er en liten pekepinn for meg i min leit etter en kjæreste, siden ganske mange menn kunne tenke seg et knull uavhengig av hvem de har det med, mens jeg selv er på leit etter en jeg kan bli glad i. Og da bruker jeg gjerne litt tid på venneaktiviteter før jeg finner ut av om han er en jeg blir betatt av eller ei.

Men i dagens nettdatingverden der man helst skal ha seksuell kontakt på tredje daten, og man må fort som søren avskrive de som kanskje bare gir vennskap for å ikke kaste bort tiden sin, da blir hele greia en smule frustrerende for meg.
Alternativet er å innlede noe seksuelt med alle som jeg synes virker som trivelige menn for å se om det kan bli et forhold ut av det på sikt, og da ville jeg ha fått litt for mye å gjøre framover, samt pådratt meg en "flyfille"-merkelapp ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 23 okt. 2010 19:26

Det er en fin balansegang, dette, og det er ikke alltid enkelt å vite hva man egentlig skal tenke. Jeg er ikke den som hopper i seng ved første og beste anledning selv, men jeg tenker at det må være noe mer enn "vanlig" vennskap i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym Grumse lø. 23 okt. 2010 21:54

inspirert av Dragefrults inlegg 13.30 vil jeg foreslå at vi som ikke er i overklassen begynner å møtes IRL igjen...siden overklassen nå er på nett......

Skjult ID med pseudonym Grumse lø. 23 okt. 2010 21:56

kan kanskje bli litt vanskelig siden mange av oss har vært på nettet så lenge at vi har lært å være usosiale:)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 23 okt. 2010 21:58

Heter det ikke "sosiale medier", da?

Skjult ID med pseudonym Grumse lø. 23 okt. 2010 21:58

Jo...men om mediene er sosiale så er kanskje ikke brukerne det.....:)

Skjult ID med pseudonym Don Alfons lø. 23 okt. 2010 23:10

Det finns förståss statestik på nettdating. Åtminstone för några år sedan var chansen att få till något 20%, ungefär. Men det har med stor sannolikhet sjunkigt. Och, här kommer det intresanta: Dom som lyckas med nettdating skulle troligen ha lyckats ändå. Fast det kanske skulle ha tagit mer tid.

Som det står i första inlägget så verkar nettdating vara på väg ut, ja. Den svenska (dock helt opålitliga) tidningen aftonbladet hade en artikel om saken härom veckan.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 24 okt. 2010 02:57

Synd at startinnlegget ble slettet - det hadde jo noen poenger...

Men jeg har jo sett at Mortenene har nevnt andre nettsteder ved navn selv, da, men da utelukkende med negativt fortegn. Jeg sier ikke noe til det, jeg bare flirer litt...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 24 okt. 2010 03:02

Oh my effing god! er det virkelig ikke mulig å REDIGERE innlegg om det er så jævla vanskelig å høre MATCH og BE2 og hva pokker nevnt med navn? Hva er dere redd for? At folk skal løpe for livet til andre tjenester? Tror dere vi er stokk dumme hele gjengen og ikke VET at de eksisterer?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 24 okt. 2010 03:04

Drage:
Hysj, har ikke du allerede fått en advarsel? :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 24 okt. 2010 03:06

Som de aldri svarte på. Selvsagt turde de ikke det, da den var totalt urettmessig. Jeg spurte Sukker da jeg klagde på klagen, om det var rett at jeg ikke skulle få si fra når folk sier at jeg er så stygg at de må spy og om de da var av samme oppfatning, så er det vel ikke rart at de aldri svarte.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 24 okt. 2010 03:13

En annen ting er jo påstanden om at 50% lykkes her - jeg lurer på bakgrunnstallene her, jeg. En undersøkelse, utført på vegne av nettstedet *****.**, viste at 23% av forholdene i dag har utgangspunkt på nettet (altså inkludert Facebook, WoW osv.). Jeg har imidlertid en ganske så lang liste av notater på profiler etter hvert, og den har blitt så lang som den har blitt først og fremst fordi folk ikke forsvinner derfra - og om lag halvparten av dem som forsvinner kommer etter hvert tilbake.

Men, for all del, skal ikke stille spørsmålstegn ved Morten-viten. Det er ikke meningen, altså, kors på halsen, ti kniver i hjertet!

Skjult ID med pseudonym yyy sø. 24 okt. 2010 03:14

Nettdating gjorde at jeg fant kjærligheten!

Har nå fått meg kjæreste, og fjerner profilen min her etterhvert. Har vært her siden mai, møtte 10-12 damer før jeg traff innertieren i juli. Eller var det hun som traff? Det var hun som skrev til meg faktisk. et par mnd med dating før vi "valgte hverandre" og ble et par:)
Viktigste erfaring jeg har gjort meg om jeg havner her igjen? Å "finne ut" om man har kjemi ved hjelp av ørten meldinger fram og tilbake er skikkelig waste of time. Har skrevet til krampa har tatt meg, alt har virket lovende, og det har blitt med 1 date. Man må absolutt ikke "føle" noe for en person(med kun skriftlige meldinger og bilder som grunnlag for denne følelsen) før første møte.

Når jeg var så heldig å bli oppsøkt av denne populære dama som nå er min, tok det en times tid før vi var på msn. Litt chat og så avtale om tur i parken:)

Lykke til alle sammen:)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 24 okt. 2010 03:19

yyy:
Jobber du for Sukker, eller?

Joda, jeg vet at folk treffer sine partnere på nettet, min søster traff sin snart ektemann på *****.**, men dette virket litt vel påtakelig. Du virker ikke som om du har promille innabords engang, og hvem har ikke det på denne tiden av døgnet?

Skjult ID med pseudonym Tazoslo sø. 24 okt. 2010 03:24

Er ikke no spesielt fan av nettdating, er derimot fan av å møte folk på nett. Hva betyr det? jo å treffe folk gjennom nettsteder hvor hovedprioriteten ikke er date date date date date!!!

Mitt siste forhold fikk jeg gjennom Blink for 4 år siden. Der traff man alle typer mennesker og min x sin første tanke om meg var; "for en klyse!!" men så var vi på samme chat i noen måneder og hu ble mer og mer kjent med meg. Vi møttes, det sa ikke klikk med engang, men etterhvert så ble jeg klar over at hun var den mes sexy dama jeg noengang hadde møtt (kroppslig og tankemessig). Det viser bare at et sted hvor man kan bli kjent først UTEN å tenke på at alt man gjør skal ende opp i en date har noe for seg. Hadde det vært noen bra slike steder nå i dag hadde jeg ikke vært på sukker.

Skjult ID med pseudonym yyy sø. 24 okt. 2010 03:25

Er edru ja hehe. er bare veldig glad om dagen, så hvorfor ikke nevne det jeg skriver tenkte jeg. Denne jenta var ikke fra sukker, men fra en annen side jeg hadde betalt et laaangt abonnement på(og angret på, inntil jeg traff henne) før jeg fant sukker. Alle andre jeg datet bortsett fra ei til, var fra sukker.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 24 okt. 2010 03:29

Taz:
Er det lov å nevne Blink, mon tro...?

Yyy/Aleccore:
Hva pokker gjør dere oppe på denne tiden av døgnet da?

Skjult ID med pseudonym yyy sø. 24 okt. 2010 03:31

@Tazoslo - Ja det er jo hver sin smak det. Jeg er ikke fan av å skrive meldinger, men har vel aldri nevnt ordet "date" når jeg har bedt ut jenter på en spasertur, squash, shopping, en kaffe e.l.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 24 okt. 2010 03:49

Middag er et måltid som er midt på dagen, derav navnet.

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 08:45

Ikke tilgjengelig å nevne konkureneter ved navn sukker...den er vel litt tvilsom, skal dere drive med moderasjon på forumet så er det mye annet som burde fått litt oppmerksomhet.
Nå blei jeg skuffa, har lest forumreglene men kan ikke huske noe om dette....kommet i ettertid kanskje?

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 24 okt. 2010 08:49 Privat melding

Sukker.no sine folk har nok ein gong driti seg ut. Og det dei skriv i si forklaring er no reklamen. Virkeligheta er noko anna. Fettotera!

(mann 42 år fra Telemark) sø. 24 okt. 2010 08:54 Privat melding

Sukker: Dette hadde kanskje vært en ide hvis dere vil unngå at konkurenter blir nevnt, å forndre seksjonen som kalles "UNNGÅ Å" til "DETTE ER IKKE LOV/DET ER IKKE ANLEDNING TIL Å"
For ifølge dagens forumregler så er det feil at det ikke er "anledning" til å nevne konkurenter på forumet:)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 08:57

Stramt: for noe p..s.....det lages tv programmer, skrives i artikler...nrk har tilog med startet egen serie om nettdating...på dette punktet har sukker helt rett...ihvertfall i at tendensen har vært klar til nå......!!!!!

Opgitt:(

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 09:01

Men at toppen kan være nådd og at det kan komme en tilbakegang er mulig.......

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 24 okt. 2010 09:10 Privat melding

grumse: Spørsmålet var: Kva trur dere andre? Har dere syn på det? Eg var ikkje interessert i reklamen; eg var interessert i kva fotfolket meinte. Om det er på veg opp eller ned, er i grunn ikkje så viktig for meg. Og sensur er vel ein dårlig ting å bruke om ein skal reklamere for seg sjøl?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 09:38

Stramt: jeg vet at spørsmåler var det , jeg er enig i at sukker er på aveie.......men akurat når det gjelder nettdating så har andelen til nå bare økt til nå og ingen tilbakegang har foreløpig vært regiustert.......der mener jeg sukker har utelukkende rett.
Så egentlig så er vi vel enig eller delvis enig i det aller meste bortsett fra akurat dette punktet.

Noe annet interesant å merke seg derimot er at det sukker har erstatta det opprinelige inlegget med er helt feil...det står ingen sted (ihvertfall ikke som er "LETT" å finne) at det ikke er anledning til å nevne konkurenter til sukker på forumet ved navn.

Det som står derimot er at dette bør unngås, så her feiltolker sukker sitt eget reglement eller kanskje det bare er personen som har skrivd dette som feiltolker.

og itl sist men ikke minst...sensur er uheldig hvis sukker skal få sine brukere til å snakke positivt om nettstedet....men jeg skjønner alikevel at enkelte tråder blir sletta....bare ikke denna her...

Skjult ID sø. 24 okt. 2010 10:33

Sukker sin pris går ned for hver mnd man er medlem. Vil anta at mange medlemmer velger å ikke avslutte medlemskapet sitt om de har kommet ned i en rimelig pris. Det betyr igjen at sukker får mange medlemmer. Kanskje de også får medlemmer som ikke er så veldig interessert eller har så stor tro på nettdating i perioder. Og kanskje igjen vil dette vises i statestikken deres på sikt som visstnok sier at så mye som 50% finne kjærligheten på sukker.no. Hvis man er her mer eller mindre interessert i år etter år, hva gjør dette med hver enkelt persons sjanser her inne og hva gjør dette med sukker sitt rykte mon tro. Vil det fortsette å være norges største bare ikke norges mest effektive eller vil det alltid være 50% som finner hverandre

Skjult ID sø. 24 okt. 2010 11:17

"Man kan også bli fristet til å generalisere ut fra egen erfaring og si at det var så mye bedre før, men man skal ikke undervurdere virkningen en del år kan ha på etterspørselen på kjønnsmarkedet."

Denne setningen er uklar for meg og jeg forstår ikke meningen. Mener dere å si at med økende alder minker sjansen til å finne seg kjæreste på sukker.no?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 11:20

De har rett i en ting til aleccore...det er de som ser positivt på nettdating som lykkes........da jeg kom hit var jeg en negativ gammel blei som ikke hadde tro på dette. Jeg starta flere klagetråder med besøks og svarprosent som tema. Det skjedde iiiiingeeeeeentiiiiiing..........!!
Jeg forandra meg litt etterhvert og begynte å se mere positivt på ting.........jeg fikk hjerter, brev....å jomen blei det noen dater også..........

Hmm....kanskje det tar av hvis jeg blir enda mere positiv.....noe å tenke åpå ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym soma sø. 24 okt. 2010 11:41

Skjønte heller ikke et pøkk av "virkningen en del år kan ha på etterspørselen på kjønnsmarkedet". Vi gjerne vite om jeg skal blir fornærmet eller ei.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 24 okt. 2010 11:45 Privat melding

Og det blei ikkje i det opprinnelege startinnlegget påstått at nettdating var på veg ut; det vart sagt at enkelte som hadde kosta på hodet sitt meinte at nettdating var på veg ut. Det var ikkje eit negativt lada innlegg, og det var eit innlegg som oppfordra til diskusjon og meiningsutveksling. Sukker.no burde ha sett litt større på det og ikkje brukt si eiga tid i pussa tilstand til å henge seg opp i ein tankegang som er mistenkeleg lik den dei dei vil henge ut har: Negativitet.
Ha ein ellers fin søndag. Ute her er det dritver, så eg kosar meg inne med kaffi og småkaker.:)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 11:51

Enig idet Stramt....sukker burde heller hivd seg på debatten selv og kommet med argumenter og fakta..........hadde vært god reklame det.
Jeg har tidligere anbefalt sukker for venner som er single, etterhvert har jeg blitt litt mere tilbakeholden med det og.